- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
tassika #1514 üzenetére
Nem nagyon találtam jó leírást, magamtól raktam össze a megoldást. Az a baj, hogy nem ismerem az ubuntut ilyen téren, nekem Rasberry-re van kötve a tuner 0/24-ben. Végig konzolból dolgoztam. Azt hiszem a gyárilag benne lévő repóból telepítettem a kernel-headers csomagot, abból lehet fordítani a modult miután a paramétereket beállítja az ember. Lehet hogy inkább ubuntu doksikat kéne keresned hozzá. Az se biztos hogy ott a gyári kernelben van ubuntun ez a driver, mindenesetre a kernel forrás konfigurálásánal meg kellene nézni a multimedia támogatás bekapcsolását, ha van..
Esetleg az analógia miatt ezen az oldalon a 4. hozzászólásban a pontokba szedett konzol utasításokat érdemes megnézni, csak persze más modult kell fordítani, nem azt amit ír. -
madrac
senior tag
válasz
tassika #1512 üzenetére
Szia, nem tudom mennyire megy a linux, de lehet hogy elég macerás lesz, mert újra kell forgatni az r820t kernel modul drivert, amit előtte meg kell peccselni azt hiszem ezzel. Ha jól emlékszem ez helyre is rakja.
Én talán leszedtem az egész kernel forrást a pi-re, és onnan fordítottam. A /drivers/media/tuners mappában van ez a modul.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest