- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
tassika #1514 üzenetére
Nem nagyon találtam jó leírást, magamtól raktam össze a megoldást. Az a baj, hogy nem ismerem az ubuntut ilyen téren, nekem Rasberry-re van kötve a tuner 0/24-ben. Végig konzolból dolgoztam. Azt hiszem a gyárilag benne lévő repóból telepítettem a kernel-headers csomagot, abból lehet fordítani a modult miután a paramétereket beállítja az ember. Lehet hogy inkább ubuntu doksikat kéne keresned hozzá. Az se biztos hogy ott a gyári kernelben van ubuntun ez a driver, mindenesetre a kernel forrás konfigurálásánal meg kellene nézni a multimedia támogatás bekapcsolását, ha van..
Esetleg az analógia miatt ezen az oldalon a 4. hozzászólásban a pontokba szedett konzol utasításokat érdemes megnézni, csak persze más modult kell fordítani, nem azt amit ír. -
madrac
senior tag
válasz
tassika #1512 üzenetére
Szia, nem tudom mennyire megy a linux, de lehet hogy elég macerás lesz, mert újra kell forgatni az r820t kernel modul drivert, amit előtte meg kell peccselni azt hiszem ezzel. Ha jól emlékszem ez helyre is rakja.
Én talán leszedtem az egész kernel forrást a pi-re, és onnan fordítottam. A /drivers/media/tuners mappában van ez a modul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged