- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
Na neten keresgéltem és találtam egy jó progit: SichboPVR. Van benne műsorujság, felvétel, sok beállítási lehetőség. Végigkerestem az összes frekvenciát, automatán kiszedte listára csak azokat amik nincsenek kódolva, töröltem a feleslegeseket és így van 21 nézhető csatorna köztük még comedycentral family, discovery, sport2, eurosport1 meg még pár csatorna. Tetszik a program.
-
zsolt1225
aktív tag
Progdvb-n ha kiválasztom akkor piros marad és nem tudom OK-zni. Multiplexbe nincs semmi, valami beállítást kér, de nem lehet semmit beállítani.
Na úgy csináltam ahogy mondtad, a AMDVBC_Setup_170427.exe után ismeretlen eszköz marad bulk-in-ként. Ha a AMDVBC_Setup_160614.exe-t teszem fel akkor jó. A Dvbviewer most már látja, mint dvb-c és cable all van, de végigkerestettem vele az egészet, de nem talált semmit. -
zsolt1225
aktív tag
Ez a neve programokban. Astrometa oldaláról a " AMDVBT2 BDA Driver 170427" drivert tettem fel. A hozzá kapott kis antennával 30-40% között van a level a quality 0. Volt az előző tulajnak behúzva UPC, annak az antenna kábelével 666-on 0, 674-en illetve még egy jó pár frekin pedig ez a 71% van. Windows 10 64bit.
-
zsolt1225
aktív tag
Elnézést, MindigTV-vel (DVB-T/T2) szeretném elsősorban használni. Miskolc Avas.
-
zsolt1225
aktív tag
Sziasztok!
Vettem aliról egy ilyen vevőt. Már legalább egy napot szenvedtem vele, de egyszerűen nem bírom működésre bírni. Astrometa drivert tettem fel. Tettem fel ProgDVB-t, TVRPlayer-t és DVBViewert is, de egyik sem talál csatornákat. Mit csinálhatok rosszul? Van valamilyen video esetleg a teljes beállításról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged