- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxin2
tag
-
Nekem egy felületre kellett tenni a tv-t (mpeg2-es a tv tunre, ezért vagy box,vagy gép+usb), a film nézést, a zene hallgatást. Volt egy gép, ami erre alkalmas, megy 0-24. Egyszerű kezelés (4,5 éves az egyik felhasználó). Na erre jó a Kodi. A MP elött próbáltam mást is, nem jöttek be. Ja és ingyenes progikat szerettem volna használni, az általatok ajánlott, ha jól tudom fizetős.
-
bzoley
veterán
MP és Kodi-féle frontend fanatikusoknak való, én pl. el nem tudnám viselni őket. Tévét nézni a legtöbbeknek egy aránylag kicsi,egyszerű program való. Erre a DVBViewer tökéletesen megfelel(beállításokat figyelmen kívül hagyva), és az árát is bőven megéri. Dongle-lel együtt árban ugyanott van, vagy olcsóbb, mint más, nevesített eszközök.
De mindenki azt használ, amit szeret. -
MCke..
csendes tag
Üdv Mki!
Én is most váltottam nPVR-Kodi duóról MP-Kodi-ra egy WinFast ExDTV2300 H tunerrel. Annyi probléma merült fel csupán, hogy DVB-T-nél a transzpondereket egyesével, kézi frekvenciamegadással kellett behangolni, de azóta remekül megy, és az MP is stabillabb, mint a NextPVR.
Épp folyamatban van egy ilyen tuner USB tuner stick beszerzése, gyanítom, annál is manuális frekvenciamegadás kell, nem is ez a fontos. Leginkább az érdekelne, be lehet-e úgy állítani a Media Portal-t, hogy a szolgáltatótól vegye az EPG-adatokat. Nekem most xmltv-port.hu EPG-m van, de nyilván kényelmesebb lenne, ha a Digi-től kapnám az infókat.
Valaki tudna egy rövid eligazítást adni ehhez?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest