- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
tassika
csendes tag
Hali!
Tudom ez nem a Grétsy László fóruma, de ez a két szó majd ki verte a szemem: lássa, támogassa.
Ezeket a szavakat, eme formában, felszólító módban használjuk.
A te esetedben kijelentő módban, helyesen: látja, támogatja.
Ezzel nem akartalak bántani, csak nagyon szúrta a szemem, és nem tudtam szó nélkül elmenni mellette.
Bocsi! :-)De akkor amiért itt vagyunk.
A Sony demodulátoros verzió megy TVHeadend-el.
Négyes kernel-nél van ez a probléma, hogy nem látja a DVB-C-t.
Van rá javítás, meg kell az rtl28xxu modult patkolni.Ötös kernel-nél már javítva, ott látni fogja a DVB-C-t is alapból.
Nem tudom téged érint-e, de ha 500MHz feletti csatorna kiosztásod is van, akkor kell az r820t modul patkolása is.
-
tassika
csendes tag
Hali!
Köszönöm, sikerült meg patch-elnem a kernel modult Ubuntu-ra.
A Panasonic chip-pes hibátlanul működik most már az általam használt frekvenciasávokban is.
A Sony chip-pes is működik, ennél kellett egy másik patch is, hogy 4-es kernelen is használható legyen.
De a Sony-s változat meg meg akad, nem folyamatos a vétel, mintha gyenge lenne a jel, vagy nem tudom.Van valakinek hasonló tapasztalata, és esetleg megoldása a Sony chip-pes verzióval, hogy azzal is jó legyen a vétel.
Köszi!Üdv!
-
tassika
csendes tag
Szia!
Köszi a választ! Otthoni szervert összeállítottam Ubuntu rendszerből, ez a része megy a linux-nak.
Asztali rendszernek is linux-ot használok.Kernel, kernel modul fordítás-patch-elés kimaradt az életemből, nem volt még szükségem rá, ez eddig. ;-) Valahol található róla valamilyen írott oktató iromány?
Nyilván jobb lenne magyar, de ha más nincs az angol is jó.
Ha valaki tud segíteni ebben, nagyon örülnék neki.
Köszönöm!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged