- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revoltek
aktív tag
válasz
Naughty9011 #123 üzenetére
Én még mindig a magyar árakkal vagyok elfoglalva és szerintem még a T-Mobilos 34ezres ás is sok érte a vaku hiánya miatt (így teljesen használhatatlan a fényképezőgép, ráadásul már a jóval olcsóbb 610-es készülékbe is sikerült beletenni a LED-es villanót).
Zsolt_72
Ez már csak szőrszálhasogatás. Elég szomorú, hogy manapság a belépőszintű telefonok is már inkább 40ezer körül kezdődnek. -
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #112 üzenetére
Az a baj, hogy a mai generációk (én is közéjük tartozom a magam 21 évével) toszik helyesen írni. Vagy nem tanítják meg nekik rendesen az iskolában, vagy tesznek rá, mert ettől rohadt menőnek érzik magukat, nem tudni, de elkeserítő hogy mennyire rosszul írnak. A Facebook, meg ilyen helyek pedig melegágya az elbutulásnak.
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Az ékezetekkel nincs gond, telefonról én se mindig írok. Munkába menet gyakran rossz a lefedettség, olyankor nem "pocsékolom az időm" ékezetekkel.
A nyelvtanra, és a félregépelésre ügyelj. A többi nem lényeg.
A pusht szerintem senki nem tudja miért olyan amilyen, de a lényeg, hogy elég rapszodikusan működik. Van hogy tökély, van hogy inkább hagyom a francba. Mondjuk a Facebook Chat megy iPhoneon, ha kell, ha nem kell, úgyis böngészőből tolom.Szóval nem létszükséglet, de jó volna, ha működne (valami azt súgja, WP7-esen ez már nem lesz kijavítva).
(#110) Kasya: ott a pont.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Ne vedd magadra a helyesirast. Ami inkabb zavarja oket, az a nyelvtan. Nem te vagy az egyeduli "kulfoldi" itt a forumon, aki nem tudja anyanyelvi szinten a nyelvtant (amihez hozzateszem, hogy a lakossag java resze se).
En mar voltam azert lehordva, mert megjegyeztem, hogy oda kellene figyelni ... es a topicban csak en nem tudtam, hogy az illeto romaniai
Az ekezet nelkuli iras pedig olyan dolog, hogy en se vagyok hajlando a holland rendszer miatt csak a forumozok kedveert 3* annyi idot tolteni a gepelessel, hogy ne kelljen hasznalniuk az asszociacios kepesseguket
Amire viszont odafigyelhetnel, az maga a helyesiras, elgepelesek. Ha pedig sok tamadast kapsz, erdemes kiirnod alairasnak, hogy "videki vagyok, xar az elet" -
Naughty9011
tag
válasz
Naughty9011 #104 üzenetére
http://m.youtube.com/watch?v=xlxivI_yiR4 itt egy videó, ha nem láttad még ezt a funkcióját a wpnek szerintem tetszeni fog
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #93 üzenetére
Legalább tennéd OFF-ba. Ezért kár volt regisztrálni.
Ha már hozzászólsz a fórumba, tiszteld meg annyira a többi embert, plusz légy magad felé annyira igényes, hogy ügyelsz a helyesírásra (az nem kifogás hogy sietsz. Akkor ne írj még haza nem érsz).
Szedd össze magad, mert nem lesz hosszú jövőd itt.Szerk.: telefonról, sietve.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Naughty9011 #86 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Igazából nekem csak az a lényeg hogy 3-4 email fikókot tudjak valós időben szinkronizálni, menjen a facebook app, twitter és ne kapjak állandóan forced closeokat. Fontos szempont még hogy viszonylag jó képeket készítsen és jó videókat csináljon 1080p-ben, na meg ha be van kapcsolva pár órát a 3G net is, bírjon ki egy napot az aksi..
Filmezni és játszani nem szoktam, max játszok ha végképp nincs mit csináljak, de az kb havonta egy fél óra.Vagy túl sokat szeretnék?!
-
Polllen
félisten
válasz
Naughty9011 #90 üzenetére
azért az "ojan" odacsap.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #74 üzenetére
A gond az, hogy en Symbirol valtottam Androidra es nem erzem a stabilitasi kulonbseget. Kis ideig hasznaltam iOS es WinPhot, ahol az elozo ketto renndszer szolgaltatasaibol bar hianyzott mindig valami, kaptam valami teljesen mast...gyorsasag, stabilitas. A mindennapi hasznalatban pedig ez az elsodleges (szamomra).
Hogy is van ez a HERE korlatozas?
-
Naughty9011
tag
válasz
Naughty9011 #72 üzenetére
Es amugy most is a telomrol irok ide pont hivtak es ahogy megnyomtam a felvevest mar beszelhettem is, ez androidon kb fagyas lett volna
) nah de mind1 tollem aztan szarakodhatnak vele meg mondhatjak hogy jobb de ha valaki valt androidrol wpre akkor nem megy vissza , de ha vissza is menne akkor jonne ra igazan hogy milyen szart is hasznalt addig
-
Rage47
veterán
válasz
Naughty9011 #68 üzenetére
pl futnak a háttérben az appok és jönnek értesitések androidon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest