- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #112 üzenetére
Az a baj, hogy a mai generációk (én is közéjük tartozom a magam 21 évével) toszik helyesen írni. Vagy nem tanítják meg nekik rendesen az iskolában, vagy tesznek rá, mert ettől rohadt menőnek érzik magukat, nem tudni, de elkeserítő hogy mennyire rosszul írnak. A Facebook, meg ilyen helyek pedig melegágya az elbutulásnak.
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Az ékezetekkel nincs gond, telefonról én se mindig írok. Munkába menet gyakran rossz a lefedettség, olyankor nem "pocsékolom az időm" ékezetekkel.
A nyelvtanra, és a félregépelésre ügyelj. A többi nem lényeg.
A pusht szerintem senki nem tudja miért olyan amilyen, de a lényeg, hogy elég rapszodikusan működik. Van hogy tökély, van hogy inkább hagyom a francba. Mondjuk a Facebook Chat megy iPhoneon, ha kell, ha nem kell, úgyis böngészőből tolom.Szóval nem létszükséglet, de jó volna, ha működne (valami azt súgja, WP7-esen ez már nem lesz kijavítva).
(#110) Kasya: ott a pont.
-
zombinyul
addikt
Gonosz.
(#102) Naughty9011: másokat nem tisztelsz meg azzal hogy helyesen írsz. Remélem már érted. Igen, jöszünk a helyesírással, mert rohadt idegesítő ha valakinek nem megy. Nem mentség ha telefonról írsz, én is szoktam, de ügyelek a helyesírásra. Meg rengeteg másik ember is. Nem ártana tartani egy színvonalat. Arról nem is beszélve, hogy gépről is csapnivalóan írsz.
Mindentől függetlenül nekem WP7-esen se 100-as a push üzenetküldés, ami iPhone mellett még mindig néha bosszantó kicsit, de együtt lehet vele élni.(#105) blackmajesty: pontosan, ezért használom a YoutubeHD nevű appot. Azon belül még nem botlottam ebbe a hibaüzenetbe.
(#106) Zsolt_72: engem érint, vastagon, de egyszerűen annyi pluszt nyújt a telefon (sebesség, stabilitás, stb), hogy emiatt nem volna indíttatás a váltásra.
Azon pedig nem győzök röhögni, hogy sokan azzal dobálóznak, hogy a WP mennyivel egyszerűbb mint az Android, és ezért elég alá a gyengébb HW. Hát nem, OPTIMALIZÁCIÓ, kéremszépen. Mitől is bonyolultabb pár widget, ami meg se moccan (ritka a kivétel), mint az állandóan mozgásban levő csempék? Ahol ilyen hardverek vannak, ott már ilyen nüansznyi különbségek a világon semmit sem számítanak. Inkább tanulni kellene a Windowstól, ahelyett hogy a Droidosok már jönnek flamet kelteni.
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #93 üzenetére
Legalább tennéd OFF-ba. Ezért kár volt regisztrálni.
Ha már hozzászólsz a fórumba, tiszteld meg annyira a többi embert, plusz légy magad felé annyira igényes, hogy ügyelsz a helyesírásra (az nem kifogás hogy sietsz. Akkor ne írj még haza nem érsz).
Szedd össze magad, mert nem lesz hosszú jövőd itt.Szerk.: telefonról, sietve.
-
zombinyul
addikt
Most nyuzom a masodikat. Mindkettonek megvannak (vagy voltak) a maga hibai (nem rendszer szinten, elsosorban), de mindkettot jobban imadom (imadtam), mint barmelyik Droidom. A Nokiak is, meg a WP is remek cumok, szamomra tokeletesek. A Nokia es a WP boven meggyozott, hogy soha tobbe Android (oktoberben jon is a 925).
Orulok, hogy az 520 is ilyen sikeres lett, ennyiert Droidbol joforman csak hulladekot kapsz (meg csucs kategoriaban is, kiveve az Onet, SZVSZ!!!), paratlan ajanlat. Megtapicakolnek egyet eloben is, bar szent igaz, a 620 nem volt tul meggyozo, legalabbis 800 utan/mellett nagyon nem (de nem is egy kategoriaba adtak ki oket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Windows 11
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Kerékpársportok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest