- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopogo
tag
-
tamikomac
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #227 üzenetére
Én már csak ilyen fura vagyok
Ha találok egy jó weboldalt vagy olvasnivalót azt el szoktam menteni (Opera-mht, Boat-htm).
De nem szoktam minden nap ezeket hazajövet beírni a böngészőbe és ott újra elmenteni PC-re, márpedig néha vannak olyan cikkek, gyöngyszemek amik 2-3 nap múlva már nincsenek fent a neten...
Na ilyenkor jön jól, hogy az Opera, Boat által mentett formátumot beolvassák a PC-s böngészők.
Biztos csak minden tízezredik embernek van erre igénye, de néha előfordul... -
tamikomac
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #217 üzenetére
Alakul ez
Es mibe menti? htm? html? mht?
Asztali bongeszovel megnyithato ha atrakod pc-re? -
tamikomac
aktív tag
válasz
#40993792 #214 üzenetére
Nekem nagyon bejönne a teló főleg, hogy manapság 45e függetlenül 2 év magyar nokia garral, de sajnos a böngészőből a "weblap mentése" hiányosság kizáró ok, de akkor az egész wp8 platform is.
Nagy kár, mert lehet váltottam volna, de azért a Desire X sem rosszÉs ahogy néztem wp8-ra az IE helyett egyedül az UC Browser lehet(ne) alternatíva, de már a droidos változata sem tudja a "weblap mentése" funkciót, így gondolom a wp8-as sem
-
tamikomac
aktív tag
Az 520-ban (vagy a wp8-ban egyáltalán) van olyan lehetőség, hogy a böngészővel elmentek egy weboldalt offline-ban? Szóval elmentem, majd később csak olvasnám az oldalt a böngészőben (net nélkül).
-
fojuzer
aktív tag
Hm.Hm mit lehet olvasni? sok-sok mindent,föképpen egymás,lebecsüléséröl!4 Hm mindenki azt,olyat veszen mire //Bank szla-Pénztárca-Nyögdij// tellik,na s használni is tudja. Minden OS-Op-rendszert lehet értelmesen használni-ill lebecsülni.Gyakorlat-tudás-hozzáértés nem árt! /Plda, EINDOWS-UNIX ellentét/ pedig még ott az ALMÁSKA is,Más-más célra való-használható-szapulhato mind 1-ik.Na vasalóval-kávét fözni s többi. Ki fényképezik s komolyan vegye ere valot.Átalag telefonon telefonálni akar-szeret,Igen jó minöségben,bármely modon! Ez OK.Más csak hab a tortán! Legföbb a piszkos anyagi!Tellik-nem tellik valamely cuccra?
-
drzsoo1
aktív tag
A sebesség probléma a százból csak egy. Ezt csak azért említettem. mert mindenki a gördülékeny működését emeli ki. Természetesen ettől még nagyon jól használható marad. Többszöri almenübe lépés esetén is kiírja a betöltés szöveget, valóban 1-2 mp. További bajaimmal a lumia 520 topikot terhelem.
-
NGA
addikt
"Mondjuk a beállítások menü almenüi rendszeres.... betöltés.... felirattal indultak. Erre mondtam hogy ez kicsit így lassú."
Végignéztem a beállitások menü elemeinek a betöltését. Mielött leirnám a tapasztalatot, előtte valamit megjegyzek. Én a WP-t az LG Optimus 7-el kezdtem, ennél volt olyan lehetőség, hogy a registry kulcsainak átirásával ki lehetett ütni a telefont, igy bármilyen app-ot rá lehetett telepiteni. Volt rá egy app, ami a csempe szineket engedte szabadon szinezni, új szineket is lehetett hozzá adni. Feltelepitettem, majd nem jelent meg a listában. Még 2x próbáltam, de mindig azt irta, hogy már fel van telepitve. Nem foglalkoztam a dologgal, mig egyszer a beállitásokban bóklászva, ott találtam rá. Azaz beépült oda, mint a játékok a játékokhoz, külső appként. És ez magyarázza meg azt amit fikáztál.
Tapasztalatok: Minden MS beállitási menüpont azonnal bejön, teljesen smooth. A Nokia által hozzáadott menüelemek, amik külső appok, azoknál kiirja, hogy betöltés... majd egy pillanat után betöltődik. Azaz ezek pont ugyanúgy töltődnek be, mint egy általad feltelepitett külső app.
Remélem tudtam segiteni, és várom az újabb megjegyzéseidet.
Tehát a rendszer smooth a legkisebb vason is, csak a külső appok betöltéséhez idő kell, mint ios-en, droidon.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
stbtamas #195 üzenetére
Köszönöm. Ha visszaolvasol nem esztétikai hibák, hanem érthetetlen hiányosságok voltak a problémáim. A sorstársak ezt nem vették jó néven és próbálták személyes síkra terelni vitát. Engem a wp érdekel. Kolleganőm nagyon örült egyébként a lumianak. Telefonálás sms whatsapp. Ha ezeket stabilan hozza, már jó. Mondjuk a beállítások menü almenüi rendszeres.... betöltés.... felirattal indultak. Erre mondtam hogy ez kicsit így lassú.
-
stbtamas
aktív tag
Ez egy feleseleges és buta vita..
Mindenkinek másra van szüksége, másak az igényei.. ő kipróbálta a wp-t, nem jött be neki, leírta a hiányosságait ami számára zavaróak és kész, nincs ezzel baj
Felesleges ezen tovább vitázni szerintem
Lehet más emberkéknek azok a dolgok nem zavaróak, vagy nem hiányoznak, viszont azok az emberek sehogy se tudnának megbarátkozni az androiddal.Nekem már pár éve androidom van, gyűlölöm, de minden frinc francot lehet hozzá találni, ami meggkönyíti a dolgom, ezért valószínűleg maradok ezen a vonalon, szeretem ha kedvemre formálhatom a telefont, még ha az updatekkel szívni is kell.
Volt 3GS iPhoneom is, kb 2 óra használat után azt mondtam szétverem, annyira idegesített a rendszer. Megváltam tőle és kész.WP-m még nem volt, de kipróbálnám, bár tartok tőle hogy nem felelne meg az elvárásaimnak. Maga a csempe része nem igazán tetszik, de még nem biztos hogy nem veszek egy 520-at próbaképp. Lehet pont megtetszik és el tudok lenni rajta
-
Vassili_Zait
senior tag
Igen elismerjük... és ha értenéd is amit írunk, nem csak olvasnád akkor rájöhettél volna, hogy pont ez az ami miatt ezt a rendszert választottuk... mert Zártabb, stabilabb, és nem kell vele annyit b@szk.ni, mint az androiddal... nem kell taskkiller telepítéssel kezdeni... nem szakadozik meg a hívás, nincs képregény effekt a menüben való lapozásnál... cserébe elviseljük (habár nehezen, és könnyes szemmel), hogy nem tudunk pónis háteret beállítani, és rétóromán ékezetes betűkkel spékelt rovásírásos billentyűzetet feltelepíteni... kibírjuk, hogy csak 3 féle app alternatíva van egy dologra, nem 35... és együtt élünk azzal is, hogy a magok számával nem rajolhatunk az iskola napközijében...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
#19617792 #188 üzenetére
Senki nem védi tűzzel vassal... csak abból lett elege mindenkinek ebben a fórumban, hogy a láthatóan gerjesztett problémára adott válaszok, mind valami nevetséges ok miatt nem voltak jók a kedves fórumozónak... Ha egy köztudottan zárt rendszert választunk, amiről mindenhol azt olvassuk és halljuk, hogy ZÁRT... akkor ne akadjunk már ki azon, hogy nem olyan nyitott, mint az Android... ez kb. olyan mintha vennék egy 1.2 opel corsa-át, ami köztudottan bevásárló autó... és nyafognék, hogy nem 3,4mp alatt van 100-on...
-
törölt tag
válasz
#40993792 #187 üzenetére
ezt utálom ma a fórumokban, meg IT/geek témájú oldalak postjainál. hogy azonnal megjelennek a rajongók, akik vallási ügyet csinálnak a szeretett tárgyukból és tűzzel-vassal védik azt. lásd PS4 vs. Xbox One ami most az egyik leginkább felkapott flame téma. és mindig ugyanaz a mókuskerék pörög le, ugyanazon érvek / ellenérvek születnek, csak sokadik iterációban már lassan vérre menő szócsata formájában. nem unalmas? és ez lassan évtizedek óta így van, csak a szereplők változnak...
-
Lall
veterán
A RapDialer nem jó mert 2 mp-ig szinkronizálja a névjegyeket 1x, majd utána azért nem jó, mert manuálisan kell szinkronizálni a névjegyeket. Facepalm?
Bezzeg az, idézem: "végtelenül profira csiszolt megbízhatóan működő androidot. 2.3",ha rányom a névjegyzékre csak olyan 5-6 mp kell várni minden belépésnél. Hogy indul a troll traktor? Trololollolo...
-
NGA
addikt
Szánalmas ez az erőlködés részedről (ezt vedd nyugodtan személyeskedésnek). Az, hogy neked mik az igényeid, az teljesen irreveláns ebben a topicban. Szánalmas azért, mert mindenáron azt akarod bebizonyítani, hogy azért, mert neked nem felel meg, akkor annak a negyedévente 7 millió embernek sem felel meg, akik megveszik a wp8 készülékeket. Azt látom, hogy keresztes háborút folytatsz a WP vagy akár az MS ellen, életcélodnak tekinted azt, hogy ezeket fikázd. Ha valami problémádra megoldást irunk, akkor az úgy nem jó neked, mert ez a baj, az a baj. Tudod mi a baj? Hogy egy szánalmas figura vagy, aki ebben éli ki magát.
ui. Nyugodtan mehetsz a modikhoz, kitilthatnak.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #178 üzenetére
Saját magatok is elismeritek, hogy a wp korlátozottan használható. A korlát maga a ms, aki bizonyos okokból a saját wm rendszere alá lőtte be a wp tudását. Ahogy írtam alap feladatok sem végezhetők el vele. Lehet gúnyosan leszólni, de attól tény hogy én vagyok fenn az igény szintemmel, a wp meg lenn a tudásával.
-
törölt tag
válasz
Vassili_Zait #178 üzenetére
na de pont azért működik, mert good guy ZTE és Qualcomm kiadta a fontos dolgok forrásait (kernel és driverek), a közösség (CyanogenMod team és a Bladere portolók) meg addig ütötte a vasat, míg meleg.
-
törölt tag
válasz
Vassili_Zait #176 üzenetére
nálam is megbízhatóan működik az Android, 4.1.2, ami nem gyári.
-
Lall
veterán
válasz
Vassili_Zait #173 üzenetére
"Használok egy végtelenül profira csiszolt megbízhatóan működő androidot. 2.3"
Na, vissza lehet zárni a kamuzsákot.
-
drzsoo1
aktív tag
Tárcsázókat végignéztem, ez volt az egyetlen használható, ami tud magyarul. Köszönöm az infókat, még edzenem kell a telefont. Közben rájöttem, hogy mi a problémám. A wp rendszert felülről néztem. Használok egy végtelenül profira csiszolt megbízhatóan működő androidot. 2.3 és eszembe se jut frissíteni, semmivel sem kapok tobbet a 4.1 v 4.2 verzióval, sőt bizonyos pontokon visszalépés lenne. Ezt vártam el a wp rendszertől és csalódtam. wp7-et próbáltam korábban az nem vált be. A wp8 minimális pluszt hozott ehhez képest. Ha alulról nézem, és egy feature phone ról váltanék, biztos más lenne a véleményem. Egy Trabant után egy zsiguli maga volt a csoda, csakhogy nekem egy golfból kellene visszaülni. A wp két nagy erőssége a sebesség és a fagyás mentesség nekem nem akkora plusz (sőt ahogy írtam meg kevés is) mint az elveszett funkciók tömege. A telefont pár nap múlva tovább adom a közvetlen kolléganőmnek, ő Nokia fan, egy Android one touch ot használ, kíváncsi leszek az ő véleményére.
-
NGA
addikt
válasz
Vassili_Zait #170 üzenetére
Frissitették, és ez a ficsör
-
NGA
addikt
"-auto rotation on off a kijelző beállításokon belül kerestem, hiába. Ha forgat akkor jó lenne ha tile is forogna, vagy egyáltalán ne forogjon."
Ezt most nem tudja. Az infok szerint a GDR3-ban lesz benne.
"-gmail fiókból nem akarom a leveleket szinkronizálni, csak a névjegyzéket"
belépsz a gmail fiokodba a beállitásoknál, ott a szinkronizálásnál kikapcsolod az email-t, meg a naptárt. Igy csak a névjegyeket szinkronizálja.
"-wifi és Bluetooth on off hogy oldható meg a főképernyőről"
Valóban, +1 lépés. Sokszor nekem is elfárad az ujjam, ha ki/be akarom kapcsolni :-)
"-ertesitesi sáv fixen mutassa a szükséges dolgokat nekem eltűntek a rajta lévő dolgok, miközben a sávot nem tudom használni, a fekete sav ott marad. pl nem látom hogy a wifi aktív vagy sem"
Használd a connection tiles-t, ott ha be van kapcsolva a wifi, akkor az általad megadott szinben van, ha ki, akkor meg a lapkaszinben. Baromi jó dolog.
"-értesítések kigyűjthetők egy helyre? tehát email hívás naptári esemény (részletek is), alkalmazás értesítő, frissítés értesítő előhívó egy helyről?"
Persze, a téged érdeklő csempéket kirakod a kezdőképernyőre, és máris látod őket:
- email: Ha nagy csempét kérsz, az utolsó emailt mutatja
- naptár: ugyancsak. De van másik naptár, az többet mutat
- alkalmazás értesitő, frissités: ott van a szatyor csempe, az mutatja, hogy van frissités"-rapdialer akkor frissíti a névjegyzékem ha manuálisan elinditom. ez igy gáz."
Irj a programozónak, hogy neked igy nem tetszik. Ez nem a wp sara, ezt igy irta meg a programozó, akinek semmi köze a Microsofthoz."-nahyon som helyen gondolkodik az op rendszer, elég ha be akarok lépni a telefon infóba. Akadozik."
Nekem nem akadozik ott, 4x próbáltam.
Remélem tudtam segiteni.
-
drzsoo1
aktív tag
Nem a készülék rossz, hanem az op rendszer kevés. Leírom milyen hibákkal hiányosságokkal szembesültem hátha lehet rajta javitani.
-auto rotation on off a kijelző beállításokon belül kerestem, hiába. Ha forgat akkor jó lenne ha tile is forogna, vagy egyáltalán ne forogjon.
-főképernyő tileoat lehessen lépteti oldalanként, ne csak görgetni, hogy a 40 csempe közül konnyen megtaláljam a nekem szükségeset.
-gmail fiókból nem akarom a leveleket szinkronizálni, csak a névjegyzéket
-wifi és Bluetooth on off hogy oldható meg a főképernyőről
-ertesitesi sáv fixen mutassa a szükséges dolgokat nekem eltűntek a rajta lévő dolgok, miközben a sávot nem tudom használni, a fekete sav ott marad. pl nem látom hogy a wifi aktív vagy sem
- szöveget az Office Word doc esetén kijelző méretre igazítja de nem nagyítható, android Office esetben újraigazítja az oldalhoz, itt nem
-értesítések kigyűjthetők egy helyre? tehát email hívás naptári esemény (részletek is), alkalmazás értesítő, frissítés értesítő előhívó egy helyről?
-rapdialer akkor frissíti a névjegyzékem ha manuálisan elinditom. ez igy gáz.
-nahyon som helyen gondolkodik az op rendszer, elég ha be akarok lépni a telefon infóba. Akadozik. -
NGA
addikt
"Beüzemelésnél, ha fiókot akarok aktiválni, akkor miért logikus az, hogy későbbre halasztom, ahelyett hogy felajánlaná a wifi bekapcsolást?"
Mert így írták meg.
"A rapdialer pedig szinkronizálás felirattal szorakoztat, majd kilép. Mivel akar szinkronizálni egy 3rd party app wp esetén?"
Nekem tökéletesen elindul, semmi baja. Nem lép ki. A kapcsolatokat szinkronizálja egyébként, nekem ezt kb 2 mp-ig teszi. Még az is előfordulhat, hogy valami gáz van a névjegyzékedben, az egyik névjegy hibás. Erre nem gondoltál esetleg?
"kicsit gyorsan merül, egy nap alatt 30 százalékkal úgy hogy az elmúlt 24 órában nem nyúltam hozzá, wifi es mobilnet sem volt."
Nekem 2 napig simán birja. Éjjel 6%-ot merül.
-
drzsoo1
aktív tag
Igy két nap használat után kb 100 sebből vérzik a wp.
Maga az 520 as korrekt darab, kicsit gyorsan merül, egy nap alatt 30 százalékkal úgy hogy az elmúlt 24 órában nem nyúltam hozzá, wifi es mobilnet sem volt. -
törölt tag
válasz
papeti01 #159 üzenetére
nemcsak a felületen elérhető dolgok (pl. widget, gyári progik) jelentik a módosítást. végezhettek azon kívül kernel szinten is módosításokat, vagy driverek nem jók, stb. nekem még mindig az ezeréves Blade van. módosított JB-vel (4.1.2) önmagához képest hasít, memória használat nincs az egekben, ha meg felmegy, szépen takarít.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #155 üzenetére
Beüzemelésnél, ha fiókot akarok aktiválni, akkor miért logikus az, hogy későbbre halasztom, ahelyett hogy felajánlaná a wifi bekapcsolást? A rapdialer pedig szinkronizálás felirattal szorakoztat, majd kilép. Mivel akar szinkronizálni egy 3rd party app wp esetén? Gondolom, a készülékből a névjegyzékem kiolvasása nem tart eddig.
-
törölt tag
-
gabikiraly2
aktív tag
Én ma vettem át ezt a remekművet.Eddig droidos telóm volt (alcatel ot-995), amivel csak a szívás volt és ráadásul 50000 volt az ára. Ezt egy óra alatt belaktam, nekem amire kell arra tökéletes. Ennyi pénzért nincs más alternatíva.
-
CyberPunk666
senior tag
Megint elsietve lehurrogsz valamit, amihez nem értesz.
Az első bekapcsolásnál lehet későbbre váltani és bekapcsolni a wifit.
A töltés közben üzemelő képernyő pedig nem bug, hanem a mai akkumulátorok működése miatt egy szükséges dolog. Úgy kell őket tölteni, hogy közben fogyasztanak is belőle. Ha érdekel kifejtem hosszan, ha elhiszed, akkor nem gépelek le miatta 10 oldalt.
-
CyberPunk666
senior tag
"A beüzemelésnél sikeresen le is fagyott"
"az 520 ason a wp8 eléggé akadozik"
Nekem az az érzésem, hogy te nem vártad meg az első bekapcsolásnál a beüzemelést (ami 5+ perc is megvan). Elcseszted a rendszert az aksikivétellel, majd ezután szidod.
Sok dolgot el lehet mondani az 520-ról, a wp-ről. De a lassú és akadozik ^^. Na ott valami nagy EGYEDI hiba van.
Vagy user error, vagy készülékhiba. De biztosan nem a rendszer normál üzeme. Ilyet nem csinál normál esetben.
-
oceanrush
senior tag
Folyamatosan 2-3 telefont hasznalok egyszerre, es eleg surun cserelgetem oket. Az evben volt mar Nokia Lumia 520/620, Nexus 4, Xperia Z, iPhone 5, 2x Galaxy S4 GT-I9505, Galaxy S4 Google Play Edition GT-I9505G, Galaxy S4 Active GT-I9295, illetve tavalyrol megmaradva egy Note 2.
Jelenleg az S4 + S4 Active komboval nyomulok, illetve van ugye tartalekban a Note 2. Szeptemberben tervezem a valtast/bovitest Note 3 + Galaxy Mega-ra.
Tudom, telefonbuzi vagyok, de ez van.
-
Glenda
addikt
Ki a rapdialer kiadója? MS? Nem. Szóval a rendszer a hibás, mert a 3rd party fejlesztő terméke nem működik? Értem.
Egyébként jó, hogy nincs olyan, ami elindul bejövő vagy kimenő híváskor. Egyáltalán, 3rd party app ne férjen hozzá megerősítés nélkül az ilyen dolgokhoz. Még véletlenül se.
-
AMD Power
titán
Ez szép eredmény! Mondjuk érthető. Egyértelmű a Nokia uralma a WP fronton!
-
oceanrush
senior tag
válasz
#40993792 #134 üzenetére
Tudod, volt eddig 710, 900, 520, 620, es 3x820 Nokia Lumia-m, es mindegyikkel csak a bajom volt, azota csak igy tudok a WP-hez hozzaallni. Droiddal nem volt ennyi bajom, pedig volt mar jopar keszulekem. Persze lehet csak en voltam szerencsetlen a Lumiakkal, de ugye mas tapasztalataira nem alapozhatok
-
-
drzsoo1
aktív tag
Ami van, az lehet választani, hogy kell vagy sem. Az ÉN eldöntöm hogy szükségem van rá vagy sem. Igazad van a semmit nem lehet kiválasztani, de attól hogy másnak esetleg nem kell azért nekem még kellhet. Android vonalon a legnépszerűbb keyboard a magyar ékezetes, tehát vsz nem neked van igazad.
Azt hittem összerakja a 2 hozzászólást, sry
Olyan kell ami magától elindul a bejövő vagy kimenő híváskor.
-
Lall
veterán
1. Miközben beszélsz, windows gomb, kapcsolatok, hívó/hívott fél kikeres, szerkesztés (ceruza piktogram), egyéb, feljegyzés, mentés.
2. Nincs és nem is lesz, ahogy iOS-en sincs. Szerintem semmi szükség rá. Nem mondom, hogy nincs mit csiszolni a gépelésen, szótáron, de bőven használható kategória.
3. "Rendes tárcsázó" RapDialer
-
Revoltek
aktív tag
válasz
Naughty9011 #123 üzenetére
Én még mindig a magyar árakkal vagyok elfoglalva és szerintem még a T-Mobilos 34ezres ás is sok érte a vaku hiánya miatt (így teljesen használhatatlan a fényképezőgép, ráadásul már a jóval olcsóbb 610-es készülékbe is sikerült beletenni a LED-es villanót).
Zsolt_72
Ez már csak szőrszálhasogatás. Elég szomorú, hogy manapság a belépőszintű telefonok is már inkább 40ezer körül kezdődnek. -
drzsoo1
aktív tag
Mielőtt agyon istenítenénk a Lumia 520 telefont, a rajta futó wp még mindíg tele van bugokkal. Például: Első üzembe helyezésnél nekem nem ajánlja fel a wifi hálózathoz csatlakozást csak a mobilnetet miközben fiókot akar aktiválni! Normális?!
Ki akarom kapcsolni, rajta van a töltőn, erre magától visszakapcsol. Nekem olyan érzésem van ennek kapcsán, mintha egy trabantba ültem volna vissza egy mercédesz után. Okos is meg telefon is de a kettő együtt nincs meg. Aki pedig azt mondja hogy a marketplace-en is elérhető minden, akkor csak 3 programra kérek tippet.
-jegyzetelő alkalmazás, call note, azaz telefonhívás közbeni infókat tudom vele rögzíteni, úgy hogy a telefonszám ill névjegyhez hozzákacsolja.
magyar ékezetes billentyűzet, nem kell nyomva atartani az ékezetért az adott betű gombját.
rendes tárcsázó, együtt tárcsázó+híváslista.
Ezek alap funkciók. -
Revoltek
aktív tag
Mondjátok itt sokan, hogy ez ilyen olcsó, meg olyan olcsó, de én azt látom, hogy azért csak nem a belépő szintű kategória, legalábbis az árát tekintve.
Pannonnál 42785 Ft feltöltőkártyával
Vodafone 44990 feltöltőkártyával
T-Mobile 34344 Ft feltöltőkártyával ha online rendelszHol van itt az olcsóság?
Nem trollkodni akarok, csak nem értem, hogy miért mondjátok, hogy olcsó?
Pedig még nem is beszéltünk a kártyafüggetlen áráról. -
WinPho
senior tag
Szép munka!
-
calocsay
tag
Ezt én komolyan nem értem. A szövegszerkesztést a MS találta fel és az övé az eddig ismert legjobb ilyen szoftver. Az, hogy google doksit nem lehet szerkeszteni WP-n ez nem a MS hibája, mert ő már akkor eladta ezt a progit, amikor a Google vezérei a homokozóba egymásnak adták a lapátot. Egyszerű a megoldás, ne Google docs szerkesztőt használj, hanem a MS-ét. Probléma megoldva. Nagyjából ez olyan nevetséges érv volt, mintha a Ford, aki elsőnek rakott össze sorozatban autót, nem támogatná a Dacia sebességváltóját. Kétlem, hogy bármit tudna a google docs, amit a MS ne.
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #112 üzenetére
Az a baj, hogy a mai generációk (én is közéjük tartozom a magam 21 évével) toszik helyesen írni. Vagy nem tanítják meg nekik rendesen az iskolában, vagy tesznek rá, mert ettől rohadt menőnek érzik magukat, nem tudni, de elkeserítő hogy mennyire rosszul írnak. A Facebook, meg ilyen helyek pedig melegágya az elbutulásnak.
-
Naughty9011
tag
) na ne mar:d kössz a tippeket, érdekes ez az egész dolog, sokszor ereztem ugy, hogy beleszolnak par dologba, vagyis igazabol sokmindenbe, de csak most vettem ra magam, hogy írkáljak
de amugy hidd el helyesen irok, csak facebook, yahoo messenger mindenki rovidit meg valtoztat mindent, es egy ido utan vagy megszoksz vagy megszöksz.... Egyszer edesanyam latta mikozben gepeltem valamit es roviditettem es ramszolt, hogy irjam ki teljesen mert ugyan annyit fizetunk.(internetert, reg volt) Nem hallgattam rá sajnos
)
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Az ékezetekkel nincs gond, telefonról én se mindig írok. Munkába menet gyakran rossz a lefedettség, olyankor nem "pocsékolom az időm" ékezetekkel.
A nyelvtanra, és a félregépelésre ügyelj. A többi nem lényeg.
A pusht szerintem senki nem tudja miért olyan amilyen, de a lényeg, hogy elég rapszodikusan működik. Van hogy tökély, van hogy inkább hagyom a francba. Mondjuk a Facebook Chat megy iPhoneon, ha kell, ha nem kell, úgyis böngészőből tolom.Szóval nem létszükséglet, de jó volna, ha működne (valami azt súgja, WP7-esen ez már nem lesz kijavítva).
(#110) Kasya: ott a pont.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Ne vedd magadra a helyesirast. Ami inkabb zavarja oket, az a nyelvtan. Nem te vagy az egyeduli "kulfoldi" itt a forumon, aki nem tudja anyanyelvi szinten a nyelvtant (amihez hozzateszem, hogy a lakossag java resze se).
En mar voltam azert lehordva, mert megjegyeztem, hogy oda kellene figyelni ... es a topicban csak en nem tudtam, hogy az illeto romaniai
Az ekezet nelkuli iras pedig olyan dolog, hogy en se vagyok hajlando a holland rendszer miatt csak a forumozok kedveert 3* annyi idot tolteni a gepelessel, hogy ne kelljen hasznalniuk az asszociacios kepesseguket
Amire viszont odafigyelhetnel, az maga a helyesiras, elgepelesek. Ha pedig sok tamadast kapsz, erdemes kiirnod alairasnak, hogy "videki vagyok, xar az elet" -
Naughty9011
tag
válasz
zombinyul #108 üzenetére
Csak egyszer írtam ide gépről, de romániai vagyok és megvagyok szokva az ékezetek nélküli élethez de bocsánatot kérek mindenkitől akit ez zavar. Viszont azt elmagyarázhatná nekem valaki, hogy mégis miért nem jönnek a pushok?
Csak azt kéne megcsinálják és akkor semmi gond nem lenne, olyan nehéz ez??
-
zombinyul
addikt
Gonosz.
(#102) Naughty9011: másokat nem tisztelsz meg azzal hogy helyesen írsz. Remélem már érted. Igen, jöszünk a helyesírással, mert rohadt idegesítő ha valakinek nem megy. Nem mentség ha telefonról írsz, én is szoktam, de ügyelek a helyesírásra. Meg rengeteg másik ember is. Nem ártana tartani egy színvonalat. Arról nem is beszélve, hogy gépről is csapnivalóan írsz.
Mindentől függetlenül nekem WP7-esen se 100-as a push üzenetküldés, ami iPhone mellett még mindig néha bosszantó kicsit, de együtt lehet vele élni.(#105) blackmajesty: pontosan, ezért használom a YoutubeHD nevű appot. Azon belül még nem botlottam ebbe a hibaüzenetbe.
(#106) Zsolt_72: engem érint, vastagon, de egyszerűen annyi pluszt nyújt a telefon (sebesség, stabilitás, stb), hogy emiatt nem volna indíttatás a váltásra.
Azon pedig nem győzök röhögni, hogy sokan azzal dobálóznak, hogy a WP mennyivel egyszerűbb mint az Android, és ezért elég alá a gyengébb HW. Hát nem, OPTIMALIZÁCIÓ, kéremszépen. Mitől is bonyolultabb pár widget, ami meg se moccan (ritka a kivétel), mint az állandóan mozgásban levő csempék? Ahol ilyen hardverek vannak, ott már ilyen nüansznyi különbségek a világon semmit sem számítanak. Inkább tanulni kellene a Windowstól, ahelyett hogy a Droidosok már jönnek flamet kelteni.
-
Naughty9011
tag
válasz
Naughty9011 #104 üzenetére
http://m.youtube.com/watch?v=xlxivI_yiR4 itt egy videó, ha nem láttad még ezt a funkcióját a wpnek szerintem tetszeni fog
-
Naughty9011
tag
A faceboob és twitter chat beépitett, nativan benne van a rendszerben+ skype is elvileg de gyakorlatilag meg nem , mert olyankor megnyitja a dedikált appot... Magyarra fordítva ugyan onnan írsz facebookra vagy twittere ahol írod a sima smseket... Ez nagyszerűen hangzik és bizony az is volt , ameddig wp7em volt, azon mindig jöttek a fb üzenetek (lg optimus 7) de wp8on nemjön csak néha néha mikor gondol egyet sajna
de viszon nem haltam bele és várom rá a megoldást:d
-
Naughty9011
tag
válasz
zombinyul #99 üzenetére
Kit nem tiszteltem mond már el? Leírtam a tapasztalataim , példákat is adtam, erre meg jösztök nekem a helyes írással, mert éppen telórol írok, persze akkor mindig lenne valamibe belekötni, de erre is van egy jó példám , a windows phone youtube app blokkolása a google részéről, hogy úgy írják át html5be hogy a WP platform erre képtelen és ráadásul androidon és IOS-en se nincs úgy... Gratula nekik
Érzed egy kicsit a hasonlóságot? Mert én nemlátok itt egész végig a szabályzattal ellentnem mondó kommenteket, de lezártam, kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Napelem
- Formula-1
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- eBay
- Steam Deck
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest