- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
) na ne mar:d kössz a tippeket, érdekes ez az egész dolog, sokszor ereztem ugy, hogy beleszolnak par dologba, vagyis igazabol sokmindenbe, de csak most vettem ra magam, hogy írkáljak
de amugy hidd el helyesen irok, csak facebook, yahoo messenger mindenki rovidit meg valtoztat mindent, es egy ido utan vagy megszoksz vagy megszöksz.... Egyszer edesanyam latta mikozben gepeltem valamit es roviditettem es ramszolt, hogy irjam ki teljesen mert ugyan annyit fizetunk.(internetert, reg volt) Nem hallgattam rá sajnos
)
-
Naughty9011
tag
válasz
zombinyul #108 üzenetére
Csak egyszer írtam ide gépről, de romániai vagyok és megvagyok szokva az ékezetek nélküli élethez de bocsánatot kérek mindenkitől akit ez zavar. Viszont azt elmagyarázhatná nekem valaki, hogy mégis miért nem jönnek a pushok?
Csak azt kéne megcsinálják és akkor semmi gond nem lenne, olyan nehéz ez??
-
Naughty9011
tag
válasz
Naughty9011 #104 üzenetére
http://m.youtube.com/watch?v=xlxivI_yiR4 itt egy videó, ha nem láttad még ezt a funkcióját a wpnek szerintem tetszeni fog
-
Naughty9011
tag
A faceboob és twitter chat beépitett, nativan benne van a rendszerben+ skype is elvileg de gyakorlatilag meg nem , mert olyankor megnyitja a dedikált appot... Magyarra fordítva ugyan onnan írsz facebookra vagy twittere ahol írod a sima smseket... Ez nagyszerűen hangzik és bizony az is volt , ameddig wp7em volt, azon mindig jöttek a fb üzenetek (lg optimus 7) de wp8on nemjön csak néha néha mikor gondol egyet sajna
de viszon nem haltam bele és várom rá a megoldást:d
-
Naughty9011
tag
válasz
zombinyul #99 üzenetére
Kit nem tiszteltem mond már el? Leírtam a tapasztalataim , példákat is adtam, erre meg jösztök nekem a helyes írással, mert éppen telórol írok, persze akkor mindig lenne valamibe belekötni, de erre is van egy jó példám , a windows phone youtube app blokkolása a google részéről, hogy úgy írják át html5be hogy a WP platform erre képtelen és ráadásul androidon és IOS-en se nincs úgy... Gratula nekik
Érzed egy kicsit a hasonlóságot? Mert én nemlátok itt egész végig a szabályzattal ellentnem mondó kommenteket, de lezártam, kész.
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #92 üzenetére
Hidd el nekem, hogy tudok helyesen írni, de telefonról kb az érdekel, hogy minnél hamarabb leírjam. Lerázhatsz evel , nekem okés a dolog, úgysem akarok én neked bizonyítani semmit, ugyanúgy leírtam a saját igazam mint más , csakhát jönnek az olyanok mint te, hogy a fórumos helyesírást kritizálják és nem a lényeghez szólnak hozzá. (telórol írtam ékezettel , mindennel , ahogy a nagy könyvedbe megírták.)
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #85 üzenetére
Nyugodtan csinalsz amit akarsz, mar vartam az ojat hogy a helyesirasba kotsz bele de csak szolok hogy a telomrol irok es munkabol, sietve.... Annyira kiszamithatoak vagytok, mondom mar 4 eve olvasom az osszes kommentelest itten, TUDTAM , ha nemtudsz valami ertelmeset mondani ellenem akor jon a helyesiras meg hogy hulye vagyok, legyen igy. Hajra
-
Naughty9011
tag
Nyugodj meg mert semmiben nemvagy korlatozva ezek csak robot mesek, es frissitesre se kell varni van minden ami kell es semire nem kell figyelj csak hasznalod amit lehet csinalni a telefonba azt barmit csinalhatsz, barmenyit megnyithasz amikor ahol csak akarod , nemkell nezzed menyi ramod van meg ilyen baromsagok es ha mind a 8 lapod megvan nyitva, akkoris ugyan ugy megy minden, ezzt garantalom neked
(htc 8s 512Ram) csak a jatekokba leszel hatranyba, ha nem 1gb telot veszel
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #80 üzenetére
Nincs igazad es rosszul vagtad ki mert nem igy irtam, es nem lelkesedes hanem az hogy nemertem hogy azt a kuka rendszert miert tartjak jobbnak es ez mar idegesitett kikellet adjam ha mar irok enis , 3 eve mobilarenazok ha nem tobb es kb 1 hete dontottem ugy , hogy enis beszallok kommentelni csakhat a droidosokkal nincs mit beszelni nagyon elvakultak
-
Naughty9011
tag
válasz
Naughty9011 #72 üzenetére
Es amugy most is a telomrol irok ide pont hivtak es ahogy megnyomtam a felvevest mar beszelhettem is, ez androidon kb fagyas lett volna
) nah de mind1 tollem aztan szarakodhatnak vele meg mondhatjak hogy jobb de ha valaki valt androidrol wpre akkor nem megy vissza , de ha vissza is menne akkor jonne ra igazan hogy milyen szart is hasznalt addig
-
Naughty9011
tag
Az sokat segit hogy ha megnyitod a skypeot es jon egy rendes hivas aztan ujraindul az egesz mert szemem elott csinalta ezt a motorola razr es abba 1gb ram van, (android fanos haverom) csakhogy ő 150k ert vette a telot es en meg 35k er , hidd el en szerettem karbantartani a teloimat volt symbianom is azt is romoltam meg ijesmi de ezutan a telo utan ezek mar csak a mult es kb több szabadidőm lett, ez működik es minden megvan amit kivanok!!! Amugy meg csak fbra nem jon az ertesites, viberre jon es whatsupra is de nemis hianyzik hogy nekem minden 5 masodpercbe rezegjen a telom mert ugyis csak kiszednem.. Es ha tapicskolok egy backet hosszan akor a hatterben futo appokat kb 1 mp alatt , en lattam droidon es nem jobb semmivel a sajat szememmel lattam!! Hamarabb tudok az en wpmel valtani a hatterben futo appok kozul
egy dolog hianyzik a notification bar, de erreh varok
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #58 üzenetére
"Led-es villanó kihagyása, az öreg kontinensen kényesebb téma (van spanyol, angol, orosz ismim, így vontam le ezt a következtetést)" Na de uraim kérem szepen!!!! Emlekezzunk csak vissza a Samsung atom csucs Androidos bika telojara! Segitek , Samsung Galaxy az elso csucs androidos dragasag es nem emlekszem hogy lett volna hatul LED
-
Naughty9011
tag
Csak annyi az egész, hogy a lumiat megveszed bekapcsolod a telot , szinkronizalsz mindent es ugyanugy repül a rendszer 5 ev mulva is ahogyan elsore bekapcsoltad!!! Nekem 8s em van es tenyleg repul a rendszer, atom stabil nincs fagyas, nincs lag , az android wp mellet egy vicc!!!! Es ne jojjon senki hogy komplexebb meg ilyen baromsagok , mert nemertem miaz amivel tobbet tud a droid a hatteren meg egy csomo folosleges dolgon kivul amit a laptopon se allitok be nemhogy telefonon.. Kosse fel a gatyajat az android mert ez itt a veszte lehet!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest