- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Az sokat segit hogy ha megnyitod a skypeot es jon egy rendes hivas aztan ujraindul az egesz mert szemem elott csinalta ezt a motorola razr es abba 1gb ram van, (android fanos haverom) csakhogy ő 150k ert vette a telot es en meg 35k er , hidd el en szerettem karbantartani a teloimat volt symbianom is azt is romoltam meg ijesmi de ezutan a telo utan ezek mar csak a mult es kb több szabadidőm lett, ez működik es minden megvan amit kivanok!!! Amugy meg csak fbra nem jon az ertesites, viberre jon es whatsupra is de nemis hianyzik hogy nekem minden 5 masodpercbe rezegjen a telom mert ugyis csak kiszednem.. Es ha tapicskolok egy backet hosszan akor a hatterben futo appokat kb 1 mp alatt , en lattam droidon es nem jobb semmivel a sajat szememmel lattam!! Hamarabb tudok az en wpmel valtani a hatterben futo appok kozul
egy dolog hianyzik a notification bar, de erreh varok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest