- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
) na ne mar:d kössz a tippeket, érdekes ez az egész dolog, sokszor ereztem ugy, hogy beleszolnak par dologba, vagyis igazabol sokmindenbe, de csak most vettem ra magam, hogy írkáljak
de amugy hidd el helyesen irok, csak facebook, yahoo messenger mindenki rovidit meg valtoztat mindent, es egy ido utan vagy megszoksz vagy megszöksz.... Egyszer edesanyam latta mikozben gepeltem valamit es roviditettem es ramszolt, hogy irjam ki teljesen mert ugyan annyit fizetunk.(internetert, reg volt) Nem hallgattam rá sajnos
)
-
zombinyul
addikt
Gonosz.
(#102) Naughty9011: másokat nem tisztelsz meg azzal hogy helyesen írsz. Remélem már érted. Igen, jöszünk a helyesírással, mert rohadt idegesítő ha valakinek nem megy. Nem mentség ha telefonról írsz, én is szoktam, de ügyelek a helyesírásra. Meg rengeteg másik ember is. Nem ártana tartani egy színvonalat. Arról nem is beszélve, hogy gépről is csapnivalóan írsz.
Mindentől függetlenül nekem WP7-esen se 100-as a push üzenetküldés, ami iPhone mellett még mindig néha bosszantó kicsit, de együtt lehet vele élni.(#105) blackmajesty: pontosan, ezért használom a YoutubeHD nevű appot. Azon belül még nem botlottam ebbe a hibaüzenetbe.
(#106) Zsolt_72: engem érint, vastagon, de egyszerűen annyi pluszt nyújt a telefon (sebesség, stabilitás, stb), hogy emiatt nem volna indíttatás a váltásra.
Azon pedig nem győzök röhögni, hogy sokan azzal dobálóznak, hogy a WP mennyivel egyszerűbb mint az Android, és ezért elég alá a gyengébb HW. Hát nem, OPTIMALIZÁCIÓ, kéremszépen. Mitől is bonyolultabb pár widget, ami meg se moccan (ritka a kivétel), mint az állandóan mozgásban levő csempék? Ahol ilyen hardverek vannak, ott már ilyen nüansznyi különbségek a világon semmit sem számítanak. Inkább tanulni kellene a Windowstól, ahelyett hogy a Droidosok már jönnek flamet kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest