- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Az sokat segit hogy ha megnyitod a skypeot es jon egy rendes hivas aztan ujraindul az egesz mert szemem elott csinalta ezt a motorola razr es abba 1gb ram van, (android fanos haverom) csakhogy ő 150k ert vette a telot es en meg 35k er , hidd el en szerettem karbantartani a teloimat volt symbianom is azt is romoltam meg ijesmi de ezutan a telo utan ezek mar csak a mult es kb több szabadidőm lett, ez működik es minden megvan amit kivanok!!! Amugy meg csak fbra nem jon az ertesites, viberre jon es whatsupra is de nemis hianyzik hogy nekem minden 5 masodpercbe rezegjen a telom mert ugyis csak kiszednem.. Es ha tapicskolok egy backet hosszan akor a hatterben futo appokat kb 1 mp alatt , en lattam droidon es nem jobb semmivel a sajat szememmel lattam!! Hamarabb tudok az en wpmel valtani a hatterben futo appok kozul
egy dolog hianyzik a notification bar, de erreh varok
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 PRO + TELJESEN ÚJ Pixel Watch 2!!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest