- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Ne vedd magadra a helyesirast. Ami inkabb zavarja oket, az a nyelvtan. Nem te vagy az egyeduli "kulfoldi" itt a forumon, aki nem tudja anyanyelvi szinten a nyelvtant (amihez hozzateszem, hogy a lakossag java resze se).
En mar voltam azert lehordva, mert megjegyeztem, hogy oda kellene figyelni ... es a topicban csak en nem tudtam, hogy az illeto romaniai
Az ekezet nelkuli iras pedig olyan dolog, hogy en se vagyok hajlando a holland rendszer miatt csak a forumozok kedveert 3* annyi idot tolteni a gepelessel, hogy ne kelljen hasznalniuk az asszociacios kepesseguket
Amire viszont odafigyelhetnel, az maga a helyesiras, elgepelesek. Ha pedig sok tamadast kapsz, erdemes kiirnod alairasnak, hogy "videki vagyok, xar az elet" -
Kasya
nagyúr
válasz
#40993792 #80 üzenetére
Teljesen folosleges mast megitelned a gondolatai miatt. Nem konnyu valamit fuggetlenul tekinteni, ha a mindennapi eletben mondhatni tars szterepet tolt be egy-egy telefon es annak rendszere. A legszivesebben osszeragasztanam haromszogbe egy lumia-android-symbian keszulekeket, hogy egybe legyenek mindig
Koszonom! Az Update listabol megtekinthetem akkor az aktivalt orszagokat, ha jol gondolom...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #74 üzenetére
A gond az, hogy en Symbirol valtottam Androidra es nem erzem a stabilitasi kulonbseget. Kis ideig hasznaltam iOS es WinPhot, ahol az elozo ketto renndszer szolgaltatasaibol bar hianyzott mindig valami, kaptam valami teljesen mast...gyorsasag, stabilitas. A mindennapi hasznalatban pedig ez az elsodleges (szamomra).
Hogy is van ez a HERE korlatozas?
-
Kasya
nagyúr
"jelentkezzen egy smile-vel" .. ez olyan buzis
Amugy nem ertem a problemazokat... Az androidnak az 1 giga ram is keves. Aki mast mond, hazudik. Tudom, tudom, az en keszulekem rossz.
A Nokia nincs tularazva. Egyik telefon sincs tularazva. Mindegyik annyit er, amennyit adnak erte. Ha neked draga az 1020, ott az 520.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest