- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
Ez egy feleseleges és buta vita..
Mindenkinek másra van szüksége, másak az igényei.. ő kipróbálta a wp-t, nem jött be neki, leírta a hiányosságait ami számára zavaróak és kész, nincs ezzel baj
Felesleges ezen tovább vitázni szerintem
Lehet más emberkéknek azok a dolgok nem zavaróak, vagy nem hiányoznak, viszont azok az emberek sehogy se tudnának megbarátkozni az androiddal.Nekem már pár éve androidom van, gyűlölöm, de minden frinc francot lehet hozzá találni, ami meggkönyíti a dolgom, ezért valószínűleg maradok ezen a vonalon, szeretem ha kedvemre formálhatom a telefont, még ha az updatekkel szívni is kell.
Volt 3GS iPhoneom is, kb 2 óra használat után azt mondtam szétverem, annyira idegesített a rendszer. Megváltam tőle és kész.WP-m még nem volt, de kipróbálnám, bár tartok tőle hogy nem felelne meg az elvárásaimnak. Maga a csempe része nem igazán tetszik, de még nem biztos hogy nem veszek egy 520-at próbaképp. Lehet pont megtetszik és el tudok lenni rajta
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Naughty9011 #86 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Igazából nekem csak az a lényeg hogy 3-4 email fikókot tudjak valós időben szinkronizálni, menjen a facebook app, twitter és ne kapjak állandóan forced closeokat. Fontos szempont még hogy viszonylag jó képeket készítsen és jó videókat csináljon 1080p-ben, na meg ha be van kapcsolva pár órát a 3G net is, bírjon ki egy napot az aksi..
Filmezni és játszani nem szoktam, max játszok ha végképp nincs mit csináljak, de az kb havonta egy fél óra.Vagy túl sokat szeretnék?!
-
stbtamas
aktív tag
Olvastam egy ideig a kommenteket, majd meguntam a folyamatos harcot.
Nekem igenis tetszik az 520, csak lenne rajta vaku.Az android jó lenne, ha nem lenne kismillió verzió már belőle és a cégek foglalkoznának rendesen a rendszerfrissítéssel.
Én annó megvettem az első 2 magos/1GB rammal rendeljkező telefont, de még 4,0 androidot se kaptam rá, mert nem viszi el. Azóta fele ilyen erős telókon van 4.1..
Igazság szerint 1 GB ram sokszor kevés, vagy ha több alkalmazás meg van nyitva, extra lassú az egész rendszer, android megeszik 400MB ramot, egy facebook app 200MB!!! és még a többit nem is számolom.. és azt még tegyem hozzá hogy még mindig 2,3-on vagyok...Ezért is gondolkodtam el egy WP mobil mellett, ott ha jól tudom nincs ilyen mizéria a frissítésekkel.. Csak azok a bizonyos korlátozásokról nem igazán találtam semmi konkrétat, amiről mindenki beszél androiddal szemben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest