-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Weareus #35230 üzenetére
Nálunk meg a fordítottja nem megy.
Akkor lehet bankszámlára pénz, ha minden (4) alkalmazott beleegyezik. És nem.
Egyik: Én emiatt nem nyitok bankszámlát, de az asszonynak van, és akkor minden hónapban az asszonynak adja a főnök azt a pénzt, amiért én dolgoztam meg? NEM!
Két gyerek után is külön kasszán vannak az asszonnyal. Amiket elmond, mintha nem család lenne, hanem egy gazdasági közösség.
Ő pl irigylésreméltóan szarrágó a maga módján. Ha kérdezitek, akkor holnap le is írom, hogy miért.
Másik: Minek? Nem száradt le a lábam, hogy utalgassak, el tudok menni befizetni a csekket... Volt már folyószámlám, de drága, nem éri meg.
Harmadik: (mindenük közös, kb még a facebook, meg az email is) látni fogja az asszony mennyit keresek. (A boríték jó, ráadásul ő a főnök veje, ha olyan akkor a lány saját anyja aki a könyvelést viszi biztos információforrás lehet most is. )Ha nem lenne rohadtul fogamra való ez a meló, és nem 20 éve lennék összezárva velük ( na jó, első alannyal 15 éve) úgy itthagytam volna az egészet emiatt, mint a szart.
-
maláj
addikt
válasz
Weareus #35230 üzenetére
erről nemrég volt történésem
kb. 1 hónapja voltam az ocsmányirodában ahol rákérdeztem erre a kérdésre az egyik előadó nénitől ...
a válasza: ahogy neked jogod van KP-ben postai úton kérni az illetményedet (törvény ugye) úgy a munkáltatónak ugyanolyan joga van felvenni az olyan embert akinek van bankkártyája és elzavarni a búsba azt, akinek nincs ...emiatt se beperelni diszkrimináció miatt se más miatt nem lehet és kvázi 1 szinten áll az a dolog, hogy 1 országban (pl. jelen esetben orbánisztánban) van 1 törvény azzal teljesen egyenértékű 1 kis/közép/nagy vállalat belső szabályzatában meghatározott "kifizetési" mód ...
nemtudom igaz -e (remélni tudom, hogy ha már ott dolgozik akkor napi szintű ismeretanyag van a kobakjában) de amint látszik hiába törvény a törvény jelen esetben mégsem az ...
-
MK VII
veterán
válasz
Weareus #35230 üzenetére
Sok helyen nem így állnak hozzá. Sőt még a bankot is megmondják, hogy hol kell lenni a bankszámlának.
Szóval ja... Cseppet sem foglalkoznak a törvényekkel egyes helyeken.
Egy HA meg főleg ne mondja már meg, hogy bankszámlámnak kell ahhoz lennie, hogy árulhassak...
Ha én csak személyesen árulok ahhoz jogom van és nem kell hozzá bankszámla sem.
Igazából minden másban egyetértek, hogy a HA-t újítani kell és biztonságosabbá tenni. Legyen telefonos vagy akár okmányok alapján visszaellenőrzés. De a bakkártyás kizárólagosságot egyáltalán nem preferálom. -
Trailblazer
veterán
válasz
Weareus #35144 üzenetére
Mit szólnál az 54 ezer ft-os bankókhoz?
-
törölt tag
válasz
Weareus #34956 üzenetére
Na ne mondd, ket ugyanolyan jo allapotban levo, mondjuk 5 eves Auto kozul melyiket szeretned birtokolni?
Amelyikben van 82 ezer, vagy amelyikben van 382 ezer?Amire gondolsz, az ugy lehet igaz, hogy nem kizaro ok a magas futasteljesitmeny, ha egyebkent egyben van az auto.
-
ALFA
senior tag
válasz
Weareus #34824 üzenetére
Egyetlen kis szenilis akárki, én csak az utolsó száz beírást olvastam, de már egyértelmű számomra, hogy nagyon dilettáns vagy, hogy térdepelve imádkozol, mert jó páran az itteniek közöl ott köröznek körülötted lesve, mikor kerülhetnek a hátad mögé.
Ja, hogy már fájásod van, és most azért imádkozol térdepelve, hogy elmúljon? Hát, akkor későn szóltam.
-
Pikachu24
aktív tag
-
quailstorm
félisten
válasz
Weareus #34673 üzenetére
Teljesen rendben van az Ali, free shipping az sokszor marha lassú, de legalább van tracking beépítve.
Mobilappról érdemes használni.A határidők szűkebbek, mint az eBaynél, ha kicsúszol, az eladó kíméletlenül leszar/átver (megígéri, hogy küld még egyet, de nem küld soha).
Szóval ha megjön, azonnal neki kell esni tesztelni. -
kenwood
veterán
válasz
Weareus #33885 üzenetére
igen,az
tegyel neki privatban egy ajanlatot. ha elfogadja,orulsz. ha nem,akkor nezd levegonek. nem kell tanarbacsit jatszani. ha nincs uzlet, akkor tovabb kell lepni. mit ersz el vele,h nyilvanosan kioktatod ?
max frusztracio levezetesre jo egy idegennek "segiteni". annak azert van egeszsegesebb modja is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged