- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nos. a replika jelző azért szerintem sem olyan egyértelmű. Azt, hogy a régebbivel, eredetivel megegyező, másolat(a egy régebbi kiadásnak, etc). Mert pl vannak autókban is replikák, amik mondjuk úgy néznek ki, mintha, közben meg az ég világon semmi másban nem egyeznek az eredetivel. Motorban kb dettó. AF1 replika. Olyan, mint az eredeti versenymotor, de max a festése hasonló. Autókban ez még szarabbul jön ki. Órában NEKEM, ha valami replika, akkor az = gagyi, hamisítvány, másolat. Akkor is, ha a gyártó, vagy valami leány gyártja, akárhol és van benne az eredetivel egyező, vagy hasonló alkatrész. Amit linkeltem, teljesen spontán, omega replika szóra rákeresve vaterás oldalt, azok közül nem vagyok biztos benne, hogy van két olyan, amire TE gondolsz. Az én szememben hamisítvány mind és sitten a helyük! Hiába jelented, semmi reakció. A pénz ugye, a jutalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest