-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #67083 üzenetére
Épp betonozok, elkelne egy ilyen
szorgos kéznagy pofa, hogy szórakoztasson közbenkoby11h: én is kerestem helyi bobcat-est a gyümölcsös előkészítéséhez, egyik se ért oda. nem kellett a pénz. kora tavasszal nekiláttam kézzel elegyengetni a területet, kb 1 hónap alatt végeztem esti 1-2 óra laza munkával.
-
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #67083 üzenetére
Bobcat bérlés Budapest XV. kerület
Vagy ha kell keresek közelebb... -
Astroboy
őstag
válasz
Gyuri27 #66572 üzenetére
Szóval kinyaraltad magad, nice. Néha meg kell inni a munka gyümölcsét, ami jár az jár.
Biztos szar volt Balin a mobilnet, hogy read onlyban voltál egy hónapig, mondjuk én kiegyeztem volna a helyzettel.
Szóval félre ne értsd én nem azt mondom, hogy nem hiányoztál...hanem azt, hogy qvára nem. -
válasz
Gyuri27 #66559 üzenetére
"De 5-10 év vonatkozásában már ezek a pénzek elég szép számot formáznak."
Meg az 5-10 év isDe érted, a valódi veszteség meg 1-2 nullával több - nem ez számít, csak felháborító, hogy miért jutalmazunk.
"Ráadásul a dolgozókban se segiti elő a lojalitást a munkakedvet."
Meg az egész rohadék banda viselkedése sem, sem a dolgozók, sem az ügyfelek felé... -
zolee5016
őstag
válasz
Gyuri27 #66549 üzenetére
Hhehhehe csak elérte a célját a hirdetés
-
-
KROK640
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
válasz
Gyuri27 #64067 üzenetére
Mondjuk a futárszolgálatok is drágítanak érezhetően, a DPD-nek most nemrégiben lett egy olyan húzása, hogy még a futárkocsi kiszállási 'napi' díját is ráverik az emberre. A szokásoson kívül még + ~1000ft... rohadjanak meg azok is. AMi két hónapja megvolt 1460ft-ból, ugyanazért most lehet fizetni ~2500ft-ot.
-
Astroboy
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #63282 üzenetére
nem feltétlen, és drágán sem veszek, mostani lap szép is jó is, ára is jó volt, pont azért nem vettem meg hamarább mert képeken gagyinak tűnt, video meg alig van róla ( :
ha passzívan lesz pciex4, designban is oké, árban is - max 40k matx -, akkor esetleg váltok 550-re, de egyébként nem, redukálom mit cserélek
most becoptam' egy fekete brocken 3-mal, a talpa sajnos nem az igazi, úh. ami már bevált azt meggondolósan cserélem lede lassan megvan amit akarok, és abba a ninja nem illett bele, mindig csak egy kis lépés, néha nagy botlással, de már lassan elkészül ez a csoda
extraként lassan már semmi értelmeset nem kapni és azt is drágán ((( : -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #63275 üzenetére
bő fél éve jön a b550, ennek szólt az 1-2-3 év ( : komoJra fordítva nem lesz csere, csak ha designban is hozza azt ami teccik', meg nem csesznek el alapdolgokat mint sok lapon, vga slot alá nvme
házhoz? már lassan a lakók se jöhetnek be, bukta ez is ( :hcl
rég volt, más intézte, akkor még ebay és társai nekem kínai volt, ma már teljes árat vissza boxolnám és grátiszba maradna a tok is
nagy telefon volt, nőknél nem népszerű, kb esélyesem sem lett volna eladni - bár vannak huncut fijjjúcskák', lehet ott népszerű lett volna ( : -
nem is pirosat akartam, szép mély bordó volt...a képeken -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #63248 üzenetére
1. korrekt megjelenítést tud a kijelződ és korrektül fényképezték terméket -> azt kapod amit láttál
2. kijelző korrekt, fénykép nem -> nem azt kapod
3. egyik sem korrekt -> nem tudod mit akartál venni ((( :
itt az alaplapom, képeken sokkal bengyább' mint valóságban, az bejött
kábel sem tűnt volna fel annyira, ha már nincs egy silverstone pcie valóban piros kábelem, de van ( :
a lapom nagy tesójánál pedig úgy vannak képek csinálva, hogy véletlen sem tűnjön fel hogy egyébként barna a pcb alapja, nem pedig fekete, ott találtam videókat amikről egyértelmű
szóval ez ilyen mókahcl
valaki telefon tokot rendelt nekem egyszer aliról, pirosat..hát ciklámen lett mire ideért ( : kínai váltig állította az piros, színvakok vagyunkelső és utolsó alis rendelésem volt - az is csak közvetve -, pár évig tartogattam a 4e ft-os tokot a szekrényben, majd ment a lomizóknak
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #63232 üzenetére
olyan carokat' nem veszek ( :
hcl
tejesen' színhelyes a kijelzőm, narancsos azon is, csak ugye pirosnak árulják
és ezeket nehéz fényképezni, illetve sok gyártó ebben rendkívül béna/tudatosan úgy fényképez hogy átcsessze a jónépet'Astroboy
annyira azé' nem narancsos ( :BiP
(túl azon, hogy takarólemezként funkcionál) - pont arra ( : -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #63212 üzenetére
sok infot össze lehet szedni dolgokról, de sokat nem, az csak itthon derül ki, ez ilyen
vettem pl kábel szettet táphoz, phanteks, tehát nem gagyi, pirosat, itthon kiderült nagyon szép a színe, de nem echte' piros, narancsos beütése van, ezt megalapozhatod keményen, de nem derül ki ( : valamire majd jó lesz alapon ment a szekrény tetejére egyelőre, annyit nem ért hogy visszaküldjem most
inkább asztmongyad' meg - vagy bárki aki tudja -, ezt a "shieldet" lehet venni alaplapra, vagy vannak eleve lapok amiken van? nzxt házas demo képeken láttam ilyesmitszerk:
Mecy_Lacee
már az ipont is árulják? ( : -
Migráns
tag
válasz
Gyuri27 #63076 üzenetére
Te írtad, hogy Nvidia érdekel! Gondoltam, elmentél vegyésznek, és immár "fussa" normális cuccra! !!
Itt a saját írásod! Azok a jól megválogatott szavak.....
De oké, humorizáltál (szerinted ), én meg visszahumorizáltam (szerintem) .Viszont némi józan ésszel belegondolva még te is tudtad - remélem - , hogy vicc az egész. Neked kártyát? Én? Grátisz vinyóval????
Egyébként, kedves Gyuri, én nem vagyok se a barátod, se az ellenséged.
Talán inkább a nevelőd......... -
Migráns
tag
válasz
Gyuri27 #63041 üzenetére
Gyurikám !
A legjobbkor jelezted videokártya vételi szándékodat, ugyanis kb. két hete keresett meg valaki, hogy Nvidia vonalon mit tudnék adni neki. Össze is dobtam a választékot egy képre, és ez a választék a GTX 960 (már elvitték) kivételével ma is aktuális!!!!
Bármelyik a tiéd lehet! Válassz!!! Sikeres ügylet esetén a vinyót neked grátisz adom mellé!
Az árat majd privátban megbeszéljük!Várjunk csak! Hány sikeresen lebonyolított üzleted volt eddig? 26?
Sajnos kicsit kevés a pozitív értékelésed, az alacsony értékelés számú kollégákkal az üzletkötés pedig kimondottan lutri! !Ugye nem haragszol, ha előreutalást, utánvét esetén pedig előre fizetendő postaköltséget kérek?
-
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Gyuri27 #61927 üzenetére
Van ilyen is, meg van olyan is... Inkább így fogalmaznék.
mert van aki lakik mondjuk egy lakásba/házba (akár vidéken) és van a városban egy lakása amit kiad. Kiad mondjuk 100K-ért, amiből 80K a havi törlesztő a bank felé (a moratóriummal ezek most eléggé jól járnak), és mondjuk el tud tenni 20K-t azzal együtt hogy a bérlők miatt is idegeskedhet. Ennyiből nem tud meglenni, tehát el kell menjen dolgozni (itt vidéken jellemzően) 120-130 ezerért; na az ilyentől nem sajnálom a kis fizetése mellé a havi +20 ezret.
Na persze megvan az a réteg is akinek van 3-4-5-100 lakása, kiadja őket, egész hónapban semmit nem csinál és milliós a bevétele. Ezek egyébként ha eléggé okosak és van némi szerencséjük, egy idő után egyre gyorsabban gazdagodnak, és ha nem szórják nagyon a pénzt, éves szinten akkora tőkét tudnak felhalmozni amiből más évtizedekig elél(ne).
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #61793 üzenetére
78e az 5500 xt 8 gigás pulse, abból 4gb-osat nem szabad venni,- ennyi árkülönbséggel pláne - játékok pofátlan módon történő eladása után kb 65k a vége, ammár' nem rossz, mondjuk nem messze van tőle az 5600 xt, az 85 körül áll meg hasonló megoldással alzánál, és jó eséllyel még az 5700 xt hűtésével lehet kapni
-
snecy20
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest