- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
-
válasz
Gyuri27 #72515 üzenetére
"Egyes cégek azonos néven, de kevésbé hatékony alkatrészekkel forgalmazták termékeiket"
Sajnos ez teljesen bevett gyakorlat, jobb esetben verziószámozzák, meg "Pro" ugye, de a Tp-Link is csinálja, meg rakás gyártó csinálta évtizedek óta. Nem szép, de alapvetően nem szoktak érte büntetni. -
BiP
nagyúr
válasz
Gyuri27 #72515 üzenetére
Aztadurva. Már a múltkori WD Red-es trükközés sem volt semmi. Bár arra azért rábukott a sajtó, mert nem csak teljesítménygondok voltak, hanem kompatibilitásbeli (pl. raid tömbökkel), de azért ez sem semmi.
Legyen hivatalosan v2 kiadás, és akkor mindenki tudja, hogy az valamivel bénább, mindenki el tudja dönteni.
De ez így simán megtévesztés. Bosszantó. Főleg, hogy pl. ez az Adata 8200Pro pont egy ajánlott SSD (volt), mert jó ár-érték aránya volt az nvme ssd-k között.
De így, hogy butítva van, már nem annyira biztos. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #72488 üzenetére
A 10év kicsit sok lesz, inkább 7.
Én vagyok a 2. gazdája, az első azt se tudta mi a tuning. Megvan doboza, minden tartozéka. Nálam is annyi tuning volt csak, hogy aláfeszeltem, és kicsit emeltem a szorzón.
A ház vízhűtéssel 1 éves, és kb 80k volt. Tök mindegy mennyi egy modu táp, ez nem az. Ebben Corsair RM850i van, ami 60k felett van.
Világosan leírtam, hogy nem a teljesítménye miatt ennyi az ára.
Ez a lap soha nem lesz 5-10000Ft, ritkaság, tartja az értékét.
Aki csak a teljesítményt nézi, és az árat, az ne vegyen rampage lapot.
Ez a lap nem a z490 kategória, kicsit el vagy tévedve.
Pl az ASUS z490 az a z68, z77 utódja, ami asztali kicsit átlag feletti ketegória, de a hirdetett lap S2011, egész más világ. Ebbe van 8, és több magos proci is.
Aki hasonlót keres újban, annak ASUS ROG Rampage VI Extreme Encore lapot kellene vennie, ami 200 felett van.
Mondom, ez nem ár érték bajnokoknak való.
Egy 30 éves mercedes kupé is 160 lóerős és egy új Opel mondjuk Astra is ugyanannyi, mégis többe kerül a régi merci.
Aki olyat keres, azt veszi, akinek új megbízható kell, az meg a másikat. De az nem merciben ül.
Ennyire egyszerű a szitu.
Ha vágysz rá, vagy megfizeted, vagy nem lesz olyan.
Ha nem vágysz rá, akkor meg úgyis azt veszed, ami a legjobb ár-érték arányú.
Nem te vagy a célközönség.
Ha elmegy, akkor jön az i7-8086k, ha nem ,akkor meg marad, mert tökéletesen elégedett vagyok vele, egy Strix RTX3070 upgrade lesz benne, ahogy realizálódik az ára.
Én így is, úgy is elégedett leszek a helyzettel, nem sírom tele majd a párnát éjjelenként, ha nem menne el. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #72483 üzenetére
Jó az az ár.
Nézz körül ebayen mennyiért mennek a rampage IV lapok és a MATRIX HD7970 VGA-k
Kb 150-nél járunk
Tedd hozzá a házat, terás ssd-t meg az rm850i tápot, és a ddr3-2400 se 1000ft/GB kategória
Ja hopp még egy 6/12c loclmentes proci is van benne.
Itt a különlegessége miatt kerül az ennyibe, nem a teljesítmény miatt.
Ha nem lenne egy i7-8086k a vágyam, meg se hirdetném
Meg különben is 100k már egy 1060 -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #72143 üzenetére
csak az új gyárinál nem bukom be az árát ha gond van? ( :
1080p-nél a 1650s is elmegy, fejlett az encodere, vram kevés, max lassabban dolgozik mint combos/nagyobb vramos vga
egy zen 3600+1660s már jó beugró kombó 1080p-hez, illetve lenne , egyelőre nem hálivud' szinten tolnám nyilván, de a notebookom ahhoz is kevés hogy fél perces videón tanulgassak -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #72141 üzenetére
és rád fogok esni
használt rizikózást meghagyom másoknak, és a gépbe nem jön semmi ami hangos
jó lenne ide 1660s, de még 1650s is elmegy kategória, árban legjobb lenne egy 1070ti, majdnem 2080ti szintet hoz a sw-ben, de ugye nincs újan - nem mintha más lenne ( : -
úgy nézett ki jó lesz az új mac m1, de esélyesen annyira mégsem az én dolgaimhoz -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #72134 üzenetére
dehogy akarok játszani már pc-n, pénztemető, annak vége, arra ott az xss és cloud apróért
vágásra kell, 5600xt-vel nem sokra mentem volna ha meg is tartom - ha akkor még tudom is hogy majd ilyet akarok csinálni ( : -, 1660s jobb benne mint az 5700xt azzal a sw-rel amivel használni akarom
emellett persze szeretem kipróbálni az új dolgokat -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #72030 üzenetére
az "etikátlan" ha saját topikjában villog vele valaki aláírásban
pár napja elment tőle a kedvem, csak azt nem akartam "benyelni", hogy az amd-nv-bányászok baromsága miatt majd én vegyek még drágábban a sz@rjaik közül amik nemrég még értelmes áron sarki boltokban is voltak
csak kérdés, szerinted lehetne már 5600x a gépemben?- ha még lenne gépem :d és akarnám ( : -
azt sem tudom megérteni, mért gondolják egyesek hogy egész nap ott kell ülni meg scriptelniszerk:
hcl
oda be se nézek, régen is elég volt ( :
hirdetésben is simán mentek volna, csak a kedvem ment el a hülyeségtől
de lehet átgondolom -
válasz
Gyuri27 #71762 üzenetére
eddig arról volt szó, hogy a csendőr verjen le két pofont, és meglesz a tekintélye, hogy jönnek ide az életellenesek? azt főleg ne a csendőr pofonjaival intézzük...
mellékszál: érthető az igény, hogy a tolvajt meg a gyilkost mindenki láncra verve, kenyéren és vízen akarja látni, de ha nem tényleges életfogytiglanra zárják be az illetőt, akkor számolni kell azzal, hogy egyszer ki is fog jönni otthon, és esetleg nem lenne baj, ha utána a társadalom hasznos tagja válna belőle. ezt nem segíti elő, ha az embert egy túlzsúfolt, poloskás-csótányos cellában tartják, meg szép lassan leépítik a családi kapcsolatait (80-90 forintos percdíj telefonálásra, tavasz óta nincs látogatás, ha jól tudom, már csomagot se lehet beküldeni, csak pénzt a benti boltra...)
nem mondom, hogy luxusszanatóriumban lakjanak a bűnözők, de a magam részéről jobban örülnék, ha egy lehetőségekhez mérten egészéges lelkű valaki jön ki, akinek van hova és kihez mennie. -
mpo
veterán
válasz
Gyuri27 #71770 üzenetére
Barátom tavaly halt meg 63 évesen ,egy hónap kórházi ápolás után, mert a hülye-gyerek a mobilján valamelyik közösségi oldalt b@sztatta és fékezés nélkül 120-szal a másik sávban frontálisan belement.
Ha túléli, akkor tolószékben élte volna le a hátralévőt, mert teljesen lebénult. -
-
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #71748 üzenetére
Ez itt Európa, itt nem lehet ilyen dolgokat csinálni (hozzáteszem, csinálnak, csak már óvatosan, maszkot húzva, nem nyilvános helyen, vagy éppen bent a sitten félrenézve, míg a "bentlakók" elvégzik helyettük a piszkos munkát).
Indiában történt tavaly, 4 csávó megerőszakolt egy csajt, megfojtotték és végül fel is gyújtották. Ott nem szaroztak, miután elfogták őket, kivitték őket a helyszínre, agyonlőtték mindet. Persze ott sem szabad ilyent csinálni, ezért azt mondták, hogy a bűncselekmény rekonstruálása közben a gyanúsítottak megkísérelték elvenni a rendőrök fegyvereit, és emiatt alakult ki közöttük egy kis csetepaté, aminek a végén az összes gyanúsított elhalálozott. Hogyne, egészen biztosan pont így történt.
Link -
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #71748 üzenetére
Úgy, úgy. Én mindig azt mondom, hogy ha valaki jogerősen bizonyítottan bűncselekményt követ el, az abban a pillanatában lemondott az olyan jogairól ami nem a pusztán életben maradáshoz köthető (evés, ivás, orvosi ellátás). Nem kellene ezt a GDPR-t sem túllihegni. Ehhez azonban erőteljes karhatalom (rendőr, csendőr, MP...) és rendes független, gyors bíróság kellene.
Nem kellett volna megszüntetni a kényszermunkát sem (olcsóbb lenne sok közpénzes beruházás is), nem kellenek ezek a finomkodások.
A börtön ne a szórakozásról, gyúrásról, TV nézéről szóljon már - tudom nem arról szól, de az is meg van, pedig nem kellene! Arról lemondtak a bűnelkövetéssel!
Ha valakinél aki nem tagja karhatalmi szervnek éles lőfegyvert találnak, akkor nem ejnyebejnye kellene meg két év felfüggesztett, hanem 15 év kényszermunka. Nem is adnék fegyvertartási engedélyt senkinek - milyen alapon? Hozzá teszem imádok lőni, voltam katona, volt itthon lőfegyverem de inkább eladtam, mert benőtt a fejem lágya. Ugyan ez igaz robbanószerre, 1 normál adagnál nagyobb mennyiségű kábítószerre és pszichoaktív szerekre.
Én sokkal keményebben torolnám meg ezeket a dolgokat. A szándékos emberölésre sincs bocsánat. A gondatlanságból elkövetettre sem szabadna felfüggesztettet adni.
Kicsit talán nagyobb rend lenne, lenne visszatartó erő. De amíg pl. elvan otthon nyomkövetővel 2 évet, aztán meg kap még kettő felfüggesztve... hagyjuk már! -
BiP
nagyúr
válasz
Gyuri27 #71724 üzenetére
Az áron miért nem látszik meg az, hogy nekem vennem kell így másikat?
Kérdezd az apple-t
Viccet félretéve amúgy mélységesen egyetértek. A töltő a csomag része, nem túl tisztességes kispórolni, ha eladja valaki aprón. (vagy látszódjon az árban).
Ilyen hirdetésre nem is jelentkeznék. Előbb gondolnám azt, hogy "nemlopót" a tablet, minthogy inkább megtartja magának a töltőt csak úgy.#71740 Gyuri27 : A magyarnak a nyugati nevelésből csak a poroszos-pofonos müködik.
Egyébként ezen én is sokat gondolkodtam, hogy miért van az, hogy fejben nem tudunk felfejlődni a (nyugati típusú) demokráciákhoz. Miért erre a soft-diktatúrára vágyik a nép.
De ennek biztos történelmi okai vannak. Az elmúlt 500évben szinte mindig uralkodott valaki felettünk. (török, osztrák, német, orosz) Megmondták mi van, aztán abban próbáltunk meg túlélni, (innen jöhet az ügyeskedési hajlam is).
A gond azzal, hogy a rendszer viszont nem tetszik, lázongós nép vagyunk, aki kivívja magának a szabadságot. Aztán azzal nem tudunk élni, és magunkra húzunk megint valami élősködőt.
(Na, ez lett a rendszerváltásból is sajna. Elsők voltunk a szabadság kivívásábáan, óriási lehetőség, aztán eltelt 30év, és hol vagyunk? Ugyanúgy valami kontrollmániás komcsi-rendszerben nevelkedett, és ma is abban gondolkodó, mindent egységesítő, mindentjobbantudó és mindentmegmondó vezetés van. De ez már politika, nem megyek bele). -
dugo_
veterán
válasz
Gyuri27 #71727 üzenetére
Amúgy ha ennyire hiányzik a rend, akkor miért nem költöztök el az ilyen számotokra vágyott, rendszerető országba? Nem kell Észak-Koreáig menni, elég a Lusenka Fehéroroszországáig vándorolni, ahol boldogan halálra vernek a rendőrök mindenféle következmények nélkül, ha olyan kedvük van.
-
-
-
kenwood
veterán
válasz
Gyuri27 #71020 üzenetére
Attol, hogy jegelve van,meg nem biztos,hogy a hirdetett aron vittek el.
Legalabbis szerintem senki nem modositja a lealkudott arra ertekeles elott a hirdetest.Egyebkent aki csak hutesre meg rgb-re elkolt 3-400kt,az pont leszarja, ha 1-2 het mulva nehany tizessel olcsobban megkaphatna a friss procit.
Neki most kell. Lehet,hogy meg borravalot is ad. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #70997 üzenetére
a pH@szt repülnék
utoljára 1200km körüli volt a táv amit busszal utaztam, utána komp jött
na mondom ez fasza, ez nem borul fel, úgy nyelte a buszokat, kamionokat mintfa fizették volna érte - fizették is ( : -
egyszer csak érzem nagyon leng a hajó, körbenézek, senkinek sem tűnik fel, na már egyre jobban leng, kezdenek egymásba csúszni az autók, senki nem veszi észre, de már qrva nagyokat leng
na bekapcsol a vészjelző...a nyomorult kapitány nyilván tolta az egyik akármijét, pont telibekaptták' a hullámok a hajót merőlegesen
na akkor megfogadtam többet ilyen sz@rra fel nem ülök ha nincs vészhelyzet, repülőre se, ha meg kell halni hát legyen, de nem ilyen sz@rokon ( :Astroboy
a metró jó, csak unalmas, jobb a villamos ( : -
-
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27 #70641 üzenetére
- ha derékig érő hó akkor tolom hátha mire visszafelé jövök már eltolják, vagy elolvad stb.
- ha mínuszok vannak akkor lassabban tekerek és rétegesen öltözködöm, és csak az orromon veszem a levegőt
- ha esik van esőkabát, vagy majd megszáradok
- ha csúszós út - pl. ónos eső után - pedig megint tolom, hátha mire visszafelé jövök fel lesz szórva hamuval, homokkal vagy sóval.Jókat nevetek azokon a szövegen amit pl. egyes weboldalak írnak, hogy "ahogy közeledik a tavasz vegyük elő a biciklinket és végezzünk rajta egy karbantartást, hogy felkészítsük"
Soha nincs eltéve.hcl
A korábbi "sportosabb" életemben volt, hogy a januári mínusz 10 celsius fokkal kezdődő napon is elmentem futni reggel.
Persze van pár szabály: réteges öltözködés (extrém sok ruha nem kell mert a mozgás majd melegen tart), bemelegítés után azonnal futás és a végén nincs megállás csak majd benn, meleg helyen, mert könnyen megfagyhat az izzadság, a levegőt szigorúan orron venni és kisebb tempóval futni hogy le ne égjen a tüdő, kb. ennyi.
Nyáron volt, hogy interváloztam is tehát mondjuk 1 km-t sprinteltem aztán visszaálltam normál futótempóra télen ilyet nem csináltam. -
válasz
Gyuri27 #70641 üzenetére
Kib*szott fakírok
Én lefagynék.
Ja! Hirdetek kávfőzőt. Fószer jönne érte holnap. Felőlem, úgyse jössz
Holnap (ez ma volt), ír, hogy sajnálja, de a lányának akarta megvenni, de az közben szerzett, így hát mégsem...
Banyek, lehet ezt így is. No problem, van ilyen, normálisan közölte. -
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #70632 üzenetére
Szomszéd faluból bejön havi kétszer Tescoba, egyiknél itt hagyta a gépet. Amíg vásárolt addig kiszedtem a régi törött felfogatós hűtőt, kitakarítottam a gépet, paszta, új hűtő be és teszt. Ezért Ő két privátot írt és került 2x500 métert. Fizetett érte 1 ezrest 1 éve. 2 ilyen volt, 2 posta több mással együtt. Ötöt csak fogták és vitték. Nem kellett kidobni ezt sem.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #70467 üzenetére
nem fogok szórakozni az adrenalinnal, épp mikor felejti el a beállításokat
arról nem beszélve újan már nincs 570 itx, nem akarok copóálarcot' apróssal, nem lenne kvázi néma sehogy
palit 1650 100% megáll 70w-ból, befér a házikóba, és egész biztos olyan halk ahogy én akarom, nem minden a sebesség
a kör bezárult
ha az amd adott volna ki rdna1-ből max 75w-os vga-t azt vennék, de nem adott -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #70464 üzenetére
haggyámá', volt 570-em, az nem áll meg 90w-nál ( : max akkor ha az órajelet is leveszed mellé, 100-120w körül valahol 1250-es gpu-val, 8000-es rammal uv-val
westcoastog
majdnem minden kártya úgy megy már
nálam nincs hdd, cpu hűtő 10dB alatt, táp is, nincs ami elnyomja a vga hangját, sok gépben van hdd és táp is hangos, úgy könnyű "nem hallani" egy hangos vga-t ( :
idle onnan tudom hogy megy a gép még nyitottan fél méterről is, ha világít a venti
nekem ez a heppem', másnak az argb, megint másnak más, mindenki másképp hülye ( : -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #70461 üzenetére
az hogy sok mindent cserélgetek, nem azt jelenti hogy buktam is rajtuk ( : nem remegek be ha pár hónapig-fél évig nem jáccok' :d
hiába jó az 570 a maga nemében, ha nincs belőle extra halk és nem áll meg max 90w-nál
ahova kell kisebb kártya ott annyi a max hőtermelés ami elfér, de az se baj ha csak 75w, úh. valszeg a passzív 1650 kalmx lesz a befutó, újan 55e körül, 70w plafonnal, alávágok egy 400rpm 120-as kaze flexet és az kvázi néma
nekem az extra halk két jó 90-100-as ventitől max 800rpm, 1000-1200 csak simán halk, na ezt pl tudja a gaming x 1050ti, de le kellene vágnom a műanyag keretből hogy elférjen, azért nem fogok újat venni, illetve azért se -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #70458 üzenetére
lehet azért vagyok "tele" mert nem szórom el minden sz@rra? ( :
ezért valahogy nem akaródzik 1050ti-ért 53e-t adni még ha gaming x is :d mert van újan
lett volna evga-ból a legcombosabb, még 4 év garral, egyik jó barátomé, 30-ért biztos ideadta volna, de az nem piros-fekete, utolsó kártya aminél még ezt tolták, utána levő széria nálam végtelen bazári benyomást kelt - legalábbis nv fronton, az amd új gen az ütős lett nálam -szerk:
westcoastog
akkor tarcsad' meg, nem égetem magam olyannal
tegnap néztem a 1650s strixet, azt látom hőcsővel tele van, de hogy nem halk az biztos, a gaming x meg mintha a cirkuszból jött volna, rohaggyon' rájuk ( : -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #70406 üzenetére
azt azért tegyük hozzá, más egy videó és más a gyakorlat ( : ha nagyon durván "rücskös" a fal, vagy púpok vannak benne az sok idő, csiszolás-glett, csiszolás-glett amíg kell
glett vasból se mindegy mit használunk, sok van, de nem mind jó glettelni, csak azt úgy általában elsőre nem tudja az ember, azt se hogy gyorsan rozsdásodik a legtöbb, mert a merev rozsdamentes vasak nem glettelni valók :d
de legalább látszik, hogy nem folyékony a gletthcl
egyébként de, akár jobb is, csak sokkal több idő
a vevőm hívott valami festő ismerősöket, pár napra legomboltak róla pár száz ezret, utána már csak ő nyomta, a végeredmény 100% profi lett, de már előtte én is bőven kozmetikáztam a majd' 100 éves falakat, volt olyan rész függőnél hogy tetején már 8cm-t is eltért, na az olyanokat élből levertem és kartonoztam, aztán rájöttem nyugodtan le lehet verni mindet:d de rengeteg kosz, sitt, sitt szállítás, most már lehet nem ugranék neki annyira -
-
-
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #70360 üzenetére
Úgy, úgy! Nálunk a ház festése 68000 Ft-ba került. Glett javítás, Héra Gold festék, fuga, szilikon, ecsetek, takarófólia, pár izzó, egy lámpa, beltéri ajtókon lazúr javítás, a küszöb csere...
Én mindent megcsináltam ami előkészítés/bútor mozgatás/szerelés, feleségem pedig szépen 2 rétegben kifestett. 1 hét + két hétvége.
Árajánlatok 450.000-csillagos égig. -
-
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #70106 üzenetére
Már ott vagyok, hogy meghagyok egy 200GE alapú am4-es gépet, a többit felrakom apróra, ha beválik a Series X...
Fél és 1 milla között dobálóznak vga-kkal aprón, hagyjuk már...
A 3070 és a 6800 amúgy kifejezetten tetszene, de szerintem a bányászok és a hiénák miatt egy ideig el lehet felejteni ezeket emberi áron. -
TeeBee73
veterán
válasz
Gyuri27 #70059 üzenetére
Ki volt az a szerencsés, aki kekeckedett Veled?
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #70008 üzenetére
Nekem nem cserélték sajnos, kapásból pénzvisszafizetésre voltak csak hajlandók több esetben is.
De ez így megy máshol is, pl. volt, amikor az általam vásárolt RAM a duplájára drágult időközben, és amikor leadtam garanciáztatni, szintén nem cserélték ki, hanem pénzvisszafizetés.
Vagy ennek az ellenkezője, amikor a felére estek a RAM-árak, bezzeg akkor szó nem lehetett az eredeti vételár visszafizetéséről, mindjárt tudták cserélni, akár másik típusra is.
Hozzáteszem mindkét eset érthető is, bár egyik esetben sem a vásárló járt jól. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #69992 üzenetére
Nem problémázok én se, én ezt tudtam előre, hogy így lesz, jeleztem is több alkalommal a fórumokon, hogy azért azzal legyen tisztában mindenki, hogy majd ha garanciáztatásra kerül sor, akkor mire számíthat. És tényleg így is lett.
Árak tekintetében ha éppen nem akcióznak, akkor azért a számtech cuccok drágák náluk. Tavaly még szintben voltak a hazai árakkal, idén sajnos már nem. Néha-néha akad valami, amit épp náluk érdemes megvenni, de a tavalyi áraik sokkal versenyképesebbek voltak (lehet zokon vették a 900 milliós büntetést).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest