- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
Ha jól rémlik akkor a Bz-knek 80 a max
"Mert itt is tök jó a zónázó Flirt, de nem mindenhol az meg"
Az nem mindig akkora baj, nekem volt szerencsém(?) hosszabb távokat is -pl. Bp-Győr- Flirt-el menni (de a Desiro is ua.), ezeknek a fapados üléseihez képest még a posta-bhv inga is maga a luxus..
És akkor még IC-ket is akarnak Flirt-ből,,Nem hinném, hogy erre majd külön kényelmesebb üléseseket vennének...
Persze modernizálni kell, de a megfelelő járművet a megfelelő felhasználásra. -
Grg
tag
Miért ne? Én sokat gondolkodtam már azon, hogy a kétkerekűeknek (rollertől-motorosig) hol van az a jog biztosítva, hogy ahol elfér mehet -mármint azon kívül ahol jogosult-, és vajon ha ő úgy gondolja, hogy pl. a széles járdát használja, mert ő ott elfér és gyorsabb/rövidebb/stb. akkor én is majd autóval -ha elférek- ott megyek ahol tetszik és mindenki bek@phatja... hisz ha nekik szabad retorzió nélkül akkor nekem is
(nyilván nem teszem meg csak elmélkedés)
-
Grg
tag
Nagy dolog ám, hogy nincs aláírás... sosem értettem mire jó
-
Grg
tag
válasz
szebe #117592 üzenetére
Pontosan!
Amúgy a bankok is megérik... Egy ismerősnek úgy ment a levesbe kb. 500e, hogy a bank 5-6x megakadályozta a gyanús tranzakciót, majd 7-re mégis engedélyezte. (Akkor már nem volt gyanús?!?!) Utána a meg azt mondták lényegében, hogy így járt az ügyfél, az nem számít hogy többször is megakadályozták elötte...
Ezért ilyen esetben máskor tegyen rendőrségi feljelentést is, mert akkor az már "bűnügy" és úgy nem lehet elhajtani az ügyfelet csak úgy.... -
Grg
tag
válasz
szebe #114666 üzenetére
Kinek mi jön be, nekem semmi bajom a különleges ízesítésekkel, inkább a nevetséges árakkal van bajom. Azért az milyen, hogy 0,33-as sör nincs 1300Ft alatt.... Egy kicsit elszálltak a magyarok ebben is, de sajnos úgy látszik van akinek ez sem drága. Ehhez képest a horvátoknál a Spar-ban a legdrágább helyi kézműves/kisüzemi sör 2,50€...
Na meg -kinek inge majd felveszi- a magyarok nem is nyitottak semmi újra ízesítés terén sem, ld. pl. a narancsos/citromos kóla, minden normális országban van, itthon nincs, mert .. ááh,na mindegy -
Grg
tag
válasz
fatpingvin #113043 üzenetére
Na persze, és ami nem fém az meg ide kerül
Az a sok fehér pötty 1-1 hűtőgép műanyag belseje + egyéb nem fém hulladék... Csak úgy mondom....
-
Grg
tag
"Macska olyat is szokott, hogy több helyen kosztol..."
Ha ilyen függőséget okozó macskajával etetik akkor igen
. Mi pl. néha, ha marad a húsból levágott, zsíros, stb. rész, vagy a húslevesből amit nem eszünk meg, azt kitesszük a kertbe, ne menjen kárba (Nekünk nincs állatunk). Namost macsek a legritkább esetben eszi meg ezeket (finnyásak ám a whiskastól
) jobb esetben megszaglásszák, de sokszor látom a kamerán, hogy oda se mennek. Ellenben a sünök, meg reggel a szarkák feltakaritanak mindent...
-
Grg
tag
Engem sokkal inkább az érdekel, hogy pl. én a gázzal csak fűtök, havonta diktálok, akkor hogyan is lesz ez?
Mert ugye most havi 2m3-t használok ami a főzés, de télen lehet hogy pl. 160-at, na de az éves fogyasztásom nem haladja meg az 1729-et... -
-
Grg
tag
válasz
KROK640 #85288 üzenetére
"Az külön tetszett hogy a Ciprusi görögök, ha arról volt szó h görög o így vagy úgy, akkor ők Ciprusiak, kikérik maguknak, de ha ebből valami jó származott : hát igen, ők GÖRÖG ciprióták..."
Nekem erről -a ciprusi görögökről- mindig az jut eszembe, amikor nyaralni voltunk Girne-ben, és persze Nicosiába is elmentünk mindkét oldalra. kapásból az tűnt fel, hogy amíg a török részen a saját zászlójuk volt mindenhol kitéve, addig a görög oldalon a görög zászló, sehol egy ciprusi, na mondom, ennyire ciprusiak ezek szerint.... -
Grg
tag
válasz
Chaser #83553 üzenetére
Azt is lehetne mondani akkor, hogy felületes ember vagy, ezzel az erővel... Elég sok frusztráció érhet igy az életben, ha csak a címet olvasod el...
Arról amit írsz, nekem az ugrik, be, hogy pl. ha a tacskós kupon címe -a vastag betűs- azt mondja, hogy x termékre y kedveszményt ad, akkor te nem is olvasol tovább, aztán a pénztárnál meg csak nézel hogy miért nem fogadják el.
Ahelyett hogy elolvastad volna tovább (a hirdetés szövege), és akkor kiderült volna hogy csak akkor jó a kupon, ha pl. 2db-ot veszel, vagy csak a termék bizonyos fajtáira, stb...Értelek én, hogy könnyebb csak a címet elolvasni, de akkor ne nyavajogjunk utána..
-
Grg
tag
Nem akarnátok egy új topicot nyitni a bányászatnak?
-
Grg
tag
Ezekről a yojcik meg ekectoruksz és társairól mindig ez a videó ugrik be:
-
Grg
tag
válasz
Astroboy #76200 üzenetére
cserébe mondjuk eszméletlen a minőség
A micsoda? Én nem egészen ezt szoktam a Teslákról hallani... és nemcsak az illesztési hézagokra gondolok, ami köztudott. Láttam pl. egy műsort, ahol pont egy ilyen spoilert kellett cserélni, és kb az összes gyári furat rossz helyen volt,és újakat kellet furkálni.Na mindegy, csak beugrott hirtelen amikor olvastalak.
-
Grg
tag
válasz
quailstorm #59458 üzenetére
A másik hirdetése se semmi..."ki van cipelve..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- E-roller topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest