- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Cs1csó
titán
Az a leggusztustalanabb, hogy ez a fa.zság is ALAPBAN be van kapcsolva, tehát neked kell szenvednek, hogy kikapcsold, szerencsére jó mélyen el van rejtve a beállításokban.
Másik kedvencem a hívószám kijelzés rejtése, ami lehet, nagyon GDPR tudatos de szerintem a többség szeretné, ha akit tárcsáz tudná, hogy ki hívja.
Sokan ismeretlen vagy rejtett számot fel sem vesznek, megjegyzem van hogy én sem, mivel az ilyen szám alacsonyabb prioritást élvez és ha épp el vagyok foglalva nem fogok rohanni felvenni, vagy megszakítani a munkámat miatta.
Ha fontos ír üzenetet, vagy hív később, akkor lehet felveszem, a kitartást ugyanis értékelem. -
Top cat
addikt
Akkor majd kapod a hívásértesítő SMS-eket.
Még régen volt egy mamóca, aki az én számomon keresett valakit. Nem akarta sehogy megérteni, hogy nem én vagyok az. Kikapcsoltam a telót. Pár óra múlva visszakapcsolva jött az SMS, 29 nem fogadott hívás.
Nagyon kitartó volt.
#78268 hcl
Vodánál 2 000Ft egy év, annyit simán megér. -
Hasonlóképp, de jelenleg az első feladat a korlátlan szabadrablás megtörése :S
@quailstorm : Nem írt hülyeséget
Nem tudja kihasználni, mert hibás. Képet meg egy RAM se ad
@mpo : Ismertem, igaz.
De akkor milyen csatornáid vannak?Ami marad, azért meg (amennyire láttam) nem fizetnék, mert megkapom máshonnan is
(Akár közvetlenül, pl. ha kimegyek madarakat fotózni...)
-
-
-
mpo
veterán
7 éves korom óta (57 éve) ateista vagyok, azt viselem nagyon nehezen, ami itt is történik egyház (pénzmosoda), meg néphülyítés fronton.
Első osztályos koromban beírattak hittanra, 0. órában volt.
A 3. órán föltettem három kérdést (mint Young Sheldon), azt mondta a tisztelendő, hogy nem muszáj ide járni.
Anyukám megengedte, hogy ne járjak. -
Cs1csó
titán
-
Nem hiszem, hogy oltást lehetne rá fejleszteni (khm, hogy is működik a rák?)
Rákosok viszont folyamatosan termelődnek (ld. a korábbi felvetést), így folyamat el lehetne adni a mocsokdrága gyógyszert is.Illetve : ez még logikus is, de akkor miért pénzelnek cégek kutatásokat rákgyógyszerre? Kidobott pénz, főleg amennyit beletolnak, és évtizedek alatt nem volt senki, aki kilopott volna némi dokumentációt arról, hogy kamu az egész? Ez viszont már nagyon fotosop.
-
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
-
-
-
-
-
koby11h
őstag
A közszférában láttam dolgokat én is, ott még lehetne is lehetőség rá. De ott meg mindenből a legolcsóbb van, az nem ekkora biznisz. Mikor én voltam közszférában ott ha volt olcsóbb akkor azt vették. Mindenből! Ott nem tudna pl. Z490-et árulni, max H110-eket...
Belegondolva én közgyűjteményekből indultam ki, de lehet, hogy egy önkormányzatnál vagy okmányirodánál, minisztériumnál más a helyzet. Azt nem tudom. -
koby11h
őstag
Hát még párszáz gépet felügyelő helyeken is aki kezeli az alkatrész raktárt az nem utalványozhat és nem leltározhat! Egyedül azért ilyet csinálni nem lehet... szerintem.
Nálunk biztosan nem menne. Minden kiírt cuccnál van aki ellenjegyzi. Leltárnál raktáros inaktív szemlélő... legalábbis amit én ismerek normálisabb helyeket. -
BiP
nagyúr
Ilyenre nem emlékszem, meg sajnos már nincs nyoma sem.
A gariztató külön szólt az alzának, hogy ő az új tulaj, neki szóljanak, megadta az adatait is (akkor még kötelező adásvételiről szó sem volt), de valamiért (ezt nem tudjuk, miért, itt van lyuk az ismereteinkben is, meg az alza folyamataiban is) a régi tulajt értesítették emailben (az új vevő direkt szólt neki, hogy hátha őt keresi meg az alza, mert mégiscsak az ő nevén futott a vétel, majd szóljon), és a régi meg instant gerincpárolgást kapott a sok pénz láttán. -
-
törölt tag
Ne legyünk már ennyire magyarok, nálunk szokás ez a mindenben is halált, vért, háborút látás, aztán 80 éve béke van, meg még egy jó darabig az is lesz. Nagyon erős pszichológiai nyomást fejt ki a propagáló média, akkor is ha tudja valaki, hogy kamu, tudat alatt viszont dolgozik a negatív hatása. Ezért akar épp mindenki meghalni valamitől az elkövetkezendő évben mindig, csak közben évtizedek zajlanak le anélkül.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest