- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz
customer114 #26825 üzenetére
-
kenwood
veterán
válasz
customer114 #26631 üzenetére
Legjobb humor tipus.
Sajnos rengetegen nem ertik
Abbol is mekkora balhe volt mar par eve, amikor egy temetkezesi vallalkozo akcios gyerekkoporsokat rakott a katalogusaba. -
válasz
customer114 #26664 üzenetére
Elvileg ibolya színű, szoval a harmadik lehet a valós, de akkor miért rak be két szürkét
-
válasz
Képet nem is néztem.
Kolléga jól mondja, a fény miatt van! -
Killer01
őstag
válasz
Biztos csak más szögben érte a fény
-
Faterkam
addikt
válasz
customer114 #26657 üzenetére
Az inkább Szuppper Wario
-
Aramir
őstag
válasz
customer114 #26639 üzenetére
Valszeg azért, mert a Vatera csak úgy enged saját youtube videókat linkelni, ha a hozzászólások le vannak tiltva, különben kapcsolatfelvételre alkalmas lehet egy ilyen videó
Nem én találtam ki, a Vatera fórumán kérdezte valaki, ott válaszolt neki egy moderátor. Persze az is lehet, hogy korábban trollkodtak vele, nem tudom árul-e egyáltalán a Vaterán
-
zoltanz
nagyúr
válasz
customer114 #26639 üzenetére
2 like 3 unlike...
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #26631 üzenetére
Félreértesz...
Tudom én azt, hogy ezek ilyen direkt szarságok, csak mindemellett sajnos ez egy tök általános dolog, hogy ennyire nulla agyi szinten vannak egyesek és sajnos egyre többet szaporodnak, mert másra nem alkalmasak.. -
dugo_
veterán
válasz
customer114 #26625 üzenetére
Az egy klasszikus videó.
"Igazad van, (5000Ft) az nem túl jó órabér"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
customer114 #26479 üzenetére
Gyakorlatilag uzletrontas az itteni hirdetesekkel szemben, az pedig az oldalon tovabbra is tiltott.
A topik kezdete ota ez igy volt egyebkent.
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #26479 üzenetére
Addig érdeklődünk felfelé,amíg ránk nem lesznek kíváncsiak.
Nem mintha a jófogás-FB duóból nem lenne bőven alapanyag.
-
patomi
őstag
válasz
customer114 #26421 üzenetére
Én azt nem értek ezek miért itt hirdetnek. Inkább mennének a vakerára, mint szakmai fórumra. Mint az ominózus előző akinek a barátnője ide jött azt osztotta az észt. Remélem rájuk rohad a pics@@a.
-
ViZion
félisten
válasz
customer114 #26432 üzenetére
keresi a határait, na...
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #26432 üzenetére
Még nem kopogtatnak a feketeruhások,ÁVH-s Csajkát sem látok az utcán..............
(#26429) TaaT
Megnézem,hogy teszi fel az 5x130-as osztású Porsche féktárcsát az 5x112-es Golf kerékagyra.
Fel lehet,de ez azért nem az a művelet,amit egy panel parkolójában meg lehet csinálni.
-
dugo_
veterán
válasz
customer114 #26421 üzenetére
Az mondjuk azért vicces, mert 50 körül már volt 6500 is a Lecnél.
-
válasz
customer114 #26123 üzenetére
Fene egye meg!
Nem sikerült rendesen kitakarnom, csak rájöttél a nevére.. :-)
Jobban oda kell figyelnem... -
3shae
aktív tag
válasz
customer114 #25787 üzenetére
lemaradtam erről.. kb mennyiért jutott hozzá?
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #25787 üzenetére
Én biztos nem.
Ritkán nézem az X1 hirdetéseket.
-
dugo_
veterán
válasz
customer114 #25473 üzenetére
Ezekkel ki van segítve az ember, ha 1150-es deszkája van.
-
Beretvás
veterán
válasz
customer114 #24097 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #24068 üzenetére
Nekem nincs.
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #23914 üzenetére
Második hulláma a madárvadászatnak.
Mennyit kérhetett érte elsőre?
A múltkor nálunk is volt egy relax fotel,aminek a kutya/macska lehámozta szinte a teljes borítását,valami rémes áron.
-
Corleone33
senior tag
válasz
customer114 #23872 üzenetére
csak nem egészen mindegy hogy az az elfutás 10 fps-t jelent-e 800X600-as felbontásban ^^
-
válasz
customer114 #23867 üzenetére
Nyafogáson biztos van óccsón, mert pénzem az nem sok van rá...
-
ViZion
félisten
válasz
customer114 #23607 üzenetére
én is kiakatam menni pécsbe, de nem tudok osztrákul.
Free Burger Land! McDonalds for President! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"Burger land"
Sirok.
-
seniman
veterán
válasz
Ez kamu,ennyire hülye ember nem maradhat önerőből életben.
-
wolfman
veterán
válasz
customer114 #23567 üzenetére
Nem alkudtam semmit, csak kinéztem valamit de már ki van írva hogy inkább megtartja ha ennyiért se kell senkinek.
-
Out
addikt
válasz
customer114 #23570 üzenetére
A helyes döntés az lenne, hogy akit átvertek és beírt a csalós topikba, őket is tiltsák ki, mert hibásak és felesleges munkát adnak a PH! moderátorainak
-
Trailblazer
veterán
válasz
Ez viszont tiszta sor.
-
Bird
addikt
válasz
Ha ezt bevezetnék a ph! tagok 90%-át kitiltanák.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Szerinted a gazdasági osztály és a bűnügyi osztály között szabad átjárás van? Nem gondolnám. Mindenki végzi a munkáját a saját szakterületén, jól-rosszul. Épp ezért megkapó az a jellegű demagógia is, amikor pl. valami súlyos bűntény kapcsán a facebookos tömeg őrjöng a kommentekben, és a trafizást emlegeti, miszerint csak az megy nekik. Tehát nekik mindennel kell (kéne) foglalkozniuk, attól függően, melyik nyomozócsoport érintett.
-
Bird
addikt
válasz
Egyáltalán nem gondolják túl.... A bűncselekményekkel foglalkozni kell, nincs prioritás. Az efféle mérlegelés balgaság....
-
válasz
customer114 #23538 üzenetére
kemény anyagot szívhatott...
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Nyertél!
-
customer114
őstag
válasz
Múltkor PH-ra is betévedt egy ilyen tag. Ha érdekel valakit megkeresem a topicot, ahol térített. (csak a topic miatt regelt
)
-
törölt tag
válasz
ohbazz ma se fogok dolgozni ahogy nézem, ilyen kincsesbányát linkelni....
-
MK VII
veterán
válasz
Húha...
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #23498 üzenetére
Hihető...
-
Gyuri27
félisten
válasz
customer114 #23498 üzenetére
Igen a 0 hsz-s jegelés valóban olyan bizonyíték. Mint ha maga Mózes jegelte volna. Miután lejött a hegyről. Minek előtte megjelent neki az Úr.
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #23423 üzenetére
De ha tényleg ő az sokadszorra,hogy a brébe nem életfogytot ül még?
-
shteer
titán
válasz
customer114 #23423 üzenetére
Nyithatod
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #23418 üzenetére
Akkor Vistyán gyanú forog fenn?
De hihetetlen a pók.. Még mindig megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant. Lopott nem kevés összeget. Büntetőjogi kategória.(#23420) patomi
Olvasni olvas.. Az információ bejut a fejébe csak a feldolgozó egységig már nem. Valami hiba van a rendszerben. -
MK VII
veterán
válasz
customer114 #23418 üzenetére
Na arra én is kíváncsi leszek, hogy mit reagál.
Pont olvastam én is. -
Depression
veterán
válasz
customer114 #23328 üzenetére
csak egy alaplapot néztem, pontosan bolti áron adja.
-
seniman
veterán
válasz
LeC alig pár ezressel drágább,de tőle legalább biztos megérkezik a cumó.Részemről innentől tárgytalan a srác,mind a kilenc regisztrált napjával együtt.
A GA-Z170MX meg egy ezressel drágább a PCX-ben.Aki ennyiért kockáztat,az meg is érdemli,hogy átqrják,mint sz@rt a palánkon.
-
Bird
addikt
válasz
Hát ki, a customer1! Te maximum a 114.-ik lehetsz...
-
törölt tag
válasz
customer114 #23318 üzenetére
azzal nem is vitatkoztam. Azzal vitatkozok, hogy ha egy ilyen esetben -se lóvé se cucc- azt mondom a gyereknek hogy feljelentés vagy lóvé azonnal, akkor azzal arra játszok hogy majd mások pénzéből leszek kárpótolva. Attól még lehet hogy azt csinálja, viszont szerintem teljesen normális emberi dolog. Az megint más kérdés, hogy ha ennyi embert átvert akkor már én se várnék lóvét, de csak azért nem, mert tudom hogy úgyse kapok...
Ill pusztán gciségnek tartok idézetként leírni olyat ami semmilyen kulturált körülmények között nem az.
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #23321 üzenetére
Ekkora összeget még nem utaltam itt senkinek,de van az a kör akinek mernék.
-
válasz
customer114 #23270 üzenetére
A lábakat már próbáltam fényképezni, de nem sikerült. Pedig nem mobillal csináltam, hanem rendes fényképezővel. Szabad szemmel is nehéz észrevenni az elhajlást, lefényképezni meg - legalábbis nekem - nem sikerült. (Igaz nem félmillás csőrös Nikonnal próbáltam, csak egy régebbi Canon Powershottal.)
(#23272) MK VII: Ez már eszembe jutott nekem is, hogy mást kapok vissza, ezért a sorozatszámot mindig lefényképezem. Illetve alkalomadtán egyedi módon megjelölöm a terméket: kecskevérrel rárajzolok egy pentagrammát, ami csak holdtöltekor látszik, 45 fokos szögben.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
customer114 #23261 üzenetére
Már törölték.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
customer114 #23240 üzenetére
És guftabi96: ment pü
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #23231 üzenetére
De most itt egyáltalán minek takarítani?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
customer114 #23231 üzenetére
Van screenshotom
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22985 üzenetére
Hosszú lenne elmesélni, de az itteni hozzászólásokból leeshet.
Röviden.
Megvásárolt tulajdonostól egy készüléket amire még volt részletfizetési kötelezettség a szolgáltató felé amit az előző tulaj fizetett is. Elromlott a készülék és a garanciális kártérítés, mivel nem tudták javítani, a teljes vételár megtérítése volt illetve ezt választotta, mert már vásárolt egy új készüléket. Értelemszerűen nincs szüksége még egyre.
Ez azt jelentette, hogy az előző tulajnak nem kellett tovább fizetnie a részleteket plusz visszafizették az addig befizetett összeget. Az eladó úgy gondolta, hogy a be nem fizetett részletek összege az övé. A vevő aki a készüléket teljes egészében megfizette, jogosan nem egyezik bele, hisz ő a teljes vételárat kifizette a telefonért, be nem fizetett részletek összege így az eladónál maradtak ergo beljebb van az eladó egy év után 56 ezer forinttal a vevő pedig 30 mínuszban.De tényleg nem megyek jobban bele, mert sokan rosszul látják ezt az egész dolgot és csak további vitákat szülne..
Ha visszaolvasol jó pár hozzászólást akkor kisilabizálhatod..
Szerk.: Gratulálok szenyóóóór.
-
Papooo
senior tag
válasz
customer114 #22980 üzenetére
Csak legális cuccokat, és lehetőleg úgy, hogy mindketten jól járjunk.
Természetemből és munkámból adódóan vonzom a hülyéket, és jókat szórakozom rajtuk.
-
wolfman
veterán
válasz
customer114 #22834 üzenetére
Nem hiszem hogy nem gyanakodnál kicsit sem ennyi "véletlen"összefüggés után.
Modival azért lenne kedvem utána nézetni hogy ezen profilok között hol lehet ip cím egyezés.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #22839 üzenetére
Ja vagy úgy.
Dehogy, ott még nem tartok.
Próbáltam nézni egyet a kevésbé agyonhasznált "gyáriak" közül.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #22832 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb "hangzott" el az eredetije.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
customer114 #22799 üzenetére
Nem baj ha írja milyen a hangszedő, de címben elég érdekes. Mintha olyan különleges lenne az Ilyen Lp lemezjátszó.
-
ViZion
félisten
válasz
customer114 #22773 üzenetére
Tévedsz.
Átmeneti kártyának vettem meg, és -igaz nV szponzorált játékban- a 280X OC beállításaival, pár helyen kevesebb/beeső fps-el játszom... Akinek nincs nagyobbra keret, annak ez tényleg a belépő szint. Most írtak róla logouton is, még Witcher 3 is játszható szinten van vele, nyilván kompromisszumokkal. -
seniman
veterán
válasz
customer114 #22766 üzenetére
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22741 üzenetére
Csodálatos az a kártya. Szép fekete lisztes..
Kíváncsi lennék, hogy miért cserélt gazdát ilyen hamar. Lehet, hogy megfőzte az eredeti tulaj picit?A lényeg a lényeg. wolfman, inkább örülj, hogy nem kötöttél vele üzletet..
-
kenwood
veterán
válasz
customer114 #22720 üzenetére
Szerintem igen,de szinte minden teszt hasonlo eredmenyeket hoz.
Nyilvan nem minden jatek alatt van meg a 20-30%,de azert nem is nagyitoval kell keresni.
Raadasul egy csomo olyan van,aminel a sandy 50+,a haswellel mar megvan a 60+.
Az pedig baromi sokat szamit. -
kenwood
veterán
válasz
customer114 #22711 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #22679 üzenetére
Jajj, ez már fent volt akkor is, mikor legutóbb hetekkel ezelőtt vga-kat nézegettem. És akkor is megjegyeztem magamban, hogy sok sikert neki az eladásához, mert szüksége lesz rá.
-
seniman
veterán
válasz
De hogy mindent már csak ultra hd szlogennel,meg orbitális csöcsökkel lehet csak eladni.............
Ennek az átcimkézett 7870-nek aztán oltári sok köze van a 4K-hoz.Ráadásul 50K magasságában GTX780-akat kapni az aprón.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Leírja hogy árgépes link lent van termékinfónál, rákattintva meg nem hoz be semmit, csak telefonokat.
-
ViZion
félisten
válasz
Szereti, nem eladó. Le is írta, csak más szavakkal...
orichalcos: jah. Másikon kidobja, h 2015-ös legjobb ár 62 volt. Az a baj, h 42+pár ezresért 280X van, ami azért ezt megeszi félgázon...
-
patomi
őstag
válasz
customer114 #22625 üzenetére
3adik,,, remélem ez vicc volt. Ez pont ilyen egy helyi hirdetésből. Szemelyes atvetel a 16.-dik keruletben.
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22557 üzenetére
Jahh.. Csipkelődj nyugodtan.. Ma nem ragad rám semmi.
De egyébként igazad van. Tévedni emberi dolog, mondta a nyúl és beleharapott a citromba. -
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22554 üzenetére
Na igen. Viszont Intel IGP-vel ugye nem működik. Az ő processzora az X2 B55 pedig nem APU.
Ez a hybrid megoldás is olyan, hogy a VGA-ról megy a kép. Ha meg játék vagy valami hasonló 3D számításigényes programot futtatsz akkor a prociba integrált IGP besegít a VGA-nak, ami egy HD5970-nél inkább hátráltatás.. Nem véletlen van az, hogy R7 250 fölött nem ajánlják ezt a technikát, mert csak visszafogja az IGP a VGA-t.
Másrészt még mindig nem értem, hogy hogy tol ki abból a két GPU-s szörnyetegből az a lepkefing processzor 4700 pontot.
Nem kóser az a hirdetés akárhogy is van.. Mintha ilyen elméleti hirdetés lenne. Ha megveszed ezt a kártyát akkor lehet, hogy tudod használni.. Ezt olvasom ki belőle.Mindenesetre köszönöm, hogy emlékeztettél erre a hybrid megoldásra.. Tudtam róla csak nem jutott eszembe.
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22545 üzenetére
Ha hibás és csak IGP-vel megy az azt jelenti, hogy hibás és nem működik. Mi az, hogy IGP-vel megy? Ja igen. Az IGP ad képet a kártya meg semmit nem csinál.. IGP-vel együt egyik kártya sem tud párhuzamosan működni desktopban. Ha beteszed a VGA-t a slotba akkor automatikusan átkapcsol arra mint elsődleges kimenet. Ha beteszed a VGA-t a slotba, de előtte beállítottad elsődlegesnek az IGP-t akkor meg csak az IGP-n ad képet. Mikor elindult a windows ott már nem tudod állítani, hogy mire menjen a kép..
Ráadásul egy Phenom II X2 B55 proci az életbe nem hajt ki ebből a kártyából 4700 pontot Fire Stike-ban.
Tuningolt i7 3770K-val 4260 pontot kap a kártya. Csodálkoznék, ha az a proci összesen 1500 pontot ki tud tekerni belőle.(#22549) seniman
"Régóta porosodtak egy szekrényben."
Lefordítva: Kondik már kiszáradtak bennük, mert nem voltak használva, így valószínűleg egyik sem működik, vagy, ha elindulnak akkor pukkannak egy nagyot. Tizenkéteze! -
shteer
titán
válasz
customer114 #22475 üzenetére
igen
-
ViZion
félisten
válasz
customer114 #22438 üzenetére
"spare area", mint a vinyóknál. Dícséretes és +5k az árhoz.
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #22380 üzenetére
Lidérc of the year, premium edition.
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #22313 üzenetére
Még a RIOS is tudja mi az ábra.
-
maxatesz
tag
válasz
customer114 #22289 üzenetére
Gépembe volt és működött
vagy
A gépemben működöttés a többi...
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22289 üzenetére
Az Asus szoftver, kicsit kacifántos hozzá!
Szerintem így magyarosabb... -
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #22241 üzenetére
Idéznélek téged: "Valószínűleg a hirdetőt nem zavarják a negatív vélemények"
Ha nem néz be ide, hogyan is zavarhatnák? Az előző kommentben erre hívtam fel a figyelmet.
Más: közben kaptunk rendszerüzenetet a leállásról. Nekem ugyan nem kell magyarázkodniuk, de mindenesetre korrekt lépés volt.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #22234 üzenetére
Milyen negatív vélemények? Itt háborogtok miatta, oda senki nem írt. Nem alapértelmezés, hogy házhoz jönnek a pofonért.
-
pikszel
addikt
válasz
customer114 #22230 üzenetére
Keveri a stand up-ot a hirdetéssel? Fárasztó.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #22212 üzenetére
Tehát akkor valóban volt PH crash? Azt hittem, a mobilnet lámázik a telón.
-
válasz
customer114 #22159 üzenetére
Rászűrsz a hozzászólásaira...
Nem atomfizikaJa én is látom, már megválaszolták.
Köszönjük Emese jöhet... -
ViZion
félisten
válasz
első oldaltól görgeted lassan...
gban: nem atomfizika, hanem agysebészet...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Jobb felso sarok - Kereső mező - opciok - részletes keresés - keresés felhasznalo szerint.
szerk. latom megvalaszolva -
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22157 üzenetére
Nem feszültem rá..
Csak próbáltam szemléltetni, hogy mennyire félreérthető egy hozzászólás, ha semmi jelzés nincs ott, hogy irónia vagy fikció vagy baromság amit ír az illető.. Esetlegesen pár smiley ami elárulhatja, hogy nem kell komolyan venni...""1 év 6 hónap" Ez honnan jött?"
A Te első hozzászólásod a topikban.Az én első hozzászólásom a topikban.
Egészen pontosan 1 év 5 hónap 23 óra 4 perc a különbség.
A facebookos megosztásról valami rémlik, de annyi topikban olvasok mindenfélét, hogy megengedhetem magamnak, hogy elfelejtem.. Ráadásul nem élet agysejt kímélő életet.
(#22159) customer114
Fent a kereső rublika mellett van opciók felirat. Arra katt és részletes keresés.. Akkor átdob egy oldalra ahol bizonyos adatokat megadva tudsz keresni szinte bármire. Ott van, hogy "Szűrés felhasználó szerint". -
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22154 üzenetére
Végül is 1 év 6 hónappal előbb kezdtem a topikot fárasztani mint Te.. De jah.. Nem olyan rég.
Szerintem mindenkinek jobb, ha az ennyire komoly iróniákat nem erőltetnétek..
Ez már nem irónia, mert sokszor semmi nem jelzi, hogy annak kéne venni.
De természetesen az a hibás aki nem érti hisz nem érti.."Amúgy én szívesen megvásárolom drágábban a gari nélküli használt termékeket mint, hogy újat vennék..."
Igen ez irónia volt. De, ha nem jelzem semmivel akkor ezt veheted komolynak is és mindjárt hülyének vagy nézve, holott nem Te vagy a hibás abban, hogy nem iróniának vetted...Ééértem?
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #22154 üzenetére
WTF???
-
törölt tag
válasz
customer114 #22121 üzenetére
Dehogynem, meglepően jól mennek egy normálisabb gumival. Belshina Rally2000, Bi-508 és társai, de Nokian is csinál, meg a Barum is 145-ös mérettől felfele terepgumit, direkt Trabantra, Wartburgra, meg akármire. Persze ezt nem a Google első találat weboldalán fogja beszerezni az ember.
Rendőr elkaphat mindenhol papír nélküli autóval, nyilván nem az volt a a lényege ennek.
-
gs20
tag
válasz
customer114 #22108 üzenetére
Ezzel mi a baj?
Donorautó, 85k. Nem tudom a donorswiftek árát (szerintem ekörül mozoghat), de pl egy Feliciát 110k-ért vettünk tavaly donornak. Szóval tényleg nem értem mi a baj a hirdetéssel... -
MK VII
veterán
válasz
Minden szar, de amúgy jó.. Én ezt olvastam a leírásban.
Papírjai elvesztek.. Hehe. -
seniman
veterán
válasz
Nem rossz ez,ha van egy ugyan ilyened kiflibe törve,csak átdobod a rendszámot és gázt neki.
-
Vangelis
félisten
válasz
customer114 #21896 üzenetére
Nyugi ... keresünk ennél kevesebbet is sajnos....
Nekem most pl nagyon nagyon a béka segge alatt van amit keresek.
Monjdjuk 8 általánossak (3 első 5 második) nehéz is.
Viccet félretéve én most 70-80 at tudok hazavinni. Nincs jobb most itt borsodban.. meg hát van más gond is
-
rup1u5
nagyúr
válasz
customer114 #21896 üzenetére
Engem is. Annyira, hogy 3 éve el is hagytam az országot.
-
törölt tag
válasz
customer114 #21872 üzenetére
Ez most is így megy, egyik vélemény értelmi szintje = másik vélemény értelmi szintje. Beszólogatásokra én is csak beszólogatással tudok reagálni. Kultúra az volt régen, be kell osztani azt.
-
törölt tag
válasz
customer114 #21826 üzenetére
Nem mindegy neked?
Marhára nem életkortól függ hanem az autós felfogástól, amit nyilván a pénz meg a környezet befolyásolni fog, egyébként 30hoz közel. De áthívhatok neked pár embert az autós topikokból akinek családja van, nem keres valami túl jól és kétezer köbcenti alá nem adja, inkább nyög a benzinre, de van ott háromezres is pl.
Élettapasztalat ide vagy oda, aki autóbuzi az ilyen is lesz, akárhogy osztod-szorzod. Fanatizmus, tudod. Mint ahogy van aki nem hajlandó AMD-t rakni a gépébe vagy épp fordítva. Ezt is nehéz felfogni, csak beszólni lehet? Életkor?
Én se ilyenekkel járkálnék, ha más helyre születek, ahogy nektek nem gép egy pickup vagy terepjáró, teherautó, dobozos, traktor, nekem nem gép egy ezeregyes Punto. Ennyire egyszerű. Nyilván ha a belvárosba születek, nem MTZ-vel járkálnék, hanem ezres Swifttel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged