- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #48017 üzenetére
nem, tudják a bácsik mikor kell eladni, én tudtam ( :
ha már ram, 3000-esből mit érdemes venni? talán gskilleket néztem, az h amd v intel mellé lesz még nem tudom :dtegnap este felraktam barkács gépeket a jófogásra, 7:20-kor csöngött a telefonom - legjobbat aludtam volna ( : -, elvileg egy csiszolót visznek is, na kíváncsi vagyok
-
koko52
nagyúr
válasz
Gyuri27 #47710 üzenetére
Szóval ha valaki újonc tuti átbax? Üzleteltem újoncokkal, (mindenki úgy kezdi) és nem volt gond. Ez emberfüggő. És 10+ senior tag is próbált már átverni.
Az is lehet, hogy valami kikukázott NAS tárolóból adja el a dolgokat valami cégtől és lusta volt HDsentinelt futtatni. Kíváncsi leszek mi lesz a vége. -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #47664 üzenetére
En is, de ez a lenyegen nem valltoztat, attol h "ujonc" meg lehet tisztesseges
Mas vilag volt az, volt sok jo teszt, erdekesseg, ma mar rengeteg kulfoldi oldal is van, itthon is sok van, tesztekben altalaban ph-t be is elozik, nekunk maradt a forum, azt viszont megertem ha egy most regelt mar csak az apro miatt jon ide -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #47660 üzenetére
"ne feledd, te is ujonckent kezdted"
Az annyit jelent, h referenciaja nincs, attol fuggetlen lehet becsuletes, nyilvan elore penzt kuldeni v uv-zni ilyen taggal nem kell, addig el kell jutniSzerk:
Tesoknal ajfon' a meno', meg a matavos fulke, amikor 3-4-5 ott all, egy beszel es rikacsopja dobjatokma''''bebetikis' az megfizethetetlen elmeny ( : -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #47591 üzenetére
Paran csunya vilagot csinalnank itt a fergekre az biztos ( :ahogy regen is
Ertekelesi rendszer elmegy, ha veszi a faradtsagot az ember akkor lathatja az ertekeloket is
Ebayen komplexebb, van pp, de oda is betalalnak a joemberek', amelyik nem gyokkettes ott is tarol, a ph eltorpul ebayhez kepest, de vwgere egesz ertelmes rendszer lett, az h sok ember nem tudja hasznalni az agyat mar mas kerdes -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #47557 üzenetére
( :
Speed(R)
tudom, meg mit csinálná/csinálnátok? adatokat nem lehet kiadni csak az illetékeseknek, innen bannoljátok az embert és ennyi, oda van biggyesztve h ne utaljon előre senki - nyilván aki gondolkodik referenciával rendelkező emberkének utal, ott a gond, sok embernek ez a szó nincs benne a szótárában, de ha van is, értelmezni már nem tudja -
sajnálom az embert, de ebben a történetben hunyó volt ő is
amit talán megtehetnétek, és látná a vak is, ezt előre hozni:Mit tilos és törvényellenes eladásra kínálnom?
Felhasználási feltételek (szabályzat)
A hirdetésfeladás magánszemélyeknek ingyenes!
Ne utalj előre! Soha! A megkárosított tagok topikja - és ezt legfelülreszerk:
ennek a helyére :
Új Hardverapró 1x1
aki váltáskor it volt már tudja a változásokat, aki friss reges annak meg nincsenek változások, felesleges már ennek szem előtt lenni ennyire, ha a másik résszel heyet cserélnek, talán kevesebb ilyen horror lesz - persze nem biztos, de talán - -
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #47452 üzenetére
Rám kb. havonta lehetne felváltva akasztani mindenfélét, sűrűn váltok.
De nem véletlenül maradt nálam egy Nitro+ 580/4G a polcon nemrég.. -
Syl
nagyúr
válasz
Gyuri27 #46923 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy céges motyót veszek magánszemélytől
Hanem azt, hogy ha valamit akarok venni, így számolok. Mert nekem a bolti nettó ár az alap. Használt magánszemélyes cucc ez alatt kell hogy induljon, különben nem érdekel. A példád szerinti bolti bruttó 42 470 Ft CPU-t 38-ért hirdető orkon csak röhögőgörcsöt kapok
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Gyuri27 #46891 üzenetére
Nekem is vad trükkök kellenek, a rendes vételekhez sajnos tényleg ugrani kell és kellenek scriptek.
Amúgy az árak ilyenek. 3,5 éve vettem a 16 giga ramot, boltból, mert egyszerűen megérte a kisker garis plusz 2-3 ezrest. Pontosan kétszer annyi most, mint a számlaérték, eléggé áldom is érte magamat.
mpo: Fele biztosan nem kifejezettem szatmári. Plusz van azért, ami nincs fent. Holnap lesz kis összejövetel, majd a társaság hozzádobja
-
Tikakukac
titán
válasz
Gyuri27 #46887 üzenetére
Az örök klasszikus. Autós csoportokban sokszor látok használt akkut eladni. Bolti ár felett. Mi van?
Szabolcsi gyerek vagyok, konkrétan Borsod megyehatár mentén, Békés az egy nyugodt és rendezett hely ehhez képest
seniman: Eladni még éppen tudok. De ahhoz tényleg az kell, hogy tényleg kimagasló állapotban vagy tartozékkal és kisker garikkal adok cuccokat.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gyuri27 #46885 üzenetére
Van, mert az egész konfigomat idén így raktam össze, nincs ezzel gond.
Csak a hozzáállás zavar. Adja drágán a lomot, nem gond. De ez a fajta szórakozás az idegrendszerrel elég kiakasztó.
Amúgy ja, vannak rosszabbak, olyan környékről jöttem én is, ahol elég rendesen vannak írástudatlanok is, beszélni sem sokkal jobban tudnak
-
cbmfan
senior tag
-
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #46674 üzenetére
Indokolt esetben nyilván én is kiakadok az árazáson. 10 körül javarészt használhatatlan, IGP szintű megoldások mennek, nem RX460/GTX1050 szintűek (mert hozza őket). Igen, régi típus, lejárt lemez a Kepler, de egy nem lehajtott, normális hűtésű darab még bőven jól szolgálhat.
25 alatt nincs, ill. választhatsz csákányos BIOSgondos és 0/0 eladó közt..Nyilván az első variáns a nyerő, ki van tesztelve meg szeretett is.
-
kenwood
veterán
válasz
Gyuri27 #46251 üzenetére
Nagy tetelnel ugy mukodik,hogy a kicsnek van mondjuk 5% haszna,a kozepesnek 7-8,a nagynak meg 10-12.
Ha veszel tizezer darab 1060-at,vagy S9 samsungot,akkor sem kapod meg -tiszta forrasbol- 20-30%al olcsobban,mint az osszes konkurensed. Erted, a konkurenciaban benne vannak a 10-20 eve mukodo milliardos forgalmu cegek is,mint az aqua,edigital. Neha ad a nagyker,disztributor valamire durva 20-40% kedvezmenyt,de azt nem egy boltnak, hanem az osszesnek,amelyik mennyiseget visz.Azt hallottam, hogy avval trukkoznek egyesek, hogy megveszik gari nelkul, es zsebbol cserelik a hibasakat,de meg ott se kapnak ekkora kedvezmenyt.
-
Astroboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged