- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Eladó ... normál állapotú ház . Ajándék dvd író. Nem tudom hogy müködik.
Elkezdtem írni hogy van a dvd elején egy gomb, ha azt megnyomod, kiadja a tálcát, beteszed a lemezt, még egyszer megnyomod a gombot, és ha be van kötve rendesen, meg tudod nyitni a tartalmát is...
Aztán megnéztem a képeket, és kiderült, a porszívóról se tudja hogy hogy működik, inkább hagytam az egészet.
Jó hír hogy ajándék retek is jár a házhoz (igaz, nem hónapos, inkább több éves...), akit érdekel, még tuti megvan.
Legalábbis én tuti nem vinném haza így...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest