Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cadal őstag A hétvégén sikerült beköltöznöm az új házikómba. Szintén egy Codegen akármit váltott la a CM 690-es. Szegényke egy ideje már ki volt belezve!  Először az első és hátsó ventik helyét cseréltem fel, nem világítson ott elöl ha lehet semmi. Aztán a porszűrést oldottam meg, az itt a fórumon látott ötletekből merítve. Vékony alaplapi szivacs és szúnyogháló  ! !A befelé fújó ventilátorok és a táp kapott ebből a megoldásból. Kicsit talán félek is, mert az elülső és a hátsó venti is 7V-ról üzemel, és így a szivacs miatt elég kevéske a szállított levegő mennyisége. (bár legalább nem porral telített). Alulra került egy AC venti (gyárilag 1000rpm-es) az alapról kapja a 12V-ot. A maradék egy ventit -amit leszereltem az oldallapról a zavaró rezonálás miatt- még nem tudom hogy hova teszem, de jó esélye van a procihűtő fölé helyezésre. Ez a rész ugyanis 1-2 óra terhelést (játékot) követően eléggé felmelegszik. 
 A procit és a tápellátásáról gondoskodó FET-eket újra pasztáztam. Ide visszakerült a korábban farigcsált hűtőborda, és a procihűtő is visszakerült a házba.
 Az alaplap és a táp majd a procihűtő is beszerelve:Majd bekerült a vga, a hangkari és a két vincsi. A kábelek hátsó elrendezése nem volt kis feladat, cefet sokat kínlódtam vele! 
 Végeredményben pedig ez sikerült:Nem volt még komolyabbnak mondható házam, de ezzel nagyon elégedett vagyok egyenlőre, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha esetleg lát valaki valami rossz megoldást, azt megoszthatná velem    . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gurulunk, WAZE?!
- Hollow Knight és Silksong
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
 .