Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
Na akkor pár mondatban kicsit részletesebben:
A házat atomjaira bontottuk. Az összes léc, gomb , csavar stb stb ki lett bontva.
Ez gyorsan megy.
A ház előlapján és a tetején kivagdostuk az összes műanyag szélzaj növelőt.Gittelni semmit sem kellett, csiszolni viszont nagyon sokat.
A ház műanyag elemei(teteje, előlap) festett műanyag, tehát műanyag alapozó nem kell rá.
Ezeket egy nagyon finom csiszoló szivaccsal meg kell mattítani.
A rácsok illetve a ház váza a nagy feladat.
Ezeket autófényezésben használt csiszoló kendővel csiszolgattam át. nagyon sz@r csinálni.
Szerte szét szed mindent a ház vázán található millió kis él, bevágás stb.
Lényeg hogy meg legyen kissé karcolva a felület.
A ház oldallapját full simára csiszoltuk, vagyis a gyári rücskös felületet nagyom finomra kell csiszolni.A ház vázának festése feketére:
Csiszolás után zsírtalanítóval bepermeteztük az egészet, majd szárazra töröltük..
Levegővel illetve mézes kendővel leporolás, majd kezdődhet a festés.
Alapozás gyanánt egy nagyon vékony sor a feketéből, ami nagyon jól biztosítja a tapadást.
Mi MIPA termékeket használtunk végig.(német autófényezési cuccok)
Kicsit ha szárad, mehet rá a következő sor.
Mivel nem fényesre festettük ezért nem kellett "üvegre" fújni vagyis biztonságosan több vékony rétegben lehet haladni.AZ KIZÁRT HOGY 3-4 RÉTEG UTÁN IS MINDENÜTT TÖKÉLETESEN FEKETE LEGYEN A HÁZIKÓ MINDEN KIS PICI SZEGLETE!!! NEM LÉTEZIK! MI VAGY SZÁMTALAN IRÁNYBÓL PRÓBÁLGATTUK DE HA ERŐLTETTÜK VOLNA AKKOR TUTI MEGFOLYÁS....
Mondjuk olyan helyeken van ahol senkinek nem látszik.
Szal szvsz ne kapjátok fel a vizet ha csináljátok mert megfolyik rajta a cucc.Oldallap és rácsok festése:
Szokásos zsírtalanítás, porolás majd ment rá a grafit szín. Nekem belül is grafit csak nincs meglakkozva. Szvsz kicsit érdekesebbé teszi a belsőt.
A rácsokon és az oldallapon is kb 3 sor grafit van. Felszórás után száradni hagytuk őket.
Lakkozás majd a narancs elemekkel együtt.Tető és előlap festése:
3 rétegű narancs gyöngyház metál kicsit megosztotta a nép véleményét de nekem ez kellett...
Több rétegben megy fel a narancs szín. Erre megy rá egy átlátszó kis gél amiben úszkálnak a kis gyöngyház metál szemcsék.A grafit és narancs elemek lakkozást kaptak mint ahogy egy autón is ez az utolsó bevonat.
Majd polírozva lesznek, csak egyből nem mertük nehogy gond legyen.Nekem a MIPA cuccok nagyon bejöttek. A matt fekete nagyon kemény. Meglepően karcálló bár biztos meg lehet sérteni ha nagyon kell.
Ha valakit érdekel valami amit nem írtam le, kérdezzen nyugodtan és ha tudok segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest