- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee
tag
Megtörtént a "puding próba"
Elbír két Magmát egy channel, de iszonyatos zaja van a 3 Magmának a Noctuakhoz képest, sőőőt. Szállít rendesen levegőt, de nagyon hangosak, muszáj letekerni a feszültségüket, ha nem használok 3D-t, mert eléggé elviselhetetlen
Kb a 4870X2-es gyári hűtője pörög fel ilyen hangosra
Lehet Noctua-kal jobban jártam volna, mondjuk azok meg nem szállítanak annyi levegőt, mint a gyári adatok (ventilátor tesztben olvastam valahol nem rég). Így ennyi ventivel kb 8 fokot esett a hőfok prime alatt, de nagyon zajos, csalódott vagyok
Most próbálom ki mennyire zavaró játék alatt. Filmhez le tudom tekerni 1000 körülire a fordulatot, úgy nem vészes, de maxon szörnyű... Ki kell tapasztalni milyen hőfokok vannak játék alatt, és úgy belőni egy fordulatszámot, ami nem olyan vészes... Tudom, lehetne ennyi erővel vízhűtés is, de azt nem tudom mi fán terem (még)... 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elbír két Magmát egy channel, de iszonyatos zaja van a 3 Magmának a Noctuakhoz képest, sőőőt. Szállít rendesen levegőt, de nagyon hangosak, muszáj letekerni a feszültségüket, ha nem használok 3D-t, mert eléggé elviselhetetlen
Kb a 4870X2-es gyári hűtője pörög fel ilyen hangosra
Most próbálom ki mennyire zavaró játék alatt. Filmhez le tudom tekerni 1000 körülire a fordulatot, úgy nem vészes, de maxon szörnyű... Ki kell tapasztalni milyen hőfokok vannak játék alatt, és úgy belőni egy fordulatszámot, ami nem olyan vészes... Tudom, lehetne ennyi erővel vízhűtés is, de azt nem tudom mi fán terem (még)...