- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
válasz
zelota33 #2898 üzenetére
Üdv!
Én ugyan ArrowOS-en, roottal de ugyanígy jártam. Simple, Google pay, be tudtam regisztrálni a kártyámat, de fizetésnél a terminálnál már nem tudtam használni őket. Hibaüzenet csak a terminalon volt, érvénytelen kártya. Újraraktam global eu-ra, nyitott bootloaderrel, roottal (hidden), úgy meg már nem működtek az appok sem. Visszazárva, újrarakva megy rendesen a fizetés. Szóval gyanítom a nyitott bootloader miat nem tudsz fizetni ezzel a telefonnal. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zelota33 #2850 üzenetére
Onnan hogy több féle eszközt is érint, pl ma egy ismerősnek én sem tudtam regisztrálni google fiókot a telefonján keresztül, igaz böngészőben nem probáltam, de 2x is azt írta ki hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, mint utóbb kiderült akkor nem egyedi hiba okozza a dolgot.
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
zelota33 #2831 üzenetére
Az AA-s részre igen, pont ezek miatt használhatatlan a gyári MIUI, a hívás utáni telefonon való zene folytatáson kívül a kapcsolatot is sűrűn eldobálja. Ugyanazzal az autóval és kábellel a főzött eu rom stabil, egyszer nem dobta még el a 4-5 óra autóban ülés alatt mióta váltottam rá. A PE is rendben volt egyébként. Aki AA-t akar hasznáni annak muszáj váltania vagy nyelni az ideget.
Van benne MIUI tárcsázó és kontakt alapból. A hívás rögzítés passz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- 8300 mAh, maradhat?
- Analóg fényképezés
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest