- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
válasz
zelota33 #2898 üzenetére
Üdv!
Én ugyan ArrowOS-en, roottal de ugyanígy jártam. Simple, Google pay, be tudtam regisztrálni a kártyámat, de fizetésnél a terminálnál már nem tudtam használni őket. Hibaüzenet csak a terminalon volt, érvénytelen kártya. Újraraktam global eu-ra, nyitott bootloaderrel, roottal (hidden), úgy meg már nem működtek az appok sem. Visszazárva, újrarakva megy rendesen a fizetés. Szóval gyanítom a nyitott bootloader miat nem tudsz fizetni ezzel a telefonnal. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zelota33 #2850 üzenetére
Onnan hogy több féle eszközt is érint, pl ma egy ismerősnek én sem tudtam regisztrálni google fiókot a telefonján keresztül, igaz böngészőben nem probáltam, de 2x is azt írta ki hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, mint utóbb kiderült akkor nem egyedi hiba okozza a dolgot.
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
zelota33 #2831 üzenetére
Az AA-s részre igen, pont ezek miatt használhatatlan a gyári MIUI, a hívás utáni telefonon való zene folytatáson kívül a kapcsolatot is sűrűn eldobálja. Ugyanazzal az autóval és kábellel a főzött eu rom stabil, egyszer nem dobta még el a 4-5 óra autóban ülés alatt mióta váltottam rá. A PE is rendben volt egyébként. Aki AA-t akar hasznáni annak muszáj váltania vagy nyelni az ideget.
Van benne MIUI tárcsázó és kontakt alapból. A hívás rögzítés passz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest