Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelota33
csendes tag
...közben megtaláltam. Sikerült OTA letölteni az új verziót, de miután elindítom a telepítést, a TWRP jelszót kér (drive encrypted). Nekem nem rémlik, h bármilyen passt beállítottam volna... Ilyenkor mi a teendő? Előre is köszi a segítséget!
-
zelota33
csendes tag
válasz
Multibit #2917 üzenetére
Bocsánat, Te hol vetted észre, h van frissítés? 12.5.1. EU ROM-on vagyok, de egyelőre "frissítés" opciót sem találok... Gyárin legfelül volt, illetve OTA frissítések érkeztek. Lehet, h láma a kérdésem, de itt ne is reméljek ilyet? Illetve, ha manuálisan kell frissítenem, akkor az minden esetben legyalulja az összes adatot - gyakorlatilag mint egy friss telepítés hard-reset után?
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok! Legfrissebb EU ROM, (unlocked bootloader, NO root!) minden banki app hibátlanul megy, tranzaktálni tudok, csak az NFC-s fizetési mód halt be. Van rá megoldás? Rootolni nem szeretném, MAGISK pedig - ha jól tudom - a Banki appokkal akad össze. Eddig REVOLUT-os kártyával fizettem NFC-vel, most fel sem dobja, mint lehetőséget. Esetleg van aki előttem jár a probléma megoldásában? Előre is nagy köszönet a tanácsokért!
-
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2832 üzenetére
Szia, harmadik napja nyúzom ugyanazt a ROM-t, ami Neked van. Sajnos nekem továbbra is vacakol az AA. Visszadobja a telefon hangszórójára a kihangosítást, ha újabb incall érkezik (de csak a "kisebb" hangerőre, nem "kihangosítás módra")
Illetve ma BT-os kinagosításos kapcsolatban - kábeles AA nem is volt képben - véletlenszerűen elvette az autó fejegységről a hangot és a fentiek szerint visszadobta a telóra. Ezek szerint felesleges volt bootloader-t nyitnom és EU ROM-ot flashelni... Semmi nem változott. -
zelota33
csendes tag
Második napja "lakom be" az új EU ROM-mal flash-elt POCO-t. Kicsit macerás 159 alkalmazást - beállításaival együtt - újratelepíteni. Eddig flawless victory, de most az EESZT alkalmazásnál megállt a tudomány. Települ, majd a bejelentkezésre kattintva el sem jutok az ügyfélkapus oldalig. Kettőt fordul a folyamatjelző, majd hibaüzenet nélkül megáll. Ez a nyitott bootloader, mint - szerintük - biztonsági kockázat miatt lehet? Jó lenne, ha digitálisan is nálam lehetne az oltási igazolvány... Eddig nem volt gond. Bármi ötlet?
-
zelota33
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #2851 üzenetére
Megjavult!!! Köszi a nyugtatást/bárorítást!
-
zelota33
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2849 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Miből gondolod, hogy kp-i hiba van? Browser-ben gond nélkül be tudok lépni, csak hozzáadni nem tudom a fiókokat, ill. GooglePlay-ben utasít el ugyanazzal a szöveggel belépésnél. Látszólag a szolgáltatás megy, csak az én telómat nem engedi összekötni vele (esetleg vmilyen biztonsági beállítás lehet, ami a nyitott bootloader miatt sikít?) Bocs, h ismét ezzel zavarlak, de eléggé letört a sikertelenség...BTW: az EU ROM alapból nem is tartalmaz gmail alkalmazást? Vagy csak én nem találom...
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, hosszas hezitálás után felraktam a legfrissebb eu ROM-ot. Hibátlanul felment, működik és minden OK, csak....egyszerűen nem tudom hozzáadni a már meglévő GMAIL-es fiókjaimat. Usr/psw után (mind jó, nincs typo!) még üdvözöl, ahogy szokta, majd "Hiba! Nem sikerült hozzáadni a fiókot. Próbálja újra." Megtettem, kb 100x. Hiába. Bármelyik korábbi email-címemmel próbálom, ugyanez. Böngészőből gond nélkül belép, de így pl. a GooglePlay-t sem tudom elindítani és az alkalmazások sem települnek újra.
Tudtok segíteni? Előre is hálásan köszönöm az ötleteket! -
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2836 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Kérlek nyugtass meg, h a bootloader nyitásra várva (tudom, h sem SD, sem SIM kártyát nem mozdíthatom, különben újraindul a számláló) nem kell attól tartanom, h az idő letelte után, mikor ténylegesen nyitom, majd ujraindítom, a teljeskörű törlés az SD kártyát is magában foglalja? Csak a teló belső memóriáját, ugye?
Előre is köszi a választ! -
-
zelota33
csendes tag
válasz
Gombinyó #2830 üzenetére
Szia! Írtad, h AndroidAuto nem bugos. Bocs, ha láma a kérdés, de ezek szerint kábellel (infotainment rendszerre tükrözve) is minden flottul működik a kocsiban? Nálam a hanggal xarakodik folyamatosan (eldobja a kihangosítót, ha újabb bejövő hívás van, s ezután csak a teló saját hangszórójáról szól, onnan is halkan. Csak újrakapcsolódás segít...), ezért váltanék eu-ROM-ra. Másik kérdésem: a xiaomi.eu ROM-ban ugye van MIUI tárcsázó/kontakt és gond nélkül megy - nem mikrofonról is! - a hívásrögzítés? Esetleg találkoztál bármi bug-gal működés közben? Előre is köszi a választ!
-
zelota33
csendes tag
Bocsi, nem jártam errefelé mostanában... Ha még aktuális: nem kell bezéárnod. Elég, ha "home"-ot nyomsz, automatikusan az utsó aktív képernyőrészen használt alkalmazás helyett tudsz újat választani. Ha a "felsőt" akarod telje sképernyőssé tenni (bezárni az alsót), elég "lehúzni" a képernyőosztó sávot a képernyő aljáig.
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok - csatlakozom! Imént frissítettem és sajnos nálam is eltünt az osztott képrnyős mód lehetősége. Nagyon hálás lennék, ha tudnátok rá megoldást javasolni, mert eléggé aktívan hasznátam ezt a "szolgáltatást"...UPDATE! Megvan a megoldás: bár az "osztott képernyő" ikon nincs a megszokott helyen, minden maradt a régiben. Utsó alkalmazások megnyitás (nálam Home hosszan), majd az egyik használni kívánt alkalmazáson "hosszú click" és mellette megjelenő ikonok egyike az osztott mód. Ekkor "felmegy kicsibe" a képernyő tetejére egy vékony sávban, s szabadon választhatod az alsó használni kívánt alkalmazást. Utána a vízszintes elválasztóval állítod be az arányokat (pl. 50%-50% képernyőmegosztás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest