- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wendelke #2286 üzenetére
Szerintem ez az app hibája (esetleg beállítási gond).
Nálam a Budapest Bank appal mindössze két alkalommal volt gond. A szokásos MIUI-specifikus dolgokat beállítottam.
Automata indulás be, akkukímélő kikapcs, le is lakatoltam a biztonság kedvéért, plusz az egyéb engedélyek között megadtam az összes olyat, ami a háttérben futáshoz, NFC-hez kellhet.Ja, igen, ami lemaradt.
Amennyiben ezen beállítások ellenére sem jó, akkor az 99%, hogy az app hibája. (Amúgy is sokan panaszkodnak rá, ahogy a különböző topikokat olvasom.) -
-
shifty85
tag
válasz
Wendelke #1926 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek!
Én a vámot akartam elkerülni azzal, hogy azt írta, franciából küldik. Felőlem jöhet Kínából is először Franciaországba, ha utána onnan küldik tovább franciaországi feladással.
Egyébként egy Poco M3-asat mondtam vissza, mert Lengyelországból nem tudták szállítani november 27 óta (128-as verzió), mert nincs raktáron. Azt akkor 48-ért sikerült leütni, 7 napos szállítást írtak, 15 nap után ha nem kapod meg, teljes visszatérítést. Igaz a visszatérítést még várom, de itt egy kék 64-eset 51-ért sikerült. Bár a telefon nem nekem lesz, de a plusz 3000 ráfizetés szerintem megér ennyit.
Bízom benne, hogy nem egy fél téglát küldenek! -
shifty85
tag
válasz
Wendelke #1921 üzenetére
Ezt néztem én is. Esetleges reklamáció vègett csinálj képernyőfotót. Ha mégis vitára kerülne sor...
De bízom benne, hogy nem lesz gond. Nincs értékelés, de valahol el kell kezdenie minden boltnak. Szerintem ezért is adják jó áron a telefonokat. Az már az ő érdekük, hogy pozitív visszacsatolás legyen!
-
Berti1992
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Távcső topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest