- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
novoszath #2890 üzenetére
Siker!
A fentebb linkelt DRM progit másold fel TWRP flashelés előtt egy memória kártyára, amit előtte a telefonban megformázol. Majd amikor flement a TWRP, akkor a telefont húzd le és ott egyből installáld a DRM-es zip file-t. Lefut, a TWRP megmarad. Nem kell a twrp file-t sem futattni a TWRP menüből újból, annak telepítse után. Ha bármikor a TWRP indítása után kódot kér, írj be bármit és pipa.
-
-
-
-
-
válasz
novoszath #2469 üzenetére
Nem tudom, milyen keresőszavakkal kerested, de Google keresés, első találat.
-
-
Klown
aktív tag
válasz
novoszath #2458 üzenetére
Szia!
Restart-olni nem szokott. Viszont ez az anomália megvan, hogy egyik SIM-ről se tudok hívást fogadni, indítani. A vonal felépül, de se engem nem hallanak, se én a túloldalt. Először azt httem, hogy a DIGI-s VoLTE kavar be, úgyhogy azt kikapcsoltam, de nem. Egyedül az újraindítás segít. Kb. hetente eljátsza ezt, s roppant bosszantó!
Pont, hogy eddig tökéletesen meg voltam elégedve a telefonnal, egyedül annyi bosszantó bug volt, hogy nem nyitotta le a legfelső pop-up értesítéseket, csak ha a lefelé nyílra kattintottam, de ezzel könnyen együtt tudtam élni. Viszont ez a mostani már tényleg bosszantó, a használhatóság rovására megy!
Annyi még, hogy az enyém Android 10 alapú. A SafetyNet check-en nálam simán átmegy. Olvass vissza, hogy mit kell vele csinálni, írtam róla!
Részlet a doksimból, amit feltöltöttem:
9.) A menüben kikapcsoljuk az automatikus frissítést és engedélyezzük a MagiskHide funkciót.
10.) A modulok közé telepítsük fel a következőket:
o Busibox for Android NDK
o MagiskHide Props Config
o Universal SafetyNet Fix (v1.1.1) – Ezt safetynet-fix-v1.1.1.zip-ből kell kézzel feltelepíteni.
11.) Újraindítjuk a telefont.
12.) Belépünk a Play Áruházba -> Menü -> Play Protect -> Jobb felső sarokban fogaskerék -> Kikapcsolod a két lehetőséget (Alkalmazások átvizsgálása a Play Protect segítségével, Káros alkalmazások észlelésének javítása)
13.) A MagiskManager-t rejtsük el átnevezéssel, mert bizonyos alkalmazások érzékelik a MagiskManager-t, hiába van beállítva rájuk a MagiskHide opció:
Settings (fogaskerék) -> Hide MagiskManager -> Írd be a MagiskManager új nevét (pl. Sudo Manager) -> OK
14.) Ezek után a MagiskManager-t már az új nevén fogod megtalálni. (Érdemes az a beállításokban az Add shortcut to homescreen-re kattintani, hogy létrehozzon a nyitóképernyőre egy ikont hozzá.)
15.) Ellenőrizzük le, hogy jók lettek a beállításaink. Check SafetyNet-re kattintva Success! felirat és két pipa kell, hogy fogadjon minket.
16.) Vegyük fel a MagiskHide-ba azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem szeretnénk, hogy lássa, hogy root-olt a telefon. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest