- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #3024 üzenetére
Találkozunk a Tormás bisztróban!
Ill. mégsem, mert Érdről sokat kellene vonatoznom..
A viccet félretéve, nekem is hasonló jelenség van, mint Faby-nak! Hiába vigyáztam rá és tokban van, teli van matt foltokal, amik nagyon csúnyák. A régi RN5-nél nem volt ilyen gondom...
Üdv: Klown -
csipuka
senior tag
válasz
balazs1022 #3010 üzenetére
A notification bar az tenyleg lejon barhonnan, de en a brightnesst akartam kezzel gyorsan allitani, es az uj kozpontnal az csak a jobb felso lehuzassal mukodik
-
válasz
balazs1022 #2997 üzenetére
Én bátor vagyok. 😎
Ha meg szórakozik velem ez a kis Pocok (), akkor megrendelem a Xiaomi 11T-t, ez meg megy tartalékba.
-
Faby
senior tag
válasz
balazs1022 #2957 üzenetére
Szomorú vagyok.
Bár most talált egy frissítést, az hátha megoldja. -
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2872 üzenetére
Grat!
Nekem bevallom, hogy nem érte meg annyi herce-hurca a root-ért. Nem nyertem vele túl sokat, mivel nincs olyan app, vagy beállítás, amihez jelenleg kellene.
Üdv: Klown
-
F.B.I.
veterán
válasz
balazs1022 #2877 üzenetére
Raktam fel qualcomm drivert de úgysem jó.
-
F.B.I.
veterán
válasz
balazs1022 #2870 üzenetére
Az a vicc, hogy a teszt menüben az érintés hibátlanul működik.
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2845 üzenetére
Szia!
Nem törlődtek az adatok. Egyedül a képernyőn lévő ikonok álltak vissza a gyári alaphelyzetre. Tehát minden más (appok, háttérkép, csengőhang, beállítások, stb.) maradt, viszont az ikonjaim eltűntek, mikor MIUI 12.5-re frissítettem. Szóval egy fél órám ráment mire visszahelyezgettem a képernyőre az ikonokat, de ezt a kis bosszúságot leszámítva nem találkoztam más hibával. Egyedül a 12.5.0 kerülendő, mivel a gyári SMS app állandóan bezáródik. A többi verziónál nem találkoztam komolyabb bug-gal.
A Magisk-et már elengedtem, mivel szélmalom harcank tűnt, s a banki app-om (Raiffeisen) MagiskHide ellenére is ugatott, hogy root-olt a teló. Letöröltem a Magisk-et, azóta nincs fent, de túlságosan nem is hiányzik, cserébe nem ugat érte semmi. De tény, hogy ha már custom ROM-ot teszel fel, akkor már a Magisk telepítése gyorsan megvan, nem kell különösebben sok időt rászánni. Poénnak jó volt, de jelenleg más előnyét nem látom. (GCam-et már korábban feltettem.) Sajnos a root detektálás is egyre komolyabb az appokban, így egyre nehezebb a root-olás...
Igen, a Magisk nekem is Fail-ed írt a check-re, de 3rd party checker OK-t írt. Ez Magisk bug, nem kell törődni vele!
A többire nem tudok válaszolni a root nem megléte végett...
-
szkaroly
senior tag
válasz
balazs1022 #2845 üzenetére
Animációkat levetted 0,5-re? Talán úgy kevésbé fog akadozni.
-
SirKero
őstag
válasz
balazs1022 #2703 üzenetére
4:3
-
Snowcat
tag
válasz
balazs1022 #2703 üzenetére
4.3
-
válasz
balazs1022 #2635 üzenetére
Honnan van neked 12.0.8.0-d?
Nemrég frissítettem 12.0.7.0-ra (EUXM).
-
Goose-T
veterán
válasz
balazs1022 #2303 üzenetére
Szerk.: nem válasz akart lenni, bocsi.
Egy barátom most vett egy ilyen telót, és most az a problémája, hogy a gyári kameraprogi nem menti el a képeket. Kattan meg minden, de a galériába már nem kerül bele a kép. A HDR mód okozhatja ezt? Mert ott van még utófeldolgozás a háttérben, és lehet, hogy az oprendszer kilövi vagy lefagyasztja a processzt közben.
Nekem is ilyen telóm van, de nincs ilyen gondom. Az oprendszer mindkettőnknek ugyanaz, gyári MIUI 12.0.7. Még egy érdekesség van: nekem megjelenik a Mentés SD kártyára menüpont a gyári kamereprogiban, neki nem. Pedig van benne neki is SD kártya.
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2300 üzenetére
Nem vágom, hogy nálam miért bugzik...
Megnéznéd kérlek, hogy nálad hogy van beállítva? (Értesítési felület -> Expand top notification) Ill. működik a ki és a bekapcsolás? Mármint, ha bekapcsolod és kijjebb lépsza menüben egy szintet, majd vissza, akkor bekapcsolva marad?
Köszi!
-
Jakuu
őstag
válasz
balazs1022 #2293 üzenetére
Szerintem tegyel fel egy root checker -t az aruhazbol es ellenorizd le, hogy valojaban van e root, mert nekem nem ugy tunik.
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2293 üzenetére
Töröld ki a Safetynet fix v1.1.1-et! Ne az OrangeFox-ból, hanem a MagiskManager-ből telepítsd, mint egy új modult! Be kell tallózni a .zip fájlt, majd az automatikusan lefut. (Fehér alapon fekete betűkkel mutatja közben a parancssort/shell-t.) Utána automatikus reboot, s jónak kellene lennie! Próbáld meg úgy! Ha úgy sem, akkor még egy tippem van. (props szerkesztése)
Az egyébként látszódik, hogy jogosultsággal van gond OFox alatt, mintha nem lenne root joga, nem tudja az fstab-ot szerkeszteni/létrehozni. (Ott vannak letárolva a partíciók, amiket a rendszer felcsatol.)
Én Total Commandert használok, ott engedélyeztem a root hozzáférést, de még nem matattam olyan könyvtárban, amihez root kellene.
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2285 üzenetére
Szia!
A #2243-as post-ban ott van a link. Frissítettem a leírást. Ha nem találod a safetynet-fix-v1.1.1.zip-et, akkor írj PÜ-t, s elküldöm!
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #2282 üzenetére
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2261 üzenetére
Feleségemén kipróbáltam, mert az már be van üzemelve. (3-at is rendeltem egyszerre. Neki, anyámnak, meg nekem egyet.
) Igen, igazad van, működik frankón!
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2253 üzenetére
Az nem csak arról szól, hogy dupla koppintásra lezárja/kikapcsolja a képernyőt? Most nem tudom kipróbálni, mert szombatig a dobozban csücsül a telefon, várja a bootloader nyitást.
-
mdraco
őstag
válasz
balazs1022 #2244 üzenetére
Köszönöm az összehasonlítást. Nincs sok különbség köztük.
Vajon milyen lenne gcam-el -
válasz
balazs1022 #2244 üzenetére
Szerintem teljesen vállalható képek egy mobiltól.
Köszi az összevetést!
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2188 üzenetére
Találtam egy használhatónak tűnő (OrangeFox telepítés, EU ROM-olás, Magisk telepítés) videót igaz urdu-hindi nyelven, de a kép a lényeg!
Ez alapján már én is bele merek vágni:
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2186 üzenetére
Tudnál adni kérlek ehhez az orangefox-os TWRP-hez egy linket? Vagy ez a jó? [link]
Hűha, kezdek egy picit már megint összezavarodni...
Akkor ez a leírás nem valid? (nyilván a fájlnevek különbözőek *.img)
A parancssorba írjuk be a következőt: fastboot flash recovery twrp.img
A TWRP sikeresen települt a telefonra.
Majd adjuk ki a következő parancsot: fastboot boot twrp.img
Újraindul a telefon és belép a TWRP menüjébe.
Húzd le a gépről a telefont.
Ha Global ROM van a telefonon, mikor a TWRP-t telepíted, még szükséges a következő lépés, egyébként újraindítás után nem marad meg a TWRP.
Fel kell másolni a telefonra a twrp.img fájlt
TWRP menüben - Install - Install Image - Itt betallózod a korábban letöltött twrp.img file-t - Select Recovery partition - Swipe right to Install - Reboot to RECOVERY
Újraindul a telefon és belép a TWRP menüjébe, de ezek után már a telefon újraindítása után is megmarad a TWRP.Üdv: Klown
-
Klown
aktív tag
válasz
balazs1022 #2181 üzenetére
Nagyon szuper, köszönöm!
Ezzel szerintem el tudok boldogulni! Végre nem 2 lépésben írja le a ROM-olás menetét, hogy:
1.) Install TWRP
2.) Install selected .zip
Mert ez egy kezdőnek édeskevés! Nyilván aki sokat csinált már ilyet, annak a vérében van, de azért nem egyszerű, elég bonyolult és összetett folyamat! Odafigyelést igényel.A kérdés, hogy EU ROM-mal van-e valamilyen korlátozás, hátrány? Továbbá a gari ugye nem ugrik emiatt?
-
Jabby
őstag
válasz
balazs1022 #2157 üzenetére
"- Van valami alkalmazás, ami az alkalmazások beállításait is átviszi? (root nélkül)"
Pár hónapja két új telefonra a Super Backup-al (V2.3.20) költöztetem át az alkalmazásokat, SMS-eket, naptárat és a hívásnaplót.
Kb. az alkalmazások 70-80 százalékánál az adatok is rendben voltak. -
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #2157 üzenetére
az 1. kérdésre már megvan a válasz. Már látom, hogy másnak is kb ~1hét. Arról kaptatok értesítést, mikor megérkezik az engedély?
-
zotyesz 1
tag
válasz
balazs1022 #2114 üzenetére
Úgy gondolom, megvárom hogy nyithassak vitát az Alin, de az még 3 hét. Az miatt,hogy Alinál hatásosabb akkor is ha esetleg valamelyik kereskedő kibúvót keresne (ezt olvastam valahol).
-
bazsimano
őstag
válasz
balazs1022 #2099 üzenetére
igen tudom, hogy onnan vetted
mert pont az utan tettek fel a linket hogy en a bangoodrol megvettem volna!
elvileg nem lesz, de ha lesz is, akkor azt visszautaljak, mert kertem ra biztositas vagy ar biztositast vagy mi a fene -
bazsimano
őstag
válasz
balazs1022 #2096 üzenetére
szerintem nem akcio...most annyiert megy 229 dollar korul...
sajnos en nem eu raktarasat vettemuh nekem majd erkezik valamikor gondolom februarba kapom meg...annyi, hogy bangoodon kaptam vissza meg a 229dollarbol 13 dollart...
netan valaki vasarolni bangoodrol szoljon7 dollart kell osszesezdnem hogy kiutaljam magamnak a penzt
-
meridaharcos
senior tag
válasz
balazs1022 #2096 üzenetére
Milyen telóról váltasz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest