Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fuvaros #2999 üzenetére
Ezt az állandó párosítás cuccot nekem is csinálta egy időben, de valahogy megoldottam, hogy ne dobja fel mindig ezt a kérelmet. Csak nem emlékszem, mi volt az.
Amúgy, igen, nekem is nagyon tetszik a teló. Ezért sem erőltetem a cserét a 11T-re, hiába sokkal jobb az a készülék. Amióta meg kikapcsoltam a 120 Hz-es frissítést, az akku is megtáltosodott, alig akar lemerülni.
-
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Fuvaros #2542 üzenetére
Az az alapbeállítás, azon is laggol. Dehogy adom el, akar bukni a fene ezen. Csessze meg a Xiaomi.... 6 éve ezeket veszem, de ekkorát még nem szívtam telóval... Na mind1.
De nem hiszem el, hogy az itteni tulajoknak ezzel nem volt gondja. Az angol fórumok tele vannak vele. Itt van 2 említés.
-
blueye
veterán
-
válasz
Fuvaros #2527 üzenetére
A beírható kódokkal csak a menüpont megjelenítését/elrejtését tudod szabályozni, maga a funkció vagy működik bekapcsolás után vagy nem.
VoLTE: *#*#86583#*#*
VoWIFI: *#*#869434#*#*
(a betűkhöz tartozó számokat kell lenyomni)Bővebb infó a VoLTE/VoWiFi topikban.
-
Jabby
őstag
válasz
Fuvaros #2471 üzenetére
A Goboo a Poco hivatalos partnere, mint ahogyan pl. az Aliexpress, s az Amazon.
A bolt 100% garanciát vállal, hogy minden termékük eredeti, 24 órán belül útnak indítják a termékeiket spanyol raktárból, a 2 év garancia igénybevételéhez Spanyolországba kell a telót visszaküldeni, nem pedig Kínába. -
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Fuvaros #2437 üzenetére
Szia !
Te lehet egy jövőheti újságot néztél?
A viccet félretéve én most próbálok másik böngészőt.
Csak sokszor szoktam a telefon legelső oldalán a google híreket nézni és ha abból nyitok egy másik hirdetést sokszor fekete képernyő fogad.ilyenkor mindegy mit nyomkodok próbálok visszamenni nem reagál a telefon. Olyan 8-10 másodpercembe kerül mire válaszol valamelyik gomb érintésére. Ilyenkor nagyon be szoktam rágni...
-
-
-
H2o-pok
senior tag
válasz
Fuvaros #2352 üzenetére
Ezt néztem alin. Egy szar, ocsmány gagyi. Főleg hogy a vevők fotóit megnéztem. Szerintem te is nézd meg. Amugy alin max. 3$! Banggood sokkal drágább tokokban.
Én ezt rendeltem, tökéletes.
[link]
Ez védi a kamerát, nem ugy mint a többi amit rendeltem, azzal be is cu.. tam. -
hfrici
aktív tag
válasz
Fuvaros #2317 üzenetére
11-én rendeltem Spanyol raktárból. Ma hozta a GLS. Ez szerintem nagyon jó időt futott.
-
Postas99
senior tag
válasz
Fuvaros #2274 üzenetére
Nem tudom ki szokott kihangosítva telefonálni. A túloldali beszédminőségről tudok nyilatkozni, több ugyan ilyen modell más más mobil hálózaton használva is produkálja a kihangosítás mellett azt, hogy a túloldali fél egy eléggé torz(értsd sokszor érthetetlen és értékelhetetlen) beszédhangot hall.
Ez több felhívott mobilon és több ugyanilyen készülékről indított hívásnál is jelen van.
A hiba legtöbbször akkor tapasztalható ha több mint 1 méter távolságból beszélsz a telefonhoz.
Nem hiba csak jelzem, hogy ilyen telefonhívásba többszöt futottam bele már. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest