- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grafikus17 #2566 üzenetére
MIUI Global 12.0.6.0(RJGEUXM)
Telefon app verziója: 64.0.367290399-publicbeta -
H2o-pok
senior tag
válasz
grafikus17 #2084 üzenetére
Több Kinti fórumon is panaszkodtak hogy nem kapcsolódik a tv hez. Viszont több embernek megoldás volt az, hogy az új telefon gyári visszaállitás után már gond nélkül működtek. Érdekes nem?
Hozzáteszem, a párom redmi note 8 telefonja is látja a tv t, de nem kapcsolódik.
Track alapján ma hozza nekem is a gls, ki is fogom próbálni, mielőtt belakom.
Egy próbát megér. -
Jakuu
őstag
válasz
grafikus17 #2081 üzenetére
Milyen rom ? Rootolt ? Nem rootolt allapot ? Mas Screen Mirroring alkalmazas latja e a TV-t, mint az ApowerMirror vagy mas aplikaciok ?
-
Jabby
őstag
válasz
grafikus17 #2081 üzenetére
Nekem az LG van vagy 6 éves, utoljára frissítést 2017.04.28.-án kapott.
Párom X3-a ha nem is villám gyorsan, de mindig csatlakozik rá ha használja a kivetítést.
De ebben a 6 évben nem kevés telefon megfordult a családban, de nem emlékszek, hogy bármelyikkel is gond lett volna a tükrözéssel.
Ha sehogy sem tudod összehozni, akkor a helyedben ráakasztanék a TV-re pl. egy Chromecast 2-t (használtan 5e Ft-ért vettem), s még a filmekkel is jobban boldogulnál, mint az LG beépített appjaival. -
Jabby
őstag
válasz
grafikus17 #2078 üzenetére
Nálam LG-n WiFi Direct BE, Miracast/WiDi szintén BE
Telefonon kivetítés, s hamarosan egymásra találnak, s megy a Poco tükrözés a TV-re. -
zotyesz 1
tag
válasz
grafikus17 #2078 üzenetére
Ha esetleg már nagyon régi az utolsó frissítés is amit most tettél fel, kicsi az esély hogy a telefon miatt adnának ki újat, erre ezesetben szerintem nem érdemes várni, vagy alapozni, főleg ha rendszeresen használod/nád. Olyan sűrűn jelennek meg az új telefonok, hogy a TV-kre havi szinten kéne frissítést kiadni.
-
zotyesz 1
tag
válasz
grafikus17 #2073 üzenetére
Ha jóba vagy a szomszéddal, megnézhetnéd milyenek nála a TV beállítások, esetleg próbáld meg a TV-n frissíteni a firmware-t, és mivel a poco x3 egy új modell, ez is okozhat gondot, viszont ebből kifolyólag akkor más tiusú új telefonokkal is lehetnek hasonló problémák. Nekem sokszor több mindenben segített firmware frissítés, persze nem garancia hogy ez megoldja a problémádat, de egy próbát megér.
-
Jabby
őstag
válasz
grafikus17 #2064 üzenetére
Vevő vagyok a Poco-dra!
Pedig szintén LG a tv-m... -
tihibaby
senior tag
válasz
grafikus17 #2064 üzenetére
És az okostévén bekapcsoltad a screen share funkciót?
Mert az előbb párosítottam össze az ugyancsak LG tv-mmel. -
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #2061 üzenetére
Sajnos egy teljes gyári visszaállítás sem hozta meg az eredményt. A telefonom nem kompatibilis az LG okostévémmel, így továbbra se tudom a képernyő tükrözést megoldani.
A telefonnak mennie kell nincs mese. Így nem tartok rá igényt, nekem erre a funkcióra szükségem lett volna, eddig is sokat használtam. 12.-én jött meg a BG-tól a telefon eddig csak a belákás ismerkedés volt, még a SIM kártyát sem raktam át. Most már nem is fogom. -
válasz
grafikus17 #2051 üzenetére
Tudtommal nem lehet.
De ha megtalálod/más megtalálja a módját, engem is érdekel.
-
shifty85
tag
válasz
grafikus17 #1922 üzenetére
Ilyenbe többször belefutottam már más terméknél is. Ugyanabban a store-ban van ennyiért is meg annyiért is ugyanaz a termék. Semmi különbség nincs köztük.
-
shifty85
tag
válasz
grafikus17 #1918 üzenetére
Egyik 64 másik 128-as verziót ír.
-
shifty85
tag
válasz
grafikus17 #1916 üzenetére
Én alin mindig kártyával fizettem. Ha reklamáció volt, vagy nem jött csomag, visszautalták rá az összeget. Eddig nem volt vele gond. Igaz most várok egy teljes visszatérítést, mert nincs raktáron lengyel raktárban telefon és törölve lett a rendelés.
-
Goose-T
veterán
válasz
grafikus17 #1916 üzenetére
AliExpresen az a furcsa, ha tudsz PayPallal fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest