- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
öregpapa
tag
Üdv! Én már legalább 10 éve Aosp-t használok.Ez az első Xiaomi telefonom,előtte csak Samsungok voltak, de ott is vagy Los-t használtam vagy mikor megjelent a Pixel experience azóta csak azt.Most ezen a telón is a PE fut legnagyobb megelégedésemre.Annyira tökéletes,hogy leszoktam a váltogatásról,de lehet ezt a Pixel 5 Portot ami már Android 12-es kipróbálom!
-
-
KillBorn
senior tag
Pont tegnap mókoltam elég sokat a telóval, bootloader nyitás, twrp, xiaomi.eu fel + gcam. 100-ra feltöltve 1%-ot merült reggelre. (8-kor húztam le este, reggel 6-kor 99% volt.) Teljes nyugalmi állapor, BT, wifi, mobilnet, gps kikapcsolva, alap akkukímélő (ez mindig be van kapcsolva).
-
-
-
OberMotz
aktív tag
Egy baj van "csak" a BL nyitással: az állandó macska-egér harc a Magisk és a Google között. Most éppen SafetyNet fail állapotban vagyok és nem sok kedvem van állandóan ezzel küzdeni. A gyári ROM-mal meg ott van az engem szintén halálosan idegesítő Android Auto bug. Lehet ezek miatt fogok visszamászni Samsungra
-
leslieearth
tag
Anno még Motorola defy-n, meg Galaxy s3n probálkoztam cyanogen romokkal, a miui vonal nem jött be. A következö telefonom LG G2 volt, ott már csak kernelt cseréltem. Azota nem éreztem késztetést mokolásra, az elötelepitett, de általam nem használt appokat szoktam törölni csak
-
ruzsass
tag
Én még korábban nyitottam boatloadert, mert a VoWifi-t akartam DIGI-hez igazítani és a modem fájljaihoz hozzáférni. Most megpróbáltam az OTA frissítést az gondolom a 700 MB körülit hozhatta le, de újraindításkor már a Fastboot fogadott, akkor jutott eszembe a root-os videó, hogy az OTA frissítés ilyenkor ha rootolt már akkor a teljes 2 GB körülit kell lehúzni és TWRP-ből felrakni. Újraindítottam és TWRP-ből próbáltam meg felrakni, de wipe cache és társait valóban elfelejtettem, de azóta már azt is futtattam install előtt de nem tudja a fentieket mountolni, de nekem az a furcsa hogy a Zip signature verification failed-et ír ki azért kérdeztem, hogy az előző posztomban lévő fájl biztosan jó -e mert az MD5 check az jó tehát a file nem sérült.
-
-
-
-
Jakuu
őstag
You have to flash the stock miui again without DFE. Then your Custom Recovery will automatically be replaced with stock recovery. After this connect your phone to PC in Fastboot mode. Open CMD Terminal. Type "fastboot devices" to see if you device is connected. Then type "fastboot oem lock". After typing this your phone should automatically reboot and delete data. After this Bootloader is locked again.
De talan a Miflash is visszatud zarni az emlekeim szerint a Clean all and Lock opcioval.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest