-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloomberg
tag
válasz spinkler #15900 üzenetére
Nekem a bbm szarakodott tegnap délután óta, nem tudtam megjegyzést írni, meg like-olni, mindig visszadobott "sikertelen közzététel" üzenettel.
Ma reggel f7 után rendbejött, de hogy mitől, az rejtély marad.
És hogy csak büszkélkedjek a Z10 (100-1) akksijával.
Párom x10 mini pro-ja már a végét járja, kijelző nem kapcsol le, így mindig sikerül kinyomnia a beszélgetéseit, de ha nem ő, akkor a telefon kapcsolja szét magától (szoftfrissítés volt, tehát nem az a baja). Q5 vásárlás kilátásba helyezve.
Na a bevezető után annyit, hogy tegnap előtt az én telefonomon beszélt egy ismerőssel és sikerlüt 9%-ot (95%-ról 86%-ra) meríteni a töltöttségből......54 perc beszélgetés alatt. 3g-n.
El sem hittem....fűteni már nem kellett este, elég volt a telefonJa és kép nincs, bizonyítani nem tudom meg messziről jött ember azt mond amit akar, de én nagyon elégedett vagyok a telep teljesítményével.
[ Szerkesztve ]
-
mrmarkus
aktív tag
válasz spinkler #5337 üzenetére
Okostelefonoknál az óránkénti 1 - 1.5 %-os merülés teljesen elfogadható érték alvó üzemmódban.
A készülék ilyenkor is dolgozik, hiszen figyeli és ellenőrzi a folyamatokat. A merülés mértéke többek között függ a háttérben folyamatosan futó alkalmazások mennyiségétől, energia szükségletétől és az operációs rendszer optimalizációs szintjétől.
Az akkumulátorok akkor is veszítenek töltöttségükből, amikor nincsenek a készülékekben, azaz csak tárolod őket, csak ilyenkor a töltésvesztés ennél jóval kisebb mértékű.Freedom of Information
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest