- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz steyer9094 #25898 üzenetére
Passz. Majd utána nézek. Nekem igazán a "fehér lista" a lényeg.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
steyer9094
tag
Szeva,feltennék egy nagyon bugyuta kérdést
Az említett hívásblokkolót hogy tudom úgy beállítani hogy a számkijelzés nélküli hívásokat elutasítsa?
Milyen paramétert adjak meg a blacklistben?
Köszi a segítséget!Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
slashing
senior tag
válasz sasa134 #25892 üzenetére
Kérdés hogy ez most jónak számít-e a BB-nél vagy sem... piaci viszonyok között ez a szám nagyon keveset jelent, ha azt vesszük hogy iphone6-ból 3 nap alatt 10 millió fogyott galaxy s5-ből 10 millió 25 nap alatt... nyilván nem a 10 millió a cél de most akkor tényleg ez a 200e minek számíthat vajon.
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Azokhoz a kollégákhoz szólna a kérdésem, akik használják a Twitter alkalmazást a mobilon.
Nálatok is asztali módban nyitja meg a mobilarénás híreket a böngészőben a Twitter?
Berryblognál ilyen probléma nincs, azt rendesen mobilnézetben jeleníti meg egyből.
Forget about it
-
sasa134
addikt
Akkor a mai Q2 morning call utolsó híre ( John Chen szájából!!) : másfél nap alatt 200 ezer Passportot adtak el.
Avanti Roma
-
Mindenféle sallang nélkül: Jó ez a passport. Vinném.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sasa134
addikt
válasz Kingfisher79 #25886 üzenetére
Nem rossz, nem rossz! A vérzés a betegen elàllni látszik, kezdődhet a gyógyulás.
A piac kedvezően fogadta a híreket, sikerült a WS által várt papíronkénti veszteségnél sokkal jobb eredményt elérni. Alakul. Az eladott telefonok száma is nőtt ha minden igaz (es jól emlekszem az előző negyed 1.9M darabjára) kb 30%-kal.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
-
Kingfisher79
tag
Q2 jelentés
WATERLOO, ONTARIO--(Marketwired - Sept. 26, 2014) - BlackBerry Limited , a global leader in mobile communications, today reported financial results for the three months ended August 30, 2014 (all figures in U.S. dollars and U.S. GAAP, except where otherwise indicated).
Q2 Highlights:
-- Cash and investments balance of $3.1 billion at the end of the fiscal
quarter, up $11 million from the prior quarter
-- Normalized cash use of $36 million in the quarter, compared to $255
million in the prior quarter
-- Non-GAAP gross margin of 47.5%, driven by positive non-GAAP hardware
gross margin
-- Breakeven non-GAAP operating margin
-- The EZ Pass Program has resulted in a total of 3.4 million licenses
issued for BES10, a nearly three-fold increase from last quarter, with
25% of total licenses traded in from competitors' Mobile Device
Management platforms
-- 91 million monthly active BBM users, up from 85 million in the prior
quarter
-- Created the BlackBerry Technology Solutions unit, encompassing QNX
(embedded software), Certicom (cryptography), Paratek (antenna tuning),
the patent portfolio and the Internet of Things strategy
-- Announced an agreement to acquire Secusmart, a leader in high-security
voice and text encryption, and recently announced the acquisition of
Movirtu, a provider of virtual SIM solutions, after the end of the
quarter
Q2 Results
Revenue for the second quarter of fiscal 2015 was $916 million. The revenue breakdown for the quarter was approximately 46% for hardware, 46% for services and 8% for software and other revenue. During the second quarter, the Company recognized hardware revenue on approximately 2.1 million BlackBerry smartphones. During the second quarter, approximately 2.4 million BlackBerry smartphones were sold through to end customers, which included shipments made and recognized prior to the second quarter and which reduced the Company's inventory in channel.
Non-GAAP loss for the second quarter was $11 million, or $0.02 per share. GAAP net loss for the second quarter was $207 million, or a $0.39 loss per share. The GAAP net loss includes a non-cash charge associated with the change in the fair value of the Debentures of $167 million (the "Q2 Fiscal 2015 Debentures Fair Value Adjustment") and pre-tax restructuring charges of $33 million related to the restructuring program. The impact of these adjustments on GAAP net loss and loss per share is summarized in a table below.
Total cash, cash equivalents, short-term and long-term investments was $3.1 billion as of August 30, 2014. The Company used $36 million in the second quarter, excluding net receipts of $47 million related to non-strategic operations during the quarter. Purchase obligations and other commitments amounted to approximately $1.6 billion as of August 30, 2014, with purchase orders with contract manufacturers representing approximately $344 million of the total.
"We delivered a solid quarter against our key operational metrics, and we are confident that we will achieve breakeven cash flow by the end of FY15," said John Chen, Executive Chairman and CEO, BlackBerry. "Our workforce restructuring is now complete, and we are focusing on revenue growth with judicious investments to further our leadership position in enterprise mobility and security, driving us towards non-GAAP profitability during FY16."
Outlook
The Company continues to anticipate maintaining its strong cash position, while increasingly looking for opportunities to prudently invest in growth. The Company continues to target break-even cash flow results by the end of fiscal 2015.
The RIMpire fights back!
-
embe
nagyúr
Igazad lehet...
Ejjj most csinált egy poént a teló. Telefonáltam lettem, majd a közben jött emailt néztem meg, de rögtön utána a készülékfigyelést akartam indítani. Ekkor az nem indult el, csak az üres kezdő képernyő. Hangerő gombokra reagál, de a powerre nem. Most akksi ki. Na eddig ilyet nem csinált.... ejnye-bejnye.
Ami új dolog, ma került rá ez a BBW-ből vásárolt hívásszűrő alkalmazás. Blockr
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
MODERÁTOR
válasz eventus #25878 üzenetére
Ja, a másik topikban el is felejtettem írni, hogy egész jó a betekintési szög / színhűség a kép alapján.
Kell ez az eszköz, nagyon. Semmi meglepő nincs abban, hogy elkapkodták a kezdőkészletet mindenhol. A legkisebb kétségem sincs afelől, hogy a valaha volt legjobb BB-t készítették el ezzel a darabbal.** jó, eddig a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Q10-hez hasonló színezés, sokkal jobb:
[link]BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
embe
nagyúr
válasz sasa134 #25872 üzenetére
Ha esetleg úgy látod pár nap használat után, hogy kopik vagy ennek a veszélye fennáll, akkor küld el nekem!
Ne idegeskedj emiatt! Majd én megoldom a megsemmisítést mint veszélyes elektronikai hulladéknak.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
hzoltan
tag
válasz kárátékutyá #25849 üzenetére
"Mobilaréna képek eléggé középszerűek lettek, nejem 1020-a szénné veri."
Bizony-bizony, ezt meg tudom erősíteni! Valószínűleg még jó ideig nem lesz olyan készülék a piacon, ami teljesen felér a 1020-szal vagy a 808-cal.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz eventus #25853 üzenetére
Gondolom ők is hasonlókat mondanak a BB és a droid vonalra/oldalra.
Nem tudtok valami jó kis hívásszűrő alkalmazást ajánlani? Ami kezeli az un. fehér és fekete listákat?
[ Szerkesztve ]
-
ventorbe
csendes tag
Sziasztok, van arra valahogy lehetőség a Z10-en, hogy valamelyik fizikai gombbal fejezzek be egy hívást?
-
FodZilla
csendes tag
Kezeli a Z10 a 64 GB-os Class10-es kártyát?
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #25854 üzenetére
Nem érteni inglisul
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
-
kárátékutyá
őstag
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #25851 üzenetére
A HW és az SW alapjai jók, elismerem, de tényleg. Csak ez a beleeroszakolas az agyba, hogy ez keeeelll és minden szar app minden helyzetben. Ja és a vakitas, hogy mindig az aktuális iphone a csuuuuucs.
[ Szerkesztve ]
-
Günther
tag
A mai világban az emberek nagy hányada már rég ne gondolkozik, hanem "kajálja" amit elé tesznek. De ez is a cél. Nem is olyan rég ismét szállodába vetett a sors. Az adminisztrációnál jártam, mikor egy vendég odalépett a recepcióshoz és odabökte "wifikód"? A válasz sem késett: "nincs kódja". "hogy-hogy, hát van wifi, nem"? A versenyző a hálózatot akarta, de nem azt kérdezte. Szeretem, mikor az emberek mindenféle kütyüvel felszerelkeznek, de használni vagy nem tudják, vagy rosszabb esetben már "birkává" váltak és nem gondolkoznak, csak kérdeznek. Nem esett volna nehezére az emberünknek bekapcsolni a készüléken a wi-fi-t, aztán várni, hogy milyn lehetőségeket talál a telefon. Ha ez megvan, akkor megnézni, min van lakat, min nincs... Neeem. Semmi ilyesmi. Inkább kérdez és értetlenkedik.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #25849 üzenetére
Tényleg egyszerűen nem gondolkodnak az emberek... Náluk kárt okozott az a bizonyos leesett alma a fejükben.. Newton is iPhone használó
-
-
eventus
veterán
Én ilyet kérek, szeretem a Moto stílust
-
sasa134
addikt
-
turbulencia8
őstag
En azt hiszem elcserelnem a Z10-em ket-harom iPhone 6 Plus Flex-re.
Bocs, csak soroztem. -
lovace
aktív tag
A tárhely méretében, illetve megbízhatóságban lehetnek eltérések, egyébként úgy gondolom ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek! Én a dropboxot használom, ami alap 2GB tárhelyet ad, amit meghívásokkal, illetve egy egyszerű feladat elvégzésével tudsz bővíteni 8-10GB-ig. Nekem eddig tökéletesen beválik!
cseter Szerintem a BeBuzz-ra gondolsz, de ha beírod a LED/color szavakat a BBW-be ki fogja adni őket!
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
sziasztok még egy kérdésem lenne,régebben olvastam itt egy alkalmazást ami tudja kezelni a led visszajelzőt de már nem tudom melyik volt az ,nememlékszem az alkalmazás(alkalmazások) nevére?
-
sasa134
addikt
válasz slashing #25840 üzenetére
Kb 2 hónapja tudjuk, hogy a Passport előtti bb10 eszközökre 10.3.1 érkezik, a 10.3 nem. Ez kb novemberben várható.
A Passporttal ugye kijott a 10.3 hivatalosan, abból úgyis lesz autoloader amit sztem gond nélkül fel lehet tenni Z10re ( ahogy az eddigi leak-eket is).Avanti Roma
-
slashing
senior tag
Azért abban reménykedtem hogy bemutató = 10.3 frissítés és jön a blend is erre sehol semmi és még lehet hónapokig semmi nem lesz. Pedig erre készülnek már egy ideje... elég fura rajtja van ennek a passportnak és 10.3-nak...
-
cseter
tag
Sziasztok új vagyok itt a fórumon 1-hete van egy z10 stl100-3 as független készülékem és ezalatt az idő alatt az egyetlen negatív észrevételem hogy egyszer csak kikapcsolt magától a készülék,ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Lehet nekem is meg kell válni a telótól. Céges kártya egy két simes telót tesz szükségessé. Ez megy ugye kínai droidos lenne.
A két telefon hordozása nálam nem opció. Ha így lenne akkor sajnálnám eladni, mivel a legstabilabb "okos" telóm eddig ez a Z10-es.
Győzködöm a feleségem, hogy tartsuk meg neki, és az SP-t adjuk el, de nem hajlik a dologra.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
embe
nagyúr
válasz Kolondrum #25822 üzenetére
Te rá vagy kattanva a külső akkukra.
Most elég jó árban van a Banggood oldalán a Original XIAOMI 5V 2A 10400mAh Power Bank.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
margithid
veterán
válasz eventus #25818 üzenetére
Nálad milyen problémákat okozott android program futtatása?
Én eddig hármat használok, opera mini, teamviewer és neutron player. BB worldből meg leszedtem skype és endomondo alkalmazást, nem tudom ezek mennyire számítanak androidosnak
Hibát egyiknél se tapasztaltam. Max nem olyan gyorsak mint bb-s alkalmazások. -
jcage
tag
válasz eventus #25818 üzenetére
Persze, egyetértek. Én is inkább veszek pénzért használható natívat, mint küzdjek az Android cuccokkal. Ezt csak azért írtam, hogy a fika ment a kollégának, de az olvasás már kevésbé.
@Furokawa: Nem a Z10-el van baj, hanem a nagy számú, változatos hibákat generáló STL-1es szériával. Nekem is 2-es lett, miután kétszer kellett cserélni az 1-est. A kolléga csak erre célzott.
[ Szerkesztve ]
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Furakowa
újonc
én megvállnék a Z10 emtől . hibátlan de kénytelen vagyok eladni
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #25817 üzenetére
Hát igen, azzal lehet szórakozni, de vannak helyzetek, amikor meg is kívánja.
(#25815) jcage: Android futtatás jó kiegészítés, de okozhat problémákat. Nekem egy sincs fent,
-
Orgi
addikt
Google Drive-ról szeretnék áttérni más szolgáltatóhoz és láttam van Onedrive meg pl Dropbox kliens is. Feltettem e kettőt, de minden ugyanúgy néz ki rajtuk, nincsen semmi különbség a kliensekben, ugyanazt tudják?
[ Szerkesztve ]
-
jcage
tag
válasz eventus #25809 üzenetére
Nálunk van olyan kolléga, aki már több, mint 1 éve használja, de csak most jött rá, hogy lehet rajta pl. Android alkalmazásokat is telepíteni. Plusz érdemes használni az agyát is az embernek néha, és meglepő dolgok történnek/történhetnek a telefonon.
Az ilyenek miatt mondom, hogy van létjogosultsága más platformnak is...szerk: ezek miatt megy a fika a mi cégünknél is.
[ Szerkesztve ]
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
KZP
őstag
HAndrás már fikázza a Passportot, hogy hogy néz ki stb... Bezzeg az iPhone!
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #25812 üzenetére
Telenorral volt az egyik fél éves levelezésem. Az üfsz tájékoztatása szerint jártam el, aztán a számlázáskor mégse úgy tudták... olyan jól megszakértették a bb adatforgalmat. Ezután nem annyira tudok hinni üfsz-nek.
-
lezerpiramis
őstag
válasz lugosi #25811 üzenetére
Telekomrol nem tudok nyilatkozni, sose voltam naluk elofizeto. Telenornal voltam anno, nekem ott nem volt bajom, de masok szerint kaoszos volt a szamlazas - foleg a bongeszes miatt, mert az mehetett a regi telokon (OS5-ig) mas APN-en is.
Ezek szerint ebbol a szempontbol atlathatobb a Vodas BIS.
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #25810 üzenetére
Furcsa, én azt gondoltam hogy az idegen apn és a tömörítés miatt (az erre alkalmas készülékeken) nem képesek mérni.
Emlékeztek, 1-2-3(?) hete írtam, hogy áttettem a 9780-ból a kártyát a szifonba, amin megy a telekom alkalmazás. És vagy 3 megát fogyasztottam bő egy hét alatt, vagy nem tudta mérni a telekom a bb apn-es forgalmat. -
lezerpiramis
őstag
válasz lugosi #25800 üzenetére
Fura lenne, ha nem lehetne lekerdezni. A Vodanal pl. a kiegeszito BIS forgalma sima ugy, hiszen az adatmennyiseget nem ad, csak APN-t, ergo amit a normal netes csomagodbol forgalmaztal (akar BB APN-en, akar mason), az a mervado. Ha pedig normal BIS van, akkor BB szocska a 1751-re sms-ben, es meg is jon, hogy mennyit forgalmaztal addig a napig a ciklusban (az adott nap nincs benne). Persze nem ingyenes az sms
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #25807 üzenetére
Mi bajuk vele?
-
turbulencia8
őstag
Érdekes volt, amikor ma voltam kint egy multinál, ahol régóta a BB a standard flottás teló. Jelenleg többnyire Z10-et használnak BES-sel, és iszonyatosan utálják az alkalmazottak. Teljesen meglepődtek azon, hogy én meg vagyok elégedve a Z10-zel. Fura.
-
válasz aquamist #25804 üzenetére
Itt nincs különösebb humbug a történetben. A feltétel ahhoz, hogy elfogadja az az, hogy a kimeneten legalább 4.75V legyen miközben elkéri azt a max 960mA-t a töltés közben. Mert ahogy terhelődik a töltő úgy csökken a kimeneti fesz. Sőt a kábel sem mindegy, de erről majd egy tesztben ha minden cucc befutott kínából (3hét).
Szeretek tisztán látmi.embe! Ezt amit rendeltem eldöntöttem, hogy csak ha valami nagy gebasz van, mert nagyon gyenge. Csak rá kell mérni. A gyári töltő illik a legjobban ahhoz amit a Z10 kér töltés közben. Pedig azért akad itthon pár töltő. Csak meg kell mérni és minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Vettem egy dual USB töltőt ami eredetileg ipadhoz meg S4-hez való. Teló eldobja, tudjátok miért? Mert annyira nem kerek az 5V-hogy az már siralmas. Azok megelégednek ennyire silány feszkóval is.
-
MODERÁTOR
válasz ClioRS #25801 üzenetére
"De mégegyszer, a BIS-t a BB számolja, így a T-nek ahhoz semmi köze. Tehát lehet, hogy nem 1 giga van megadva, de az biztos, hogy nem szoktak korlátozni BIS-nél. Ezt is az ügyfélszolgálatos mondta. Én bőven túllőttem az 1 gigát 1-2 hónapban, és nem történt semmi."
De hát ugyanazt mondjuk! Én is ezt mondom.
Egyébként nekem is nexthez van ingyen. -
ClioRS
őstag
válasz lugosi #25800 üzenetére
Mivel a BB vonalat hívtam, így hiszek nekik. Az olcsóbbik verzióról van szó, nekem az ingyen jár a csomagom mellé. Egyébként a Next M akkor nincs benne az ÁSZF-ben az ingyenes verzió mellett, legalábbis mikor én aktiváltattam, akkor nem volt benne, de mégis ingyen van.
De mégegyszer, a BIS-t a BB számolja, így a T-nek ahhoz semmi köze. Tehát lehet, hogy nem 1 giga van megadva, de az biztos, hogy nem szoktak korlátozni BIS-nél. Ezt is az ügyfélszolgálatos mondta. Én bőven túllőttem az 1 gigát 1-2 hónapban, és nem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest