-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
K e n y a
tag
Üdv!
Pár napja írtam a Snap-es gondomat... megoldás sajnos nem volt rá, de azóta annyi történt, hogy simán engedte letörölni. Úgy rémlik, hogy ezt régebben nem engedte... Na mindegy. Most viszont ahhoz kellene a segítségeteket, hogy hogyan is kell feltenni rá újra?! Már régen volt és nem emlékszem. Köszi előre is!
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
Üdv!
Kettő napja vettem észre, hogy nem tudok belépni a Snap-be... járt így más is, illetve van erre valami megoldás?Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
válasz MittuDomain_ #35131 üzenetére
Szia! Sose bánd! A frissítés óta úgy merül a telefonom, mint a nyeletlen fejsze... Ugyan úgy használom, eddig elvolt egy napot, most naponta 2x töltöm...
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
válasz hampidampi #35072 üzenetére
Üdv!
Köszi, de én annak idején úgy állítottam be, hogy egyből törölje. De semmi gond, találtam. Köszi azért!
-
K e n y a
tag
Üdv!
Sajnos a mai napon lefrissítettem a vibert Snap-ből... na, ezt nem kellett volna. Tudna valaki linkelni egy korábbi telepítő file-t? Eddig semmi gondom sem volt vele, a frissítés után egyszerűen nem indul. Előre is köszi!
-
K e n y a
tag
válasz Mercel #33652 üzenetére
Üdv!
10.3.1.1779
Anno azért váltottam droidrol BlackBerry-re, mert szanaszét kellett rootolnom, hogy ne akadjon és hogy működjön egyáltalán rendesen. Itt megvárom, hogy jelezze van frissítés... Már nem vagyok hajlandó "mókolni", csak az idő megy vele. Eddig a BB a legszimpatikusabb rendszer számomra.
-
K e n y a
tag
Ööö... izé... Minden oké a telómmal! Nincs rezgés bug (mondjuk soha nem is volt), olyan másfél naponta kell töltenem, nem akad,nem kapcsol ki,nem melegszik, stb... 2 email-t illetve Facebook-ot figyel, teszi a dolgát egykedvűen, de atom biztosan. Eszemben sincs eladni!
Na, ezeket csak azért írtam le, hogy legyen egy valaki, aki elégedett a z10-el...[ Szerkesztve ]
-
-
K e n y a
tag
Üdv!
Mondja meg nekem valaki, legyen szives, hogy hol találom a billentyűzet hangerejének állítását!? Köszönöm!-megvan, nem kell...
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
válasz turbulencia8 #32289 üzenetére
Ööö... izé... Nem tudom! De szerintem nem lehet gond velük.
-
K e n y a
tag
Van, aki K&H-s alkalmazást használ? Nekem sajnos a frissítés óta (az alkalmazás frissült) nem hajlandó megnyitni... Aki tudja az okosságot, ne tartsa magában! Köszönöm!
-
K e n y a
tag
Üdvözlet!
Segítsen valaki legyen szíves... Hol van az a beállítás, ahol állítani lehet, hogy ne kapcsolódjon be a képernyő, mikor felemelem a telefont?!Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
válasz pranksta #31344 üzenetére
Szia!
Igen, tényleg csak az üzenetekről! Viszont, arra lettem figyelmes, hogy ha megnyitom magát a Facebook-ot (értem itt az alkalmazást) berakja a HUB-ba a Facebook megosztásokat. Viszont ezekről sosem értesít! Annyit még kibírok, hogy pár naponta pár másodperc alatt megnyitás nélkül kijelöljem ezeket és kukázzam...
Jah... még annyi, hogy 10.3...[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
válasz lovace #31307 üzenetére
Üdvözlet!
Távol álljon tőlem, hogy beleszóljak a nagyok dolgaiba, de a BBW-ös Facebook (nekem az van) bent van a Hub-ban... Üzenet azonnal jön! Nem vagyok nagy Facebook kapitány, de nagyon kényelmes, az üzenetekre válaszolgatni így.Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
Sziasztok!
A régi Snap felmegy az új rendszerre, vagy van a 10.3-ra is? Az Amazon várakozáson alul teljesít sajnos...[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
Billentyűzet hangját hol lehet levenni? Kezd az idegrendszerem vegetatívvá válni... egyszerűen nem jövök rá...!!! Grrrr!!!
-
K e n y a
tag
Üdv!
A nagy frissítési "őrületben" írja meg nekem valaki, legyen szíves, hogy ha letöröltem a droidos programokat mielőtt rányomnék telefonon a frissítésre csináljak egy full törlést, vagy csak utána?
Köszi!
-
K e n y a
tag
Nem érdekes, megoldva...
-
K e n y a
tag
Üdv Skacok! Eddig simán elértem az otthoni gépemet, most meg az Istennek sem. Nem változtattam semmit. Nem jövök rá, hogy mi lehet a hiba. Ahogy elindítom a BBlinket csatlakozik szépen, szinkronizálja amit kell, de telóról állandóan a beállításokat dobja föl, ha rányomok. Van erre valami okosság?
-
K e n y a
tag
válasz Tóth Thamás #26547 üzenetére
Köszi! Akkor újrarakom...
-
K e n y a
tag
Üdv!
Aki használja a WhatsApp-ot, nem vette észre, hogy késnek az értesítések? Van amikor semmi gond, viszont egyre többször -ha mobil neten van - nem jön meg az értesítés... Wifi-n eddig nem vettem észre. Van erre valami okosság?Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
válasz eventus #25916 üzenetére
Gmail-esek a fiókok. A gépről küldve semmi gond... A kezdetektől fogva így csinálja, csak most lett elegem belőle. Tuti valami beállítás, de nem jövök rá. Az emailek úgy vannak beállítva, hogy párbeszédeket jelenítsen meg... Azt vettem még észre, hogy az első mailt borítékkal jelöli, a másodikat meg mappa ikonnal...
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
Üdv!
Meg tudná mondani valaki, miért van az, hogy kétszer jönnek meg az e-mailek, illetve van olyan is amikor duplán küldi el...Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
válasz lezerpiramis #25410 üzenetére
Hidd el nekem, hogy nem kell az a fülecske! Fogja a tok rendesen a telót, több mint egy hónapja abban van és semmit sem lazult a "szorítása"...
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
válasz lezerpiramis #25403 üzenetére
http://m.ebay.com/itm/181461309916?nav=WATCHING_ENDED
-
K e n y a
tag
válasz lezerpiramis #25397 üzenetére
Nekem a bőr változata van. 3500 forint volt eBay-en kiszállítással együtt. (nem utángyártott) Na én ezt nevezem minőségi toknak. Rendeltem előtte kinyithatót is, de az meg sem közelíti... Ebben stabilan áll a teló, aktív, stb... Imádom!
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
-
K e n y a
tag
válasz Polarstar #24427 üzenetére
Nagy és jóságos bácsi dumát???!!!
Valamit nagyon félreértettél! Valaki írta, hogy harapja az akksiját a Viber. Na, én erre írtam, ami szerinted jóságos stb... Amúgy meg ki nem szarja le, hogy ki milyen adatokat gyűjt? Nekem speciel nincs mit takargatnom...
-
K e n y a
tag
válasz TheBikerider #24424 üzenetére
Nálam is teljesen jó a Viber. Nem vettem észre, hogy meritené fölöslegesen a telót... Ráadásul én nap közben be sem zárom, csak "leteszem kicsibe"
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
Üdv!
Megírná valaki, hogy hogyan tudok a hivásoknál hozzáadni névjegyet a névjegyzék fölé? Van már ott egy pár, de nem jövök rá miként csináltam...Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
válasz zolion01 #23857 üzenetére
Nekem is hasonló gondom volt pár száz hozzászólással ezelőtt... Az email beállításoknál tedd a szinkronizálás idejét manuálisra. Magam sem értem, hogy miért, de amit átírok, az egyből frissül a szerveren is. Szerintem töröld az email fiókokat, majd állítsd be újra, úgy, hogy legörgetsz az aljára ott asszem alapból 7 nap a szink. idő, azt átállítod "összesre" és a gyakoriságot manuálisra... Ja, meg még annyi, hogy ezzel először elvan egy darabig. Nekem is pár órával rá frissült minden, de azóta még azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
Értem, köszi!
-
K e n y a
tag
Amit forgalmazott a Tré, a gyári bebújtatósat 3500-ért, teljesen jó lenne, de hát persze, hogy nem lehet már kapni... Ezért lett eBay...
-
K e n y a
tag
Bementem a város "legnagyobb" telefonos boltjába... Tokot kerestem a Z10-re. Mondom az eladónak, hogy mit szeretnék, néz rám hülyén. Majd hirtelen fény gyúl a szemében és kinyögi, "ááá... a telefonod túl egyedi"!!! Gondoltam magamba köszi-köszi te buzi! Rendeltem eBay-en...
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
Üdv!
Ilyet nem rendelt még senki? Mit gondoltok róla?
http://www.ebay.com/itm/MPJ-2750mAh-High-Capacity-replacement-Battery-for-Blackberry-BB10-Z10-LS1-L-S1-/221247596978?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item33836269b2
-
K e n y a
tag
Asszem eret vágok magamon! Órák óta szopok a névjegyekkel... Egyszerűn nem szinkronizálja őket mióta kitöröltem a fiókot , hogy újra beállítva behúzza az összes e-mailt... Mi a picsát csinálok rosszul?! Naptáramat sem szinkronizálja... A várjak türelemmel az kevés lesz... majd 2 órája várok.
-
K e n y a
tag
válasz sasa134 #22616 üzenetére
Se naptár, se kontaktok... Viszont az összes email-em megvan! Hurráááá!
Amikor a Fiók hozzáadásánál vagyok.... e-mai cím beír... speciális.... ott mit válasszak? Gmail, vagy Exchange? - na erre rájöttem közben!
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
válasz Kolondrum #22016 üzenetére
Üdv!
Megvettem a Z10-et. Hogy is lehet rábírni az összes e-mail szinkronizálására? Olvastam valahol, de most sehol sem találom. Illetve még annyi, hogy a névjegyzéket behúzta szépen, a Google naptárbejegyzéseimet viszont az Istennek sem akarja...
-
K e n y a
tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Azért nem böngészőből használom a bankos alkalmazást, mert itt gyorsabb, nem kerül semmibe (WEB-ről belépés 1 sms, igazoló kód még 1 sms, ami a kb 120 Ft. Na, ha ezt mondjuk 2 naponta kell meglépnem, mert úgy alakul, a hónap végére lehúznak x ezer Ft-ot. Ami nem akkora érvágás, de minek fizessek, ha van rá app?!) Különben meggyőztetek, annyira elegem van a droidból...Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
Üdv!
Pár nap és telóvásárlás... Z10 az egyik kiszemelt. Azt szeretném kérdezni, hogy a Telekomos alkalmazás illetve a K&H-s működik megfelelően? Esetleg, ha valaki használja ezeket megírná, hogy minden oké-e? Kösz előre is! (Amennyiben nem sikerült rendesen átcirkumveniálni ezeket BB-re, más teló után kell nézzek.)Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest