- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
válasz metalstorm #37193 üzenetére
Már itt sem nagyon
-
hsrasus
aktív tag
válasz bnc_lc4 #37151 üzenetére
Az hagyjan, de most vettem eszre, h egyszeruen eltunt nehany contact a telefonombol.
ennyi volt, elegem lett. Azert eleg gaz, h paromnak a Lumia 820-a ugyanugy halott rendszer, de legalabb nem teszik tonkre a telefont magat.
Esetleg valaki tud adni tanacsot, ha hasonlo meretben keresek telefont? -
hsrasus
aktív tag
válasz eltibi #37143 üzenetére
Nekem azota miota fent van az uj verzio, a HUB konkretan X idonkent osszeomlik, aminek kovetkezteben nem latok semmilyen emailt, vagy SMS-t, illetve meg a telefont sem tudom felvenni, mikor hivnak. Melzsegesen csalodtam a BB-ben, ha mar nincs semi, legalabb a mukodo dolgokat ne tennek tonkre...
-
hsrasus
aktív tag
Sziasztok!
Jelzett a Z10, h új szoftverfrissítés érkezett 10.3.3.2031 893 MB. Lehet erről tudni valamit? Azt hittem már bezárták a BB10 részleget és behintették sóval. Úgy nem szívesen raknám fel, h elcsesz valamit...
-
hsrasus
aktív tag
Sziasztok!
Észrevettem valamit, amiről tudom, h régen ment rendesen, de most már nem. Konkrétan a real multitaskingról van szó. Emlékszem régen, ha elindítottam a youtube-ot és utánna nyitottam egy új tabot, vagy háttérbe raktam a bongészőt, a zene ugyanúgy ment tovább, ami sztm nagyszerű, mert így is kellene működnie. Viszont a legutóbbi gyalulás óta, mikor újra lett húzva a szervízben és a 10.3.3.1435 került rá észrevettem, h azóta ez nem működik. Akinél esetleg ilyen újabb verzió van fent az megnézné, h neki megy-e, vagy esetleg már 10.3.2-ből kiszedték (10.2.1-ben még tuti benne volt!)? netalántán az én Z10-emmel van a baj?
Illetve még annyi, h otthon a WIFI-n direkt 5GHz-en használom, h ne az legyen, h valami bezavar. igazából, ami tudja az 5GHz-et az minden azon lóg a lakásban, így van rajta 2 mobil meg egy okos TV. Az okos TV- most nem releváns, de ugye 5 GHz-en nem csak 54 Mbps kéne tudnia, hanem elvieben többet is. Nos sajnos meg sem közelíti a kapcsolat még az 54-et sem mert a roter mellől is max 27-et sikerült mérnem, de jellemzően ennél kevesebb, holott 120-as netem van. Párom Lumia 820-a simán visz 6x Mbps, de van h 8x-t is. Szerintetek mi lehet a gond?
Előre is köszi, ha valaki visszajelez.
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz metalstorm #36910 üzenetére
Ha már a yahoos fiók végre újra működik, arra gondoltam, h akkor rendbeteszem már a facebookot is. Szóval rákerestem arra amit írtatok, de ilyen nevűt nem találtam. Amit találtam annak az a neve, h Messenger for Facebook Lite. Ez lenne az?
Egyelőre a régi BB-s FB-t nem szedném le a telefonról, maga a Facebook része működik, meg amúgy sem használom, csak vannak páran, akik nem nagyon tudnak leszokni róla, h FB-n ne írogasanak nekem, uh csak azért kellene, h ezeket az üzeneteket is megkapjam.
-
hsrasus
aktív tag
válasz ViZo72 #36923 üzenetére
Azóta már 2x változtattam jelszót, de semmi érdeme nem volt.
Egyébként úgy tűnik, nem egyedi volt az esetem, mert találtam több yahoos fórumot is, ahol BB10-el panaszkodnak, h a kötelező jelszómódosítás miatt nem működik nekik a HUB-ban. Ettől függetlenül kipróbáltam újra aszerint ahogy leírtad (korábban már többször is próbáltam így is) és érdekes módon most működött. Azt gyanítom javították a dolgot a sok panasz miatt. mindenesetre köszönöm szépen, h fáradoztál a dologgal. -
hsrasus
aktív tag
Ezekkel próbáltam, de sajnos nem megy.
@zolee0307
Nincs bekapcsolva, soha nem is volt.
@Pavlo
Próbáltam mindenhogy, céges wifiről, otthoni wifiről, mobilnetről, sima emailként és speciálisan yahoos emailként, de sajnos sehogy sem megy.
Azt hiszem eljött az ideje, h másik telefon után nézzek. mondjuk az egy dolog, h nem jön ki rá semmi új, de a működő dolgokat miért kell elkaszálni rajta azt nem értem.
-
hsrasus
aktív tag
-
hsrasus
aktív tag
válasz metalstorm #36910 üzenetére
Engem csak olyan érdekel, ami integrálódik a HUB-ba. a Yahoos kérdésre esetleg van tipped, igazából az sokkal jobban zavar?
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
sziasztok!
2 dologban kérnék segítséget.
az egyik nagyon friss épp ma futottam bele, a másik már fenn áll egy ideje, de nem tudom mi tévő legyek.szóval a régebbi az konkrétan az lenne, h a kedves FB írt egy üzenetet, h már nem támogatja tovább a BB-t ezért nem kapok meg semmilyen üzenetet. ha belépek a kliensbe akkor sem. kipróbáltam, h egy régebbi csevegéshez írtam telefonról és akkor az megjelent a résztvevőknek, csak a telefonon nem jönnek be az üzenetek (bezzeg a nyavajás érdektelen értesítések megjelennek, amiket egyszerűen nem lehet kikapcsolni) jelenleg a 10.6.31.2-es verzió van fent és nem akarom a böngészős változatra frissíteni. Mit lehet tenni, valakinek volt ilyen és ha igen, akkor meg tudta javítani?
a másik, h a nyavajás yahoo állandóan spammelt, h változtassak jelszót, megtettem, de a telefonon hiába változtattam meg, nem tudott belépni, kitöröltem, de azóta nem tudom a yahoos fiókomat hozzáadni. Sajnos elég fontos lenne, mert nekem az a fő email fiókom és nélküle eléggé meg vagyok lőve. valaki esetleg ebben tudna segíteni?
előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz quailstorm #36771 üzenetére
Ma vettem észre egy üzenetet, az FB-ben, h a messenger írt nekem (a gyári jó verzió volt fent.) Ebben leírja, h nov 30-tól nem támogatja aBB10-et az FB és használjam gépen, vagy mobil verzióba, ha cseverészni akarok. sztm ha ellenőrzitek, nektek is ott lesz az üzenet....
-
hsrasus
aktív tag
Hali!
Köszönöm neked is (és még egyszer mindenkinek)! A tipus biztos, h megfelelő volt, viszont a verziószám dolgot nem értem. Mindenesetre ahogy írtam a szervízben megcsinálták. Sajnos olyan, mintha most vettem volna, ezért sokminden nincs meg, de legalább működik. Képek videók, zenék nyilván a memórikártyán voltak, azt ki is vettem, ezért az vélhetően meg lesz (még nem tettem vissza), de pl a tankolási adatimat, vagy a telefonra mentett memokat buktam, illetve valamilyen érdekes okból kifolyólag a céges emailem nem szinkronozálta az összes névjegyemet, így kb a fele hiányzik, mondjuk ezt nem igazán értem miért..
Most jelenleg ennyi. Igazából ez elég nagy bosszúság, de nincs mire váltani -
hsrasus
aktív tag
válasz metalstorm #36735 üzenetére
Régebbi volt a rendszer, az utolsó hivatalos szoftverfrissítés volt rajta. Nem szoktam ilyen mókolásokkal kisérletezni, nekem a telefon elsősorban telefonálásra kell, minden egyéb "okosság" számomra csak egy kellemes plusz. (ezért sincs igényem androidra...)
-
hsrasus
aktív tag
Hali!
Ez lett volna még a következő lépés, de olyan idegállapotban voltam, hogy kínomban azt sem tudtam a Linket honnan tölthetném le, ráadásul egy elég fontos hívást vártam tegnap. Így végül szederbolt lett belőle, ott a szervízben megcsinálták (6000 jó magyar forintért). Természetesen mindent buktam, uh kezdhetem beállítgani a dolgokat előlről. Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget, jó látni, hogy ez a közösség, még mindig segítőkész!
-
hsrasus
aktív tag
Nos az a helyzet, h az autoloader el sem indul. Pontosabban egy pillanatra felvillan egy DOSablak, majd eltűnik és ennyi. nem történik semmi.
Próbáltam azt, h leszedem a "szacsit", de a legutolsó verzió el sem indul belőle, az utolsó előtti, pedig nem találja a telefont.
Mivel mostmár el sem indul nem tudom mit tegyek, valakinek esetleg van valami ötlete? -
hsrasus
aktív tag
válasz hsrasus #36729 üzenetére
Mivel tegnap este végül nem volt időm vele foglalkozni, ezért csak feltettem töltőre (megjegyzés: tegnap napon belül 2x merült le, amit még soha nem csinált) gondoltam majd ma, végülis a legfontosabb a hívások működtek. ma reggel nem tudtam már BBM-en páromnak válaszolni, ezért gondoltam gyorsan újraindítom, ez tegnap működött. Sajnos újraindítás után már be sem kapcsol betölt 100%-ig és a led pirosan villog. Most így mi legyen? Melyik verziót tegyem fel ha azt szeretném, hogy az FB még működjön a HUB-ban? A legutolsó szoftververzió volt fent. Egyáltalán mik a lépések? Eléggé szomorú vagyok
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
Hali, a link nem működik. De akkor ha jól értem wipe és aotoloderrel újratöltést kellene csinálni? Nekem sosem kellett semmi ilyet csinálnom, már több mint 3 éve csak használom és eddig rendben működött. (sőt nekem az aksival sem volt problémám, mert egy napot mindig bírt) Úgy látszik most megfizetek érte.
Amúgy a legújabb dolog, h a Gyorsbeállítások menü (amit fentről lehúzunk) is átalakult magától. Nem is értem.
Letöröltem a RealRacing3-at ezzel felszabadítva plusz 1,5 GB-ot, de a rendszer azt is felzabálta uh attól tartok ebből "reset" lesz csak elég macerás, mert akkor el kell kezdenem lementem mindent, ezzel elcseszek majd egy napot. Viszont ha az sem oldja meg, akkor nem tudom mit tegyek.[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
HELP!
Meghülyült a Z10-em. kb 2 napja valamiért betelik a készülékmemória és nem tudom az okát. Konkrétan 255 MB marad. (A tárolás menüpontnál) Amikor újraindítom még több mint 1,7 GB szabad hely van, aztán a rendszer elkezd duzzadni és elveszi a helyet. Tehát nem egy alkalmazás, hanem a rendszer kezd el egyre több helyet foglalni. Nem tudom miért csinálja, a netet már kikapcsoltam, akkor is ugyanez történik. Bónusz a BBM is meghülyült teljesen, mert eltűnt az összes eddigi csevelyem, és úgy csinált, mintha most regisztráltam volna, bónuszban pedig mostmár nem is elérhető. A naptáram sem szinkronizál és a leveleimet sem kapom meg. Mi a franc történt?? Valaki tapasztalt már hasonlót? mit tudok tenni??
-
hsrasus
aktív tag
viszont ha letörlöm már csak az új verziót tudom felrakni, ami böngészős, azt meg nem akarom. ahhoz meg egyelőre nincs kedvem, hogy "mittudomén" miket csináljak, ami nem olyan egyszerű mint az áruházból újra felrakni. de azért köszi, amíg jönnek az értesítések, elleszek vele így, szerencsére nem keresnek ott sűrűn, csak most az osztálytalálkozó miatt lett volna érdekes, de majd belépek PC-ről.
-
hsrasus
aktív tag
Egy érdekesség:
Tegnap reggel még ment a Facebook app, mert tudtam benne keresni, viszont este már mikor elindítottam, akkor nem töltött be, hanem kilépett (Nem frissítettem a böngészősre, hanem a régi van fent). Ami viszont érdekes, hogy az értesítések, azok ugyanúgy megérkeznek...
Valaki tapasztalt ilyet? -
hsrasus
aktív tag
És mindenki! Köszönöm a válaszokat, igen, én is így használtam vagy 3 évig, de meguntam, mert párszor félreérthető volt az SMS és már zavart, ezért is állítottam be, hogy minden karaktert küldjön el, úgy ahogy írom, viszont így több SMS-t használok el (kibírom, csak így meg ez zavar). Nem is értem, h 3 év alatt ezt hogy a francba nem oldották meg, pedig még WP-n is jó
Úgy látom a Real Racingos kérdés elég uniq -
hsrasus
aktív tag
sziasztok!
pár tízezer hozzászólással korábban már kérdeztem, de nem találom, illetve nem emlékszem, h jött volna rá válasz (akkoriban nagyon durván pörgött a topic), szóval gondoltam bepróbálom újra, hátha tud valaki segíteni. szóval 2 kérdésem lenne:
1. Ha SMS küldéshez beállítom az ékezetes betűket és használom is őket, akkor drasztikusan csökken az elküldhető karakterek száma. Erre van valami gyógymód, vagy ne használjak továbbra sem ékezeteket (igazából szeretnék)?
2. Nem életbe vágó, de aki esetleg játszogat néha a Real Racing-el az nem tudja hogyan lehet nevet, meg zászlót magamnak beállítani? (nem, nem a facebookommal akarok belépni) -
hsrasus
aktív tag
válasz margithid #36485 üzenetére
Ha a BlackBerryt holnap feloszlatják, mindenkit aki valaha ott dolgozott lefejezik, a székehlyét felszántják és behintik sóval, a nálam lévő Z10 attól még továbbra is működni fog. Sőt! Nem csak telefonálásra fogom tudni használni! És bármilyen meglepő jobb telefon lesz mint a korábbi Nokia 5310-esem, pedig azt is szerettem.
-
hsrasus
aktív tag
válasz turbulencia8 #36455 üzenetére
azt igazán tudnám díjazni.
sztm ha a Z10-nek csinálnának egy utódot (ugyanúgy 4.2-es átmérővel), akkor az akár jól is elsülhetne. egy vevőjük tuti lenne. -
hsrasus
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a BBM-el.
Valójában csak párommal kommunikálok rajta senki mással és mivel neki Lumia 820-a van csak a cset része működik. Pontosabban működött egészen tegnapig, ugyanis ma már nem kap semmit, amit küldök neki. Ami viszont nagyon érdekes, hogy amit ő küld azt én megkapom. Próbáltam WiFin is és mobilneten is, de egyiken sem sikerül elküldeni semmit. Vodás vagyok, szóval a BIS nem kavarhat be elvileg.
Valakinek van valami ötlete mi lehet a gubanc? -
hsrasus
aktív tag
válasz margithid #35831 üzenetére
Az első mondatod úgy helyes, h ha azz kezdődik, h a Consumer piacon.
Nem tartom kizártnak, h pont azért vezetik ki, h a kormányzati körökben egy teljesen egyedi oprendszer legyen jelen, ami mégcsak nem is elérhető a piacon. Mindez ötvözve a titkosítási szoftvercégekkel, amiket felvásároltak akár valós is lehet.
A w10-nek pedig semmi értelme nem lenne megvennie a BB10-et, mert semmi köze nincs hozzá, nem tudja hasznosítani, egyáltalán nem illik bele a terveikbe. Gyakorlatilag a W10 áll legtávolabb bármelyik másik oprendszertől. Ami a BB10-hez legközelebbinek tűnik, az talán a Sailfish lehet, nekik több értelme lenne egyesülni. -
hsrasus
aktív tag
válasz Ceftriaxone #35829 üzenetére
+1
Sajnos ezt a fanok nem látják. Ők csak azt látják, h egykoron kedvenc márkájuk megszűnt létezni.
A problémákat pedig onnantól számítják, h Elop bejött a képbe és a Nokia lepaktált a Microsofttal. Holott az egy menekülőút volt. A nokia nem csak azt rontotta el, h későn kapcsolt az okostelefon területen, hanem azt is, hogy a kiváló S40 szériát, (amikor az igazi fénykorát élte 6300 és társai) átdizájnolta (teljesen feleslegesen!) és nem tudott alá vállalható készülékeket sem tenni. Ilyen eszközökre még ma is lenne kereslet egyébként! Sajnos nem tudták hogyan reagáljanak az Iphonera és a Droidra, mert egyre gyorsabban csökkent a nokia piaca és nyilván mindenfélével próbálkoztak. Sajnos a nokia masszív veszeteségén az sem segített volna, ha droidra állnak át, mert attól az még nem tűnt volna el és nem lett volna jóval kelendőbb mind a Windowsos nokia! Viszont Elop tető alá hozott egy paktumot az MS-el, akik súlyos milliárdokkal támogatták a nokiát a kizárolagosságért. Nem azt mondom, hogy ezt nem lehetett volna jobban is csinálni, mint ahogy végül megoldották, de attól még lényegesen a tényeken nem változtatott volna. Ezért tudott a nokia még több évig működni. Őszintén szólva én a helyükben nem jönnék vissza, maximum úgy h a jollás srácokat visszaveszem (már amennyiben visszamennének...) a licenceket gyesíteni és fél millió alatti kis darabszámú, de jövedelmező szériákat adnék ki, a fanok úgyis megvennék.Chen pedig nem marketinges. Csak annyit nem értek az egészből, h akkor mégis miért ő áll mindig a középpontban, miért nem bízza ezt egy profira? Akár az is lehetséges, h Chen már abbahagyta volna a készülékgyártást, csak a részvényesek nem fogadták el. Mindenesetre, én pont azt csinálnám most a BB helyében amit fentebb írtam a Nokiánál. A nagy volumenű készülékeladási álmokat el kell engedni és a szoftver részre koncentrálni (ezt sztm jól is csinálja). A készülékeket inkább adják drágábban kisebb darabszámban, de kvázi unikumként BB10-el, amit azért mindig fejlesztenek, a fanok úgyis megvennék.
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
Igazából a Facebook úgy ahogy van nem érdekel, azt meg sem néztem, csak most és megy.
Én konkrétan arra gondoltam, hogy továbbra is jönnek az üzenetek a HUB-ba.
(Tudom, van olyan fórumtárs, akinek ez nem működött rendesen.)
Én sem csevegésre használom, csak mint email kb, mert van pár ember, akik valamiért itt írkálnak nekem, és mivel nem lépek be és ha itt nem kapom meg, akkor nem is tudok az üzenetről. -
hsrasus
aktív tag
Hali!
Csak jelezni szeretném, h én nem frissítettem az FB-t és nekem egyenlőre működik...
Remélem nem kiabálom el a dolgot...[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz quailstorm #35656 üzenetére
Ez már több annál...
Az egy dolog, h egy külső alkalmazás fejlesztő befezi a BB10-es alkalmazásának a támogatását és azt sem 2 héten belül, de h a BB-nek saját magának miért kell tönkre tennie a saját alkalmazását egyszerűen nem vagyok képes felfogni. Igazából csak hozzá se kellett volna nyúlniuk, ahogy tették ezt az elmúlt évben is.
Úgy tűnik konkrétan elüldözni akarják az embert a BB10-től és magától a cégtől is. Úgy voltam vele, h nem kell nekem még keresgélnem másik készüléket, hisz a Z10 még mindig jó, de így lassan 3 év után úgy tűnik nem nagyon lesz választásom... -
hsrasus
aktív tag
válasz bisti79 #35301 üzenetére
nem haragszom és nem is állítottam az ellenkezőjét.
mindössze anyit mondtam, hogy ha jobb akuidőt szeretnék és meg lennék békélve a nagyobb mérettel, akkor inkább vennék Leap-et mint Z30-at, mert szerintem ez utóbbi külseje rusnya, ergo nekem nem tetszik. Nyilván pár dologban jobb a Z30, de nem olyan lényeges a különbség. ha jól emlékszem van is itt egy fórumtárs aki Z30-ról váltott Leap-re és maximálisan meg volt vele elégedve.[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
Persze ez izlések kérdése, de ha már jobb aksi és nagyobb kijelző, akkor nekem inkább már Leap, mint Z30.
Formailag a Z10 nagyon rendben van, én szeretem és nem is akarok nagyobbat, szerencsére mákom van az aksival is, de a Z30 az nekem egy rusnyaság. Akkor már inkább Leap az kinéz valahogy és kb. ugyanazt tudja mint a Z30. -
hsrasus
aktív tag
válasz MittuDomain_ #34949 üzenetére
Úgy veszem észre, most teljesen összezavarodott a telefon, nem csak a kontaktok. mindenesetre azért megkérdem, te hogyan szoktad helyretenni?
-
hsrasus
aktív tag
nekem most fordult elő 2.szor az elmúlt majd 3 évben. kétségtelenül szar, de igazság szerint a teljes rendszerem meggárgyult, nem csak a kontaktok, ahogy a fórumtársnak. a tárhelyet már írtam (ugye így vettem észre, h valami nem kóser), de azt csak most vettem észre, h a céges emailfiók a mappaszinkronokat is teljesen összekuszálta. nagyon mérges vagyok rá, el sem tudom mondani mennyire, főleg azért, mert teljesen érthetetlen és megmagyarázhatatlan amit csinált és sajnos egy fontos telefont nem tudtam elintézni a hétvégén, mert eltünt több kontaktom a listából.
lehet itt jönni azzal, h a BB "céges" telefon üzletemebereknek, de ha eltűnik belőle egy kontaktom, akit fontos lenne felhívnom, meg nem kapok meg egy fontos emailt, mert egyszercsak összezavarodik, akkor nemhogy céges, komoly embereknek, inkább csak játéktelefonnak való. biztonságról meg egyáltalán nincs értelme beszélni, mert még az alapfunkciókat sem képes ellátni.és nem, nem fogok visszaállítást csinálni, mert az én időm túl drága ahhoz, h ilyennel szarakodjak és kedvem sincs. arról nem is beszélve, h ha mindent az elejéről kell kezdenem, akkor inkább vennék egy új telefont és azzal kezdeném újra, nem ezzel.
bocsi, ha kicsit vehemens lett a válasz, csak újra elöntött a düh, de mostmár szúszááá. természetesen rád nem vagyok mérges, sőt köszi, h segíteni próbálasz.
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz MittuDomain_ #34949 üzenetére
Istenem, ez übergáz...
-
hsrasus
aktív tag
válasz kalmanahos #34946 üzenetére
de mitől foglalt a rendszer 2x akkora helyet?
a szokásos 3.valahány GB helyett 6.valahány GB-ot? -
hsrasus
aktív tag
sziasztok!
elég érdekes jelenség áldozata lettem a héten 2x is. ami azt illeti borzasztóan idegesítő dolog, sőt!
leírom, hogy mi történt, hátha valaki már találkozott ezzel.
szóval a hét elején egyik nap délután 2-től amikor még kb 70% körül volt a telefon (aznap keveset beszéltem) olyan rohamtempóban kezdett el merülni, hogy 2 óra alatt 20% alá esett a telep. nem is ez volt a meglepő, néha meggárgyul, előfordult már ilyen. sokkal jobban idegesített, hogy kiírt egy értesítést, arról, hogy a szabad tárhely 10% alá csökkent!
nem csináltam semmit, nem vettem fel se hangot, se videót, egyszerűen csak mellettem pihent, ahogy szokott munkában. megnéztem a készülékfigyelésben és a rendszer!!! kb. a duplájára nőtt! (természetesen az volt ami lehúzta az aksit is) mi a fene történt? nagyon berágtam, fogtam újraindítottam és utánna visszaállt normálisra. rá 2 napra újra előfordult a dolog. ugyanúgy újraindítottam, de ez nagyon nem módi, egyáltalán nem örülök ennek és nem tudom mi okozza.
nektek volt már ilyen? -
hsrasus
aktív tag
válasz Praetorianus #34591 üzenetére
Én mondjuk a külső miatt vettem meg a Z10-et anno.
Sőt igazából az összes telefonomat a külső miatt vettem meg (nyilván mindegyiknél megnéztem azért mit tud és pl. a Z10-et a BB10 érdekessége miatt is választottam végül a Razr i helyett)[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz hsrasus #34140 üzenetére
mégvalami.
igaz én nem értem mi létjogosultsága van olyan appoknak, amik mindössze annyit csinálnak, h egy adott weboldalra visznek, ezért ezek hiánya soha nem viselt meg.
viszont sztm a böngészőben nagyon elbasztak valamit!
elég sokat használom és bár mintha gyorsabb lett volna, de a vissza nyíl elsőre nem működik!!!
amikor először rábökök, akkor nem megy vissza csak felfelé megy az adott oldalon, uh 2-3x rá kell bökni, h visszamenjen.
ami azt illeti ez eléggé idegesítő, főleg, h korábban ez flottul ment.
csak gondoltam szólok. -
hsrasus
aktív tag
tegnap délelőtt melóhelyen frissítettem én is az új verzióra.
őszintén szólva nem vagyok eddig elájulva a dologtól.
észrevételeim:
- a frissítés után pár perccel volt egy bejövő hívásom, elég durva volt, hogy már beszélgettünk és még minidg rezgett! nem egyet, hanem a felvétel után még vagy 5-öt. Igaz azóta nem fordult elő. (most túrom az emlékeimet, hogy nekem meg volt-e a rezgés bug vagy sem, mert egyszerűen nem emlékszem. nekem úgy rémlik eleinte nem, aztán találkoztam vele, majd újra elmúlt -de lehet csak megszoktam és nem vettem észre-)
- gépelésnél a billentyűzetnek nincs hangja (itt ugyanaz a szitu mint feljebb, tudom hogy volt ilyen, de aztán már nem hallottam, ami vagy azért van mert megszoktam, vagy mert eltűnt időközben)
- a frissítés kiszedte a HUB-ból a facebook fiókot, újra hozzá kellett adni.
- a böngészőn tutira reszeltek, kicsit gyorsabb is lett és vannak új beállítási opciók
- ma reggel mikor blattyogtam melóba éreztem h forrósodik a zsebemben, holott semmi nem történt, ekkor fogtam és újraindítottam, mert úgy érztem kicsit bekattant. viszont miután beírtam a PIN kódot a beviteli (számok) képernyő nem tűnt el. lezárt és mikor újra feloldottam már nem volt ott.ezek szűk 24 óra tapasztalatai.
üdv:
hs -
hsrasus
aktív tag
válasz Mercel #33893 üzenetére
Én pont egy jó darabot kaptam, mert nekem nem kellett cserélni egyszer sem, működött rendesen. Igazából én is hasonlóan vagyok vele. Mármint össz-vissz 4 telefonra emlékszem, mert ezeket tartottam valamiért jónak, minden mást csak úgy használtam. Nekem a nagy lista:
Ericsson R320
Panasonic GD95
Nokia 5310
BB Z10 -
hsrasus
aktív tag
válasz default. #33865 üzenetére
Hali!
Nekem egy időben rendszeresen újraindult a Z10-em sőt néha még mostanában is előfordul. Elég idegesítő dolog, de aztán rájöttem, hogy mi okozza. A zsebemben a bekapcsológombot bizonyos pozícióban mindig benyomta az öngyujtóm, így a telefon feszt ki-be kapcsolgatott. szóval ha dohányzol, a gyújtót a gyújtózsebbe tartod, a telefont pedig a jobb első zsebedben bekapcsológombbal felfelé, akkor garantálom, hogy ez veled is elő fog fordulni. Egyéb nem várt ki-be kapcsolásra nem emlékszem.
amúgy térkép van, de az nem a gmaps és sztm bkv futár sincs, legalábbis gyárilag tuti. -
hsrasus
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #33864 üzenetére
Értem, persze ilyen is van, hódolj neki még tudsz, mert attól tartok egyszer nálad is eljön az idő, hogy majd az egyszerűségre és a praktikumra fogsz törekedni. Ha teheted próbáld ki az összes op rendszert hátha valamelyikben megtalálod azt ami a legjobban fekszik neked.
Hogy mkor volt több hibás mobil (arányaiban), 15 éve vagy most, azt nem tudom, érdekes adat lenne, de biztos nem foglalkoznék ezzel fél évet, hogy publikálhassam
Az R320 egy érdekes teló volt, tudásban kenterbe verte az összes konkurenciát (és sztm szép is volt -mondjuk nekem mindig is a vékony telefonok jöttek be-), de amúgy piszok lassú volt. Elég vicces volt, pl h SMS írás közben hamarabb befejezted a gépelést, minthogy a kijelzőn láttad volna a szöveget.Sztm sokan vannak itt akik elég sokmindenre használják a Z10-et, mondjuk én nem feltétlenül tartozok közéjük, de attól még vannak és bár nekik sem tökéletes, nem tartják vállalhatatlannak a készüléket. Értem én a fricskát (de azért nem mindig úgy adod elő, h értsem), de vannak akik egyáltalán nem, sőt biztos vannak akik tényleg csak ennyire használják a Z10-et. egyébként sztm azok valóban nagyon sokan vannak, akik továbbra is sms, telefon és fényképezésen kívül másra nem használják a készüléküket és mégsem képes ezen funkciókat problémamentesen ellátni. Mindannyian tudjuk, h ezen rendszer neve a betűvel kezdődik és ndroid-ra végződik. Ez ugyan nem volt szép most tőlem, mert minek ugye idekeverni más rendszert, csak ha már beszélgetünk erről az alapfunkciókról, akkor vegyük észre, h van olyan rendszer ami nem képes ennyit hibátlanul ellátni. sajnos ma már vagy valami ótvar sz@r mobilt veszel vagy okostelefont, nem nagyon van választási lehetőséged és ez sztm nem feltétlenül jó. személyes tapasztalatom, h mivel IT-ben dolgozom a rokonság mindig betalál a problámás droidos készülékeivel és mindig sajnálkozó tekintettel (persze közben boldogan, h nem szakad újabb nyűg a nyakamba) mondom, h nem értek hozzá, mert nekem BB-m van.
Sztm a BB10 az itt megfordult fórumtársak 99%-nak tetszik, csak aztán kb 50%-uk valamiért továbblépett. Viszont a 10.3.1 stabilitását érintően nem értek veled egyet. ez a verzió is ugyanolyan stabil mint bármelyik, (kivéve egy 10.2.valahanyas verziót, ami használhatatlan volt) amely eddig OTA jött (na jó természetesen fel lehetne állítani egy sorrendet, de pár százalék az eltérés). Ne keverjük össze azt, h vannak bugok az OS-ben, meg hogy nem stabil, mert a kettő nagyon nem ugyan az. Nekem legalábbis biztos nem.
Amit én észrevettem, h az android runtime sokkal-sokkal-sokkal szarabb lett. (Csak egy játékkal szoktam néha játszani: Plants vs Zombies és az nem BB certificated alkalmazás, korábbansem volt az, viszont korábban vállalható idő alatt elindult, a frissítés óta viszont dög lassan indul, meríti a készüléket borzasztóan és egy kisebb hősugárzót csinál belőle.)Az hogy mi lesz a BB devices üzletágával sztm egy olyan kérdés, amire ők sem tudnak válaszolni, már egy ideje. Az tisztán látszik, h még mindig nem éri meg nekik, szal vagy fel tudják pörgetni valamivel (Droidos BB-k?) az eladásokat, vagy teljesen kivonulnak a consumer piacról és csak megrendelésre dolgoznak, vagy le fogják húzni a rolót és csak a szoftver részlegre fognak fókuszálni. Akárhogyis, ez sztm a közeljövőben kiderül.
Azt gyanítom én egy másik korosztály vagyok, ami nem baj, de ebből is fakadóan a korombeli ismerősökkel gtalkon tartjuk a kapcsolatot, mert nekünk az volt a mai fiatalok messengere. Sajnálom az észlelt hibákat, de én biztos nem találkoztam vele. Mondjuk nekem eddig kb 2-szer volt, hogy ott beszélgettem csoportosan és nem észleltem a hibát. Amúgy az jutott eszembe, h az is lehet hogy lényeges, h az alkalmazást használod, vagy a HUB-ot. én gyakorlatilag mindenre a HUB-ot használom, ha már van, mert sztm nagyon jó dolog és sztm nekem ott ilyen nem fordult elő.
A Firefox, vagy az Ububtu az bétás, de a BB10 sztm nem az. Nem tökéletes és eléggé elpöcsörésznek azzal, h hivatalos frissítés formájában érkezzenek a fixek, dehát akkor se nevezném bétának.
Én pont fordítva látom a WP-nak vannak tök jópofa dolgai, de alapvetően koncepcionálisan a BB10 sztm sokkal előremutatóbb. De ezen nem veszünk össze, mert ugye mind tudjuk, h kinek a pap kinek a rabbi
sztm itt elég sokmindenkivel lehet normálisan beszélni, csak alapvetően nem egyforma az emberek ingerküszöbe, meg persze vannak fanok is...
Mindenestre ha úgy érzed a rendszer maga tetszik érdemes lehetne egy másik Z10-et (STL100-2!!) vagy eleve egy másik típust beszerezni és megnézni, h azoknál is találkozol-e hasonló gondokkal, mert ha igen, akkor ezt nem neked találták ki az biztos, ha meg nem akkor egyedi hiba volt. Ha meg lemondtál róla akkor esetleg próbáld ki a Sailfish-t, vagy az Ububtut
Amúgy mindenki tudja, h csak a jó társaság miatt jársz vissza
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #33858 üzenetére
Nem akarok több hsz-re is írni, uh majd ebbe sűrítem bele a dolgokat, előre is bocs miatta.
Valszeg visszefelé fogok haladni, mert most az tűnik egyszerűbbnek.Nem kötözködés képpen, hanem kiváncsiságból kérdem: 2 kártyád van, h 2 telefont használsz? Mind2-t hordod mindig magaddal? Miért nem használsz csak egyet? (Személy szerint sosem értettem miért kell valakinek 2 SIM is, sztm hülyeség, de ettől még nem ítélem el őket, ha nekik így teccik -aka: virágozzék minden virág-)
A negatív tapasztalat is tapasztalat, aminek igen is helye van a fórumon, hisz másoknak esetleg segíthetsz vele mérlegeleni. Lehet őt nem érdeklik a problémás funkciók, ezért nem lesz rá kihatással; lehet nem szívleli meg őket, aztán majd szívja a fogát később és az is lehet hogy ilyen nem, hanem teljesen más jellegű gondjai lesznek majd. Van ami általánosan igaz, de azért a legtöbb dolog használattól függ. (aka: ahány ház annyi szokás)
Nyilván nem jobb neked semmivel, hogy másnak jó neked meg nem, viszont azt azért kétségtelenül érdemes elismerned, hogy 1 darabból nem lehet általánosan levonni következtetést egy modellel kapcsolatosan. Ugyan egy inverz példa és nem is napjainkból, de anno mikor még Ericsson R320-am volt nekem semmi problémám nem volt vele (és mondjuk mivel azt hittem ez a minden álló modell egyáltalán nem vigyáztam rá, sőt), viszont 4(!!) barátomnak is tönkrement 1 hónapon belül volt egy szériahiba ami ugyan nem minden készüléket érintet, de a legtöbbet igen. Ugye manapság ez nem nagyon fordul elő, azonban soha nem lehet kizárni, hogy találkozol egy hibás darabbal, ami ugyan működik, de bizonyos dolgok nem megfelelően.
Azért erősen sarkított vélemény, hogy csak telfonálásra meg SMS-re jó a Z10. Ugyanakkor az is tény, hogy a 10.3.1-ben voltak hibák jócskán és nekem pl személy szerint nem feltétlenül tetszik az irány amin a BB elindult az OS10-el, igaz én már a kezedti OS-ek óta használom és sokminden jobban tetszett korábban. A felsorolt hibák közül csak a Messengert hoznám fel, (a többit majd lejjebb,) nem tudom pontosan mi a problémád, de a messenger gondolom a facebook-ot akarná jelenteni. én a gyári alakamazást használom és nekem megjönnek az üzenetek rendben. jó mondjuk én nemis vagyok ráizgulva a facebookra, és nem váltok ott életbevágó üzeneteket, de ha valaki ott ír nekem megkapom. Lehet, hogy van késés, eről nem tudok nyilatkozni, mert úgy unblock az egész kék dolog nem érdekel annyira. Viszont azt tudom, hogy sokaknak fontos és sokaknak volt vele problémája, nekem személy szerint nem.
Samsung S5610 sem 20K volt újonnan és olyanom lenne, ha nem Z10-em és abban nem hogy hibásan, hanem valószínűleg egyáltalán nem működnek a felsorolt dolgok, legalábbis többségük. Persze nem is okostelefon, de észrevettem már, hogy az emberek szeretnek erősen túlozni, vagy nincs köze a valósághoz annak, amit gondolnak dolgokról, hogy mennyit érnek. (Pl nekem székeket kelett vennem, mert költöztem és nem volt székem az ebédlőbe. vannak azok az egyszerű fa székek, amit ezelőtt mondjuk 5-10 évvel kidobált mindenki, de amúgy ha lefesti őket az ember nincs velük semmi baj. nos én maximum 3000 Ft-ot adnék érte, mert szerintem annyit érnek, de gyakorlatilag 10000 Ft alatt nem lehet kapni, sőt 16 alatt semmilyen széket. -Végül barátnőm vett, mert én mondtam, h nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni egy székért inkább összeeszkábálok egy hokedlit-)
a HDMI kábelhez nem tudok hozzászólni, mert csak videókat néztem TV-n, de azt meg WIFIn keresztül simán ki tudtam rakni.
One drive-om nincs sőt igazából semmivel nem szoktam szinkronizálni (mondjuk régebben próbáltam a BOX-ot, hogy a videókat feltöltöm oda, de a hosszabbak túl nagyok voltak és azokat nem tudta feltölteni, nem tudom miért.) viszont én a SD kártyára mentem aképeket és simán át tudom másolni bárhova, ugyanis van PenDrive mód az SD kártyára. (mondjuk az idegesítő, h minden újraindulás után elfelejti mi volt beállítva)
a többi probléma a felsorolásból mind olyan, hogy lehetne jobb, kivéve, a böngésző szinkront, de mivel nekem ez érdekes, ebben sem tudok nyilatkozni.röviden: vannak hibái a rendszernek, de azért ez egy valódi okostelefon, mégha ezt nem is akarod elfoglalni. és bár csak a WP-t ismerem ezen kívül, de vélenyem szerint annál azért sokmindenben előremutatóbb.
bocs ha kicsit hosszú lett.
-
hsrasus
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #33380 üzenetére
A 820 már nincs meg, vagy a WP sem tetszik?
Amúgy a személyes tapasztalatom lassan 2 és fél év után (igaz STL100-2), hogy bizonyos időnként valami összegabalyodik a készülékben és furábbnál furább hibákat generál konstans módon, majd egyszer csak (jellemzően egy új szoft miatt) helyreáll és megoldódnak a gondok.Megbízhatóságban szerintem egyik oksotelefon OS sem állja meg a helyét (sajnos) arra a régi nokia S40 való (mondjuk az 5310). Mondjuk csere ügyben én nem vagyok releváns tanácsadó, mert egy elektronikai eszközt addig használok, amíg az végleg tönkre nem megy.
-
hsrasus
aktív tag
Szia,
Voltak akku problémák, és azok elsősorban az STL100-1-es verziót érintették.
nem mondanám, hogy van sztandard megoldás, de ha rákeresel a fórumban találsz pár ötletet, amelyek valakinél működtek. érdemes ezeket kipróbálni, mielőtt hozzányúlnál a szoftverhez.üdv:
hs[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz hsrasus #32722 üzenetére
senki többet harmadszor?
erre esetleg van valakinek valami tippje, már ha meg lehet oldani:
"viszont azt esetleg nem tudja valaki, hogy ki lehet kapcsolni az akumlátor kímélő üzemmód jelzését valahogy (amikor belép ebbe) mert már teljesen kiidegel?"
mondjuk mostanában mire este hazaérek még nem éri el a 20%-ot, amit azért elég jónak tartok (plusz nem idegesít ugye) és nem használom máshogy, vagy kevesebbet mint korábban.
de tényleg örülnék ha valaki meg tudná mondani, hogyan lehet kikapcsolni a csipogást.illetve akinek a legújabb leak vann fent az megtenné, hogy megnézi nekem van-e benne már valami ilyesmi:
előre is köszönöm szépen!"illetve volt itt is a fórumon, hogy az egyik újabb leak-be visszahozzák, h bárhol érinted meg a kijelzőt elnémul (ennek nagyon örülök, ezt szerettem), viszont olyat nem látott valaki abban, hogy ha előveszem a telefont a lezárt képernyőt mutassa?
(olyasmire gondolok, mint ami már benne van, hogy ilyenkor feloldja a telefont, de az hülyeség szerintem, sokkal jobb lenne a lezárt képernyő, mert akkor látom az időt, meg azt, hogy milyen üzenetek jöttek be és ha valamit el akarok olvasni, akkor arra koppintok. - jobban áttekinthető lenne ez sztm, olyasmi dolog ami a nokia lumia 820-ban is van)
vagy netán ha valaki bennfentes olvasgatja a fórumot ezt igazán továbbíthatná... " -
hsrasus
aktív tag
válasz Kingfisher79 #32644 üzenetére
nekem korábban is egy rakás sz@r volt, mostanra 2 rakás sz@r lett.
azt nem érem fel ésszel, hogy miért kell az emberekre erőltetni ezt a rothadt "tárold a felhőben a kontaktjaidat" dolgot, ha egyszerűen én nem akarom. mi az Istenért nem működik rendesen? -
hsrasus
aktív tag
sziasztok!
végül nem tértem vissza 10.2-re mert nem volt kedvem, ezzel maszatolni, aztán már időm sem.
viszont azt esetleg nem tudja valaki, hogy ki lehet kapcsolni az akumlátor kímélő üzemmód jelzését valahogy (amikor belép ebbe) mert már teljesen kiidegel?illetve volt itt is a fórumon, hogy az egyik újabb leak-be visszahozzák, h bárhol érinted meg a kijelzőt elnémul (ennek nagyon örülök, ezt szerettem), viszont olyat nem látott valaki abban, hogy ha előveszem a telefont a lezárt képernyőt mutassa?
(olyasmire gondolok, mint ami már benne van, hogy ilyenkor feloldja a telefont, de az hülyeség szerintem, sokkal jobb lenne a lezárt képernyő, mert akkor látom az időt, meg azt, hogy milyen üzenetek jöttek be és ha valamit el akarok olvasni, akkor arra koppintok. - jobban áttekinthető lenne ez sztm, olyasmi dolog ami a nokia lumia 820-ban is van)
vagy netán ha valaki bennfentes olvasgatja a fórumot ezt igazán továbbíthatná... -
hsrasus
aktív tag
válasz lovace #32236 üzenetére
LOL, már azt hittem én vagyok az egyetlen, akinek ilyet is sikerült tapasztalni a 10.3.1-el.
A szaktekinteteket kérdezem:
Fel lehet tenni az új kamera appot, meg Story Makert-t 10.2.1 alá, mert ha igen hétvégén már rakom is vissza. (mondjuk lehet amúgy is, csak ezeknek örülnék) -
hsrasus
aktív tag
válasz lovace #32041 üzenetére
a mobilhálózatnál be van állítva, de sajnos nincs olyan, h csak 4G, mert akkor kipróbálnám azzal. a SIM-ről nem tudok nyilatkozni, mert céges és nem mai darab, még egy nokia C5-el kaptam, úgy kellett kivágatnom, h jó legyen. lehet bemegyek a telefonoskisasszonyhoz megérdeklődni a dolgot...
-
hsrasus
aktív tag
Most kaptam egy SMS-t a Vodátót, hogy bekapcsolták a 4G-t, uh legyek szíves újraindítani a telefonomat
Mondjuk nem vettem észre változást, ugyanúgy egy H betű jelenik meg a térerő mellett, uh lehet csak poénkodnak április 1 alkalmából...[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz lovace #32036 üzenetére
A story maker tetszik, sztm egy elég jól elkapott dolog lett, sztm nincs hasonló sem az alaklmazás boltban. panoráma készítésre van külön app, de az nem az nem túl jó, plusz akkor a 60fps-es vidók nem lesznek meg a kamerában, szal nekem konkrétan ez a 2 alkalmazás kellene, persze ha nem lehet feltenni10.2.1 alá akkor nem lehet... (bár jó lenne )
-
hsrasus
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #32034 üzenetére
persze, ez érthető is, én is csak párommal használom ezt, senki mással. igazából korábban gtalkot használtunk, de az WP-n elég kínlódós és megbízhatatlan, uh amikor megjelent a BBM WP-re is kipróbáltuk. eleinte az is megbízhatatlan volt, de viszonylag hamar rendbe rakták és stabilan működött, egészen múlt hétig, akkor jött neki valami frissítés, azóta megint szar. sajnos nekem eléggé úgy tűnik a BB most csak bugos szoftvereket ad ki a kezéből és őszintén szólva ez több mint rossz ómen.
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz lovace #32032 üzenetére
én is ezen gondolkozok, de nekem elvenné egy napomat, mert nem szinkronizálok kontaktokat sehova és egyenlőre még nem szántam rá magam. illetve 2 dolog hiányozna nagyon, bár túl tudnám élni, de örülnék ha felrakható lenne a 10.2.1-re az új kamera (a panoráma funkcióval) és az új story maker. akkor teljesen meg lennék elégedve. ez megoldható szerintetek?
-
hsrasus
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #32023 üzenetére
Neked van a 820-on BBM, ha igen mi a tapasztalatod?
mert páromnak frissült, bár nem látni benne semmi újat, de azóta gyakorlatilag nem kapja meg az üzeneteket csak ha belép a BBM-be?
igazán díjaznám már ha a hülye csatornák helyett a hanghívást raknák inkább bele.[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
addig-addig basztatnak mindent, h szar lesz.
itt van a BBM, minden nyavaját belepréselnek, mostanra már gyakorlatilag egy zsúfolt bazár lett és az egyszerűség helyett minden szar a pofádba mászik, ráadásul elvesztek belőle tök jó funkciók, vagy csak én vagyok nagyon béna. pl addig mókolták, h mostmár nem mutatja sem a D sem pedig az R betűket, amiket régen tökre szerettem...[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #31712 üzenetére
Hali!
Király a mobilválasztás, most már csak 1 Jolla tablet kell
amúgy azért írok, mert nekem Z10-em van páromnak meg Lumia 820, szal végülis megvan otthon ugyanaz a 2 eszköz, mint nálad. csak 1 dologra szeretnék reagálni, az pedig a kamera. az igaz, h a Z10 kamera alkalmazása elég szegényes a Lumiához képest, azonban pont a 820-al összehasonlítva még ennek ellenére is mind2őnknek az a véleménye, h a Z10-el készült képek jobbak. én annyira nem értek a fotózáshoz mint ő és könnyen lehet, h nem a megfelelő kamera alkalmazást használja (van vagy 4), de elég sokszor próbáltuk, hogy ugyanazt a témát kb ugyanonnan lekapjuk és szinte mindig a z10-el készült képek lettek a jobbak.
(ezt igazából sajnálom is, mert ha hirtelen valamiről képet akar készíteni mindig elkéri a Z10-et )neked erről mi a véleményed, vagy nem igazán vizsgálgattad?
üdv:
hs[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
-
hsrasus
aktív tag
Bár látom már többen jelezték, de azért írom én is:
Szoftverkibocsátás 10.3.1.1779
tegnap este érkezett (független 100-2-es a készülék Vodás kártyával).
86 MB volt a méret és meglepően sokáig szüttyögött vele.
azóta egy hívásom volt reggel és nekem úgy tűnt, mintha a rezgés bug eltűnt volna. akkuidőről nem tudok még nyilatkozni. -
hsrasus
aktív tag
A közhelyre csak közhellyel tudok válaszolni:
Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! Ez csak egy TELEFON, miért nem tud alapból normálisan működni? És nem, a wipe nem megoldás, mert én nem szinkronizálom a kontaktjaimat semmivel kimásolgatni meg megint nem fogom. akárhogy csűrjük-csavarjuk mindig az a végeredmény, hogy abból fakad a problémám, hogy nem működik megfelelően és ha erre esélyt akarok, akkor csináljak ezt meg azt, de attól még ez nem garancia. most épp nem idegesítem rajta magam, mert kicsit összekapta magát és amúgy szeretem a készüléket, de nekem a 10.3 eddig nagy csalódás. az a szomorú, hogy még most is azt mondom, hogy a Nokia 5310 volt a kedvenc telefonom -
hsrasus
aktív tag
kezdek kurvára ideges lenni.
az addig hagyján, hogy merül mint a Titanic, sokkal jobban, mint 10.2-n korábban, (mostmár fél napot bír csak ki és ráadásul a processzorhasználat 90 akárhány százaléka rendszer, amiről ugye gőzöm sincs hogy mi.) fogta magát és eltüntette a facebook-ot a HUB-ból. nem mintha annyira ragaszkodnék hozzá, de sajnos az összes többi emailem hasonlót akart csinálni, ugyanis nem kaptam meg az emaileket. mondjuk azon fiókokat legalább nem tüntette el, simán csak miután megnéztem a beállításokban közölte nincs csatlakozás. mégis mitől? viszont a legújabb heppjét egyszerűen nem bírom elviselni. már másodszor játsza el azt, hogy egy bizonyos számot eltüntet a híváslistából. minden nap szoktam hívni, akár napjában többször, de nincs elmentve, viszont akármeddig visszanézem a híváslistát sehol sincs a szám! legszívesebben a földhöz vágnám. elsőre még a restart után visszajött a teljes lista, most az sem segített. ez már egyáltalán nem vicces, munkához használom és ha képtelen ellátni az alap TELEFON feladatát rituálisan fogom megsemmisíteni. és nem, az nem megoldás, h wipe meg mittudom én, mert nekem arra nincs időm hogy elejéről lakjak be valamit, ha majd új telefont veszek akkor igen, de egy meglévőt nehogymár. komolyan mondom szánalom ez az egész -
hsrasus
aktív tag
ohh basszus, pedig már kezdtem örülni a 2750mAh-s teljesítménynek és hogy másik hátlap se kell. jó lenne ha netán valakinek volna vele tapasztalata, mert azért érekelne. a Gold-ról már én is olvastam, h fake, de a másikról még nem.
illetve sztm ezek az újak amiket itt linkeltél nem adnak annyi pluszt, h érdemes lenne megvenni. sokan áradoznak a szuperjó új akkuidőről, nekem semmi nem változott, sőt a frissítés utáni első pár napban merült mint a Titanic, kb most érte el a korábbi szintet, bár lehet még változik.amúgy ha lesz végre majd egy kis időm leírom már, h milyen bugok miatt vártam a frissítést, mint a messiást és mik a tapasztalataim az új rendszerről.
[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
Voda, független STL 100-2 és már csorog lefele
-
hsrasus
aktív tag
válasz eventus #26917 üzenetére
Nem, azzal van a baj, hogy ha kell ha nem ideböfögöd a baromságaidat, amik se nem hasznosak, se nem segítenek, hanem csak degradálóak. annyira hülye vagy, hogy nem tudod felfogni senkinek nincs erre szüksége? ha nem tudsz érdemben, segítőkészen válaszolni egy kérdésre, vagy nincs kedved 24-ik alkalommal újra elmondani, akkor ne szólj semmit. mit nem tudsz ezen felfogni? senkit nem érdekel, hogy szerinted kinek kell blackberry és kinek nem és szerinted kinek készült. nagyon-nagyon jó lenne ha erősen visszavennél magadból, mert leginkább miattad megy tönkre ez a fórum! és az sem érdekel, ha már BB-vel a kezdben születtél, mert attól, hogy valaki 84-ben Olimpiai bajnok volt, mára megdöntötték a rekordját, plusz a nosztalgiázáson túl értelmeset már nem tud letenni az asztalra.
-
hsrasus
aktív tag
válasz kárátékutyá #26825 üzenetére
arra lennék kíváncsi ma 20-30 ezer forintért lehet-e olyan mobil telefont kapni, amit kompromisszumok nélkül lehet használni az alapfunkcióira és laglább tud annyit mint egy nokia 6300. (és persze nem merül le 1 nap alatt) ha a válasz nem akkor az egész szakma el van rohadva!
-
hsrasus
aktív tag
a DLNA-s dologgal kapcsolatos kérdést én is feltettem korábban, de nem kaptam rá választ. aztán keresgéltem egy darabig meg kipróbáltam pár appot és jelentem van megoldás, a neve: Media Blast. igaz előtte hozzá kell rendelni tag-hez, de utánna minden gond nélkül le tudod játszani a telefonon is a filmeket a média szerverről, sőt, annak a képét ki tudod tenni a TV-re is (csak hogy még több csavar legyen benne )
-
hsrasus
aktív tag
válasz cseter #26556 üzenetére
Nekem van hasonló tapasztalat:
Legrosszabb ha telekomos Lumia 800 és 820 tulajokkal beszélek nagyon rotty a hang, sokszor alig értem őket. Sztm nem a telefonokkal van a baj, mert a legjobb hangminőség szintén Lumiákkal van ha vodás Lumia 625, vagy 920-al beszélek, akkor kristálytiszta a hang, olyan mintha egy helységben lennénk. Egyébként én is Vodás vagyok. Amúgy azt vettem észre, általánosságban jobb a hangminőség ha vodással beszélek és rosszabb ha telekomossal. most hogy ezen egy pillanatra elfilóztam telekomos esetében még jobb a hang ha nem smart telefonja van, hanem régi, de minőségibb darab...
legalábbis nekem így tűnik. viszont a legjobb legroszabb eset az ettől függetlenül így van nálam. -
hsrasus
aktív tag
felmerült bennem egy kérdés, nem tudom tudtok-e segíteni:
szóval van egy asus routerem és arra kötve egy külső vinyó és ide szoktam letölteni a filmeket. illetve van egy 32 colos samsung smart TV-m amivel a letöltött tartalmakat szoktam volt fogyasztani. tegnap nem jelenítette meg a feliratot és nem volt kedvem elmászni a gépért (amit végülis csak megkellett tennem) és meg akartam nézni a z10-el, h bemásoltam-e. viszont nem tudtam sehogy sem belépni a vinyóra a hálózaton, a telefonnal, nem látta semmilyen alkalmazás. a TV látja a telefont és eléri a rajta lévő tartalmat, de a telefon nem látja routerre kötött vinyót. megoldható ez valahogy? ha igen mit kell csinálni?
előre is köszi! -
hsrasus
aktív tag
válasz Kolondrum #25537 üzenetére
nem volt kár, mert bár belbecsre a z10-hez képest valóban visszalépés, de fontos az is hogy néz ki és ez a készülék szerintem bitang jól néz ki. inkább kellene ez mint egy z30, az szerintem rusnya ehhez képest. ez nyilvánvalóan szubjektív vélemény. ha valamelyik szolgáltató felvenné a kínálatába olcsóbban akár sikeres is lehetne.
-
hsrasus
aktív tag
válasz kárátékutyá #25536 üzenetére
de lehetett kapni én is emlékszem rá, néztem is.
egyébként szerintem 45-ért best buy lenne ebben a méretben és vinnék mint a cukrot... -
hsrasus
aktív tag
elviekben ez alapján nem kellene, hogy ilyen problémák legyenek...
viszont esetleg ami még okozhat gondot, hogy ha nem formáztad a kártyát a telefonnal, mikor megvetted, akkor lehet (de csak lehet), hogy ExFAT kiterjesztést használ, vagy legalábbis nem FAT32-t és ez okozhat gondot. ha még nem volt meg azt javaslom, ments le róla mindent, formázd a telóval és úgy próbáld meg.
remélem tudtam segíteni...[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
válasz margithid #24442 üzenetére
Emlékszem már régebben is rá voltál kattanva a Z3-ra és őszintén szólva ha van készülék, ami jobban néz ki a Z10-nél az pont ez (a Z30 sztm randa, de ez szubjektív ugye). szóval én a Z3-at javasolnám, mert az tényleg egyedi és ha azt mondják működik nálunk, akkor nincs mit izgulni, legfeljebb ha mégsem megy, akkor elállsz a vásárlástól (pont az emagnál 2 hét ez asszem). a rendszer gyors, uh a gyengébb proci miatt szintén felesleges izgulni. akku időben meg tuti jobb mint a Z10. én is meg tudom erősíteni, amit egyik fórumtárs írt, velem is előfordult már, h 3 óra alatt lemerítettem fullról a telót, pedig csak neteztem és ráadásul Wifin. Szóval szerintem vállald be a Z3-at majd pedig nyilatkozz róla, h hogyan muzsikál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest