-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothandras80
tag
Volt már valakinél, hogy böngészés közben kikapcsolt a telefon? Nem csak egyszer fordult elő, tehát nem véletlen. És mindez 60%-os töltöttségnél. Akku ki, vissza, és nem akart elindulni, egy piros áthúzott akku szimbólum virított, rádugtam töltőre, bekapcsolás után egyből 28%-ot mutatott. 10.3.1-es ROM.
-
tothandras80
tag
T-mobile még alszik Z10 100-1 legalábbis
[ Szerkesztve ]
-
tothandras80
tag
válasz kárátékutyá #26825 üzenetére
Bocsánat, de nem neked szólt kifejezetten, csak véleményt írtam az androidról magáról, nem a Nexus 5 készülékről.
-
tothandras80
tag
Én szenvedtem az androiddal míg szervizben volt a Z10, öcsém is szenved vele. Szeretem ha bezárok egy programot és az be van zárva, szeretem ha nem kell felesleges másodperceket várni hogy feléledjen a telefon, szeretem, hogy gördülékeny a böngésző, nem akad. Nem kell többé android, lehet akármilyen csilli villi.
-
tothandras80
tag
Csak gyünne má' az a fránya 10.3
-
tothandras80
tag
válasz planbmokus #26153 üzenetére
Vidd vissza szervizbe. Kapsz egy újat valószínűleg, nekem is mindig újat adtak. Hasonló hibákkal vittem vissza én is.
-
tothandras80
tag
Üdv!
Ma vehettem át a szervizbe adott Z10-et. Illetve nem azt, amit leadtam, mert fődarabcsere volt újra. Tehát tavaly december 3-a óta ez a negyedik vadiúj Z10-em. Csak sajna ez is STL100-1. Kíváncsi leszek, mikor kezdi produkálni a már megszokott tüneteket
Amúgy fődarabcserénél nem kellene újrakezdődnie a jótállásnak? -
tothandras80
tag
Z10 szervizben, cseretelefon egy Samu Galaxy S3.
A Z10-emet akarom vissza -
tothandras80
tag
Az elmúlt néhány napban volt egy 30% körüli kikapcsolás, utána egy spontán újraindulás. Aztán mégegy újraindulás, szintén magától, és nem sokkal utána egy 50 (!) %-os kikapcsolás. Ez már a 3. garanciális csere telefonom tavaly december óta. Ettől a típustól biztosan búcsút intek.
-
tothandras80
tag
Ma két érdekes dolgot művelt a telefonom. Hosszabb idő után ismét kikapcsolt 30%-nál. Majd feltöltődött 100%-ra, és a töltőröl levétel után újraindult magától . Korábban egyébként azt figyeltem meg, hogy általában akkor kapcsol ki, ha pl. Wifit akarok bekapcsolni, vagy valamit, ami nagyobb energiát vesz fel. 10.2.2 és STL100-1
-
tothandras80
tag
Egyelőre én visszatettem a 10.2.2-t. A 10.3-mal nagyon gyorsan merült. Remélhetőleg a hivatalos kiadással nem fog, addig bőven lehet optimalizálni. (gondolom én)
Az STL100-1 a Miracastot hardver miatt nem tudja? Vagy eleve a Z10-esek nem képesek rá? Ha jól tudom Q5 és Q10 készülékeknél használható ez a funkció.
-
tothandras80
tag
Ok, közben rájöttem hogy ki lehet kapcsolni az üres képernyőt. Na mindegy, a végén még lehet megbarátkozunk egymással Talán hirtelen, hamar alkottam véleményt.
-
tothandras80
tag
Üdv!
Nekem személy szerint nem tetszik ebben a formájában a 10.3. Az üres Home képernyővel, illetve eleve a Home képernyővel nem tudok megbarátkozni. Bár legfőképp az ikonok nem tetszenek. Eléggé androidos hatást keltenek. Az Assistant számomra érthetetlen, de lehet csak én vagyok sík hozzá. A kamera alkalmazásban viszont vannak hasznos újítások. Az én véleményem szerint lehet jobb lett volna, ha az új funkciókat simán beleteszik mondjuk a régi kinézetbe.
Úgyhogy nálam visszakerül a 10.2.2. -
tothandras80
tag
válasz kárátékutyá #23768 üzenetére
Igen, érezhető a javulás. Meglepődtem magam is.
-
tothandras80
tag
válasz korpicschess #22366 üzenetére
Amúgy lehet nem mondasz hülyeséget. Doboz nélkül veszik be javitasra, és doboz nélkül kapod amikor cserélik...
-
tothandras80
tag
Üdvözlet!
Az mitől lehet, hogy weboldalakba ágyazott videók nem játszhatóak le, hibauzenetet ír? Korábban rendesen működött.
-
tothandras80
tag
válasz davidbence #19793 üzenetére
Nekem is TpLink volt, meguntam a router újraindítgatást, Asus routert vettem én is, azóta tökéletes. Akármilyen csatornára tettem, az sem segített.
-
tothandras80
tag
Nekem működik a wifi, tudok adatot küldeni, fogadni, csak értesít, hogy korlátozott hálózat. Akárhova csatlakozom.
-
tothandras80
tag
Üdv! Wifin keresztül mekkora a legnagyobb letöltési sebesség? Milyen beállítást kell megadni, hogy a lehető legnagyobb sávszélességet kihasználja? Természetesen a telefon beállítására gondolok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest