-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz kárátékutyá #25098 üzenetére
Bízzunk benne.
Őszintén, tudást, funkcionalitást tekintve a 10.3 ott lesz, ahol az OS-nek a Z10/Q10 a megjelenésekor kellett volna lennie. Csak hát ugye megcsúsztak a piacra dobással, hisz nulláról írták + fejlesztették a hardwert. Az látszik, hogy a "régi" BBOS feature-ök-et pakolják vissza. Szerencsére nem kell újra feltalálni a kereket, a tudás adott.
A dizájn nyilván megosztó, szubjektív dolog - nekem spec. semmi bajom vele.
Gyere 10.3 !!#25099) eventus
Mások vagyunk, mások az igények - ehhez alkalmazkodni kell. A piac dönt, semmi más nem érdekes. (pénzügyi, közgazdasági szempontból)[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz kárátékutyá #25090 üzenetére
Igen, ez jogos. Ha mondjuk nem is natívan, de az előre telepített Amazon App store-ral + a 10.3(.1) javított Android runtime-jával talán ez is javulni fog. Nyilván itt nem magunkra gondolok, mert mi 10.0-án is debug tokennel szórakoztunk, de ha a tömegek igényét nézzük, akkor elvárható a mókolásmentes telepítés és a normális működés. Gondolom a BB ezért csinálja a fent leírtakat, ha nem tud meggyőzni fejlesztőket a natív appról, akkor a "környezetet" igazítja az apphoz.
Jó lenne elfelejteni, vagy legalábbis a köztudatban elfelejtetni a "BB10-re nincsenek appok" kritikát ( ami néhol jogos néhol meg nem).
Avanti Roma
-
-
embe
nagyúr
válasz eventus #25089 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy ezzel a legutóbbi 10.3-al talán jobban merül a teló mint a korábbi romokkal. Lehet visszateszem a valamelyik előző romot. Valszeg a németet, azzal elégedett voltam.
Valaki írta amikor a mentésekről beszéltünk, hogy csak a beállításokat tette vissza a BBlinkkel. Azt hogyan kell?
A sys visszaállítás az?[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #25090 üzenetére
Sajnos 3-4 alkalmazáson múlik egy rendszer sikeressége És az emberek nem képesek más lehetőséget keresni, megtanulni.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
kárátékutyá
őstag
válasz sasa134 #25088 üzenetére
Szerintem a Passportal az egyik talán látható utat célozta meg, tényleg egy bizonyos oldalról nézve forradalmi telefont alkotott. Másrészről én azt gondolom, az lenne még a dolga, hogy a világ legtöbbet letöltött, használt, és emiatt legfontosabb appjait megcsinálja natív BB-re, lásd pld: Instagram, Viber, Maps. Ha ezek benne lennének, és a hívásszűréses 10.3, szerintem lehetne keresni valója. Addig azonban sajnos nem. (nem nekem, nekem most is a legjobb rendszer az én igényeimnek és elvárásaimnak)
-
eventus
veterán
10.2.1.3337 jól vizsgázott Q/ Z10-en egyaránt! Gyors, stabil és az akkuval is jól bánik!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
válasz kárátékutyá #25086 üzenetére
Ez teljesen így van, totál egyetértek.
Annyi kiegészítés, hogy (sztem) az Apple nagyon kényelmes helyzetben van, mert már igazán jónak vagy előremutatónak sem kell lennie a termékeinek. Jó, a részvényesek kicsit rinyálnak, aztán ennyi - de világmegváltást , forradalmi dolgokat nem kell (nem is tud) már/még letenni az asztalra. Az Apple helyzete ebből a szempontból különleges, mivel olyan imidzse van, ami elad mindent, de tényleg. Azt üzeni, hogy "nézd, almás cuccom van, a legújabb, mert megtehetem". És el kell ismerni, iszonyat ügyesen lett ez felépítve. A technikai részletek/szempontok most tényleg nem számítanak. A nagy többség csak azt látja, hopgy 84x gyorsabb processzor (vicc!), meg 185%-kal több pixel (retina HD ). El van adva a cucc. És ezt csak az Apple tudja. Senki nem is sír a 8-900 meg 1000 eurós készülék árakon. Hiszen drága = presztízs. Valami ilyesfajta presztízst kellene a BB-nek felépítenie, vagy legalábbis megpróbálni.
Na, ON.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
embe
nagyúr
Sajnos az a tapasztalat, hogy akik nem állnak be a sorba, azok lemaradnak....majd előbb utóbb kimaradnak. És eltűnnek.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
kárátékutyá
őstag
Teljesen mindegy hogy olcsóbb lesz. Tök jó ez a passport meg minden, tényleg tetszik, engem az érdekel majd, hogyan fogják tudni az üzenetet eljuttatni a nem BB felhasználókhoz.
Hogy példával is szemléltessem, az ájfonosok 70%-a nem tetszését fejezte ki, amikor kijött az iOS7, hogy mennyire béna, és soha fel nem teszi...nah már most jelenleg 80% fölött fent van a készülékeken. És nem tetszik nekik most a péklapát sem, de fél éven belül nagy részük azon gondolkozik majd, melyik zsebébe is tuszakolja be...és az iWatch-ot sem azért csinálta, mert akarta, hanem mert nem tud mit kitalálni már, és a nagy péklapátokat így fogja tudni eladni, hogy relax, tedd a táskádba bátran, majd az órával megoldasz mindent...szerintem.
A BB teljesen más politikát folytat, pld leszarja, ha azt mondod neki, "hello, playbook-om van", arra azt válaszolja "az már nem az én bajom"
-
embe
nagyúr
Azt be lehet állítani, hogy a kereső "gomb"-re az egyszerű Google keresés jöjjön be?
Rom: a legujabb 10.3-asOnkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
BobChemistry
őstag
Mostanában gyakran elmegy a mobilnet, random módon. Tmobile.
Pár perc után visszajon de közben a hátlap fűt mint egy meruloforralo.
Találkoztatok már ilyennel?Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
zolion01
tag
MindigTV app működik valakinek rendesen? 10.2.1-en.
Vettem egy micro HDMI VGA konvertert, elég korrekten kezeli a projektort a telefon
Egyetlen szépség hibája a dolognak, hogy az alapképernyőt nem lehet elforgatni... -
slashing
senior tag
válasz Polarstar #25069 üzenetére
áá ez elég harmatos ahogy nézem csak nagyobb lett semmi extra új dolog, az óra már évek óta létező dolog a piacon nem váltja meg a világot. Viszont az nfc-nek örülök bár az idegesít hogy az index.hu már arról ír hogy forradalmasította fizetést pfff kb. az apple az egyetlen gyártó aki nfc-nélküli telefont gyártott, de mivel apple-el is lehet majd nfc-vel fizetni így a birkák elkezdik majd a világban terjeszteni és fejlődni fog és használni lehet majd...
-
embe
nagyúr
válasz l.sebestyen #25067 üzenetére
Akkor a mentésből visszaállításnál csúszott be valami gikszer..... reinstall lesz.
-
válasz tothandras80 #25073 üzenetére
Egy USB doktor sok dologra választ ad. A telefon 100%-on ha wifin van és nem megy a kijelző meg semmi, akkor 4mA áramot vesz fel. Egy billázr kép 300mA és ez tolható fel attól függően mit csinálunk. Érdekesség, de ha 3G-n van akkor x másodpercenként kb 300mA áramot vesz fel, ezzel igazolja, hogy így többet eszik mint wifin, mert ott ezt nem csinálja. A teóriám, miszerint nem mindig tölt akkor sem ha töltőn van beigazolódott. A 0A az nulla Amper. Amikor fiúk merül a teló töltőn, az nem azért merül, mert sokat nyomjátok, akkor is tölt, de bizonyos terhelés (hő) hatására hirtelen leáll a töltés és használat alatt merül. Amikor ilyenkor az ember lerakja egy pár percet vár, sztem vár, hogy az akku kicsit kihűljön, majd lassan, csökkentett árammal ismét nekiáll tölteni. Ha megint terhelést kap tartósan ami felfűti, megint leáll. Tudom senkit nem érdekel, de már világos mi miért történik, az is miért dob el töltőt, az is miért merül töltés alatt stb. Pl gyári töltővel 960mA-el tölt közel 80%-ig ahol lassan csökken, az utolsó pár százalékban már csak 1-200mA a töltőáram, ilyenkor amúgy a legkönnyebb annyira leterhelni, hogy kb soha ne töltődjön fel 100-ra.
Egy kis ON: Megnézném a teljes 0-100% alatti áramfelvételét kikapcsolt kijelzővel azaz nem nyúlni hozzá még fel nem tölt. Az áramból ki lehet kivetkeztetni hol lehet a gond. Ugyanis az áram mutatja kb hol tart az akku töltés szempontjából. Mivel nekem folyton méri az áramot pontosan tudom mekkora áramnál hány % az akku töltöttsége. Váááááááááááááá őrület, de feccöltem bele némi időt. Örülök, hogy tudom mit csinál még lóg a dróóóógon.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
anyucika
tag
sracok van valami lehetoseg arra hogy a kepeket, zeneket, videokat jelszoval levedjem a telon?
-
nagyúr
válasz kárátékutyá #25071 üzenetére
Na, ha azok két éves előfizetős árak, akkor (Ennyire nem hat meg az apple, hogy nem figyelem. Bocs!)
Akkor sem veszek applét, ha a kalasnyikovot tartanak a fejemhez.
Alma kitárgyalva, megyek is almás palacsintát sütni.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
tothandras80
tag
Ma két érdekes dolgot művelt a telefonom. Hosszabb idő után ismét kikapcsolt 30%-nál. Majd feltöltődött 100%-ra, és a töltőröl levétel után újraindult magától . Korábban egyébként azt figyeltem meg, hogy általában akkor kapcsol ki, ha pl. Wifit akarok bekapcsolni, vagy valamit, ami nagyobb energiát vesz fel. 10.2.2 és STL100-1
-
kárátékutyá
őstag
válasz Polarstar #25069 üzenetére
Mivel adta fel a leckét? A jelenleg legkisebb felbontású kijelzővel? Az 1 plusz sorral az 5s-hez képest?
Dehogy lesz olcsóbb, amiket látsz árakat, azok 2 év előfizetéssel, ÉS AMERIKÁBAN lesznek érvényesek. Európában átlagosan majdnem 2x szorzó szokott lenni mire ideér.
-
nagyúr
-
anyucika
tag
Valami lehetoseg van arra hogy a telefonon levo kepek,zenek,videokat jelszoval vedeni?
-
nagyúr
válasz anyucika #25064 üzenetére
Marha egyszerű... A kép egy adott pontjára húzol egy kijelölt számot.
A számos táblázat véletlen szerűen változik, így nem fejthető vissza a hely és irány sem.Jelölj ki egy képet a kollekcióból, vagy magad is adhatsz be mellé...
Segítettem?
[ Szerkesztve ]
-
anyucika
tag
Srácok ezt a képes jelszó cuccot valaki elmagyarázná hogy kell beallítani egyáltalán? Hogy kell mit hova húzni?
-
solties
tag
Tudom nem feltétlenül vág a témába, csak gondoltam megosztom a véleményem. Ha valaki esetleg autós tartóban gondolkodik, eszébe ne jusson a most nagyon reklámozott Gripgo-t megvenni! Sz@r vacak kínai műanyag, a z10 súlya alatt folyton elállítódik, a tapadó korong semmit nem ér. Egyszóval átverés! Nekem is van sajnos, de legszívesebben összetörném darabokra.
-
embe
nagyúr
Esetleg akinek az általam korábban linkelt legfrissebb 10.3-as rom van fenn, nézze már meg, hogy egyáltalán fenn van-e az Amazon appstore alkalmazás! Köszi!
Lehet nincs is a romban, csak a mentésből ment nekem vissza, és amiatt sz@rakodik.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Jó érzéssel töltött el, hogy a buszon (ritkán utazok vele) ma láttam egy fiatal gyereket akinek a kezében egy Z10 volt. Piros-fehér fülessel hallgatott zenét. Ha magára ismer, hello.
Általában sikerül olyan telefonokat választani amik nem minden sarkon vannak.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
embe
nagyúr
válasz FodZilla #25055 üzenetére
Szerintem ez: 10.3.0.1154
-
FodZilla
csendes tag
Mi az utolsó 10.3 verzió?
-
embe
nagyúr
Aki feltette a 10.3 legfrissebb változatát, nos annak működik az Amazon appstore? Illetve kérdésem, hogy el lehet-e távolítani ezt a rendszer alkalmazást?
-
lezerpiramis
őstag
válasz Gamefight #25050 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy nem piszkálod mondjuk 1 órán keresztül, majd utána gyorsan megnézed, mit mutat a Device Monitor. Ha úgyis 5 vagy 8-10 órát mutat, akkor valami app zabálja az akksit szerintem. Ha van droidos app, akkor le kéne törölni ezeket ideiglenesen.
Nálam most 10.2.2-nél 1 nap 5 óra van hátra (82%-on van, reggel 06:45-kor húztam le kb.) ilyen konfiggal: 2G lock, Wi-Fi aktív (munkahelyemen ezen van a telefon) 5 email-fiók (1 push napi minimum 30-40 levéllel, 1 30 percenként, 1 2 óránként, 2 naponta egyszer), Facebook, LinkedIn, BBM, GTalk.
-
CloZee
aktív tag
Win a FREE BlackBerry Passport from CrackBerry.com!
10.3 jobb lett mint a 10.2.2 ?
-
MODERÁTOR
Jól lelassult ez a topik. Mindenki a 10.3-at várja?
20 éve a Prohardveren
-
sasa134
addikt
-
bwoay
nagyúr
az jogos, hogy semmi megjelenést nem biztosít a logonak ez az elhelyezés.
de ezzel együtt tudok élni, mármint számomra ez nem sarkalatos kérdés,
ezt meghagyom a részvényesek parájának.viszont a kamera egoldás a hátlapon nekem tetszik, határozottan.
teljesen egyedi, és számomra szép, látványos megoldás.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
slashing
senior tag
válasz Polarstar #25038 üzenetére
teljes mértékben egyetértek a hátlapon pont kitakarom a logót az előlapon meg pont alul van a szöveg ahol belesimul az ember tenyerébe, főleg ha az ember a hüvelyujjával hadonászik csak. Tudom kicsit sznob dolog villogni milyen telefon van az ember kezébe de engem is idegesít mikor összekeverik más telefonokkal...
(z10) -
nagyúr
Én továbbra is feljebb raknám a BB logót. Egyszerűen nem látni, mit fog az ember.
A régi mobiloknál ezek látszódtak.
Z10-re is azt kérdezték páran, hogy ez melyik ájfon?
Az a karakteres kamera körüli rész végre kitünik.
Szerintem még reszelnek a hátlapon valamit biztosan.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hericstamas
tag
A fenti battery nálam nem vált be. Majdnem annyit tud, mint a gyári, de ennyi.
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
eventus
veterán
-
törölt tag
válasz Praetorianus #25012 üzenetére
Én is gratulálok! Üdv lányos apukák klubjában nekem 3,5 hónapja Május 26.-án látta meg a napvilágot a kislányom
-
bwoay
nagyúr
válasz eventus #25004 üzenetére
a hátlap is ugyanolyan megosztó lett, mint maga az egész telefon,
de szerintem örömteli ez a designbeli változás a korábbi megoldáshoz képest:
karakteres, és esztétikus is egyben, az eddigi OS10 készülékekről ezt nem igazán tudom elmondani.na, a többi a Q10 topicba ment volna, csak eventus nagyon megkevert
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Günther
tag
válasz Praetorianus #25030 üzenetére
Nem vagy.
-
icoj69
tag
Gratula! Sol boldogságot és kitartást!
Pár hónap múlva:
iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
lezerpiramis
őstag
Gratula!
-
nagyúr
Örömöt és Boldogságot!
-
Günther
tag
válasz Praetorianus #25023 üzenetére
Isten megajandekozott. Első gyermek?
-
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
válasz Kolondrum #25010 üzenetére
Ilyet a Z10 is csinált nekem kb. 2-szer.
Olyankor nekem az segített, hogy töltőn sokáig (1-2 órahozzá se nyúltam, utána tudtam csak bekapcsolni.
Egyébként meg a PIN kód kérése után - ha eljutott egyáltalán odáig - újraindult.
Nem volt benne elég kraft még, hogy rádiót, WIFI-t, stb... ellássa.
Miután ment bele elég delej, már ok volt.18 éve itt
-
Praetorianus
aktív tag
Köszönöm szépen Mindenkinek
-
MODERÁTOR
Jó egészséget, sok boldogságot!
-
embe
nagyúr
Gratulálok!
Jó egészséget kívánok a babának, és nektek is a felneveléséhez!
Még egyszer gratulálok az apukának......na meg neked is!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
válasz kárátékutyá #25017 üzenetére
Van ez az új stellás madaras játék. Elvan vele, igaz sztem Z10-en jobb.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Günther
tag
válasz kárátékutyá #25002 üzenetére
A guangdongi nyelvet elég sokan beszélik, ha jól tudom. De lehet keverem.
-
icezozo
addikt
pénteken apuka lettem, egy csodaszép kislány várja a kórházban a hazabocsájtást. Szerintem nem az enyém, születésekor nem volt BB a kezében
Sok-Sok Boldogságot hozzá és legfőképpen türelmet és kitartást !
http://qwankido.hu/
-
kárátékutyá
őstag
Jó egészséget, sok boldogságot...még több türelmet!
-
bok92
addikt
Gratula!!
-
Észhez tért, de... Egyelőre várunk vele. H lehet ennyire .....
-
Because
őstag
-
Praetorianus
aktív tag
válasz eventus #25004 üzenetére
Ahogy szivárognak a képek a Classicról, egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem ruházok már be a Q10-re, hanem megvárom ezt. Elég nagy a szerelem...
Pénteken apuka lettem, egy csodaszép kislány várja a kórházban a hazabocsájtást. Szerintem nem az enyém, születésekor nem volt BB a kezében
-
Lemerült a Q10 játék közben, azóta kakukk van.. Mi a f//t lehet vele csinálni? 100%-nál boot alatt megáll. Bnőm ügyesen megoldotta....
10 perc.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeerDawe
tag
válasz l.sebestyen #25005 üzenetére
Én az előző 10.3-as kiadást használom, és nem tudom, hogy érdemes-e az újra frissítenem.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
CloZee
aktív tag
Linux alatt milyen szoftverrel tudnám ugy backupolni a telefont, mint Windows alatt a BB Link-el?
+1: Miért nem szinkronizálja fel az újonnan hozzáadott névjegyeimet a telefon Gmail-be? Letölteni letölti őket, de felszinkronizálni nem hajlandó az utólag hozzá adottakat.
-
eventus
veterán
Classic hátlapBlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
DeerDawe
tag
Valaki használja már a legújabb 10.3-at? Van észrevehető változás, az előző kiadás óta? Esetleges bug?
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest