- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pranksta
tag
Tényleg akkora probléma nektek az akkuidõ? nálam egy napot simán kibír, ellentétben a g300-ammal, pedig abban egy magos proci van, kisebb átmérőjű és kisebb felbontású kijelzõvel. 300 mah-val gyengébb az akkuja. Azt tényleg minden alkalommal töltõre dugtam, ezt meg csak esténként. Elhiszem, hogy van jobb, de biztos nem annyival, hogy a Z10-et le kéne húzni miatta, egyszerűen nem tart ott a technika. De én egyébként sem látok semmi problémát a naponkénti töltéssel.
dubito ergo sum
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.
Új Független z10 LTE típust hol érdemes venni?
-
ripla
addikt
válasz Pitypangom #18884 üzenetére
Nekem nem a t-nél lett véve, és 10.2.1.2102 szerepel még mindig a verziószámnál. :/
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz slashing #18889 üzenetére
Na ja, most miutan bekapcsoltam, jutott eszembe, hogy ezt a merülest repülö modban produkalta, mert lefekves elött abba tettem.
Ha aktiv hasznalat mellett azert kibirja a napot, akkor nincs olyan nagy gond, akkor nem relevans, hasznalat nelkül mennyire merül.
Masik is egy napot bir nalam altalaban, söt, ahogy irod is, ha egy kis navi is van benne, akkor mar necces, hogy birja-e estig. De ha nem nagyon hasznalom, többnyire hetvegente, akkor kibir akar 2-2,5 napot is.Na de mindegy, nem filozok tovabb rajta, ez van, ezt kell szeretni.
istnag: Ranezek majd, bar igazabol azert kikapcsolni nem fogom, különben mi ertelme.. Jo mondjuk a naptart nem kell tul gyakran frissitenem, abban többnyire csak az orarendem nezem, de a maileket/üzeneteket azert szeretem megkapni idöben..
lugosi: Megnezem majd ugy is.
[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
Ma vettem észre, hogy a Waze-nek és egy másik navigációnak nincs hanja. Akármit állítok nem beszélnek, a menüben ha nyelvet állítok az üdvözlőt sem hallom (Jó utat, vezess óvatosan). A Gmapsnek van hangja, de olyan bénácska. Újratelepítés és restart volt eddig. Mi lehet a gond?
-
slashing
senior tag
válasz dani3l #18885 üzenetére
Én tesztem szerint 12 óra alatt közel 20%-ot esik ha csak tokban van se wifi se telefonálás, semmit nem szinkronizálva... ezzel lehet számolni. Ha emellett bármit csinál az ember akkor drasztikusan esik tovább. Aktív használat mellett reggeltől estig kibírja az aksi 100%-ról, kivéve ha mondjuk Navit is kell használni.
Ki fogják minden b... nélkül cserélni ingyen, nekem is kicserélték szó nélkül....
-
LÁZ
addikt
próbálkozom a BBM-el, mivel a páromnak is céges blekije van, 8520as, és meghivtam őt a bbm-be, de semmiféle értesitést sem kapott a telóra, aztán az övéről is küldtem magamnak meghivót, kaptam is egy értesitést, hogy szeretne csatlakozni, bbm invitation, elfogadtam, de azóta sem történt semmi, ő sem került be a listámba, én sem az övébe...mi a bibi?
ps. aktiv net must have?
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
dani3l
őstag
Nem fikazasbol, de azert az eleg gaz, hogy itthon hagyom a telefont 30-40%-kal, aztan kb egy nap alatt olyan szinten lemerül a semmittevestöl, hogy töltöre dugas utan se lehet bekapcsolni 10 percig, mert csak az üres akku villog.. Remelem következö frissitesben javitanak valamit az akkuidön, bar ha mostantol korlatlan alkalmazas futhat a hatterben, gondolom sokkal jobbra nem kell szamitani. Legalabbis feltetelezem reszben talan ez lehet az oka.
Mondjuk "gyakorlati" tapasztalatom tovabbra sincsen, remenykedem, hogy holnap kicserelik a Tre-nel buzizas nelkül a kartyamat microsimre, ha masert nem is, mar csak azert, mert lassan 10 eves.. -
smallmer
őstag
srácok nincsen erre a telefonra valami normális rendszer? kamera sosem jó, csak ha újraindítom. utána egy két napig jó aztán megint nem.
videókat nem játssza le stb... -
ViZo72
tag
válasz PHenis #18836 üzenetére
Nekem megy az Időkép alkalmazás, sőt frissült is nem olyan régen...
Nem mondom, hogy minden funkciója működik (nagy felbontású térképet pl. nem akar letölteni) de a lényeget mutatja.
Az Android alkalmazások sokszor -ha működnek egyáltalán- elég döcögősen futnak. Lassan töltődnek be, a belső menükben lépegetés is akadozós, nem futnak olyan simán, mint a BB alkalmazások.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Hali!
Mit kell tennem ahhoz, hogy felrakjam a 10.3-mas leaket? Tapasztalatok valakinek? Valóban van 720p videó 60 fps-sel?
ui.: csak mert szerintem az én készülékem nem Dev Alpha. [link]
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Sperafico
aktív tag
Az mitől lehet hogy egy Samsung nx smart fényképezőgépröl a képeket nem fogadja nfc-n a z10-em?
Rezzen majd kiirja hogy a formátum nem támogatott, pedig jpg nem raw képek!
Ötlet? -
pranksta
tag
válasz istnag #18866 üzenetére
Igen, ezeket én is megtaláltam, de hiába. A Facebook üzenetekrõl nem kapok értesítést, ha a notification ki van kapcsolva.. ha be van, akkor meg minden notification miatt jelez.. az event szinkronizálás pedig csak addig lehet bekapcsolva, amíg kérek értesítést a születésnapokról.. nekem bőven elég, hogy benne vannak a naptárban, nem szeretnék felesleges értesítéseket.
dubito ergo sum
-
smrJoe
tag
válasz xperiasigi #18872 üzenetére
Az enyém is független Telekomos 1 es.. és semmi...
-
Coc@s
őstag
válasz #97246720 #18855 üzenetére
Kiadta a T-is.
Én T-s vagyok (mint dolgozó is) és 100-1-esem van, de nekem sem találta.
Belső körökben futottam is emiatt. A T minden verzióra elengedte a frissítést, de valamilyen gubanc valóban van, de nem a T-n belül.
(Állítólag tavaly a görögöknél is volt valami hasonló probléma.)
Végül én is a Vodásat tettem föl.18 éve itt
-
CloZee
aktív tag
Ismét felteszem a kérdést, hátha
Azt hol lehet beállítani, hogy a HUB ne jelezze, ha korlátozott lesz a Wifi kapcsolatom és ne akarja mindenáron közölni, hogy a MEGA feltöltötte az elkészített képet a felhőbe?
-
MODERÁTOR
Most nálam egy olyat játszik a Z10, hogy nem lehet bekapcsolni a bluetoothot. Arra figyeltem fel, hogy nem mondja a kocsim kihangosítója, hogy a 2-es telefont is csatlakoztatta. Először azt hittem, hogy biztos otthon maradt a Z10, de nem, itt van a táskában. Erre nézem, Bluetooth OFF. Na akkor kapcsoljuk be. Bekapcsolom, pár mp-ig úgy marad a kapcsoló, aztán OFF. Mi a fent lehet?
-
istnag
addikt
válasz pranksta #18861 üzenetére
Beállítások-Fiókok- Itt kiválasztod a FB fiókot rányomsz, majd elhúzod a kapcsolót azok mellett,amiket nem akarsz szinkronizálni.
Ha ugyanitt bekapcsolod az események szinkronzálást, akkor az megjelenik a Naptárban is. Szerintem ehhez a Naptár appban is be kell állítani valamit, ha jól emlékszem, ezt eléred, ha belépsz a Naptárba és fentről lefelé lehúzod az újjad, ekkor megjelenik a kezelés és beállítások menüpont szerintem ott lesz valahol.[ Szerkesztve ]
-
pranksta
tag
válasz gretzky77 #18857 üzenetére
biztos, hogy kiadják, mivel én már megkaptam (ezt írtam az előbb)
más: van valakinek ötlete arra, hogy hogyan lehetne a,) a facebook notificationök közül csak az üzeneteket szinkronizálni, azaz ezeket kapjam meg úgy, mint az e-mailt, de az egyéb notificationökkel ne zargasson; valamint b,) a facebook eventeket szinkronizálni a naptárral, úgy, mint a google calendar-t?
én egyikhez sem találom a megfelelő beállítást.. az a,) esetben vagy mindenfélével zargat, vagy semmivel; a b,) esetben pedig az event szinkronizáció csak a születésnapokra tűnik kiterjedni, ugyanis ha annak kikapcsolom az értesítőjét, akkor a teljes event szinkronizációt is kikapcsolja az app..
dubito ergo sum
-
Danny750
őstag
Nekem végre a régi a telefonom a frissítés után...
Megint közel tökéletes
(am nekem telekomban vett fehér független van és már 2napja kijott rá a frissites.....Ja és egyes )[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
KZP
őstag
Srácok, kiderült már, hogy ez a hivatalos verzió azonos-e a 3175-ös leak-kal?
-
gretzky77
veterán
-
törölt tag
válasz slashing #18849 üzenetére
ez a t-ré nevetséges mindig mossa kezeit mindenben és mindig nem adta ki a frissítést hogy a bőr hüljön a fogára majd mire a BB kiadja a 10.3.1-et a T akkor adja ki 10.2.1.3175-öt csak nem tudom minek dolgoznak annyian a T-nél ha senki sem csinál semmit és csiga lassúak teljesítményre kéne bérezni a dolgozóit, egyből gyorsabban menne minden szerintem
-
-
slashing
senior tag
Gyári hátlapot honnan lehetne Mo.-ról rendelni? Soha nem vertem oda sehova de a jobb sarokban felhasadt a gumis borítás és ahogy fogom tök idegesítő hogy ilyen érdes (pont ott ül meg a kezemben a telefon :s ) elképzelésem sincs hogy keletkezett oda...
[ Szerkesztve ]
-
pranksta
tag
válasz PHenis #18836 üzenetére
Engem is érdekelt a dolog, így utánajártam: a Google alapból benne van a böngészõben, csak nem az az alapértelmezett keresõmotor. Amikor elkezdesz beírni valami címet, vagy akármit, legördül fölülről a keresõsáv, ennek a jobb sarkában van egy legördülõ menü, innen kiválasztod a Google-t és kész is vagy.
dubito ergo sum
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
pár napja én is Z10 tulaj lettem. Eddig nagyon tetszik a rendszer és a készülék is, bár az akku lehetne egy picit nagyobb. Androidról jöttem de nem bántam meg, szerintem jól meg leszek a BB-vel.
Egy picit hiányolom, hogy nincs (androidos értelemben) homescreen és az időkép alkalmazása nem indul el.
Pár kérdésem lenne: A böngészőben be tudom állítani, hogy bing helyett google-el keressen alapból?
Van valahol olyan leírás, hogy milyen fejlesztések/frissítések várhatóak és mikor? -
majorosgabor
csendes tag
Az új frissítéssel nem vettetek észre hangminőség javulást a média hangszórón? STL100-1. Nekem sokkal hangosabbnak tűnik, illetve tisztábban szól és a basszus is jobb lett.
-
dani3l
őstag
válasz sasa134 #18828 üzenetére
Há de karácsony má régen vót, nekem meg most köö..
De köszi a tippet Neked is meg lugosinak is, ranezek erre is akkor, ahogy latom egy arban vannak, ugyhogy meglatom majd, melyik szimpatikusabb, mit tud, meg melyikröl milyenek a velemenyek.
#18830 hagel: Valoban igenyes! Nalam eleg magasan volt a merce es elegge meglepödtem, annak ellenere, hogy "csak" müanyag es meg nem is unibody, igen jol össze van rakva, raadasul meg szep is. Siman ra lehet erre is mondani, hogy premium, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Valaki használ olyan flip tokot, amit a berryboltban árulnak? Működik rendesen tőle a kijelző lezárása? Vélemények róla?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
keyol
aktív tag
válasz zebede #18823 üzenetére
Win 8.1 kezd egy jó rendszer lenni viszont nagyon zárt,cserébe stabil, vannak benne alap szolgáltatások pl maps(ami elég jó)
BB op rendszere is nagyon stabil ,de több szabad kezet add neked.Kicsit a droid nyitottsága párosul az ios stabilitásával.925nek talán jobb a kamerája,több beállítással,bár beállításban a 10.3 bb is javulni fog.
Kijelzőben a 925 amoled,én azt nem annyira szeretem.Mind a kettő hd felbontású.
Aksiban a 925 is kb annyit bír nálam mint a z10,nincs nagy különbség.
Külsőben talán a 925 egy picivel igényesebb,de a hátulja csúszik,illetve a z10 jobban kézre áll ezért a z10 jobb szerintem.
GPS:Mind a kettő gyorsan talál jelet, talán a 925 egy picivel előbb.(Ami azt jelenti,hogy mondjuk 5sec)Én a fiamnak vettem a z10-et,de úgy alakult,hogy a nokiám szervizbe került,és most a z10et használom egy hete.Viszont ha kész lesz a 925,akkor eladásra kerül mert a z10 nekem jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
És olyan valaki van esetleg itt, aki Lumia 925-ről váltott a Z10-re.
Ezt a két telot néztem ki, de nem tudok dönteni, ezért érdekelne egy összehasonlítás. -
pranksta
tag
válasz California1 #18814 üzenetére
így van. aki játszani akar a telefonján, az maradjon a droidnál, arra készítenek eleget. aki meg tényleg egy okostelefont akar, annak az egyik, ha nem a legjobb választás a BB (gyors készülék, a legátgondoltabb OS (és ami tényleg fontos, az mind módosítható), zseniális integrált üzenetkezelés (aka hub), a BBM-et meg még nem is próbáltam), és nálam az üzemidő is jó (egy nap simán kijön, annál több meg nem igazán kell, ma már mindenhol lehet telefont tölteni), van jó térkép, integrált social media, jó kamera.. az meg csak hab a tortán, hogy lehet rá droidos appokat is pakolni. bár a menetrendeken kívül azokból sem igazán hiányzik semmi, idővel meg azok is lesznek natívan BB-re.
dani3l: +1 a Snap-nek tőlem is
[ Szerkesztve ]
dubito ergo sum
-
dani3l
őstag
válasz istnag #18817 üzenetére
Köszi es köszi!
Teszek akkor egy probat a BeBuzzal.hampidampi: Ezert is kerdeztem, mert pl neztem azt is, meg meg par masikat is, CB-n is van parrol cikk, de igy eleg nehez megitelni, melyik milyen, melyik nem..
Ez az, ami kifejezetten nem tetszik a BBW-ben, hogy szinte minden fizetös. Es sokszor csak az utan derül ki valamiröl, hogy szar, miutan megvette az ember.. PB-ra is vettem par fölösleges alkalmazast anno.
Ertekelesekböl meg nehez kiindulni, eleg vegyesen vannak mindegyik alkalmazasnal..[ Szerkesztve ]
-
papeti01
senior tag
ventilátorral lehet gyorsítani az lcd-n lévő foltok száradását?
persze nem 1 cm-ről, brutál hőfokon...#proudfather
-
California1
őstag
válasz novinyul #18809 üzenetére
Sokan meg sem nézik mit vesznek meg... ill mit miért vesznek... utána meg megy a fika mekkora kaka a bb telo. vicc, meg az is, hogy 2napja a gyerek töltött le a playbol valami játékot az sgs3 telojara... tegnap szólt nézzék már rá, mert ez sem megy az is rossz bla bla bla... jaja bizony fincsi vírusos volt a jatek.Nesze neked Pete Tong
-
dani3l
őstag
válasz Polarstar #18812 üzenetére
Nekem is egyre jobban tetszik. Pedig azert en sem epp szar androidos telo mellett hasznalom..
Hubot ha beallitgatja az ember, nagyon praktikus es kenyelmes tud lenni, messze a legjobb megoldas, meg maga a rendszer is eleg jol atgondolt.Mondjuk ma probalgattam egy-ket droidos appot es sikerült megallapitanom, hogy azert az meglatszik rajtuk, hogy nem erre a rendszerre keszültek.. Amazon Appstore is eleg lassan ter magahoz. De szükseg eseten legalabb adott a lehetöseg, ha valami nagyon kell.
Mas.:
Ledes alkalmazasok közül melyiket ajanlanatok? Amivel tudom valtoztatni a led szinet különbözö ertesiteseknel. Latom, hogy van egy rakat...
Illetve Snap-et erdemes föltenni, jobb mint az Amazon, vagy teljesen mindegy, amig megtalalom utobbiban amit keresek?
[ Szerkesztve ]
-
pranksta
tag
srácok, csak annyit szeretnék mondani, hogy baromi jó döntés volt részemről a BB Z10 megrendelése. ezt a telefont iszonyatosan eltalálták! ezután tuti, hogy soha nem térek vissza androidra. nem mintha nem szerettem volna, de elmondhatatlan, mennyivel jobb ez a rendszer. és milyen áron! nem tudom, mennyit bukik rajta a RIM, de itt Ausztráliában már 45ezer forint alatt kapható szállítással együtt (én még kb 230 dollárt fizettem érte, de azóta lement 205-re) az STL100-1. és ezért cserébe kaptam egy szinte hibátlan és gyönyörű telefont, szvsz a jelenlegi legjobb telefonos oprendszerrel (tudom, hogy nem lehet bele annyira belepiszkálni, mint az androidba, de nem is kell, annyira átgondolt!). egy Moto G-vel együtt rendeltem, ami az androidos telók közül szintén nagyon jól eltaláltnak tartok, de azt gyakorlatilag csak a bekapcsolás erejéig használtam, most a dobozban várja, hogy eladjam, a BB után kb rá sem bírok nézni
én mindenki helyében rohannék a boltba, amíg bírja a gyártósor, vagy föl nem viszik az árát, ha belendülnek az eladások!dubito ergo sum
-
davidbence
csendes tag
válasz gretzky77 #18805 üzenetére
Az igazság az, hogy a wifi állandóan be van kapcsolva mikor itthon vagyok, sokszor nyomkodom én is. Inkább azt mondom, hogy gyorsabban merül az új rendszerrel mint az egyel előbbivel, de a telefon is gyorsabb, gondolom valamit-valamiért. Egyébként nem hagyom teljesen lemerülni, minden nap töltöm egyszer. Biztos normális ez, csak nekem szokatlan mert ez az első érintőkijelzős okos telefonom. Előtte egy 8520 Curve-m volt, de azt tudtam, hogy nekem már csak BlackBerry-m lesz
-
novinyul
veterán
válasz Because #18800 üzenetére
Eddig amit felraktam az gond nélkül megy,persze lehetnek és vannak is appok amiket nem lehet felrakni.Mint mondtam,nekem csak az akku gyors merülése amit hibaként tudok emliteni.
Hageliztos hogy ez a jó megoldás?Így ok hogy nem merül,de akkor meg minek van!?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
gretzky77
veterán
válasz davidbence #18799 üzenetére
Ez a nagyon merül dolog mit takar? Nekem megjelenés óta a 3175-ös leak van fenn és valóban merül viszont rengeteget nyomkodom,igy nálam ilyen használat mellett más telò is ezt produkálná!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
KZP
őstag
Nekem egy csomó kontakt duplán szerepel a rendszerben. Csak a gmail szinkron van bekapcsolva. Ha kitörlöm az egyiket a duplások közül, pár perc múlva visszatérnek, de nem az összes...
-
hampidampi
senior tag
válasz davidbence #18799 üzenetére
"Ez még egy bug a rendszerben?"
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest