-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Nem használom a BIS-t - nem is tudom mi az - , de akkor ideje lenne megismerni. Akkor a jelenlegi 1GB adatforgalmat tartalmazó NetPlusz L csomagomat ami 2190 Ft. , kilehetne váltani ezzel a 690Ft.-os csomaggal?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
LÁZ
addikt
nálam is gondolkozik 2-3 percig mig magához tér..
más: akkuproblémánál hogy működik a garancia, megnézik, és kicserélik az akksit egy jó-ra, vagy megbikázzák azt ami benne van?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Nand_i
tag
A tárcsázóhangra kerestem én is választ, annyit sikerült kideríteni, hogy sajnos ez még nem megy, csak ha teljesen lenémítod a telefont. Ennyi hibát még elviselek.
BBM vs Wifi témához: T-s a telefon BIS nélkül, otthon T-home-os net van, mobilnetet nem szoktam kikapcsolni de amint bekapcsolom a wifit gond nélkül beérik a termés. OS még egyenlőre a 1925.
-
veterán
-
-
csenor
senior tag
Hát speciel az enyém is 0 perces használt 2-es készülék 1 év garanciával.
Ugye ezt árulják újként, de valójában új is meg nem is.
Megveszik a telefont olyan országban ahol kisebb az áfa mértéke és itthon már Áfa nélkül használtan árulják.
Ennek megegyezően végülis teljesen új, dobozos, minden tartozékkal együtt.
Lehet vásárolni Áfásat is, de az ugye többe kerül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest