- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz slashing #18281 üzenetére
osztom a véleményed...bár annyit tennék hozzá hogy tuti nem cserélik ki mivel nem hardveres a gond hanem szoftveres és a blackberrynek kéne ezt javítani(a telekomos muki ezt állítja!) , amúgy a tesztek alapján számítási feladatokban tényleg gyengébb a 100-1es de erősebb gpu van benne mint 100-2ben...igazából itthonra kár volt behozni a 4g-s változatot, mert igazából azt 2 hálózatnál lehet használni többezres előfizetői díjért, a 21Mbit-et meg a H+ is tudja röhögve
-
-
eventus
veterán
-
-
zbotond
csendes tag
Üdvözletem!
Az a kérdésem lenne, hogy ebből a készülékből melyik modellt érdemes megvásárolni? Viber s ezek az alkalmazások hogyan futnak rajta? Frissítést meddig kap? Sony Xperia Z ről váltanék az android miatt... A BlackBerry és a Nokia 1320 között vacillálok... A válaszokat előre is köszönöm!BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
eventus
veterán
válasz xperiasigi #18287 üzenetére
Android alatt nekem csak ez maradt meg Kedvencem a quickpic volt, új ikon miatt jött frissítés, semmi más.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
keyol
aktív tag
sziasztok.
A bb worldben lévő appok milyen gyakran frissülnek?(csak azért kérdezem mert van olyan ismerősöm aki szerint eleve azért szar a rendszer mert nem frissítik az appokat)Illetve a 1mobile jelzett frissítést,azt letölthetem vagy inkább ne?Köszi.Még kezdő vagyok ezen a rendszeren :-)
-
slashing
senior tag
Hát én nem vennék stl-1-et árban szinte alig van különbség, viszont lehet hogy szoftveres lehet hogy hardveres lényegtelen egy roppant idegesítő hiba az akku kijelzés ami ha előjön akkor utána minden nap azt fogja lesni az ember, ami szerintem mindenkit az őrületbe kerget egy idő után. Szerintem annyi pluszt megér az stl-2 hogy erre a hibára ne kelljen számítani és azon idegeskedni hogy előjön-e ha igen akkor szervizeltetni ahol maximum újrahúzzák az OS-t 1-2x mire kicserélik ha kicserélik. Plusz még b...kodni hogy akkor konnektorból vagy pc-ről tölti fel az ember áhhhh
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nálam többször előfordult hogy 10-20% alá csökkent az aksi és ha nekem akkor kikapcsolt volna hát nem kicsit lettem volna ideges...
Az stl-2 még így is talán a legjobb ár/érték arányú telefon a piacon az a néhány ezres bőven megéri szerintem azt a biztonságot hogy egy nagyon nagy százalékban előforduló hiba ne jöjjön elő.
Rolli: a BerryBolt függetlent árul....
[ Szerkesztve ]
-
Rolli
aktív tag
válasz xperiasigi #18277 üzenetére
A tied is telekomos,és dominós?
-
Rolli
aktív tag
Egy gyors kérdésem lenne.
A telekom dominós blackberry z10-es telefonok függetlenek?
Olyat hallottam,hogy gyárilag független az összes.Köszönöm.
-
ClioRS
őstag
Használja valaki a Power tools programot?
3 napja vettem meg, akkor csak a Facebook fiókot látta, azóta minden nap hozzáad egyet, mintha most adtam volna meg újonnan, Gmail, Nem fogadott hívás, stb... Ez így normális? -
ClioRS
őstag
válasz zebede #18269 üzenetére
Akku kijelzés, de ez csak szoftveres bug, illetve ha kikapcsol előbb, mint pár%, akkor valószínűleg hardveres hiba, és szervizeltetni kell.
(#18270) istnag
Nekem működött headless is. Azt hiszem annyit kell csinálni, hogy restart után el kell indítani, utána már megjönnek az értesítések. De most inkább fenthagytam a BBW verziót.
-
zebede
őstag
STL 100-1 nek mik az ismert hibái, ezek mennyire zavaróak illetve mennyire befolyásolják a működést. Lesz e javítva?
Ha az LTE nem érdekel érdemes ilyet vennem még? -
littledon
tag
Q10 topicba való kérdés, de itt teszem fel mivel ez a topic sokkal jobban pörög. Előre leszeretném szögezni, hogy nem szeretnék egy újabb Viber miatti troll folyamot indítani. Tisztában vagyok vele, hogy mit vettem azzal is, hogy nincs native Viber stb stb. Jól is van ez így, viszont kiszeretném próbálni. Na most Z10-re gond nélkül listázza a World a Viber 10 nevű alkalmazást. Q10-re viszont nekem nem, gondolom nem egyedi dolog az 1:1-es kijelző végett.
Nem lehet valahogy előcsalogatni vagy böngészőből, BB Linkről telepíteni a Viber 10 alkalmazást Q5/Q10 készülékekre?
Találtam egy megoldást a YouTube-on (amennyiben wareznak minősül, kérlek töröljétek a hozzászólásom) store-os megoldásnak azonban jobban örülnék, szeretném ha értesítene frissítésről, ha netán érkezne rá.[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
tresh
veterán
válasz California1 #18263 üzenetére
Persze hogy az csak kíváncsiságból futtattam le..engem nem érdekelt ez sose Nálam ezek egy készüléknél nem mérvadók csak érdekelt hogy lefut e a progi
-
zolee0307
őstag
Vagy egy napja a z10-em mintha kicsit darabosabban menne. Egyes menük, üzenetek kicsit szaggatottan jönnek be, a bb worldben is kicsit akadozva vált a kategóriák között. Nem vészes, csak a szememet zavarja. Találkozott valaki ilyennel? Azóta van, hogy felraktam a navfreet, de leszedtem. Többször ujraindítottam, de nem segített. Ilyen gyári beállítás visszaállítás opció van?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
cris78
őstag
válasz eventus #18256 üzenetére
Link fent van. A telefont rádugom és elkezd az usb ikon a gépen körözni, de semmi, a végén kiirja, hogy nincs telepítve az eszköz. Előtte asszony xperia telefonját frissítettem ha ez jelent valamit...
Tegnap elött gond nélkül felismerte a gép. Csak már tegnap nem...[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Biztonsági adattörlést csináltam. Azóta ha pc-re dugom a telefont, azt írja nem sikerült telepíteni.... mi lehet a gond?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.
Ma vettem egy Z10et.A problémám a következő.Szakadozik a wifi.Nem tudom mitől függ,de kicsit idegesítő.Van erre valami megoldás? -
sasa134
addikt
válasz MiklosSaS #18247 üzenetére
Nem értem.
Egyéb appok, valami androidos móka?Egy appnak sem kéne fagynia,ez nem normális. Biztonsági adattörlés, ha tuti nem vmi user error (sorry, csak volt már hasonló panasz, akkor a user nem tudta, hogy az appokat először fel kell tolni az active frame-be és ott lehet bezárni)
Avanti Roma
-
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #18241 üzenetére
Sorban haladva az appokkal:
skype nálam megy, sőt a háttérben is megy. Ha kapok üzenetet, akkor kirakja a csengős értesítést, hogy jött üzenet. Szerintem jól működik.
Ebay: nem próbáltam.
Fukbuk: egy f.s. Működgetett, de úgy elkuhta a névjegyeimet, hogy üröm volt nézni, így törlés és telefon visszaállítás lett a dologból. A jövőben ezt az appot hanyagolom.
Twitter: teljesen hibátlan, nagyon jó kis kliens szerintem.
Böngésző: talán a legjobb mobilos böngésző amit eddig használtam, ez a végső gondolatom, hogy ha ezzel gond van nálad akkor valami komolyabb gondod lehet oprendszer terén. -
MiklosSaS
nagyúr
Kicsit mar kezd idegesiteni hogy par program megnyilik es nem hajlando reagalni semmire..tapogathatom a kepernyot orakon keresztul...csak a "restart" orvosolja.
Valakinek valami otlete ? (skype, ebay, facebook, twitter, bongeszo....ezek csinaljak)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
eventus
veterán
Navigátor nagyon segítőkész, jó a statja
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz smrJoe #18206 üzenetére
párszor lehúzod, majd visszadugod, megint le, megint vissza. aztán egyszer csak jó lesz. elvileg utána soha többet nem fog ilyet csinálni.
ha meg majd fényképezni akarsz, és azt írja ki, hogy a kamera használatban van, akkor újraindítás kell neki. elvileg utána azt sem fogja többször eljátszani. -
eventus
veterán
Ismételni tudom magam: Jók a visszajelzések a térerő, wifi, android alkalmazások terén. Anomáliák azonban ugyanúgy előfordulhatnak.
-
Longd
csendes tag
Sziasztok! Felrakta valaki ezt a verzioju frissitest ? 10.2.1.2947
Elvileg ez hivatalos, de en nem vagyok eleg tokos hogy kiserletezgessek. -
eventus
veterán
Szegény Famous
-
cris78
őstag
Yeeehhhaaaawwww!!! Akkor dugom töltöre
Köszi Zozo!Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
A biztonsági adattörlés mennyi ideig tar?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
littledon
tag
Készülékszoftver frissítésénél találkozott már valaki [A:0x00000080] ezzel a hibakóddal? A telefon azt írja, hogy a legfrissebb szoftver van rajta a BB Link pedig mindenáron frissíteni szeretné majd telepítésnél ezt a hibakódot dobja ki és nem telepíti. Valami Alfa, Béta szoftvert akar telepíteni gondolom, vagy tévedek?
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
smrJoe
tag
Mitől van az hogy bármeddig hagyom a tőltőn a telefont csak 97% ig tölti fel....?
-
Danny750
őstag
Am nagyon jó a navigáció
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
smrJoe
tag
Pár napja vettem egy ilyen telefont, azt a kérdést tettem fel magamnak... miért nem hamarabb vettem!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest