-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZo72
tag
válasz korpicschess #35115 üzenetére
Én sem tudok direktben oda másolni.
Ennek az az oka, hogy amit fájlkezelő mutat, az valójában a belső memóriakártyán lévő védett almappa tartalma, melyhez nincs írási jog...
Ez egy kifelé megosztott mappa, gondolom épp ezért van védve.
A fájlkezelő meg úgy van "belőve", hogy azonnal ide írányít, ez a kezdő mappa, nem enged beljebb a készülékbe.
Az almappákba viszont tudsz másolni fájlokat, oda már másik mappákat is lehet bemásolni vagy újakat létrehozni....Jobban megérted az egészet, ha letöltöd a BB Worldből, a Ghost Commander ingyenes alkalmazást.
Olyasmi, mint PC-n a Total Commander.
Sokkal bővebb mappaszerkezetet lehet vele látni, ezért csak óvatosan, ezzel már rendszerfájlok közé is lehet keveredni....Annyit látok, hogy a fájlkezelő által mutatott mappa elérési útja ez:
../accounts/1000/shared/ > itt vannak a fájlkezelő által mutatott cuccok.Ezt egyébként a Ghost Commander "BlackBerry media" mappának is hívja, még követlen parancsikon is van hozzá.
Az is látszik, hogy R-X jogosultságok vannak hozzárendelve a mappához, vagyis csak olvasási és futtatási jog, írási jog nincs.Azt viszont nem tudom hogyan lehet ezt megváltoztatni, annyira nem merültem bele.
Kutakodj kicsit, hátha rájössz, de ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkább használd a "shared"-en belüli valamelyik másik mappát, amihez van írási jog (pl. documents, misc stb...).
Persze néhány alkalmazás erre nyűgös lehet, nem mindegyik szereti megtalálni az eldugott almappákat...
[ Szerkesztve ]
-
aate
tag
válasz korpicschess #35117 üzenetére
Az a progi nem használ másik térképeket ! Hiába raknád bele.
Egyébként ide teleül : /Android/data/com.nng.igo.primong.hun10th -
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #35115 üzenetére
Valamint még az ingyenes szülinapi iGO apphoz valaki meg tudja mondani, hogy térképeket melyik mappába kéne helyezni?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
BrownB
tag
válasz korpicschess #35084 üzenetére
Örülök.
-
BrownB
tag
válasz korpicschess #35077 üzenetére
Idézek a BB support fórumáról: "For anyone having this issue and is currently stuck with the spinner indicating a wipe is underway.... do the following to interrupt the wipe: Press and hold both volume keys and the power button . Once the phone shuts off, release the power button, but do not release the volume keys. The result of this should be an error on your screen. While this seems bad, it will allow you to use BlackBerry Link to reload the software. Hope this helps those who google the issue! "
-
BrownB
tag
válasz korpicschess #35077 üzenetére
Ilyenkor 0-ról kezdi, de elvileg gyorsabban be kellene fejeznie a műveletet. BB Linkkel az Újratöltést próbáld meg, ha nem akarsz várni.
[ Szerkesztve ]
-
BrownB
tag
válasz korpicschess #35074 üzenetére
Végzett? Szerintem ha még nem, akkor akku ki-be...
-
PHenis
senior tag
válasz korpicschess #35071 üzenetére
Aksi ki-be. Szerintem.
-
BrownB
tag
válasz korpicschess #35067 üzenetére
Csak azért írtam a visszaolvasást, mert nem adott ideig tart a művelet, mindenkinél más. Igen, biztonsági szempontok miatt van ez így, hiszen a nevében is benne van, hogy biztonsági adattörlés. Nem tudod utána visszaállítani az adatokat. Ha egy HDD-n akarsz egy biztonságos adattörlést végrehajtani (ami után gyakorlatilag nem állítható vissza adat), az sok napig tart (függően a HDD méretétől és az alkalmazott eljárástól). Nem sima formázásról van szó ezekben az esetekben.
-
BrownB
tag
válasz korpicschess #35065 üzenetére
Ha kicsit vissza olvasol vagy rákeresel, akkor láthatod, hogy sokáig. Attól is függ, mennyi adatot kell törölnie, ha sokat, akkor lehet 24 óránál is több.
-
bisti79
tag
válasz korpicschess #34173 üzenetére
Igen, pontosan ezt csináltam.
-
Mercel
senior tag
válasz korpicschess #34166 üzenetére
Igen, abban az esetben ha hotmail-es szinkron van beállítva és "mindent" szinkronizált akkor a webes naptár bejegyzések aktívak lesznek a telefon naptárban is.
Ettől függetlenül a BlackBerry naptárjában is módosíthatóak az események a szerkesztés gombot használva..Marcel
-
szeky81
tag
válasz korpicschess #33474 üzenetére
A "Complete"-ben benne van minden.
Az adattörlés mindent legyalul! Kivéve az SD kártyát, tehát ha van, jobb rámásolni mindent. A Linkre dugva nem fog szinkronizálni törlés után semmit, mivel ugye nincs semmi a telón, gépen megmarad minden.
[ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
-
tresh
veterán
válasz korpicschess #33375 üzenetére
Ezt én is csak alá tudom támasztani lassan 2 éve használom más telokat félévente cseréltem
-
tresh
veterán
válasz korpicschess #33373 üzenetére
Nekem is az van én szeretem amúgy néha vannak neki is gondjai de hátha majd az új sw rendbe hozza Nekem ez az új tárcsázó nem adja nagyon akad :/
-
nagyúr
válasz korpicschess #33362 üzenetére
Még nincs itthon, de valami hamarosan lehet, mert goldul a verzió.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz korpicschess #32891 üzenetére
Nekem is jobb, leginkább akku időben vagyok elégedett, de csak is 2G-n.
Amennyiben áteszem 3G-re akkor nagyon merül a készülék.De amennyiben ez a mondat megállja a helyét akkor máris felrakom a legújabb LEAK-t:
"kiszivárgott 10.3.2.680-as kiadás is egy szolgáltatói tesztverzió"20 éve a Prohardveren
-
szeky81
tag
válasz korpicschess #32891 üzenetére
Én sem panaszkodom szintén stl-1-en, de a (kis) lagg és rezgőbug okozta problémát remélem kijavította a BB a 10.3.2-vel. Végleg!
szódabikarbabónábó'
-
lovace
aktív tag
válasz korpicschess #32559 üzenetére
Köszönöm a kioktatást, nagyon okos fórumtárs. Had kérdezzem meg érted az idézőjel jelentését? Ha esetleg nem, akkor segítség ként oda van írva a mondat elejére, hogy "...olvastam..." Ez annyit jelent, hogy nem én találtam ki. Mivel sose használtam stl 1-est nehéz is lenne ilyen megállapításokra jutnom.
De azt választ egyébként, amit csak akar, attól nekem nem lesz se jobb se rosszabb, csak segíteni akartam... -
ddsteel
aktív tag
válasz korpicschess #32395 üzenetére
2-esből még nincs hivatalos? Ezt nem tudtam...
Én mindig felrakom a legújabb elérhető leaket[ Szerkesztve ]
-
ddsteel
aktív tag
válasz korpicschess #32393 üzenetére
Bocs, úgy értettem, hogy eddig MÉG nem adták ki. Bár gyanús, hogy most már a 2. v. 3. update van belőle és még mindig nincs 1-esre...
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #32385 üzenetére
Hogy lehetséges az, hogy egyik napról a másikra eltűnt a Play Store a telefonomról?
-
Coc@s
őstag
válasz korpicschess #32302 üzenetére
Háááááát.
Nem ismerem igazán SymbianOS-t, ezért a magam tapasztalatából írok.
Nekem ugyan elment a Passport, de kényszerűségből.
Egy csúcsdroid vagy iPhone sem veheti fel vele a lépést nálam onnantól, hogy elkezdtem használni.
Az sem tökéletes, az OS10-nek is vannak hibái, de a droidnak is vannak (miazhogy vannak!!!????), és az iOS sem hibátlan.
Mindezzel együtt nekem ha csak tehetném, nem lenne más telefonom, mint a Passport.
Szívfájdaolm volt utána a Z10-et használni!18 éve itt
-
válasz korpicschess #30915 üzenetére
He? Telmemória meg sim memória. Azt amit mondasz nem használok.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tresh
veterán
válasz korpicschess #30836 üzenetére
hmm..én semmihez nem nyúltam de sokkal jobban bírja a vas mint eddig Jah és állandóan 3g/ wifin lóg
[ Szerkesztve ]
-
popely16
tag
válasz korpicschess #30808 üzenetére
Ott kezdődnek a bajok hogy úgy néz ki nem akar Apk-t telepíteni mert ezt írja ki hogy sikertelen telepítés a csomag használatban van:/
-
popely16
tag
válasz korpicschess #30805 üzenetére
Szia bármit telepitek azt írja hogy a telepítés sikertelen a csomag már használatban van? Erre van valami megoldás?
Köszi -
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #30804 üzenetére
Közben a google a barátom volt: [link]
Már csak egy működő google maps kéne és nagyon boldog lennék. Sajna a rezgős hiba most nálam is előjött, de szerintem ez hamar javítva lesz.
-
Nundee K.
tag
válasz korpicschess #30774 üzenetére
+1 a hozzászólásodhoz.
Nekem is nagy élmény ez a frissítés, mintha új telefont vettem volna.
Anno Lumia 800-am persze nem kapta meg a WP8 update-t, pedig az sem 2 fillér volt...
Tudom, ez BB!
-
MIFtIli
aktív tag
válasz korpicschess #30776 üzenetére
Én sem találtam olyat de majdnem végig ment a kijelző. Viszont arra csak 11%ot ír ami teljesen jó érték.
-
-
Coc@s
őstag
válasz korpicschess #28745 üzenetére
De a hátlap-akku-sim-memkártya lejön/kijön csavarhúzó nélkül is.
A Z10 esetében mindenképp.
Mondjuk a Z30-nál már gondban lennék az akkuval azt hiszem.18 éve itt
-
ClioRS
őstag
válasz korpicschess #28707 üzenetére
10.3.1 alatt már sokkal gyorsabban indul el a telefon.
A Facebook nekem is gyötrelmesen működött. Én rátettem plusz 20 ezret, vettem egy G2-t, és nem bántam meg
-
KSparrow
őstag
válasz korpicschess #28707 üzenetére
Nekem. Otg nem hiányzik, a 808 tudja, de nem kell, mert van nálam laptop.
A Facebook nekem meg tök jól megy, én szeretem.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
laszlolczka
őstag
válasz korpicschess #28702 üzenetére
Miben komolyabb?Volt S4-S5-Not3 .Mind úgynevezett csúcs telefon,és akadt laggolt.Most van S4 zom-Z10 STL-2.A zomot csak fotózásra használom,a Z10-et a mindennapokban,és tökéletesen működik-nem fagy nem laggol.Az igaz hogy jóval kevesebb app érhető el az árúházban,de vannak jó dolgok amik az én igényeimnek megfelelnek.Nem értem hogy miért jobb-LL végett?Kapott olyan zártságot,hogy azt sose fogják feltörni.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Essien
aktív tag
válasz korpicschess #28702 üzenetére
Köszönöm mindenkinek
-
ClioRS
őstag
válasz korpicschess #28699 üzenetére
Az most már tuti nem lesz, +33k és Nexus 5-öt vehetsz.
-
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
válasz korpicschess #28585 üzenetére
Hát a 10.3-asok, főleg a 10.3.1-esek.
Hát legózni kellett, mert a fejlesztői verziót tetted föl.
Nem azt kell, hanem a "sima" leaket.
Már csak néhány hetet (1-2 hónapot?) kell aludni és lesz hivatalos is.
Nekem a nemhivatalossal sincs komoly bajom.18 éve itt
-
tothandras80
tag
válasz korpicschess #22366 üzenetére
Amúgy lehet nem mondasz hülyeséget. Doboz nélkül veszik be javitasra, és doboz nélkül kapod amikor cserélik...
-
MODERÁTOR
válasz korpicschess #22270 üzenetére
Nem emlékszem, hogy van a Z10-nek olyan IP minősítése, hogy nem juthat bele por.
-
MODERÁTOR
válasz korpicschess #22258 üzenetére
Nekem meg pont az jutott eszembe, hogy utólag került kosz a lencse elé, nem igazán garis probléma első nekifutásra.
-
válasz korpicschess #22260 üzenetére
Ez gari? Ez?? Amikor ezért pattognak? Hát kivenném a pultból a fazont. Főleg,hogy nagyon jól tudja, hogy 2 perc az egész. Sétálás közben megcsinálom le sem kell ülni. Épp azért ennyire egyszerű, mert könnyen bemehet a por oda. Egy műanyag burkolat választja el a kamerát a külvilágtól. Azt pedig pár csavar tartja. A garvesztésről meg annyit, hogy úgy szétszedem, hogy a csavaron sem látni a dolgot, nem első alkalom lenne. Persze magamnak.
-
válasz korpicschess #22245 üzenetére
1l benzinnel 23.2km-t tudok mennyi eléggé intenzív tempóba. Ide pest több mint 20km.
-
válasz korpicschess #22241 üzenetére
Az már közel 1 éve nincs meg. 4ütem, 500cm3-ra váltottam.
Én már sokszor néztem meg közelről az aszfaltot.sasa134! Nem mossa, hanem más úgy mondanám. Egyelőre marad, egy mozdulat levenni. Ha megjött a fényes lehet h felpróbálom azt.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz korpicschess #22239 üzenetére
pontosan ez a baj velük, a fényesnek jó a képe, de gyűjti az ujjlenyomatokat, a matt nem gyűjti, de cserébe sajnos (legalábbis ami nekem volt) elcseszi a kijelzőt... nekem most nincs rajta fólia, igyekszem vigyázni rá
Avanti Roma
-
válasz korpicschess #22239 üzenetére
Azért van kiemelve, hogy postával. Az sem 2ft manapság. Elvinni meg nem fogom sehova, már csak ha ránézek a motorra többe kerül.
-
papeti01
senior tag
válasz korpicschess #22171 üzenetére
Nem. Fel tudom rakni. Csak kellene a proginak internet hogy elinduljon, de a z10 altalit nem latja.
#proudfather
-
ClioRS
őstag
válasz korpicschess #22166 üzenetére
Van amelyik igen, és van amelyik nem. Nekem volt már 2, mindkettő T-s volt és független.
(#22170) papeti01
Ilyen tudtommal nem nagyon van a mostani telókban.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
válasz korpicschess #22115 üzenetére
Win mobilosat? arra nem sok garast tennék..
@DeerDawe
offline: Mireo Dont Panic, Navfree
online: Google Maps, Waze[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
válasz korpicschess #22095 üzenetére
Mire jó az nekem? A 10.3 kell. Hiába lesz nekem egy korábbiról képem a friss kell. Friss és jó. Azért meg fogom várni még párotok felpakolja és vagy kitapsolja magát ( ) vagy kisírja, hogy elkta a telót.
-
MODERÁTOR
-
Blackmirror
őstag
válasz korpicschess #22046 üzenetére
Ennyire nincs rá kereslet? Vagy sürgős az eladás?
Gsmbolt mindig jóval kevesebbet adiPhone X@R, iPad Pro
-
válasz korpicschess #22031 üzenetére
Sztem a mennyiért a kérdés itt. 25 és ne legyen igazam.
-
eventus
veterán
válasz korpicschess #21523 üzenetére
1.5 éve jelent meg maga a telefon. Miért nincs garancia?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz korpicschess #21515 üzenetére
Nem kell itt egyből a CEO-hoz fordulni... Vidd vissza, ahol vetted.
-
eventus
veterán
válasz korpicschess #21506 üzenetére
Nincs ilyen! Mi a probléma? Ha T-mobile előfizető vagy, akkor az ingyenes BlackBerry ügyfélszolgàlatot tudod hívni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korpicschess #21092 üzenetére
csak én olvasom a hsz-eidet folyton az avatarod hangján?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
hampidampi
senior tag
válasz korpicschess #21083 üzenetére
Be van kapcsolva a TTY funkció.
Nyisd meg a tárcsázót.
Swipe felülről
Beállítások
Legalul: TTY - kapcsold ki. -
bok92
addikt
válasz korpicschess #21057 üzenetére
Az NFC lesz az...
-
sasa134
addikt
csinálj erről egy képernyőmentést pliz
melyik ikon innen? [link]
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
turbulencia8
őstag
Nem az NFC ikonja?
-
zorromoto
senior tag
válasz korpicschess #20677 üzenetére
tablet sztem is iPad .üzemidőre meg azt mondom hogy az optimalizáláson múlik minden.eszemben sincs itt tüzet szítani de mutatok valamit.iphone 5s
Sajna a z30-asom se volt ennyire penge
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korpicschess #20677 üzenetére
én a Win8-cal vagyok így. Egyszerűen annyira jól rá lett szabva a vezérlése az érintőképernyőre, hogy az valami hihetetlen.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korpicschess #20674 üzenetére
kb.
iPadről mondjuk nincsenek tapasztalataim, de pl. a Toshiba Encore-om metrós IE-vel szélsebes!
Valami nagyon komoly felhasználói élményt nyújtDon't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MODERÁTOR
válasz korpicschess #20674 üzenetére
vagy mindenkinek elszállt a netje 1-7-re.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #20673 üzenetére
Megöltem a bulit.
-
Gzolo
senior tag
válasz korpicschess #20649 üzenetére
Pont, hogy nem, mert az STL-1 régebbi Ti soc-ja nagyobb méretű, nagyobb fogyasztású és jobban melegedős fajta, mint a többiben levő kisebb, újabb Qualcomm.
Én azt mondom, hogyha fontos az üzemidő, felejtsd el a Z10-et. Mondom ezt úgy, hogy napi szinten használom, és őrületbe kerget a merülés.
Z30, LG G2, G Flex, valami nagy aksis Lenovo vagy TCL szerintem amiket nézegetned kéne, esetleg Redmi Note, 3300-as aksival és kis fogyasztású MTK-val. Én is ebbe az irányba tartok, ha egyszer lesz rá keret.
[ Szerkesztve ]
-
dave74
tag
válasz korpicschess #20514 üzenetére
Ez biztos szoftveres dolog lesz.
Nekem mind a két akksival csinálja. Az egyiknél 60 és 70% közt kapcsolt ki, a másiknál 30%. Amikor az egyikkel kikapcsol, akkor azt feltöltöm 100%-ra, majd használom a másikkal. Ekkor azt nem tölti csak max. 96-ra. Utána párnap múlva felmegy 100-ig.
Kicsit unalmas ez a baszakodás.Remélem a 10.3 megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nos, ezért sem raktam fel. Nem kockáztatok. Valami mindig volt. Ezt most szeretném kihagyni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Günther
tag
Crackberry-n keress régebbi verziót és azt autoloaderrel rakd fel telefonra. Letöltöd a gépre, telefon legyen fullra feltöltve, aztán kapcsold ki, dugd gépre, autoloadert elindítod és teszi a dolgát.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korpicschess #20511 üzenetére
nálam néha (40% akku körül) random kikapcsol, és utána be se lehet kapcsolni, amíg nem dugom töltőre.
(szintén 1-es modell)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sasa134
addikt
-
G@ß!
őstag
válasz korpicschess #18904 üzenetére
igen.
(#18905) California1: nálam megjavult.
(#18906) ClioRS: töltsd fel maxig, húzd le egy pillanatra, majd dugd be újra... nekem így előtte is elment 100%ig. -
Cannabis7
senior tag
válasz korpicschess #15943 üzenetére
Nem is a mágnesen van a hangsúly, hanem BB-nél 30$, ebayen 7$, ezért volt gyanús h talán nem is aktív, vagy lehet akkor nem BB gyártmány
-
tresh
veterán
válasz korpicschess #15943 üzenetére
+1
-
bloomberg
tag
válasz korpicschess #15917 üzenetére
De így legalább szép ezüst színű
Egyébként igazad lehet, de én valamiért kényszeresen vigyázni akarok a kütyüimre (na nem betegesen, de mégiscsak).
-
MODERÁTOR
válasz korpicschess #15847 üzenetére
Kár lenne ha nem csinálnának semmit, mert akkor ez így nagyon nem frankó.
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz korpicschess #15772 üzenetére
Nos így én is teljesen elégedett lennék.
Az stl-01-es készülékem is hasonló képpen "viselkedett" mint a tiéd.
De ezzel az stl-02-essel nem vagyok megelégedve.20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz korpicschess #15686 üzenetére
Mióta kiléptem a csoportokból, valamennyit javult az akkuidő (nyilván nem kétszeresére, de észrevehetően), most csökkentettem a névjegy és naptár szinkronját, kíváncsi vagyok ez még mennyit ad hozzá.
Graul: lehet, hogy full hd-ben vannak meg a filmjei eleve.
[ Szerkesztve ]
-
Madara-san
aktív tag
válasz korpicschess #15690 üzenetére
Natív neutron elvileg jó. Gyakorlatilag én is kíváncsi lennék rá, lehet, hogy megveszem. Próbáltam androidos playereket, player pro, winamp, cubed. Jók-jók, de valahogy úgy egyik sem az igazi... Amúgy a gyári zenelejátszó is jó lehetne, ha olyan lenne mint az iOS lejátszója.
Nekem kéne még főleg egy jó video player. VLC-t próbáltam, de ha a dekódolást átrakom hardveresre, kifagy. Szoftveressel meg a full hd mkv-t szaggatva játszotta le. A gyári player meg viszi gyönyörűen de abban meg nincs felirat támogatás.
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
rbalint88
addikt
válasz korpicschess #15683 üzenetére
származást passzolom, nekem mindegyik a T-től volt. első nem látta a sim-et, másodiknak rögtön nem működött a külső hangszórója, a harmadik pedig brutálisan merült az utolsó két hétben.
-
istnag
addikt
válasz korpicschess #15634 üzenetére
Beállítások-Értesítések-Képernyőzárolás beállításai
-
bok92
addikt
válasz korpicschess #15534 üzenetére
Az van, hogy egy óráig is eltart...
-
l.sebestyen
senior tag
A BlackBerry World -be vett programjaid a BlackBerry id hét vannak tarsitva, ha megvaltoztatod az ID-ét a korábban megvasarolt progit meg kell újra venned, ellenben ha egy sima adat törlést csinálsz a mostani ID-t vissza állítod a World -be a saját alkalmazasoknal minden letöltött programod ott lesz
-
Polllen
nagyúr
A reset elég lassú, csak úgy, mint a boot. A viber-ből szerezz egy apk-t, telepíted és megy. Nálam legalábbis ennyi volt a mutatvány.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
zorromoto
senior tag
Szevasz kolega.
Ha jól emlékszem ex nexus -4 tulaj vagy?
Onnan ismerlek?
Nos sajnos többszöri próbálkozás és összejön,mellesleg ha androidos programokban gondolkodsz akkor jobb ha felkészülsz hogy kis százalékban fog működni.(tapasztalat) -
Blackmirror
őstag
válasz korpicschess #15532 üzenetére
Lehet,igaz én letöröltem vibert.Halk + ékezetes karakterekkel probléma van a neveknél.(nem tudom ez változott-e)
apk-t telepíted és megyeget...iPhone X@R, iPad Pro
-
sasa134
addikt
válasz korpicschess #15432 üzenetére
BB ID törlése: az eredeti, létrehozásról szóló emailben (amit az ID-hez tartozó címre küldött a BB) van egy link ami lehetővé teszi a törlést. Ezt kéne megkereseni /megkérdezni az előző tulajtól.
"If you did not create or do not recognize this account, please click here to delete this BlackBerry ID"
ez lenne az
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
istnag
addikt
válasz korpicschess #15424 üzenetére
A Priority hub pont erre való szerintem. Ott be lehet állítani, hogy,ha "erről a címről" jön levél, oategye be.
-
istnag
addikt
válasz korpicschess #15421 üzenetére
Már csak az kéne, hogy könnyebben elérhető is legyen.
Micsoda?
-
kbyte1024
veterán
válasz korpicschess #15421 üzenetére
Gratula az új telódhoz
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest