-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! BB Z10 10.3.2.2836....Egy android appot frissítettem, az nem működött és letöröltem, visszatenném a régebbi verziót de ezt írja ki: Ennek az alkalmazásnak már egy újabb változatát telepítette. A régebbi változat telepítésének folytatásához törölje le az újabb változatot majd próbálja újra. Letöröltem, kiirtottam mégsem tudom visszatenni a régebbi appot...help!
[ Szerkesztve ]
-
davidbence
csendes tag
A 10.3-ra fel lehet már telepíteni a Viber alkalmazást? Andoidosat vagy a Blackberry World-ből? A 10.2-nél nekem felforrósodott és kikapcsolt a telefonom miatta.
-
davidbence
csendes tag
Én nem szoktam sachesivel feltenni itthon hivatalosan meg nem jelent verziókat, ez nálam olyan babona Tegnap megjelent frissítésnek a 10.3.1.1779. Amit tapasztalok: gyorsabb. Végre eltűnt a forgatási zárolás bug! (bekapcsoltam és elfordult a kép) Az hogy rezeg-e ha felveszem azt nem tudom mert már belém ivódott a némítás gomb megnyomása... A baj az, hogy már nem szeretem annyira a telefonom a 10.3 óta mint a 10.2-nél. Sokkal szebb volt, jobb volt, volt flash stb. Tudom, akkor tegyem vissza, de én már nem szarakodok vele.
-
davidbence
csendes tag
Kiírta a telefon, hogy van új frissítés csak dugjam rá töltőre mert 20% alatt van, azóta ha rámegyek a szoftverfrissítésre csak keresi és keresi...nem történik semmi. Katasztrófa ez a 10.3.
-
davidbence
csendes tag
A hivatalos 10.3 óta tapasztalom, hogy már rég felvettem a telefont és kb 3-4 másodperc múlva kezdenek el hallani engem a vonal másik végén. A T-mobile-ban vagy a telefonban van a hiba? Egyenlőre csak hátrányait élvezem a 10.3-nak, remélem jön valami frissítés ami javítja a sok bugot.
-
davidbence
csendes tag
Mivel lehet egy kis extra akku időt nyerni? Az enyém is merül mint a Titanic. Érdemes a hálózati módot 2 G-re átteni, 3G és 2G helyett?
-
davidbence
csendes tag
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Most tettem fel a hivatalos 10.3-at a T-mobile-os Z10-emre. Amikor bekapcsolom a forgatási zárolást elfordul a telefon kijelzője, de nekem állítva kellene, hogy maradjon! Sügér vagyok vagy mit kell beállítani?
-
davidbence
csendes tag
Megint úgy jártam, hogy este még 60-70 % volt az akkumulátor, reggelre teljesen lemerült, bekapcsolni sem tudtam. Ezek előtt viber volt rajta, de már azt is letöröltem mégis csinálja. Mi lehet a baj? 10.2.1.3062, STL100-2, Telekom
[ Szerkesztve ]
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Már másodjára tapasztalom azt a problémát, hogy minden előzmény nélkül elkezd nagyon melegedni a telefon és ezzel párhuzamosan nagyon merülni is, kb 5 perc alatt lemerül ilyenkor. Az első alkalomkor a zsebemben csinálta, nem volt bekapcsolva semmi csak a mobilhálózat, még a wi-fi sem ment, nem futott alkalmazás, kb 50-60%-ról lemerült és ki is kapcsolt. A második tegnap este volt amikor rádugtam töltőre és közben vibereztem, éreztem, hogy nagyon meleg és a töltő is az volt így inkább kihúztam, reggelre le is merült pedig 70%-on volt este. Vigyem szervízbe? 4G LTE verzió és T-mobile-os.
[ Szerkesztve ]
-
davidbence
csendes tag
Az új facebook frissítés óta nem tudom használni a facebook appot, nem frissíti a hírfolyamot, az üzeneteket sem mutatja, kb 23 órája áll az egész. Nektek jó? Hogy tudnám az egyel régebbi appot visszatenni?
-
davidbence
csendes tag
TP link TL-WR740N routerem van ami adja a Wi-Fi jelet a Z10-nek. Azt tudom, hogy nem szereti a TP link routert, főleg ezt és sokszor eldobja a netet a telefon és kiírja, hogy korlátozott a Wi-Fi kapcsolatom, váltsak át egy másikra. Tudom, Asus routert célszerűbb lenne használni. Most egy-két hónapig zökkenőmentesen tudtam használni de mióta frissítettem a 10.2.1.3062 szoftverre azóta dobálja el megint. Használ valaki ugyanilyen routert és ha igen milyen beállításokkal?
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémát tapasztaltam. Ugye a Z10 párosítja a telefonszámot a facebook profillal, ami jó dolog és meg is engedtem neki, mert berakja rögtön a képet a hívóhoz, adatokat meg tudok nézni stb. De az történt nemrég, hogy egyik ismerősöm letörölte magát a facebookról és így az én telefonkönyvemből is eltűnt abban a pillanatban. Amikor hívott már nem jelenített meg semmit róla a telefon és a kapcsolataim között sem szerepelt már az ő neve, így új partnerként kellett felvennem. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?
-
davidbence
csendes tag
Tudja valaki mikor jön a hivatalos 10.3? Sehol sem találom neten a dátumot...
-
davidbence
csendes tag
A T-mobile miért nem tette még elérhetővé az új frissítést vagy még meg sem jelent hivatalosan a 10.2.2...?
Vagy összefüggésben van azzal, hogy kivezeti a T-mobile a készüléket a kínálatból? Csak nem... -
davidbence
csendes tag
Imádom a Z10-et, nem cserélném le semmire! De ez a facebook app a világ sz*ra, remélem az ősszel sikerül kiadni valami elfogadható frissítést. (Tudom, nyissam meg a böngészőből...de nem fogom )
-
davidbence
csendes tag
Megjött a frissítés a T-mobile-ra! 10.2.1.2977.
[ Szerkesztve ]
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Azt meg tudjátok mondani, hogy a call screen kép része milyen felbontású? Mekkora képet kellene a nevekhez betenni, hogy jól is nézzen ki? A facebookos profilképek nagyon pixelesek - de jobb mint a semmi azt aláírom. Erre gondolok:
http://forums.crackberry.com/attachments/bb10-leaked-beta-os-f395/223480d1384268478t-10-2-1-1055-call-screen-img_00000003.png -
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy a telefonom nem tud felmenni wifire már vagy negyed órája, egyszercsak eldobta a wifi-t és azóta nem tudok visszajelentkezni. Egy TP link TL-WR740N routerem van, arról megy a wifi és már volt probléma ezek előtt is, de pl olyan, hogy feltettem az androidos facebook messengert és onnantól kiírta, hogy korlátozott internet kapcsolat, keressek egy másik kiszolgálót vagy valami ilyesmi, és nem volt net, letöröltem az alkalmazást és jó lett, de most nem telepítettem semmi újat. Azt olvastam, hogy a Z10 nem szereti a TP link routereket. A routerem csatorna szélessége (channel width) 20 MHz-re van beállítva, az 5-ös csatornára, állítsam át egy másikra? Tudtok segíteni? Köszi! (A telefont már újraindítottam de ugyanaz a hiba)
stl100-2....[ Szerkesztve ]
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! A Snapből ajánlom nektek a Foci VB 2014 appot, engem nem nagyon érdekel a foci de szép kis app és magyar. Cserébe mondjátok már meg légyszives, hogyan tudom elővarázsolni a billentyűzeten ezt: _ (egy space lenne aláhúzva). Sehogyse találom.
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok!
Az androidos BKK info appot feltelepítettem a 1Mobile Marketből de azt írja, hogy nincs internet, nem tudom használni. A Shazam zenefelismerő program szintén nem működik, ott azt írja, hogy más alkalmazás használja a mikrofont. Más marketből telepítsem fel őket vagy ebbe bele kell nyugodni, hogy még nem mennek az androidos appok igazán? Ti melyik androidos marketet használjátok? Köszi...[ Szerkesztve ]
-
davidbence
csendes tag
válasz gretzky77 #18805 üzenetére
Az igazság az, hogy a wifi állandóan be van kapcsolva mikor itthon vagyok, sokszor nyomkodom én is. Inkább azt mondom, hogy gyorsabban merül az új rendszerrel mint az egyel előbbivel, de a telefon is gyorsabb, gondolom valamit-valamiért. Egyébként nem hagyom teljesen lemerülni, minden nap töltöm egyszer. Biztos normális ez, csak nekem szokatlan mert ez az első érintőkijelzős okos telefonom. Előtte egy 8520 Curve-m volt, de azt tudtam, hogy nekem már csak BlackBerry-m lesz
-
davidbence
csendes tag
Szia mindenki. Lehet, hogy már volt amit most jelzek nektek...A kapcsolatokban vezetéknév szerint rendeztem a partnereket és vezetéknév, utónév szerint vannak megjelenítve. Viszont amikor hívnak akkor a keresztnév van elől, és a hívásoknál is keresztnév szerint rendezi a neveket és sehol sem találom, hol tudnám átállítani. Ez még egy bug a rendszerben? - - - Mióta feltettem az új szoftver frissítést nekem is nagyon merül.
[ Szerkesztve ]
-
davidbence
csendes tag
Nekem tegnap este frissítés után nagyon melegedett. Érezhetően gyorsabb lett de ennek a melegedés az ára úgy érzem. Ma nem nagyon volt időm használni a telefont. Nektek tapasztalat? STL100-2,fekete.
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Nekem is Z10-em van kb 1 hónapja, ma este feltettem az új frissítést (10.2.1.2941). Gyorsabb lett a telefon az tény de jobban is melegszik, inkább visszatenném az előző szoftvert, azzal nem volt semmi bajom. Hogyan tudom visszatenni? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest