- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz California1 #33983 üzenetére
@Merzel:
Én is ezt mondom.
Akár a használat, akár a készülék (akku) hibája miatt áll fenn ez a dolog, az neked nagyon nem jó.
Válts készüléket!
A Leap-et nem ismerem, de Z30-am volt, nagyon szerettem, akksiban brutál jó volt (különösen a Z10-hez képest).
Most (már másodszor) Passportot használok.
Ezt sokaknak "szokni kell", de nagyon jó telefon. Böngészéshez, levelezéshez, stb... szerintem egyedülálló.
A napi igen nagy terhelést simám bírja.De egy biztos, ne maradj annál a Z10-nél!
18 éve itt
-
default.
őstag
válasz California1 #33835 üzenetére
Mi a baj a Z10-zel?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz California1 #33811 üzenetére
egyébként tényleg jó a leap, a z30 után nekem egyedül az akku tűnik gyengébbek, a z30 kibirt 2 napot, míg ez este 35-40% on van, 2g, 1 mail, + Facebook szinkron + sok telefon
-
Galahed
senior tag
válasz California1 #33451 üzenetére
persze. Nálam is.
-
California1
őstag
válasz California1 #33426 üzenetére
Storno, most hozza az App Store :-)
-
akosxyz
senior tag
válasz California1 #33395 üzenetére
Nekem STL100-1 van és nincs semmi problémám vele De akkor lehet én vagyok a hülye Mi a franc nincs baja? Na akkor gyorsan felrakok sok droidos appot
-
B.attila
tag
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #33381 üzenetére
Rendben, de nekem ennyi éppen elég volt.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #33377 üzenetére
Hát, nem tudom, én ezek után már nem akarok semmilyen BB-t látni.
Most is: full üresbe van, és melegszik, mint a szemét, máskor meg órákat nyúzom, és alig langyosodik.
Semelyik másik elektronikus eszközöm nem produkált még ilyen nevetséges és idegesítő hibát.
Vicc.Ezek után inkább megyek droidra, egy G Pro 2-vel, ami legalább nem forrósodik, megy rendesen rajta a Facebook, és a böngészés, és nem csinál rejtélyesebbnél rejtélyesebb dolgokat, ja, és nem kell az adatmásoláshoz sem egy idióta külön progi.
Azzal legalább faszán el leszek majd, és nem azt kell lesnem, hogy legközelebb mivel áll elő, mert semmi kedvem hozzá.
Érdekes, hogy régebben meg pont a droid volt bugos és instabil.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MODERÁTOR
-
l.sebestyen
senior tag
válasz California1 #33355 üzenetére
ezzel én is így vagyok, z30 at 1 évig használtam, a leap 1 hónapja van meg de én sem érzem semmiben gyengének a z30 hoz képest az akku is kb ugyanaz
-
mokamiki1
csendes tag
válasz California1 #33352 üzenetére
Szia.
A Z30 hardverben erősebb. Ennek ellenére jobb a Leap?! Fotót esetleg tudsz mutatni, Z30-al és a Leap-el készült?
-
akosxyz
senior tag
válasz California1 #33352 üzenetére
Szóval jó a leap? most már jó ideje használod, mik a megfigyelések?
-
akosxyz
senior tag
válasz California1 #33201 üzenetére
Q10-nél is voltak ilyen hibák, amik valakinél előjöttek,valakinél nem. Én most így megoldottam,nekem ez nem probléma, szóval minden jó
Mondjuk már szemezgetek egy Passport-al vagy egy Classic-al Csak várom, hogy lejjebb menjen az áruk (OFF)
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz California1 #33178 üzenetére
Merülést nem tudom, most hétvége van, teljesen másképp használom.
Stabilitás? Milyen kérdés ez? Nem android telefonról beszélünk kérem!
Egyébként működik. Ennyi![ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
sniper112
aktív tag
válasz California1 #33176 üzenetére
én felfrissítettem és ahogy a crackberryn is írták kevésbé merül le a telefon.
-
PHenis
senior tag
válasz California1 #33152 üzenetére
Használsz megyek primo-t, leveszed a fényerőt navi közben, veszel ilyet: http://m.ebay.com/itm/251374422234?nav=SEARCH&varId=550305720683
Megérkezel, becsattintod, visszatölt. Én így szoktam.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #33152 üzenetére
mivel az áramfelvételt nem tudod növelni, így a fogyasztást kell valahogy visszaszorítani.
Pl. Ha lehetséges, akkor a navigálás alatt mellőzni kell a mobilnetet.Illetve valamilyen módon segíteni kéne a telefont a nagyobb mértékű hőleadásra.
Erre mondjuk így most hirtelen nem tudok ötletet adni - mármint olyat, ami kivitelezhető is lenne.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #33148 üzenetére
Nem érted.
Valószínűleg a maximális áramfelvétele a telódnak valamivel 1 A fölött van.
Ez azt jelenti, hogy teljesen mindegy, hogy 1,5, 2, vagy 20* A-s töltővel töltöd a telót, ugyanolyan tempóban fog tölteni.
*na jó, ebbe mondjuk nem vagyok biztos.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #33144 üzenetére
Biztos van, de nem is ez a hangsúlyos, mert ha 2 A-t sem képes felvenni a telefon, akkor tökmindegy, hogy 2 vagy 3 A-es töltővel próbálkozol.
egyébként tippre 1,2-1,5 A-t tud max felvenni a teló. de ezt meg kéne mérni, hogy pontos képet kapjunk a dologról.
Na igen, a forrósodás egyszerű: Megy a proci, a net, a GPS, GLONASS, a képernyő is, szóval kb. minden, ami hőt tud termelni.
És ennek fejében még a nap is süti jó eséllyel.Komolyan nem értem, miért nincs olyan szélvédőre cuppantható tartó, ami aktív hűtéses.
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz California1 #33141 üzenetére
Akkor a LEAP még istenes a Z10-hez képest.
A WAZE egyébként is megkergeti a prociját és melegszik, de most a kánikulában pillanatok alatt 45-50 fokos a proci és utána leállítja a töltést, közben is egyre csökken a töltés. Nekem szerintem 180 km alatt le is merülne a Z10.18 éve itt
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #33141 üzenetére
Azért, mert a GPS, illetve a folyamatos helymeghatározás eléggé szívja az akkut.
Bár az azért tényleg túlzás, hogy 2 A kevés legyen legalább a visszatöltéshez.
Viszont könnyen lehet, hogy a Leap annyit egyszerűen nem képes felvenni.Szóval szerintem nem sok mindent tudsz csinálni vele.
-
Coc@s
őstag
-
l.sebestyen
senior tag
válasz California1 #33023 üzenetére
Z30 on nekem volt, igaz hónapokkal ezelőtt raktam rá, úgyhogy időközben eltünhetett.
-
agyarka
aktív tag
válasz California1 #33006 üzenetére
Jobban szeretem az energia takarékosabb Amoledet, a Z30 wifije kisebb érzékenységű, de 2 sávos. Van benne HDMI, OTG, NFC, gyorsabban talál műholdat és a procija is gyorsabb. A kijelző színe és a szögletes forma szubjektív .(Nekem PP ből is jobban tetszik a lekerekített sarkú verzió).
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32989 üzenetére
Jó, én ilyen vagyok.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32972 üzenetére
> A rendszer stabilitásán bőven lenne mit javítani, hogy nem csak egyes készülékeken fusson stabilan
> Az Android framework-ön szintén lenne mit javítani, főleg teljesítmény és stabilitás terén
> A böngésző semmivel nem szinkronizál - erre is jó lenne valami
> A böngészési teljesítményt lehetne fokozni
> A HTML5 támogatást lehetne javítani
> A natív (!) appok számát sem ártana növelni
> A Microsoft szolgáltatások igazán képezhetnék a renszer részét, egytől-egyig natív app formájában
> Opcionális USB mass storage mód a belső tárhelyhez
> Jelentősen gyorsabbodhatna a hálózati meghajtó mód adatátviteli sebessége
> A kamera szoftvere igazán nyújthatna manuális zoom lehetőséget
> A billentyűzet szó-javasló algoritmusát is lehetne még csiszolni
> A szótárból egyesével lehessen törölni véetlenül belerakott szavakat
> A két hangerő gomb közötti gombhoz tetszőleges funkciót vagy appot lehessen beálltani, mint amilyen pl. a WM2003 (!) volt.
> A fáljkezelő sokszor nem jól működik együtt a OneDrive-val, ezen sem ártana javítani. (pl. van, hogy fájlokat visszadob másoláskor)
> Az Amazon App Store sebessége bőven hagy maga után kívánnivalót
> Az alkalmazás váltó felületnél igazán meg lehetne csinálni, hogy összecsípéssel 3 oszlopos legyen, belenagyítással pedig újból 2, mint a MeeGo-nál
> A bankokat, illetve a Mozillát igazán megkörnyékezhetnék natív appok érdekében
> A telefont vízszintesen használva is a BlackBerry gombtól lehessen háttérbe rakni
> A térképek szoftver nagy mértékben kéne fejleszteni, beleértve az offline navigációt és a tömegközlekedési funkciót.
> A névjegyzéket lehetne javítani, azon belül is főleg az Outlook integrációt.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
őstag
válasz California1 #32970 üzenetére
Igen azt tettem fel...
Az első hívásnál lett is egy bug rendesen, mert felvettem, de a rezgés nem állt le, csak a reboot segített, de azóta nincs gond, mer volt pár hívásom
Ami most így kéne, az az, hogy az oldalt a két hangerő szabályozó közötti gombbal is lehessen lockolni a telefont
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Coc@s
őstag
válasz California1 #32928 üzenetére
Gondolom.
A verzió számát meg tudnád írni? Kíváncsi vagyok, hogy ott melyik van fönn. Összehasonlítanám az enyémmel, ami meg a Play-ről való.18 éve itt
-
agyarka
aktív tag
válasz California1 #32922 üzenetére
Bocs, nem akatam elvenni a válasz lehetőségét, csak most tört ki belőlem.
Egy haszna van a dolognak, könnyű alig használt BB t vásárolni. -)
A Waze addig volt jó amíg nem vásárolta meg a nagy tesó. -
Coc@s
őstag
válasz California1 #32922 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, általában én is így állok hozzá, de van 1-2 app, amit én is használok, pl. a WAZE. De ettől még nem fogok droidos telefont venni, a WAZE-t meg sajna már nem fejlesztik BB-re, használni viszont akarom, mert itthon szerintem nincs nála jobb.
A Play-t azért írtam, hogy ha valaki mégiscsak droidos appokat használ - és elég sokan vannak - , azoknak igeni jó a Play úgy feltelepítve, ahogy a CB-n is leírták, és akkor mennek azok az appok is, amikhez kell a Play. (Már ha egyébként is mennek)
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
-
szeky81
tag
válasz California1 #32913 üzenetére
Droidos tv24. Én azt használom, elég jóra sikerült.
szódabikarbabónábó'
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32913 üzenetére
minek kell feltétlen külon app, ha már létezik egy tuti, bejáratott megoldás?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32909 üzenetére
böngésző + port.hu
nem létezik jobb
-
PHenis
senior tag
válasz California1 #32879 üzenetére
Igen szerintem is. Van amúgy egy-két dolog ami vagy új, vagy csak most tűnik fel. Pl.: böngészőből könnyebb privát ablakot nyitni, értekezlet módhoz ki lehet választani, hogy melyik naptárra aktiválódjon, vagy a készülékfigyelőben finomabban lehet állítani az időintervallumot. Amúgy eddig stabil és ez lényeg! :-)
10.4 leak van Z10-re is?
[ Szerkesztve ]
-
ddsteel
aktív tag
válasz California1 #32868 üzenetére
Persze, hogy nem találkoztál vele, mivel 10.3.2.500-tól felfele megszűnt a bug - ezek szerint ők is bugnak tartották. Marha idegesítő volt.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32866 üzenetére
Hogy felveszed a hívást, de random ideig még rezeg.
Egyesek szerint ez amúgy direkt van így.
-
PHenis
senior tag
válasz California1 #32860 üzenetére
Hát ha működik, akkor nem esek majd kétségbe. Most csak a rezgés bug idegel ki... valahol olvastam, hogy az megszűnik.
-
Coc@s
őstag
-
nagyúr
válasz California1 #32814 üzenetére
Nem. Valszeg a Klasszik kollekció kameráját.
alapvetően az sem gond, mert fényerősebb, modernebb. Volt egy balfogás a kamerákkal a Sonynál, ezek meg már azon túlvannak.
Gyári szoft lényesen másabb, mint a Camera++.
Ajánlott megvenni, vagy kivárni, míg ingyenes nem lesz.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
turbulencia8
őstag
válasz California1 #32580 üzenetére
Szerintem a Leappel sem lesz igazan nyero a BB, hiszen tudomasom szerint fiatal celkozonsegnek terveztek, akik azert szorakozasra is hasznalnak a telot, nem eleg a gordulekeny, praktikus menurendszer. A modernebb androidos jatekokhoz pedig ez a vas ma mar tulsagosan retro. Ennyi penzert egy igenyesebb kinai nyolcmagos droidot vennek, ha pl. fiatal egyetemista lennek. Okes, a BB privacy resze tok jo, de ez a diakokat szerintem egyre kevesbe erdekli. Gondolom az MTK-s proci nem felelne meg a BB biztonsagi kovetelmenyeinek, de ez kisse akkor is bena. Cegeknek viszont kivalo keszulek lehet, es a normalis akkumulator is oromteli.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32578 üzenetére
Én egyedül a feloldásnál látom azt, hogy a feloldás animációja baromira nem követi az ujjamat, de ez gondolom inkább szoftveres hiba.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32576 üzenetére
Hát, nem tudom, hardveresen a legnagyobb előrelépés az 5" kijelző a Z10-hez képest.
Mondjuk a BB amúgy sem játék-orientált platform, így nagy jelentősége nincs az erősebb hardvernek.
(Mondjuk ez pont egy olyan tulajdonsága a BB-nek ami miatt képtelen kiváltani nálam a WP-t, pedig mégcsak nem is lenne technikai akadálya...)
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz California1 #32574 üzenetére
Végülis a Z01-hez képest nem egy hatalmas előrelépés, bár ha a Z10 típushibáit kijavították vele, akkor végülis már amiatt megérheti a cserét a Z10-ről.
Egyébként szerintem egy korrekt középkategóriás eszköz a Leap.
Nálam mondjuk a BB vonal maradása az jelenleg csak azon múlik, hogy a Win10, de főleg az aköré épülő mobilok milyenek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
kliszi
senior tag
válasz California1 #19032 üzenetére
Sajnos pedig az lessz ! Most hívtam őket és azt mondta hagy ez van ! Bár azt is mondta ha valami gond van kicserélik ! Tudom nagyon korekt bolt csak jókat tudok mondani rolluk !
[ Szerkesztve ]
-
dogi01
aktív tag
válasz California1 #18982 üzenetére
Köszönöm ez működött. Másik gondom hogy nem tudok mobiltelefon nevezni. Ott van a 4g ikon a sarokban de ha merre akarok kapcsolódni akkor sír hogy apn beállításokat állítsam be.. 3g-n sem megy
-
Coc@s
őstag
válasz California1 #18908 üzenetére
Nekem ma reggel is 95% volt a FULL. De lesz.....rom. :-)
18 éve itt
-
Gzolo
senior tag
válasz California1 #18905 üzenetére
Nem javult. Hetek óta fenn van a telón, de nálam ugyanúgy van a kikapcsolásos zűr, hiába bármi trükk és kuruzslás.
-
xperiasigi
őstag
Nekem azóta nem volt bajom vele mióta az új van fent
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
ClioRS
őstag
Nekem megint csak 95%-ig tölti, úgyhogy nem nagyon javult
-
pranksta
tag
válasz California1 #18814 üzenetére
így van. aki játszani akar a telefonján, az maradjon a droidnál, arra készítenek eleget. aki meg tényleg egy okostelefont akar, annak az egyik, ha nem a legjobb választás a BB (gyors készülék, a legátgondoltabb OS (és ami tényleg fontos, az mind módosítható), zseniális integrált üzenetkezelés (aka hub), a BBM-et meg még nem is próbáltam), és nálam az üzemidő is jó (egy nap simán kijön, annál több meg nem igazán kell, ma már mindenhol lehet telefont tölteni), van jó térkép, integrált social media, jó kamera.. az meg csak hab a tortán, hogy lehet rá droidos appokat is pakolni. bár a menetrendeken kívül azokból sem igazán hiányzik semmi, idővel meg azok is lesznek natívan BB-re.
dani3l: +1 a Snap-nek tőlem is
[ Szerkesztve ]
dubito ergo sum
-
novinyul
veterán
válasz California1 #18572 üzenetére
Nem viszem tùlzàsba a droid appok felrakàsàt.Ami kellett a ddoidbòl az a Budapest menetrend,névnapok màs nem raktam fel.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Krissz1983
aktív tag
válasz California1 #18577 üzenetére
Remek köszönöm a gyors választ
Give them nothing but take from them everything
-
Pitypangom
tag
válasz California1 #18498 üzenetére
Soha nem volt iphone-om. Igaz, az is ott volt a listámon, hogy milyen telefonom legyen. De a BB tesztek meggyőztek, illetve elég volt csak egyszer kézbe vennem és máris elvesztem. Az iphone-nal szemben előítéletes vagyok, valahogy nem szeretnék egy ennyire hypeolt telefont venni.
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
veterán
válasz California1 #18496 üzenetére
Tudom, hogy tudod, csak a tiéd volt az utolsó hsz ebben a témában, azért válaszoltam arra.
Egyébként a gyártók elmehetnek a sunyiba, mert azért még WP8.1 telefon is jön ki 512MB memóriával, hogy még alacsonyabb költsége legyen. Jó az, meg minden, de kicsit pofátlanság.
-
veterán
válasz California1 #18490 üzenetére
Az Android még mindig igényel némi "törődést" - leginkább az alsó és közép kategóriásak, pont azok, amiket a legtöbben meg tudnak venni. Babrálni kell, újraindítani, takarítani néha, stb. Ez az átlag felhasználónak nyűg. Több ismerősöm is váltott WP8-ra vagy aki tehette almára, mert azt bekapcsolod és megy. A rendszer megoldja a többit a háttérben.
Ez az egyik oka annak is, hogy BB10 is egyre népszerűbb - a rendszer értelmesen használja fel, amije van, nem kell a felhasználónak foglalkoznia azzal, hogy gyors és kezes maradjon. Persze a marketing még nem az igazi...
Androidnál túl nagy a különbség az alsó és a felső kategóriás készülékek között. Az alsóra van pénzed, megveszed, de szívás az egész pont azért, mert gyenge a hardver. 512MB memóriával az Android csak szenved. Ezzel szemben egy Nokia Lumia 520 pont ugyanazt a sebességet és kényelmet adja fél giga memóriával, amit egy 1520.
-
MODERÁTOR
válasz California1 #18490 üzenetére
Mi ez a cache törlés androidon? Faterom telefonját lehet hogy gatyába rázná.
-
törölt tag
válasz California1 #18330 üzenetére
itt le tudod tölteni a Q10-hez is
eventus: nem is minden napi használat miatt töltöttem fel a telóra csak kívácsiságból(mint írtam!) bár azért hozzáteszem azért fájlkezelőt igazán belevasalhattak volna
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz California1 #18328 üzenetére
nem tudom, jelenleg visszatettem a 10.2.1-et, de az biztos ha elkészül rendes hivatalos kiadásban akkor nagyon faint lesz
ami jelenleg nem megy rendesen a 10.3.0.442 Leak-en: Android 4.3, Készülékfigyelés(amit eddig találtam+nagyon hajlamos melegedni!)
gyorsabb mint eddigi hivatalos kiadás, kicsit dizájnban hajaz a iOS 7-re főleg a gombok, az ikonok szépek(nekem legalábbis nagyon bejön az android 4.3-alatt már 2 mag támogatást tettek be az eddigi 1 helyett bár 10.2.1 alatt az antutu 11ezer körül produkált, a leak alatt 8800 :/ csak! egy szó mint 100 én nagyon várom hogy kiadják remélem azért novemberig nem fognak vele várniU.I.: ha lesz egy kis időm tesztelgetni akkor az akku kérdésre csak akkor tudok választ adni most csak kíváncsiságból tettem fel de ha ki szeretnéd próbálni csak STL100-1-re jó! innen direktben le lehet tölteni! FIGYELEM!CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
válasz California1 #18311 üzenetére
Ez az aku dolog olyan össze vissza..egy hétig jó egy hétig rossz..
Iphone 6s
-
tresh
veterán
válasz California1 #18263 üzenetére
Persze hogy az csak kíváncsiságból futtattam le..engem nem érdekelt ez sose Nálam ezek egy készüléknél nem mérvadók csak érdekelt hogy lefut e a progi
-
Famous...
tag
válasz California1 #17936 üzenetére
Ja ja , ami szar az szar...
-
Famous...
tag
válasz California1 #17920 üzenetére
A haverom a samsung tab 3 töltőjével tölti ami (2A) és azzal feltölti 100%-a, próba szerencse
-
tresh
veterán
válasz California1 #17880 üzenetére
Akinek meg jó az egyes ott tuti be volt rúgva a "román" szalagmunkás aztán jól rakta össze és nincs vele baj.... Nem is értem mire megy itt a nagy hiszti ha rendesen márkaboltból vagy szolgáltatótól veszik a készüléket bármi nyűgje van cserélik megoldják.. az hogy fű alatt meg arab gsm boltba veszi 10-15 k val olcsóbban az az ő baja... de komolyan uncsi ezt olvasni állandóan hogy megy a fika az 100-1 re meg hogy szar alapból és hogy csak a 100-2 jó...érdekes az enyémnél minden rendben..de tuti csak mázlista vagyok..
Nem értem miért kell ezt így megrágni ez van akinek nem tetszik nem tud vele együtt élni váltson.. én droidról jöttem és maximálisan elégedett vagyok a készülékkel..pl ahol anno az s2 wifi be elvérzet ott a BB-m csutkán van és tarja a jelet stb...Amúgy tényleg kéne egy off topik ahol lehet sírni / mennyivel jobb az android és társai... De néha azért van remény ahogy látom és van aki hasznos infókat oszt meg pl a az új sw-kel kapcsolatosan amit szívesen olvasok..lehet csak engem zavar az hogy minden második hsz vagy szerviz vagy szar az 100-1 stbről szól...
-
MLmot
tag
válasz California1 #17880 üzenetére
Bejött egy ember, hogy segítséget kérjen mit kapott???
Lehülyézést.
Én meg baromságokat írok... Támadtam a BB-t? Nyugodjatok már meg, nem kell mindenbrn támadàs látni...
Egyetlen értelmes ember van itt aki segít és értelmeseket ír: sasa. Ilyen emberek kellenének...ClioRS
Szerintem észre se veszik milyen stílusban nyomják 4-5 emberen kíül mindenki más észreveszi, akkor mindenki màs a gyökér
Különben se a BB a hibás, miért vettél BB-t?[ Szerkesztve ]
-
bkri
tag
válasz California1 #17864 üzenetére
Teljesen jogos amit írtál... Sajnos nem fogtam kézbe a telefont mikor megvettem, futár hozta. Ennyi. Benyeltem... De én igazából arra lennék kíváncsi, hogy a BBLink-es szoftverrel hogyan lehet "javítani" ezt a rossz akku-állapot dolgot. Ugyanis elég zavaró hogy egyik pillanatban még azt írja 65% aztán ad egy hangot, kikapcsol és csak töltőre dugva lehet újra bekapcsolni. Ebből arra következtetek, hogy totálisan lemerült az aksi. A hangszóró dolog "annyira nem zavar", de ez az aksis dolog igen.
ÜDV: BK
-
eventus
veterán
válasz California1 #17864 üzenetére
Mert okos, mint a többi és egyszerűbb panaszkodni!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
ClioRS
őstag
válasz California1 #17854 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t, sokaknak probléma mentes az 1-es. Nekem is....
Nem azt mondom, hogy hibátlan, mert problémásabb lehet, de ennyi. Az, hogy nem tölt 100-ig meg nem is igazi hiba, csak bug. Az idő előtti kikapcsolás a valódi gond, ami nekem úgy tűnik kevesebb embernek jön elő.(#17862) bkri
Számlánál működni kellene a dolognak. Viszont azért ne a BB-t szidd, mert valaki neked egy necces garis, valószínűleg hibás telót adott el....[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
válasz California1 #17854 üzenetére
Ez igaz, de azert BBLinkkel eleg konnyen korrigalhato a dolog, nen olyan szintu hiba, mint a szifon 4 "rosszul fogod" c. Faraday-kalitkaja. A BBLinkes megoldasra pont te hivtad fol a figyelmemet.
-
Gzolo
senior tag
válasz California1 #17839 üzenetére
Ráadásul még megoldás is van a problémára, én november óta élek együtt vele és még boldog vagyok, botrány!
Tegye fel a kezét a többi boldog stl-1 tulaj is nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
aquamist
tag
válasz California1 #17839 üzenetére
Mert akciós? Olcsóbb, mint az LTE.
Nem a repülés a veszélyes. A zuhanás. Az kellemetlen.
-
nagyúr
válasz California1 #17836 üzenetére
Fel is ment a vércukorkám egyből!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
rbalint88
addikt
válasz California1 #17788 üzenetére
OS7 teló nem kellene mindennapi nyúzósnak, de qwerty-s sem. Még Q10 sem kellene, pedig tudom, hogy nagyon jó teló, de egész egyszerűen nekem a full érintős jobban bejön.
-
rbalint88
addikt
válasz California1 #17782 üzenetére
Szép! Másodtelefonnak elfogadnék egy ilyet
-
tresh
veterán
válasz California1 #17776 üzenetére
Nekem mióta meg vettem lassan egy hónapja semmi bajom vele (stl100-1). De tuti csak én vagyok mázlista
-
rbalint88
addikt
válasz California1 #17776 üzenetére
"pedig itt a Porsche telo"
KÉPET!
-
nagyúr
válasz California1 #17773 üzenetére
Te sem bírsz ma magaddal!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Famous...
tag
válasz California1 #17773 üzenetére
-
ClioRS
őstag
válasz California1 #15874 üzenetére
Ami nem működik, arról nincs mit írni
Viccet félretéve, nekem tényleg nem működik. Láttam nemrég írta még valaki, hogy neki is van gondja vele. Egyszerűen ha rákeresek bármilyen címre, majd a listában rábökök, hibát dob: "Hiba történt a kiszolgálóval folytatott kommunikáció közben. Próbálkozzon újra később (2001)."
Ez még úgy el is menne, viszont ha jól rémlik, akkor nekem ugyanez volt a fekete telómmal, meg most a fehérrel is (100-1-es mindkettő). Volt reset, meg ilyenek, de ugyanúgy semmi....
Mondjuk annyira nem vág földhöz, mert ha jól tudom nincs hangos navi itthon, úgyhogy ki lehet bírni nélküle. -
kárátékutyá
őstag
válasz California1 #15359 üzenetére
De mi az a szacsezi vagy mi? Hol találom? Hova kell feltenni?????????????????
-
kbyte1024
veterán
válasz California1 #15356 üzenetére
Taníts mester meg van ez a Snap bar.Ok.ezt be kell másolni valahova?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
ClioRS
őstag
válasz California1 #13537 üzenetére
Mondjuk annyi, hogy androidos, de van, és tényleg beépül.
Egyébként meg a Viber megint megszellőztette pár napja, hogy mégis lesz BB10-re is.
-
G@ß!
őstag
válasz California1 #13321 üzenetére
10.2.1.2102
10.2.1.2141
eventus:semmilyen androidos cucc nem megy nálam... -
2o1i
senior tag
válasz California1 #13304 üzenetére
Köszi a választ.
(#13303) danolopeti neked is.A telefon nagyon tetszik, de ezt a rendszert kicsit sem ismerem és ráadásul nekem semmi bajom az androiddal, hogy annyira meg akarnék szabadulni tőle.
Még kicsit nézelődök, meg olvasgatok BB10 fronton aztán majd csak lesz valami.
-
Nand_i
tag
válasz California1 #13330 üzenetére
2102-es frissítéssel eddig még nem tapasztaltam az akksi kalibrálós problémát.
@bud_spencer: a kikapcsolhatatlan tárcsázóbillentyű hang idegesítő, mást eddig nem találtam lassan egy hónap alatt.
-
Polllen
nagyúr
válasz California1 #13321 üzenetére
Csak olyan van, hogy minden új kommentről kapsz e-mailt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
G@ß!
őstag
válasz California1 #13317 üzenetére
Értem, most egyelőre úgy állok, hogy amit sachesiből rakok fel, az megnyitás után rögtön bezár.
Apk fájlok telepítése meg a feldolgozásnál megakad... -
Polllen
nagyúr
válasz California1 #13315 üzenetére
Release-k az android megoldást a bb worldbe?
-
G@ß!
őstag
válasz California1 #13309 üzenetére
Legfrissebb, ma jött ki az új frissítés. Azzal sem jó. Android runtime hiba lehet?
-
danolopeti
tag
válasz California1 #13304 üzenetére
A BlackBerry böngészője, messze a legjobb szerintem.
Black Berry Q10 & Z10 The king...
-
Polllen
nagyúr
válasz California1 #13191 üzenetére
Eredetileg q10-t néztem magamnak, de a z10 árával meggyőzött. (+a biztosabb android-s kompatibilitás a kijelző méret miatt)
-
MODERÁTOR
válasz California1 #12976 üzenetére
Nekem van ilyen készülékem, szóval csak figyelem felhívásként írtam.
Egyébként ha dominóban vette akkor is ott a Protect mint kiszúrási lehetőség.
Nekünk meg a egyik legjobb dolog.20 éve a Prohardveren
-
ClioRS
őstag
válasz California1 #12392 üzenetére
Ez nem egészen SIM lock..... A SIM Lock azt jelenti, hogy csak adott szolgáltató kártyájával tudod használni a telefont.
-
sasa134
addikt
válasz California1 #12392 üzenetére
az nem lehet, hogy rádiót nem telepítetted? (vagy amit lehúztál, az nem tartalmazta?)
sokan vannak akik dél-ameriai, meg román, meg ki tudja milyen OS-ekkel nyomulnak..
Avanti Roma
-
veterán
válasz California1 #12157 üzenetére
Nem, így sem. Olvasgattam a neten és elég sok embernek van hasonló baja. Néhol elég elvadult ötleteket adnak.
A Sachesi legalább adna egy hibaüzenetet vagy lenne timeout benne.
[ Szerkesztve ]
-
Backrau
aktív tag
válasz California1 #12062 üzenetére
Nem nyúltam most hozzá! Wipe után semmi nem lett telepítve! Ennek ellenére apk fájlra lépve semmi mást nem csinál csak kiírja hogy feldolgozás.
-
Because
őstag
válasz California1 #9992 üzenetére
En se emlekszek mki uzenetere, de pont alatta irtam, hogy masodik lesz es mar visszatertem androidra. Ha nem neteznek rajtuk meg telo se kellene allasom, maganeletem nem kivanja meg.
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz California1 #9929 üzenetére
Tipp innen:
"Try recalibrating your battery:
? Drain all your battery till it shuts down
? Then take out the battery, sim card and sd card for 1 and a half hour
? When that time passes now put your BlackBerry to charge and voila! You recalibrate your Z10!"BTW: a hozzáadott töltő még mindig a dobozában van, minek vegyem elő, amikor van USB is. Még nem jött elő az akksi probléma, igaz nem várom meg míg lemerül, legkevesebb 23%-nál volt, hogy töltöttem, de sosem várom meg míg lejjebb megy. Most hétvégén azért letesztelem, meddig bírja.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
turbulencia8
őstag
válasz California1 #9929 üzenetére
Nem tudom. Az biztos, hogy nagyon kifinomult töltésvezérlőt kellett ilyen akkuhoz tervezni, ami egyes (főleg STL100-1) szériákban nem sikerült a legstabilabbra.
Banditos80: Ez jó jel, feltehetőleg egy későbbi szoftverfrissítés sokat fog segíteni, én addig a gyári töltőt mellőzöm (egyszerű tapasztalati okokból).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest