- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
smrJoe #22397 üzenetére
Volt már másnál simán egy óra felett is. A rajta lévő tartalom mennyiségétől függ. Először felülír mindent, aztán töröl. Ezért biztonsági adattörlés.
Ne vedd ki közben az aksit, abból gond lehet, nehogy tégla legyen belőle!Látom közben mások is írták. Hát remélem nem lesz belőle gond hogy kiszedted. Most már hagyd végéig futni. Ez nem egyszerű törlés, hanem biztonsági törlés, hogy az adatok utána ne legyenek visszanyerhetőek. Ezért ilyen hosszú.
-
KSparrow
őstag
válasz
smrJoe #19589 üzenetére
nekem gépen is winamp van, szeretem
Nekem kell az equalizer, 808-ra is szedtem le widgetet, nem tudok nélküle lenni. Kell egyszerűen a zene, és szeretem, ha sok a basszus. én úgy szoktam, hogy a mély meg a magas 2 a szélén fent, a többi lent, esetleg a széleit lejjebb, de a közepe teljesen lent, ilyen kád-formára. Szerintem metálhoz ez a legjobb -
RoliApu
újonc
válasz
smrJoe #19319 üzenetére
Köszönöm. STL100-2-re esetleg nem tudsz? Esetleg azt Sachesivel meg tudom oldani?
Sügérség: Ha BB Linkkel csinálok egy biztonsági mentést, autoloaderrel felteszem ezt, autoloader után ugye beállítások, névjegyek, és minden személyes beállítás eltűnik. Ha ez után a BB linkkel csinálok egy visszaállítást, akkor az csak a névjegyeket stb.-t állítja vissza? OS-t nem ugye?
Egyáltalán autoloader után a visszaállítás miatt nem lesz baj? 10.2.1.2941 van fent jelenleg is. -
dani3l
őstag
válasz
smrJoe #19277 üzenetére
"...ezert tettem egy probat es autoloaderel fel tettem az uj os-t..."
Ez mit takar pontosan? Ugyan az a verzio, ami a frissitessel jött, csak annyi különbseggel, hogy nem az elözöre huztad ra, hanem egyböl azt tetted föl?
(#19263) Günther: Remelem neked is sikerül megoldani.
-
istnag
addikt
válasz
smrJoe #18467 üzenetére
8 perces restart idő "normális", ha kikapcsolod a PIN kérést egy kicsit rövidül (kb felére)
(#18461) dani3l
Nekem is egy ID -m, van a telefonhoz, dropboxhoz, gmailhez. Nem kavarodott össze semmi, viszont dropboxba automatikusan nem tudok feltölteni, mert nem találtam rá beállítást. (lehet én vagyok béna). Appot találtam rá, de nem az igazi. Most Onedrive töltöm fel automatikusan a képeket, ott van, ilyen lehetőség.(#18466) xperiasigi
biztos STL100-1 -es, ugye? Annak szokott ilyen nyűgje lenn, valakinek 15-20% -nál is kikapcsol(t)! -
ripla
addikt
válasz
smrJoe #18206 üzenetére
párszor lehúzod, majd visszadugod, megint le, megint vissza. aztán egyszer csak jó lesz. elvileg utána soha többet nem fog ilyet csinálni.
ha meg majd fényképezni akarsz, és azt írja ki, hogy a kamera használatban van, akkor újraindítás kell neki. elvileg utána azt sem fogja többször eljátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest