- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz sasa134 #17482 üzenetére
Ha összenézem azt amit a 10.3-ról betettél meg a régit, még döbbenetesebb, hogy mennyire ios-copy akar lenni. A vissza gombnál is erősödik a flat (hányás) design, de a csúszka egy az egyben ugyanaz lesz.
Na ez is szép leszAki meg a 10.2.1 csúszkáit nem tudja, hogy on vagy off állásban vannak, az ne használjon okostelefont szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Reggelt az Uraknak!
Tegnap este miután levettem a töltőről a telót kikapcsoltam. Reggel kapcsolnám be, és se kép, se hang. Akkumulátor ki/be semmi. Töltőre raktam elkezdett magához térni, majd néhány perc után be is kapcsolt. A kikapcsolásnál valami nem úgy sikerült ahogy kéne és reggelre teljesen lemerült. Ötlet, tapasztalat?
Forget about it
-
Hav3l
tag
A telefonról a képek és videók szinkronizálva vannak a BBlinkkel, hogyha a telefonról letörlök egy videót akkor a laptopon megmarad vagy onnan is törlődik?
-
nagyúr
válasz sasa134 #17492 üzenetére
Alakul az a 10.3 Nagyon modern, frankó és nagytudású oprendszer lesz.
Mellesleg én meg voltam elégedve a Newton OS 16 szürke árnyalatával is...
De tudomásul kell venni, hogy eljárt felette az idő és ez nem egy harcászati tűzvezető rendszer, illetve a felhasználók nem katonák.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #17488 üzenetére
Jogos igény, reméljük lesz...
Szerintem a 10.3 nagyobb ugrás lesz , mint az eddigi OS lépcsők: eddig ugye negyedéves ugrásokkal jutottunk el a 10.0-tól a 10.2.1-ig - most meg elvileg Október/Novemberig várni kell a 10.3-ra. Az majdnem 9 hónap ha jól számolom, szóval jogosan várunk nagyobb változásokat.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz eventus #17485 üzenetére
Szerintem a BB10 egyszerű és logikus (néha még mindig el tudok veszni az OS7-ben... Pl van olyan, hogy Opciók és külön van olyan, hogy Beállítás. Kb ugyanaz a tartalma, csak teljesen máshogy néz ki, ha belépsz.
Észrevettem, hogy neked valahogy semmi sem tetszik, ami új.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz lugosi #17478 üzenetére
most is nagyon hasonló csúszkák vannak a 10.2.1-ben (bár nem mindig sikerül nekem ki/be kapcsolni őket - szóval ha ezen reszelnek én nem bánom, csak legyen jobb)
Az ikonkeretek elvesztése ízlés dolga - nekem pl. tetszik. (nem volt soha iphone-om szóval részletesen nem ismerem, ott hogy néz ki az UI)
Remélem lesz MINDENHOL lehetőség fekete témára...
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
slashing
senior tag
válasz sasa134 #17477 üzenetére
Home képernyő ill. a hub reset-et nekem is fájó pont volt eddig de nem mertem ide beírni mert egyből kaptam volna viszont az ikonok egyszerűsítése eddig nem tetszik kíváncsi leszek élőben milyen lesz, az ikonok kerete nem hiszem hogy hiányozni fog, végre lesz értelme a háttérképnek mind a home mind az ikon nézetben. Eddig bármit raktam oda semmi értelmét nem láttam mert takarták még az ikonok keretei is és csak zárolt képernyőn látszott illetve ami még kimaradt hogy a fényképezőn is elég nagy átalakítás lesz a képeket elnézve pl. lesz timer amit én is említettem már mint hiányosság meg lesz panorama mód illetve ahogy nézegettem egyszerűsödik több opció is benn. Eléggé város már a 10.3.
(#17478) lugosi: Szerintem a csúszkán bárminemű változtatás csak pozitív lehet, még most is néha el kell gondolkoznom melyik az on ill. az off állapota.
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
A Hub-ban az üzeneteket nem lehet törölni? Nem egyesével.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
sasa134
addikt
no ugye kint a 10.3 SDK a fejlesztőknél pár hete, a derék Michael Clewley (ugye a BB Handheld szoftver főnök) pár napja rendszeresen ontja az okosságot a 10.3 új funkcióiról a saját BBM csatornáján (tessék figyelni, akit érdekel). Gondolom a puskaport nem lövi el, de van azért jópár örömteli újdonság - "you spoke, we listened", azaz figyelik a BB közösség kívánságait.
Eddig ezeket tudjuk: (a színeket ne vegyétek figyelembe, az nem végleges)
Meeting mode - a naptárbejegyzés alapján (opciós!) automatikusan némul, rezgőre vált, csak hívást fogad, minden értesítést kikapcsol a teló, ha megbeszélésünk van
Weekly Agenda - lesz egy weekly agenda nézet a naptárban ami kilistázza a heti megbeszéléseket, illetve ezentúl lesz egy "add task" a naptárban, azaz lehet közvetlenül feladatot hozzáadni.
Home képernyő - az Active frame helye a Home képernyő lesz (kis házikó ikon alul, ha akarjuk - ki/be kapcsolható), azaz ha nem fut semmi, akkor is lesz egy "üres oldal". Ez kérés volt, gondolom többeket zavarhatott, hogy ha nem volt futó alkalmazás, akkor nem volt semmi a HUB és a menü között, ha meg futott valami, akkor az beékelődött a kettő közé.
Endless folders - végtelen mennyiségű ikont pakolhatunk egy oldalra (mármint lefele lapozva), ugye Z10-en most 16 a max ami elfér. Ez a korlátozás megszűnik, a folderen belül egy szám jelzi, hány oldalt használunk.
Ugyanezen a képen látható, hogy az ikonok körüli "doboz" megszűnik illetve teljesen újrarajzoltak pár ikont (File manager, Phone, Setup, stb).
Képek nélkül:
- HUB Reset: nagyon király - jelenleg ha a HUB-ban egy üzenetben vagyunk például, és onnan ellapozunk (tehát nem lépünk ki az üzenetből), akkor a HUB-ba visszatérve mindig a korábban megnyitott tartalom jön elő. Most lesz lehetőség arra, hogy a HUB x idő után (eddig 30 percről van szó, jó lenne kevesebb , mondjuk 2-5 perc - meglátjuk) visszaáll "default" , alap HUB képernyőre. Ezzel megspórolunk 2-3 mozdulatot.
- IMAP remote search
- emailben: delete original - az eredeti levél szövegét törlő opció
- emailben lehetőség lesz több csatolmány egyszerre való letöltésére
- gyorsmenü a 10.3-ban bárhol elérhető lesz: kétujjas swipe fentről
- Remember update: elkülönítve lesznek a feladatok ill. a jegyzetekAlakulunk..
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Cannabis7
senior tag
válasz xperiasigi #17469 üzenetére
Maestrot sajnos nem, de azt nekem a PayPal se fogadta el, szerencsére van Mastercard netkartyam, azt elfogadja.
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #17469 üzenetére
Tudomásom szerint, de ha tévedek kijavítanak, talán még paypallal is lehet fizetni. Így ha esetleg a kártyádat nem fogadja el a rendszer, akkor olyannal is mehet, amit a paypal elfogad.
-
xperiasigi
őstag
Milyen típusú bank kartyakat fogadd el a rendszer?
Iphone 6s
-
nagyúr
Más! Ma volt ez első kamera meghalásom..
Ép fotóztam egy képet. (Döbbenetes, hogy a Blackberry miket tud!) De nem mutatom meg mi lett, nehogy felmenjen Eventus vércukra.
-
LÁZ
addikt
válasz solties #17460 üzenetére
sztem nem nagyon lehet, én az sms backup and restore-t használom ilyen célra
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
1697
tag
Sziasztok!A gyereknek szereztem egy használt Curve-t.Kezdő telónak tökéletes.Az elöző tulaj BBM et használt rajta.Le szeretném törölni de sehol nem dobja fel ezt a menüpontot.Vki tudna segíteni?? Előre is köszönöm és elnézést,hogy Off voltam...Köszönöm-))
-
solties
tag
Üdv ismét! Ki tudja, hogy hogyan lehet a Z10en a sim kártyán lévő sms-eket átmenteni/másolni a telefonba? A régi telefonomból így mentettem le az sms-eket, (azzal meg lehetett csinálni) és tele van a sim kártya. Át kéne menteni a telefonba. Egyáltalán be lehet azt állítani, hogy hova mentse a bejövő üzeneteket?
-
KSparrow
őstag
válasz #97246720 #17455 üzenetére
Na az apple termékei az más dolog: elromlott? vedd meg a legújabbat, hatszoros áron! Ebből én nem kérek. Viszont érdekes az egyenlet, amit írsz. A 808-asban 1400-as a telep, a gyári töltő meg 1,2A.
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
-
ClioRS
őstag
válasz #97246720 #17455 üzenetére
Gondolom azért mondta, nehogy baja legyen. Ha mondjuk szar az elektronika az akkuban, akkor ugye nem szabályozza rendesen a töltést, ha túl sok áramot vesz fel, akkor kisüti az akkut. Úgyhogy jobb a biztonság, és a gyári, vagy azzal megegyező erősségű töltővel tölteni, vagy esetleg gyengébbel, mert attól nem lesz baja, míg az erősebbtől lehet. Pl iPhone-t sokan töltenek 2A-s töltővel, mert az van az iPad mellé is, és akkor csak 1 fejet kell vinni, és semmi bajuk. De ugye a veszély attól még ott van....
-
törölt tag
válasz ClioRS #17454 üzenetére
nekem a telekomban azt mondta a szervizes emberke hogy 2A-es töltővel ne töltsem a telefont..hanem inkább a gyárit(780mAh asszem) vagy egy Sony(850mAh) töltővel töltsem...bár semmit se javított...ha jól tudom az akku kapacitásának min.1/3-adal max a fele lehet a töltőáram...ami 1,5-2 óra tötltési időt eredményez, de ha tévedek nyugodtan javítsatok ki
-
-
ClioRS
őstag
-
KSparrow
őstag
Nekem tegnap 60% maradt
Én minden este töltöm, de nem a gyári töltőjével, hanem egy gyengébb, 500 mA-s Alcatellel. Éjszakára nem baj, ha nem tölt olyan gyorsan (meg arra ott a 808 1,3 amperes töltője), viszont egyenletesebben merül. Van egy 2 amperes ASUS USB-adapterem is, de azt nem mertem használni...
-
bloomberg
tag
Megrendeltem asszonynak a fehér q5-öt.
Szerintem én jobban várom mint ő
-
tresh
veterán
válasz xperiasigi #17436 üzenetére
Nem kell aggódni feltölti 100%-ig.. ahogy írták ez csak kijelzés bug.. nekem is néha csinálja de nekem 5% alatt kapcsol ki, szóval nem téma Amúgy meglepően jól bírja én rengeteget telozok / neten van mindig így nap végére mindig marad benne min 35 % én elégedett vagyok vele nagyon
-
KSparrow
őstag
válasz xperiasigi #17434 üzenetére
Nekem ilyesmi nem nagyon volt, melegedés inkább. Mikor nálam volt a 2-es, akkor az letöltéskor nagyon felmelegedett. Az egyes saját is néha, de annyira nem jellemző.
-
törölt tag
Üdvözlet! Mindenki nyugalmára jelentem hogy hétfői nap szervizbe vittem a Z10-em az eddigiekkel nem fogom többet zaklatni a közönséget
-
nagyúr
fotóra fujjolóknak nem...
-
ClioRS
őstag
válasz xperiasigi #17434 üzenetére
Igen, 100-1-es típusoknál gyakran előfordul. Ha nem kapcsol ki a teló 10-20%-nál, akkor nem kell vele foglalkozni, csak a szoftverben van bug, rosszul írja ki az értéket.
Nekem is előjött egyébként, 97%-ig ment a töltés, nem törődtem vele, ugyanúgy töltöttem, mint azelőtt, aztán egyszer csak 2 hét után felment 100-ra, azóta pedig mindig 100-ig tölti.
Nekem néha nagyon felmelegszik.
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
Ma olyat csinalt a telefon hogy reggel lehúztam a töltő-ről95%on..nem értettem mert nem 100% úgy h vissza dugtam 2perc múlva már 100%volt.ilyen volt már másnak?
Illetve az lenne a kérdésem még hogy másnak mennyire melegszik a telefon?[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Rolli
aktív tag
Z10_10.3.00.0140_STL100-2-3.7z
Ezt már próbálta valaki?
-
gretzky77
veterán
Ebben van 1,5-2 óra zene aminek a fele sztereó Bluetooth fejessel ment, folyamatos mobilnet 2g-n vagy wifin ebből a Real racing letöltése ami kb 1 gb! 1 fiók 1/2 òrànként szinkron egy másik 2 óránként, pár hívás, sms meg összesen apránként Részletekben kb 1,5 óra net! Tegnap este került fel így reggel még elég sokmindent àllitgattam plusz pár hiányzó progi telepítése! Ez nem igazi nyúzás mert van hogy több rajta a net meg zene,de úgy gondolom annyira nem gáz!
Nem fényes tudom de annyira nem is vészes!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
kbyte1024
veterán
Navigáció!! Akik offline navit keresnek Navigon,Igo,Copilot,sygic az privátba keressen és segitek.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Látnok
aktív tag
válasz kárátékutyá #17270 üzenetére
Kedves Kárátékutya!
Igen, látom hogy mosottabb. Bár kétségtelen tény, hogy szemüveges vagyok.
Viszont mindkettő annyira értékelhetetlen képeket készít, -persze csak szerény és teljesen laikus véleményem szerint- hogy még egyszerű emlék fotónak sem jó egyik sem.
Viszont szerintem, ebben a semmire sem jó minőségben (no esetleg a facen megfelel) az Én rossz látásommal úgy gondolom, nem volt olyan jelentős a különbség. Az is lehet, hogy nem merültem el kellő képen az összehasonlításban.Viszont, Te tudomásom szerint főleg grafikával foglalkozol, így meggyőződésem, hogy ezt jobban meg tudod ítélni.
Én csupán fotózni szoktam, így az Én véleményem a fentebb írt kiegészítéssel együtt értendő. bár igaz azt akkor nem írtam le, hogy egyiket sem tartom jónak.... bár ez egy ilyen eszköznél talán nem is lehetséges.A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
ClioRS
őstag
Ami még újdonság, hogy a redőny sokkal gyorsabban jön le.
Úgy érzem az akkuidőn is javítottak. -
Cannabis7
senior tag
felraktam én is az új leaket.
Kb 10 perce áll a boot 100%-on.
Érdemes még várni vele? -
eventus
veterán
válasz istnag #17405 üzenetére
BlackBerry kiadja a szoftvereket a szolgáltatóknak, akik tesztelik. Majd amelyik stabil a saját hálózat azt adják ki hivatalosként. Szóval a hétfői lehet, hogy egy hét múlva OTA frissítés lesz, de lehet nem, hanem egy kicsivel magasabb verzió számú, mert nem működött jól és javított a BlackBerry rajta.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Coc@s
őstag
Adatforgalom mérésre a kezdetektől a Data Usage Countert használom.
Hosszú ideig nem volt gondom, de az utóbbi időben rendszeresen azt csinálja, hogy egy idő után leáll a mobil adatnak a számlálása, a WIFI-t továbbra is számolja.
Restart, frissítés nem segít, csak az újratelepítés, de néhány nap után ismét leáll.
Korábban leak (több verzió) volt fenn, azt hittem, esetleg az lehet az ok, ezért vissaztértem a 2141.es hivatalosra, de sajna ezzel is ugyanez a helyzet.
Van valakinek ötlete?
Az appból a legfrissebb van fönn, hisz újratelepítéskor mindig a BB-től töltöm le.18 éve itt
-
istnag
addikt
Azt nem értem, hogy ezekből a leakekből, mikor lesz, lesz-e egyátalán hivatalos OTA kiadás? Volt már pár leak, amikből nem lett semmi, ezek mennek a süllyesztőbe, vagy, hogy van ez?
-
gretzky77
veterán
válasz Cannabis7 #17397 üzenetére
Én sem találkoztam még negativummal nekem 100-1 van azon szerintem nem kicsit gyorsabb, bár lehet csak képzelődöm! Bármi kérdés van nyugodtan mondjátok megnézem! Látható újdonsággal én sem találkoztam gondolom reszelgettek kicsit a motorhàztető alatt!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest