- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gretzky77 #22093 üzenetére
És most? Nekem gyári van ha jól tudom, a jelenlegi legfrissebb hivatalos. Ha azt hardolom mit látok? Merő kíváncsiság.
Kicsit tartok a 10.3-tól, mert én nem szeretek beállításokat mentegetni, mindig elölről kezdem az építkezést és attól tartok, hogy a hivatalos 10.3 után a belakott rendszerem beszarik és húzhatom újra. Na az egy óriási munka lenne mindent újra beállítani.
-
válasz
gretzky77 #21139 üzenetére
10,2,1,2977 - nem is tervezem a droidos dolgokat feltenni, nem hiányzik. Elvagyok vele alapból. Esetleg bnőmnek a pou játék kell majd Q10-re. Főleg mert ha akarja sem tudja kifizetni a BB-s kiadást, nem rajtunk múlik.
Bnőm kariját sem fogadja el. A kártyaszám érvénytelen. és így mentés gomb sincs. Ezt nem lehet elrontani akkor mi van??
-
turbulencia8
őstag
válasz
gretzky77 #21028 üzenetére
Lol, nem tudtam, hogy az óránál be lehet állítani, hogy automatikusan repülőgép-üzembe is kerüljön, ha éjszakai módot bekapcsolom. Ma este már nem fogom külön aktiválni a repülőgép ikont.
-
-
Orgi
addikt
válasz
gretzky77 #19950 üzenetére
Nem, fél órásra van állítva és érdekes különben más gmail szinkron is, pl ha telón jön egy levél, amit törölnék, törlöm és a gmailba attól még nem tűnik el, ott figyel olvasatlanként, hiába nyitottam meg a hub-ból...pedig beállításoknál ott figyel, hogy készülékről és kiszolgálóról is töröljön.
-
zolee0307
őstag
válasz
gretzky77 #19765 üzenetére
Telekomos vagyok, mondjuk elég volt csak ki, meg bekapcsolni a mobilhálózatot. Az adatforgalom nem megy mobilneten problémát kb. egy hete csinálta, azóta nem.
Szerintem lehet valami szolgáltatói zűr és a hálózatkezeléssel lehetett valami vagy még a szoftverre gondolok, mert azóta jött elő.
-
Pitypangom
tag
válasz
gretzky77 #19595 üzenetére
Nem a törlésnél állt le, hanem amikor már kész volt vele. A bebootoláson nem jutott túl. Volt egy-két hülye húzása (email , ma meg a dropbox). Most nem csináltam adatmentést, meglátjuk, így mit fog csinálni az emailekkel.
Közben tojt bekapcsolni, rádugtam pc-re , eszközkezelő felismerte, adok neki szoftverfrissítést. Eddig a led zöld a telefonon, a haladásjelző pedig szépen alakul a gépen. -
-
turbulencia8
őstag
válasz
gretzky77 #19330 üzenetére
Mihez kellene segítség pontosan? Amúgy késő délután rendelem meg és PayPal-lal fogok fizetni, sőt még veszek egy ilyen asztali töltőt is.
-
bzs73
őstag
válasz
gretzky77 #19127 üzenetére
semmi gond, én is csak véleményt írtam. van nekem is 4 ismerősömnek 1-es, 2-nek vannak ismert problémák, 2-nek meg soha nem volt semmi gond. nekem 2-es van soha semmi nem volt, és nem is nagyon hallottam panaszt. ez a tény. az hogy 1-esnél mi határozza meg, a franc tudja, de ott is vannak hibátlanok.
-
kliszi
senior tag
válasz
gretzky77 #19108 üzenetére
Köszönöm a választ ! Még annyit hogy a facebook érttesítéseket ki lehet valahol kapcsolni ? A kezdő képrnyöre ne rakja ki !!
Még nagyon kezdő vagyok ehez a rendszerhez , ez az első balckberrym ! Volt már windowsos illetve sok androidos telefonom . Ez elég szimpatikus rendszernek tünik csak meg kel szokni ! -
Cannabis7
senior tag
válasz
gretzky77 #18940 üzenetére
nekem fehér 1-es van, lassan 2 hónapja, kutya baja, én sose tapasztaltam azt ahű de nagy melegedést, maximum extrém terhelésnél, már 52 órája talpon van, igaz nem votl extrém igénybevételnek kitéve, de 1 napon simán kibír bármikor, ezt a töltésmizéria nálam annyi volt, hogy a gyári rendszrrel má csak 97%-ig töltött, de egyszer rádugtam gépre, azóta 100-ra tölt.
a kamerája az új leakkal zseniális lett, ezt még nem láttam, ogy írta volna bárki, de nekem mintha sokkal jobb képet készítene.
LAssúnak abszolút nem lassú, egyetlenegysze sem aakdt még meg, egyszer sikerült megfagyasztani yt videó nézése közben.szóval az enyém mondhatni, hogy hibátlan darab.
-
turbulencia8
őstag
válasz
gretzky77 #18942 üzenetére
Nekem is STL100-1-esem van, és nem fizetnék plusz 10-est egy kettesért. Akkutöltés kijelzése néha elcsúszik, de észre sem veszem és meg is javul, vagy ha nem, akkor PC-ről BBLinkkel töltöm fel (néha újracsatlakoztatva) és kész. Lassulás 10.2.1-nél soha nem volt, igaz semmilyen androidos, vagy androidról portolt appot (pl. Viber, Runtastic) nem használok. Az eddigi legjobb oprendszer, és tetszik, hogy várhatóan igen sokáig fog érkezni rá gyári frissítés is.
-
pranksta
tag
válasz
gretzky77 #18857 üzenetére
biztos, hogy kiadják, mivel én már megkaptam (ezt írtam az előbb)
más: van valakinek ötlete arra, hogy hogyan lehetne a,) a facebook notificationök közül csak az üzeneteket szinkronizálni, azaz ezeket kapjam meg úgy, mint az e-mailt, de az egyéb notificationökkel ne zargasson; valamint b,) a facebook eventeket szinkronizálni a naptárral, úgy, mint a google calendar-t?
én egyikhez sem találom a megfelelő beállítást.. az a,) esetben vagy mindenfélével zargat, vagy semmivel; a b,) esetben pedig az event szinkronizáció csak a születésnapokra tűnik kiterjedni, ugyanis ha annak kikapcsolom az értesítőjét, akkor a teljes event szinkronizációt is kikapcsolja az app..
-
davidbence
csendes tag
válasz
gretzky77 #18805 üzenetére
Az igazság az, hogy a wifi állandóan be van kapcsolva mikor itthon vagyok, sokszor nyomkodom én is. Inkább azt mondom, hogy gyorsabban merül az új rendszerrel mint az egyel előbbivel, de a telefon is gyorsabb, gondolom valamit-valamiért. Egyébként nem hagyom teljesen lemerülni, minden nap töltöm egyszer. Biztos normális ez, csak nekem szokatlan mert ez az első érintőkijelzős okos telefonom. Előtte egy 8520 Curve-m volt, de azt tudtam, hogy nekem már csak BlackBerry-m lesz
-
Because
őstag
válasz
gretzky77 #18796 üzenetére
ki akartam próbálni, nem jött be a rendszer egyáltalán. pl kifejezetten utálom a hubot is.
akksiidő kritikán aluli (Xperia T-hez viszonyítva)
androidos appkínálattal meg nem veheti fel semmi a versenytde nem akarok vitát kezdeni senkivel, ezek egyéni vélemények és minden ember különböző!
-
rbalint88
addikt
válasz
gretzky77 #18609 üzenetére
az. csak valamiért szoftverkibocsátás alatt 2941-nek írja.
sasa:
- Applications - No more limits on the number of applications that can run in the backgroundEz ugye nem azt jelenti, hogy active frameben tud 8+ futni? Mert akkor megsznik a védelem a user error ellen
Üzemidőben is lehetne némi enhancement. -
istnag
addikt
válasz
gretzky77 #17637 üzenetére
Még te sem érted..
a BB -nél nincs, olyan, hogy valami nem jó. Az nagyszerű és hibátlan
Nincs, olyan, hogy valamilyen app nincs. Mert ami nincs, arra nincs is szükség.
Nem kell a változtatás. Így szép és jó, ezentúl ami vltozik az csúnya és sz.r.
Nincs a csőd szélén.Mindenki nagyon boldog és a felvásárloskról szóló pletykák,teljsen alaptalanok.
A Viber is felesleges. használj BBM-et, beszéld rá az ismerősöket, az nem baj,hogy Ő ismerősei sem használják, á dehogy, sőt WP-s is sok van köztük, nem baj, csak a BBM.Komolyan mondom néhány amber ebben a topikban,annyira sánalmas, hogy az már fájdalom. Sok telefonom volt már, de eddig ez a topik a legsz.rabb.
-
Hutiii
csendes tag
válasz
gretzky77 #17628 üzenetére
Fél órát volt fent igazából.. A design tényleg tetszik, letisztult flates, ahogy a képeken is látni, viszont vannak akadások, megröccenések, ez nekem nem kell
A kamera új funkciói jók, a panorámát is kipróbáltam, meg a 720p 60fps-t
De ezek nélkül el tudok lenni... Majd a végleges biztos kafibb lesz
-
icezozo
addikt
válasz
gretzky77 #17562 üzenetére
Nekem a 3175-ös leak van fenn,azt írta icezozo kolléga,hogy javitottàk benne az android runtime dolgokat lehet ezért de semmi gond vele!?
szinte az összes droid alkalmazás ami a galibákat okozta ( fényképező nem indul,gyors akku merülés,azonnali kilépés programból stb ) megoldva !
( de ez csak erre a leakra vonatkozik!!! Majd lesz Offical is)
persze előfordulhatnak új hibák ! ( azokat úgy is menet közben lehet javítani )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest