Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz SharpSA #1463 üzenetére
Sztem a sebesség és a stabilitás nagyon fontos. Sajnos egyelőre még a passportot nem tudtam kipróbálni, ha bejön 100 alá használtan akkor rápróbálok valószínűleg. Bár snapi 801-el nem hiszem, hogy sok probléma lenne még egy sense-nexus páros mellett sem. A böngésző lehet esetleg necces, egyik bb-m esetén sem voltam kibékülve vele, lassúcska. Passporton talán a 801es aláteszi a kraftot
O+8T
-
Renwick
őstag
válasz SharpSA #1512 üzenetére
A BlackBerry a kelet-európai piacra hivatalosan a QWERTY-kiosztást teríti gyakorlatilag típustól függetlenül. QWERTZ modell többnyire magánimportból kerül az országba valamilyen német vagy osztrák forrásból, illetve a Telekomnál akkor voltak QWERTZ-es készülékek (akkor sem mind), amikor még a DT-n keresztül szerezték be a BlackBerryket.
Egyébként a kiosztást menüből kábé két kattintással meg lehet változtatni, bár tény, hogy ez csak félmegoldás.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
hito
nagyúr
válasz SharpSA #1617 üzenetére
Részletgazdag, éles kép, kevés zaj, jó dinamika (ebben 808 sem jeleskedik), korrekt éjszakai teljesítmény, jó szinkezeles és helyes WB automata módban. A videoknal kerülöm a digitális hatású végeredmény produkáló gépeket, nagy bitrata és jó minőségű hangfelvétel. A parameterezhetosegbe már bele se megyek, ott nagyon gyenge a BlackBerry. De ez nem erre van kitalalva. A legtöbb felhasználónak bőven elég, amit a PP tud, nekem túl nagyok az elvarasaim ezen a téren.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz SharpSA #1622 üzenetére
Nyilván még a fenykepezoknek is vannak erossegei, gyengesegei. Tökéletes eszköz nincs. Az összkép a fontos
A kérdésedet pedig még se hallottam Nokia Pureview 808 (a 41Mp-es csoda). A mobilos kamerák koronazott királya.
Csak egy saját példa, hogy mit tud. De még tudnék hozni 1000 példát. Nagyíts bele és meglátod miért ez a legjobb mobilkamera a mai napig.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz SharpSA #1629 üzenetére
Ezzel a 808-cal még nem próbáltam fotózni
Sajnos igen. Mindenképpen. 1020 egyedül abban jobb, hogy van benne OIS és tud raw-ban fotózni. Minden másban rosszabb, beleértve a képminőséget is. Hiába, 25%-kal kisebb a szenzor benne. 808-ban 1/1.2"-os, 1020-ban 1/1.5"-os az érzékelő.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz SharpSA #1993 üzenetére
Újraindítàs után jó lett?
Szerk.: jah látom igen.
Akkor telót indítsd újra. Ősrégen, talán 10.1ről 10.2re frissítéskor volt ilyen gond, amikor a priorizàlàs nem ment és kézzel kellett bontani a mobilnetet. Akkor a BlackBerry megoldotta kb pár órán belül, a BlackBerry szerverével volt a gond mert rajta múlik a priorizàlàs (meg csomó minden pl a szenzorok is minden ujrainditaskor a BlackBerry szerveren keresztül kalibràlòdnak)[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz SharpSA #1997 üzenetére
No de ha más wifivel nem csinálja..? Érted..
2 külön dolog van: a priorizàlàs (mobilnet vs wifi) illetve a korlátozott kapcsolat (Tplink vs Z10 volt ez a téma - itt kikapcsolt mobilnettel sem ment a wifi, de mint írtam ez régi sztori).
Én n a helyedben nem húznàm újra a telót de te tudod.
Nézd meg az elmentett wifi kapcsolatok közt, keresd ki a hálózatot, hosszan rányom, szerkeszt, nincs ott letiltva? Ha igen, kapcsold vissza.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.