-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
SlayerSub #10298 üzenetére
Szerintem ha hozzá van adva a Gmail fiók a telón, akkor be fogja őket magától szinkronizálni, ha Google fiókba van mentve a névjegy, nem telóra. Én még mielőtt BB-s lettem rendbe hoztam a névjegyeim és beraktam őket a Gmail címtárba, azóta minden telómmal azt használom csak. Ha esetleg neked nincsenek ott, akkor talán keresnék vmi BB-s programot, ami ment vcf-be, lementeném a névjegyeim és utána asztali gépen beimportálnám a Gmail fiókomba...
-
atoth
aktív tag
válasz
SlayerSub #10136 üzenetére
Hát igen. A PP SE-t még mindig prémium érzés látni, kézbe venni. Viszont, mikor múltkor mindent felpakoltam, amit szerettem volna (hekkelt play store, play services, ...), akkor naponta többször lefagyott, újraindult. Újrahúztam és csak a szükséges android appokat raktam fel, így működik. De, azért nem az igazi...
A Priv-et nézegettem, de annyi a melegedős, belassulós fórumbejegyzés, hogy inkább marad a PP egyelőre. -
Orgi
addikt
-
Novics
senior tag
válasz
SlayerSub #8809 üzenetére
Amúgy nincsen bajom a sima GSM boltokkal, mint írtam is a sufni gsm-mel van. Bár tapasztalatom nincsen velük, mert sosem vásároltam ott, de nem is nagyon tervezek.
90-ért vetted, és 75-ért. Amúgy amit kérdeztem magyar gsm bolt, ott nem is volt raktáron, csak megrendelésre, vagy csak fehér, ha volt fekete az már feláras. Nekem ez így egyszerűbb volt. Vagyis olcsóbb, mert küzdöttem egy sort mire sikerült a fizetés - a limit volt a kártyámon, amit elfelejtettem -, de csak összejött végül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest